zenix Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Για ψυχολογικους :lol: Εγω που εχω και με τους δυο τυπους, σου λεω οτι δεν εχει διαφορα. Αμελητεα , δεν το καταλαβαινεις καθολου. Τωρα, αν η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη, παρε με ddr4. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 ειμαι προς αναζητηση tv box ,θελω να εχει μνημη ddr4, τι προτεινετε;Δες το πολύ καλό συγκεντρωτικό ποστ 11113. Εγώ από την πλευρά μου προτείνω το πρώτο που έχει στην λίστα, ΤΧ92 που έχει DDR4. Δουλεύει ασταμάτητα 24/7, δεν ήθελε κανένα πείραγμα από την πρώτη μέρα και παίζει τα πάντα, εκτός παιχνίδια που δεν δοκίμασα. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ok σας ευχαριστώ, έχετε να προτείνετε κάποιο vfm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ψαχνω για ένα μηχάνημα, για kodi με2-3 addons, iptv, terarium, Swift streamz, δηλαδή απλά Πράγματα. Νομίζω 2 γιγα ραμ και 8 ρομ θα είμαι εντάξει. Μπορείτε να βοηθήσετε για ένα καλό και φτηνό, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnb Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Δηλαδη, χρειαζεται συνεχεια ιντερνετ για να παιξει τις κατεβασμενες ταινιες? απλα τσεκαρει αν εισαι ακομη συνδρομητης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ψαχνω για ένα μηχάνημα, για kodi με2-3 addons, iptv, terarium, Swift streamz, δηλαδή απλά Πράγματα. Νομίζω 2 γιγα ραμ και 8 ρομ θα είμαι εντάξει. Μπορείτε να βοηθήσετε για ένα καλό και φτηνό, Εχουν γραφτει τα καλυτερα απο οσο διαβαζω γι'αυτο https://m.geekbuying.com/item/TANIX-TX3-MINI-KODI-17-3-S905W-2gb-16GB-4K-TV-Box-387396.html Νταξει μην ψαξεις φτηνοτερο,δεν λεει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ψαχνω για ένα μηχάνημα, για kodi με2-3 addons, iptv, terarium, Swift streamz, δηλαδή απλά Πράγματα. Νομίζω 2 γιγα ραμ και 8 ρομ θα είμαι εντάξει. Μπορείτε να βοηθήσετε για ένα καλό και φτηνό,Με τίποτα 8gb storage. Min 16gb, αλλιώς θα μπουκωσει αμέσως και δεν θα μπορείς να κατεβάζεις ούτε updates. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Με τίποτα 8gb storage. Min 16gb, αλλιώς θα μπουκωσει αμέσως και δεν θα μπορείς να κατεβάζεις ούτε updates. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Μ αυτα που θελει 8gb ειναι μια χαρα Εχω τα ιδια και μαλιστα με set up kodi κοντα στα 800mb,δηλαδη φορτωμενο σε xiaomi 2gb με 8gb και πάει σανίδα Μην είστε υπερβολικοι Τώρα αν θέλει 16 εννοείται καλύτερα,απλά και με 8 η δουλειά γίνεται ανετα Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Μ αυτα που θελει 8gb ειναι μια χαρα Εχω τα ιδια και μαλιστα με set up kodi κοντα στα 800mb,δηλαδη φορτωμενο σε xiaomi 2gb με 8gb και πάει σανίδα Μην είστε υπερβολικοι Τώρα αν θέλει 16 εννοείται καλύτερα,απλά και με 8 η δουλειά γίνεται ανετα Sent from my iPad using Tapatalk Pro καλύτερα να περισσέψει παρά να μη σου φτάσει Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Μ αυτα που θελει 8gb ειναι μια χαρα Εχω τα ιδια και μαλιστα με set up kodi κοντα στα 800mb,δηλαδη φορτωμενο σε xiaomi 2gb με 8gb και πάει σανίδα Μην είστε υπερβολικοι Τώρα αν θέλει 16 εννοείται καλύτερα,απλά και με 8 η δουλειά γίνεται ανετα Sent from my iPad using Tapatalk Pro Εσύ που δεν είσαι υπερβολικός, πες μας πόσες εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει συνολικά και πόσα GB έχεις ελεύθερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Παίδες όταν λέμε 8gb αποθηκευτικό χώρο σε καμία περίπτωση δεν είναι 8gb βάλτε την ρομ δηλαδη το σύστημα android αμέσως πάμε στα 4 και κάτι γιγα ελεύθερα χωρίς να βάλουμε τίποτα στο android tv box. Από εκεί και πέρα βάλε το ένα βάλε το άλλο, βάλε και τα thumbnails και packages από το kodi, οπότε σκούρα τα πράγματα. Προσωπική μου γνώμη και άποψη. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Εσύ που δεν είσαι υπερβολικός, πες μας πόσες εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει συνολικά και πόσα GB έχεις ελεύθερα. Netflix,Red Bull tv,terranium,Swift,live net,YouTube,puffin(browser),cosmote tv go,ftmc(το αντίστοιχο kodi με μέγεθος εφαρμογής 1Gb και κάτι ψιλά es Explorer και cpu-z και έχω υπόλοιπο στο xiaomi 2,1gb Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ενα παιχνιδακι να βαλεις θες 2 γιγα πια.....και κανα ψιλο για μπαφαρισμα σε καμια ταινιουλα.....πανε τα γιγα....:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ενα παιχνιδακι να βαλεις θες 2 γιγα πια.....και κανα ψιλο για μπαφαρισμα σε καμια ταινιουλα.....πανε τα γιγα....:rolleyes: Ωπα,αυτή είναι άλλη κουβέντα!! Εγώ έλεγα την γνώμη μου για τον φίλο που ήθελε να βάλει κάνα δυο εφαρμογες,terranium και kodi με 2-3 addons Αν θέλει κάποιος και παιχνίδια και να κατεβάζει και καμμια ταινιουλα αλλάζει η κουβέντα Εννοείται ότι τότε τα 8 είναι για γέλια,θέλεις από 16 και άνω Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ωπα,αυτή είναι άλλη κουβέντα!! Εγώ έλεγα την γνώμη μου για τον φίλο που ήθελε να βάλει κάνα δυο εφαρμογες,terranium και kodi με 2-3 addons Αν θέλει κάποιος και παιχνίδια και να κατεβάζει και καμμια ταινιουλα αλλάζει η κουβέντα Εννοείται ότι τότε τα 8 είναι για γέλια,θέλεις από 16 και άνω Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ναι βρε οκ,απλα ειναι αστεια η διαφορα στις τιμες μεταξυ 8-16gb,και ολο και κατι απο τα παραπανω θα περασεις.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ναι βρε οκ,απλα ειναι αστεια η διαφορα στις τιμες μεταξυ 8-16gb,και ολο και κατι απο τα παραπανω θα περασεις.:) Συμφωνώ,γι αυτό και γω είχω εδώ και 2 χρόνια ένα με 16gb Απλα επειδή ήθελα και ένα unroot box,και γενικά δε το πολύ έχω να ξερουταρω κουτιά,πήρα ένα xiaomi που έχει μόνο με 8 και βλέπω ότι από άποψη μνήμης για αυτά που πέρασα είναι οκ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Παιδιά ψάχνω ένα tv box που να παίζει απροβλημάτιστα Netflix και kodi και παραγγελία από Ελλάδα. Top 150 ευρώ. Κατι δοκιμασμένο έχετε να προτείνετε?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Παιδιά ψάχνω ένα tv box που να παίζει απροβλημάτιστα Netflix και kodi και παραγγελία από Ελλάδα. Top 150 ευρώ. Κατι δοκιμασμένο έχετε να προτείνετε?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις 4κ τηλεόραση; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Παιδιά ψάχνω ένα tv box που να παίζει απροβλημάτιστα Netflix και kodi και παραγγελία από Ελλάδα. Top 150 ευρώ. Κατι δοκιμασμένο έχετε να προτείνετε?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi mi box και ξεμπερδεύεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Παιδιά ψάχνω ένα tv box που να παίζει απροβλημάτιστα Netflix και kodi και παραγγελία από Ελλάδα. Top 150 ευρώ. Κατι δοκιμασμένο έχετε να προτείνετε?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομιζω netflix παιζουν ολα τα κουτια χωρις προβληματα. Η ποιοτητα της εικονας για μερικους μετραει και εκει θα πρεπει να ψαχτεις αν σε ενδιαφερει. Λιγα κουτια παιζουν hd/fhd netflix. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Xiaomi mi box και ξεμπερδεύεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό είναι και unroot οπότε λόγικα θα παίζει και Nova go. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Αυτό είναι και unroot οπότε λόγικα θα παίζει και Nova go. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παίζει και HD netflix Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Xiaomi mi box και ξεμπερδεύεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά αυτό πήραμε. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Τελικά αυτό πήραμε. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτά που θέλετε θα σας αρέσει Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Τελικά αυτό πήραμε. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε τι τιμή; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts