junglist Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Παίδες φιλικά, όλα τα τελευταία ποστ είναι off topic και πρέπει να μπούνε στο θέμα του Paypal, καθώς αφορούν μόνο αυτό το θέμα. Το παιδί με το Μι Βοχ και Netflix, έλυσε το πρόβλημα; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μόλις παρέλαβα. Το απόγευμα θα το σετάρω και θα γράψω εντυπώσεις. Μακάρι να παίζει απροβλημάτιστα streaming. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Εγώ πάντως, μετά τις τελευταίες "ατασθαλίες" και τα bugs του oreo, μπορώ να πω ότι το mibox έγινε ξανά λειτουργικό boxακι, παίζει Netflix απροβλημάτιστα σε HD, YouTube κτλ. Το μόνο που δεν έχουν λύσει ακόμη είναι ότι μετά από 5-6 ώρες κλειστό, δεν επανέρχεται με το power και θέλει βγαλσιμο πριζας. Κατά τα άλλα ότι ξέραμε, εξαιρετικό wifi, απίστευτο remote (bluetooth και όχι ir), και θα το ξαναεπαιρνα άνετα στα 50-55 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μόλις παρέλαβα το Mi Box.... Θέλει σεταρισμα τώρα ή είναι plug & play? Redmi Note 5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μόλις παρέλαβα το Mi Box.... Θέλει σεταρισμα τώρα ή είναι plug & play? Redmi Note 5 via Tapatalk Τι εννοείς σεταρισμα? Google account αν θες, συνδέεις το remote..βάζεις ότι app θέλεις και παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Προσπαθώ να σετάρω το mi box και δεν βλέπει με τίποτα το WiFi του σπιτιού. Για να το σετάρω έκανα hotspot το κινητό μου και συνδέθηκε αλλά το WiFi του σπιτιού δεν το βλέπει καν. Κανείς καμιά ιδέα? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Προσπαθώ να σετάρω το mi box και δεν βλέπει με τίποτα το WiFi του σπιτιού. Για να το σετάρω έκανα hotspot το κινητό μου και συνδέθηκε αλλά το WiFi του σπιτιού δεν το βλέπει καν. Κανείς καμιά ιδέα? Sent from my SM-G965F using TapatalkΜπαίνεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ και δοκιμάζεις: - 2.4 ή 5G - κανάλια: 3 ή 6 ή 11 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 2.4 GHz με κανάλι 3 είμαι. Τελικά το πήγα δίπλα στο ρούτερ και συνδέθηκε. Όταν το ξαναπήγα υπνοδωμάτιο συνδέεται πλέον αλλά ζοριζεται πολύ. Θα χρειαστεί μάλλον κανά WiFi repeater. Αυτό της Xiaomi το εχει κανείς να πει εντυπώσεις? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) Τι εννοείς σεταρισμα? Google account αν θες, συνδέεις το remote..βάζεις ότι app θέλεις και παίζει. Δηλαδή, για ταινίες, αυτό το TV-ADDONS που έχει ήδη το υπάρχον M8S, θα υπάρχει και σε αυτό; Βρήκα αυτόν τον υπέροχο οδηγό τελικά και θα κάνω τα βήματα του για την ρύθμιση... https://www.pcsteps.gr/100448-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-online-kodi-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1-addons/ Redmi Note 5 via Tapatalk Edited October 17, 2018 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Δηλαδή, για ταινίες, αυτό το TV-ADDONS που έχει ήδη το υπάρχον M8S, θα υπάρχει και σε αυτό; Βρήκα αυτόν τον υπέροχο οδηγό τελικά και θα κάνω τα βήματα του για την ρύθμιση... https://www.pcsteps.gr/100448-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-online-kodi-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1-addons/ Redmi Note 5 via Tapatalk Είναι από τον Γενάρη όμως, οπότε αν δεν παίζουν τα addons..ψαξου. http://www.kodiapps.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Σε TV box που πρέπει να πάω για να περάσω τους DNS της Google η όποιους άλλους; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptoube Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Για όσους έχουν πρόβλημα με το wifi δοκιμάστε με αλλαγή καναλιών. Τι πρόβλημα με τον σύγχρονο ήχο στο netflix μάλλον οφείλεται σε άλλα apk που μπορεί να τρέξατε πριν το Netflix. Εμένα τι δημιουργούσε το terrarium... Λύνεται με επανεκκίνηση. Αν δεν τρέξω terrarium δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Πρώτα τα καλά νέα. Ευρέθη κλώνος του terrarium που βγάζει ελληνικούς υπότιτλους. Είναι το cyberflix tv 3.0.3. Τα κακά νέα είναι ότι ο συγκεκριμένος κλώνος βγάζει μονο (σχεδόν) HQ πηγές. Μάλλον θα το διορθώσουν στο επόμενο update. Mια απορία μου.Αν ξερει κάποιος ας ενημερώσει τι σημαίνει εκείνο το HLS που βγαίνει μέσα σε παρένθεση σε κάποιες πηγές. Στάλθηκε από το ASUS_X00GD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το οποίο έφτασε στη 3.0.6 έκδοση, και βγάζει πλέον και HD πηγές και ελληνικούς υπότιτλους Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Για όσους έχουν πρόβλημα με το wifi δοκιμάστε με αλλαγή καναλιών. Τι πρόβλημα με τον σύγχρονο ήχο στο netflix μάλλον οφείλεται σε άλλα apk που μπορεί να τρέξατε πριν το Netflix. Εμένα τι δημιουργούσε το terrarium... Λύνεται με επανεκκίνηση. Αν δεν τρέξω terrarium δεν έχω πρόβλημα.Αυτά σε S912 ή παλιότερα τσιπάκια; Γιατί στο Tanix μου τρέχουν από πίσω KODI, HDMOVIES και αν ανοίξω και το NETFLIX δεν κολλάει απολύτως τίποτα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Για όσους έχουν πρόβλημα με το wifi δοκιμάστε με αλλαγή καναλιών. Τι πρόβλημα με τον σύγχρονο ήχο στο netflix μάλλον οφείλεται σε άλλα apk που μπορεί να τρέξατε πριν το Netflix. Εμένα τι δημιουργούσε το terrarium... Λύνεται με επανεκκίνηση. Αν δεν τρέξω terrarium δεν έχω πρόβλημα.Έχει ένα app στο store (κάτι σε cleaner έλεγε) που καθαρίζει την ram και τα ενεργά προγράμματα,δεν χρειάζεται να κάνεις συνέχεια επανεκκίνηση!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptoube Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Έχει ένα app στο store (κάτι σε cleaner έλεγε) που καθαρίζει την ram και τα ενεργά προγράμματα,δεν χρειάζεται να κάνεις συνέχεια επανεκκίνηση!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορεί να φταίει και η φόρτωση κάποιον codec ενδεχομένως από άλλο πρόγραμμα που έχει τρέξει πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Έχει ένα app στο store (κάτι σε cleaner έλεγε) που καθαρίζει την ram και τα ενεργά προγράμματα,δεν χρειάζεται να κάνεις συνέχεια επανεκκίνηση!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkSD Maid, από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη εφαρμογή συντήρησης. Η pro έκδοση κάνει τα περισσότερα, αλλά είναι με πληρωμή. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 SD Maid, από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη εφαρμογή συντήρησης. Η pro έκδοση κάνει τα περισσότερα, αλλά είναι με πληρωμή.Στα υπόψιν!!, τώρα είδα ότι στο δικό μου έχω το tvmemorycleaner, μπορείς να ορίσεις ποιες εφαρμογές θέλεις να μην κλείσουν (free από το play store του mi box). Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Το οποίο έφτασε στη 3.0.6 έκδοση, και βγάζει πλέον και HD πηγές και ελληνικούς υπότιτλουςΔεν βγάζει ενημέρωση από 3.0.3. Από που την κατεβάζουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 (edited) Δεν βγάζει ενημέρωση από 3.0.3. Από που την κατεβάζουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν βγάζει ενημέρωση πρέπει κάθε φορά να το κάνεις μόνος σου. Ψάξε στο Google να βρεις την εφαρμογή APK TIME . Έχει πολύ πράμα μέσα ( σχεδόν όλα τα γνωστά apk για ταινίες, όπως και πολλά άλλα. Γλύτωσες πολύ ψάξιμο στο Google. ) και με συνεχείς ανανεώσεις. Απλά πρέπει κάθε φορά να την ανοίγεις και να κοιτάς αν έχει βγει καινούργια ενημέρωση για την εφαρμογή που θέλεις.. Edited October 19, 2018 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Δεν βγάζει ενημέρωση πρέπει κάθε φορά να το κάνεις μόνος σου. Ψάξε στο Google να βρεις την εφαρμογή APK TIME . Έχει πολύ πράμα μέσα και με συνεχείς ανανεώσεις. Απλά πρέπει κάθε φορά να την ανοίγεις και να κοιτάς αν έχει βγει καινούργια ενημέρωση για την εφαρμογή που θέλεις..Εμένα το cyberflix όταν το έβαλα ήταν στην 3.0.3 και μετά από μερικές μέρες μου έβγαλε από μόνο του μήνυμα για update στην 3.0.4 και το έκανε κανονικά. Από τότε βέβαια δεν μου έχει βγάλει άλλο μήνυμα για update. περίεργο πάντως το ότι αν γκουγλάρω cyberflix ή c1berfl1x τα μόνα αποτελέσματα που βγάζει είναι για παλιές εκδόσεις (πχ 2.2.0). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 HDMOVIES κορυφή Κάνει autoupdate και πλέον με το πρώτο όλο λινκ που διαλέγω έχει άψογη ποιότητα χωρίς κολλήματα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 αφου υπαρχει το HDMOVIES για ασχολειστε με χαζοπρογραμματα το HDMOVIES παιζει αψογα για εμενα ειναι το νεο τεραριουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 αφου υπαρχει το HDMOVIES για ασχολειστε με χαζοπρογραμματα το HDMOVIES παιζει αψογα για εμενα ειναι το νεο τεραριουμ Real-debrid έχει,και επίσης ένα link? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 αφου υπαρχει το HDMOVIES για ασχολειστε με χαζοπρογραμματα το HDMOVIES παιζει αψογα για εμενα ειναι το νεο τεραριουμ Για δοκίμασε να παίξεις το ozrak η το vasi ee papel (money heist), να δεις παίζει? Εμένα πάντως όχι.. Δεν έχει καν play εικονίδιο πάνω.. anyway..έχει δουλειά ακόμη για να γίνει αντάξιο του ttv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts