junglist Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Αυτό με τα bitcoins πως σου ηρθε :confused: Νομιζω αν γινόταν ειδικα κάτι τέτοιο θα είχε μαθευτεί. Ειχαν ακουστεί στο παρελθόν για κάποια κινέζικα κινητά που είχαν εγκατεστημένα malware για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων, αλλά μέχρι εκεί. Εδώ δεν μπορούν να φτιάξουν μια ρομ της προκοπής στα tv box να κάνουν τα βασικα χωρίς bugs, bitcoins θα σκάβουν? Πάντως πλάκα πλάκα και εγώ σκαλωσα με αυτές τις δύο εφαρμογές που εμφανίζονταν στο notification panel. Σε τέτοιες περιπτώσεις με περίεργες εφαρμογές, αλλά και γενικότερα, νομίζω βοηθά να έχουμε εγκαταστημένο και κάποιο firewall όπως το AFWall+ ή κάποιο παρόμοιο ώστε να ελέγχουμε και να αποκλείουμε την πρόσβαση στο Internet για κάποιες εφαρμογές. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using TapatalkΚοίτα τίποτα δεν αποκλείεται. Εδώ κάποια site έχουν σκριπτακια που με το που μπεις κάνουν παραγωγή bitcoins. Γενικά θέλει προσοχή για περίεργες συμπεριφορές. Αν δεις και στο χαλαρό βαράει η CPU 100%, τότε κάτι συμβαίνει και θέλει ψάξιμο. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 (edited) m8s pro , τώρα που ξέρουμε πόσο εύκολα ρουτάρεται και διαγράφεται ο default launcher όλα είναι μία χαρά σε αυτό edit Υπάρχει κάποιος που να εχει συνδέσει contoller από ps3 επιτυχώς? Οσο και να προσπάθησα με sisaxis enabler & sisaxis controllel δεν τα κατάφεραΚάτι άλλο αντίστοιχο με αυτό και κάτω από 65$ ? Αυτό το TANIX στα 60$ δεν αξίζει ; found a very interesting good in Gearbest:Tanix TX9 Pro TV Box https://gearbest.app.link/FaRaYFtCiH Είναι επίσης 3/32 Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Edited October 16, 2017 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 καλησπέρα σε όλους. εδώ και αρκετά χρόνια έχω ένα media player της wd προκειμένου να βλέπω ταινίες που ''κατεβάζω''. έχοντας φτάσει πια στα όριά του λέω να ανέβω επίπεδο πια και να πάρω ένα android tv box για να μπορώ και να βλέπω τις ταινίες μου αλλά και να έχω τις υπόλοιπες επιλογές που προσφέρει. Ψάχνοντας λίγο, η εύκολη λύση (και ενδεχομένως η πιο αξιόπιστη) θα ήταν ενα xiaomi Mi tv box ειδικά τώρα που ήρθε και στην Ελλάδα επίσημα. είδα όμως και άλλες επιλογές (μερικές αρκετά πιο φτηνές) οι οποίες όμως δεν ξέρω αν είναι και αξιόπιστες. παραθέτω ενδεικτικά μερικές από αυτές: SCISHION V88 4K H.265 KODI MECOOL M8S PRO L (3GB + 16GB) TX2 RK3229 4K H.265 KODI (2GB + 16GB) VOYO VMac (V13) Mini PC KODI (4GB + 64GB) ZIDOO X1 II TV BOX R-BOX RK3229 2GB/8GB KODI 16.1 MXQ RK3229 KODI 17.2 MX PLUS II RK3229 KODI Επειδή δεν θέλω να κουράσω με περιττές ερωτήσεις αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: υπάρχει καποιος οδηγός σχετικά με το τι πρέπει να έχω υπόψη μου για την αγορά τέτοιας συσκευής; εννοώ πέρα από τους διάφορους τύπους αρχείων που υποστηρίζει για ταινίες πχ από ότι καταλαβαίνω αυτο το Kodi είναι καλό να υποστηρίζεται και να είναι προεγκατεστημένο. οποιαδήποτε βοήθεια ή ακόμα και πρόταση προιόντος πέρα των προηγούμενων θα ήταν ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Το kodi υποστηρίζεται από όλα τα android box. Το να είναι προεγκατεστημένο δεν λέει τίποτα, ένα λεπτό υπόθεση είναι να το κατεβάσεις και μόνος σου απο το play store. Όλη η ουσία είναι στο πως θα ρυθμίσεις-σετάρεις σωστά το kodi για να κάνει αυτά που μπορεί κάνει. Προεγκατεστημένο δεν σημαίνει ρυθμισμένο-έτοιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 καλησπέρα σε όλους. εδώ και αρκετά χρόνια έχω ένα media player της wd προκειμένου να βλέπω ταινίες που ''κατεβάζω''. έχοντας φτάσει πια στα όριά του λέω να ανέβω επίπεδο πια και να πάρω ένα android tv box για να μπορώ και να βλέπω τις ταινίες μου αλλά και να έχω τις υπόλοιπες επιλογές που προσφέρει. Ψάχνοντας λίγο, η εύκολη λύση (και ενδεχομένως η πιο αξιόπιστη) θα ήταν ενα xiaomi Mi tv box ειδικά τώρα που ήρθε και στην Ελλάδα επίσημα. είδα όμως και άλλες επιλογές (μερικές αρκετά πιο φτηνές) οι οποίες όμως δεν ξέρω αν είναι και αξιόπιστες. παραθέτω ενδεικτικά μερικές από αυτές: SCISHION V88 4K H.265 KODI MECOOL M8S PRO L (3GB + 16GB) TX2 RK3229 4K H.265 KODI (2GB + 16GB) VOYO VMac (V13) Mini PC KODI (4GB + 64GB) ZIDOO X1 II TV BOX R-BOX RK3229 2GB/8GB KODI 16.1 MXQ RK3229 KODI 17.2 MX PLUS II RK3229 KODI Επειδή δεν θέλω να κουράσω με περιττές ερωτήσεις αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: υπάρχει καποιος οδηγός σχετικά με το τι πρέπει να έχω υπόψη μου για την αγορά τέτοιας συσκευής; εννοώ πέρα από τους διάφορους τύπους αρχείων που υποστηρίζει για ταινίες πχ από ότι καταλαβαίνω αυτο το Kodi είναι καλό να υποστηρίζεται και να είναι προεγκατεστημένο. οποιαδήποτε βοήθεια ή ακόμα και πρόταση προιόντος πέρα των προηγούμενων θα ήταν ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. το δυο φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 καλησπέρα σε όλους. εδώ και αρκετά χρόνια έχω ένα media player της wd προκειμένου να βλέπω ταινίες που ''κατεβάζω''. έχοντας φτάσει πια στα όριά του λέω να ανέβω επίπεδο πια και να πάρω ένα android tv box για να μπορώ και να βλέπω τις ταινίες μου αλλά και να έχω τις υπόλοιπες επιλογές που προσφέρει. Ψάχνοντας λίγο, η εύκολη λύση (και ενδεχομένως η πιο αξιόπιστη) θα ήταν ενα xiaomi Mi tv box ειδικά τώρα που ήρθε και στην Ελλάδα επίσημα. είδα όμως και άλλες επιλογές (μερικές αρκετά πιο φτηνές) οι οποίες όμως δεν ξέρω αν είναι και αξιόπιστες. παραθέτω ενδεικτικά μερικές από αυτές: SCISHION V88 4K H.265 KODI MECOOL M8S PRO L (3GB + 16GB) TX2 RK3229 4K H.265 KODI (2GB + 16GB) VOYO VMac (V13) Mini PC KODI (4GB + 64GB) ZIDOO X1 II TV BOX R-BOX RK3229 2GB/8GB KODI 16.1 MXQ RK3229 KODI 17.2 MX PLUS II RK3229 KODI Επειδή δεν θέλω να κουράσω με περιττές ερωτήσεις αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: υπάρχει καποιος οδηγός σχετικά με το τι πρέπει να έχω υπόψη μου για την αγορά τέτοιας συσκευής; εννοώ πέρα από τους διάφορους τύπους αρχείων που υποστηρίζει για ταινίες πχ από ότι καταλαβαίνω αυτο το Kodi είναι καλό να υποστηρίζεται και να είναι προεγκατεστημένο. οποιαδήποτε βοήθεια ή ακόμα και πρόταση προιόντος πέρα των προηγούμενων θα ήταν ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Μακρια απο 3229 οσο φτηνοι και αν ειναι. Ειναι πολυ αργοι, εχουν limitations στα videos και με κανα δεκαρικο παραπανω παιρνεις πολυ καλυτερα κουτια Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 φιλε @zenix αλλη μια ερωτηση για το Mecool μιας και το περιμενω μεχρι την παρασκευη το πολυ , βαζουμε το κανονικο kodi ή κανενα fork? (πχ spmc ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 καλησπέρα σε όλους. εδώ και αρκετά χρόνια έχω ένα media player της wd προκειμένου να βλέπω ταινίες που ''κατεβάζω''. έχοντας φτάσει πια στα όριά του λέω να ανέβω επίπεδο πια και να πάρω ένα android tv box για να μπορώ και να βλέπω τις ταινίες μου αλλά και να έχω τις υπόλοιπες επιλογές που προσφέρει. Ψάχνοντας λίγο, η εύκολη λύση (και ενδεχομένως η πιο αξιόπιστη) θα ήταν ενα xiaomi Mi tv box ειδικά τώρα που ήρθε και στην Ελλάδα επίσημα. είδα όμως και άλλες επιλογές (μερικές αρκετά πιο φτηνές) οι οποίες όμως δεν ξέρω αν είναι και αξιόπιστες. παραθέτω ενδεικτικά μερικές από αυτές: SCISHION V88 4K H.265 KODI MECOOL M8S PRO L (3GB + 16GB) TX2 RK3229 4K H.265 KODI (2GB + 16GB) VOYO VMac (V13) Mini PC KODI (4GB + 64GB) ZIDOO X1 II TV BOX R-BOX RK3229 2GB/8GB KODI 16.1 MXQ RK3229 KODI 17.2 MX PLUS II RK3229 KODI Επειδή δεν θέλω να κουράσω με περιττές ερωτήσεις αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: υπάρχει καποιος οδηγός σχετικά με το τι πρέπει να έχω υπόψη μου για την αγορά τέτοιας συσκευής; εννοώ πέρα από τους διάφορους τύπους αρχείων που υποστηρίζει για ταινίες πχ από ότι καταλαβαίνω αυτο το Kodi είναι καλό να υποστηρίζεται και να είναι προεγκατεστημένο. οποιαδήποτε βοήθεια ή ακόμα και πρόταση προιόντος πέρα των προηγούμενων θα ήταν ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7356553#post7356553 για τους λόγους που αναφέρω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 καλησπέρα σε όλους. έχω ένα Nexbox A3 και επειδή δεν μου δίνει τη δυνατότητα να περάσω kodi 17... έλεγα να κάνω αυτό με την κάρτα και : α. διαβάζω για LibreElec και OpenElec. υπάρχει διαφορά; (μη βαράτε, άσχετος) β. απ'ότι διάβασα κατεβάζω ένα image, το περνάω στην κάρτα ή σε usb και με το που το ανοίγω κάνει boot από την κάρτα χωρίς να πειράζει τα υπόλοιπα στο λειτουργικό του android box ή έτσι του αλλάζει το λειτουργικό; χρειάζεται μήπως πριν να περάσω κανένα πρόγραμμα στο κουτί ώστε να βγάζει με το που ξεκινάει κάποια επιλογή για το ποιο λειτουργικό θέλω; ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 φιλε @zenix αλλη μια ερωτηση για το Mecool μιας και το περιμενω μεχρι την παρασκευη το πολυ , βαζουμε το κανονικο kodi ή κανενα fork? (πχ spmc ) Εχω βαλει και τα τρια πιο γνωστα apps (kodi, spmc, ftmc), με τρια διαφορετικα gknw builds (diamond, je4m, gkboku). :):p:D Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxxarxas Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 (edited) Παιδιά βοήθεια!!!! Πήρα το mecool m8s pro+ και αφου εγκατεστησα το supersu το μποξάκι μπρίκαρε. Κατέβασα το Amlogic USB Burning Tool και πέρασα μέσα τη nexus rom 7.1.1 για να τη φλασάρω ξανά στο tv box. εκκινώ το tv box και πρέπει να μπω σε recovery για να περάσω τη rom αλλά δεν μπορώ να βρω το recovery. το reset button δεν βρίσκεται όυτε από κάτω αλλά ούτε και στη δεύτερη τρύπα μπροστα από το box. Yπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μπω σε recovery; Μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες αναλυτικά για να προσπαθήσω να το φτιάξω; Μπορεί κάποιος από Αθήνα να συναντηθούμε για να μου το φτιάξει; Κρίμα δεν είναι να το πετάξω μόλις το παρέλαβα; Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ.:( Edited October 18, 2017 by xxxarxas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 (edited) Παιδιά βοήθεια!!!! Πήρα το mecool m8s pro+ και αφου εγκατεστησα το supersu το μποξάκι μπρίκαρε. Κατέβασα το Amlogic USB Burning Tool και πέρασα μέσα τη nexus rom 7.1.1 για να τη φλασάρω ξανά στο tv box. εκκινώ το tv box και πρέπει να μπω σε recovery για να περάσω τη rom αλλά δεν μπορώ να βρω το recovery. το reset button δεν βρίσκεται όυτε από κάτω αλλά ούτε και στη δεύτερη τρύπα μπροστα από το box. Yπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μπω σε recovery; Μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες αναλυτικά για να προσπαθήσω να το φτιάξω; Μπορεί κάποιος από Αθήνα να συναντηθούμε για να μου το φτιάξει; Κρίμα δεν είναι να το πετάξω μόλις το παρέλαβα; Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ.:(Το ίδιο είχα πάθει και εγώ και αφού είχα δοκιμασει σχεδόν τα πάντα το επανέφερα βάζοντας αυτή τη ρόμ που είναι official update http://chinagadgetsreviews.com/download-android-nougat-7-1-firmware-mecool-m8s-pro-plus-tv-box-4.html Θα κατεβάσεις το αρχείο και θα βάλεις το zip αρχείο με τη ρομ όπως είναι σε μια sd card. (Το zip αρχείο έχει το όνομα της ρόμ) Μετά βγάζεις το βύσμα πίσω από το tv box που δίνει ρεύμα ώστε να κλείσει το tv box και βάζεις τη sd card στο box. Το box είναι κανονικά συνδεδεμένο στην τηλεόραση. Με ένα συνδετηρα πατάς το reset button(είναι δίπλα από το μπλε φωτάκι μέσα στις σχισμές). Δες και φώτο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7338885 Το πατάς μέχρι να ακούσεις το κλικ και αμεσως βάζεις το βύσμα που δίνει ρεύμα πίσω στο box. Κρατάς το reset button Μέχρι να μπει το box σε recovery mode. Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο του box , επιλέγεις update from sd. Εγώ πριν έκανα και ένα hard reset, έχει επιλογη και μετά έκανα το update. Και είσαι έτοιμος. Τώρα βέβαια εξαρτάται και ποια ρόμ είχες πριν γιατί κάποια μηχανάκια κυρίως από gearbest ερχόντουσαν με μια ρόμ που ότι και να έκανες μπρικαρε λόγω του ότι είχαν διαφορετικό hardware. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited October 18, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Παιδιά βοήθεια!!!! Πήρα το mecool m8s pro+ και αφου εγκατεστησα το supersu το μποξάκι μπρίκαρε. Κατέβασα το Amlogic USB Burning Tool και πέρασα μέσα τη nexus rom 7.1.1 για να τη φλασάρω ξανά στο tv box. εκκινώ το tv box και πρέπει να μπω σε recovery για να περάσω τη rom αλλά δεν μπορώ να βρω το recovery. το reset button δεν βρίσκεται όυτε από κάτω αλλά ούτε και στη δεύτερη τρύπα μπροστα από το box. Yπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μπω σε recovery; Μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες αναλυτικά για να προσπαθήσω να το φτιάξω; Μπορεί κάποιος από Αθήνα να συναντηθούμε για να μου το φτιάξει; Κρίμα δεν είναι να το πετάξω μόλις το παρέλαβα; Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ.:( Αρχικά δοκίμασε το εξής: - Ξεκίνα το USB Burning Tool. - Πάτα το "Start" (χωρίς να έχεις συνδέσει το Box). - Τώρα σύνδεσε το Tv Box με το καλώδιο USB, περίμενε κάποια δευτερόλεπτα 15-20 μέχρι να δεις εάν αρχίζει η διαδικασία. - Εάν δεν αρχίσει απλώς αποσυνδέεις το USB, περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα και το επανασυνδέεις. - Την διαδικασία αυτή μπορείς να την επαναλάβεις όσες φορές θέλεις μέχρι (και εάν) να αρχίσει η ενημέρωση. Φυσικά εάν δεν λειτουργήσει αυτή η μέθοδος, ειδικά εφόσον το έχεις μπρικάρει, αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και το reset button. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxxarxas Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Παιδιά πρωτα από όλα ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! το reset button δεν υπάρχει πουθενά! Ανοιξα το μηχανήμα για να κοιτάξω μέσα και δεν υπάρχει. Πως μπορώ να συνδεσω το box στο laptop με usb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 (edited) Παιδιά πρωτα από όλα ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! το reset button δεν υπάρχει πουθενά! Ανοιξα το μηχανήμα για να κοιτάξω μέσα και δεν υπάρχει. Πως μπορώ να συνδεσω το box στο laptop με usb; Τι εννοείς??? Δεν το έχεις ήδη προσπαθήσει με την 7.1? Δεν έχεις το καλώδιο? Σε αυτή την περίπτωση "καταστρέφεις" 2 καλώδια παλιά (όλοι μας έχουμε συνήθως πολλά από παλιά κινητά) και κρατώντας μόνο το USB τμήμα τους (male) ενώνεις χρώμα-χρώμα τα καλώδια.Έτσι έχεις ένα καλώδιο USBmale-USBmale. Εάν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο Ποστ μου #7507 σελίδα 501 (το τελευταίο κομμάτι που λέει για αυτή την μέθοδο). Edited October 18, 2017 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxxarxas Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός φίλε μου αλλά δε σκαμπαζω πολλά απο tv box. Πρέπει να κατεβασω και κάποια drivers στο laptop; Κι αν ναι μπορείς να βάλεις κάποιο link; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάω να αγοράσω καλώδιο και επιστρέφω για να το κάνω. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός φίλε μου αλλά δε σκαμπαζω πολλά απο tv box. Πρέπει να κατεβασω και κάποια drivers στο laptop; Κι αν ναι μπορείς να βάλεις κάποιο link; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάω να αγοράσω καλώδιο και επιστρέφω για να το κάνω. Ευχαριστώ πολύ! Κοίταξε αν μπορείς να βρεις μικρό σε μήκος καλώδιο. Πολλές φορές παίζει και αυτό το ρόλο του. Μισό μέτρο αν βρεις καλό ειναι Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Κοίταξε αν μπορείς να βρεις μικρό σε μήκος καλώδιο. Πολλές φορές παίζει και αυτό το ρόλο του. Μισό μέτρο αν βρεις καλό ειναι ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!!! Αυτό το θέμα το έχουμε τονίσει παλιότερα. Δεν ξέρω όμως εάν ήδη έφυγε για να αγοράσει το καλώδιο. Εγώ του υπέδειξα πως με μηδέν κόστος και πολύ γρήγορα μπορούσε να φτιάξει ένα καλώδιο (και φυσικά όσο μικρό χρειάζεται/θέλει). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Έχω το ίδιο δεν τόλμησα να το πειράξω μόνο και μόνο για τον launcher.μπρρρ μακάρι ο φίλος να το επαναφέρει.αυτό δηλαδή δεν είναι root;το root checker μου λέει ναι αλλά ισχύει; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Κρίμα που δεν είχε διαβάσει λίγες σελίδες πριν, ότι βάζοντας σε αυτό το box το superSU μπρικάρεται. Το είχαμε συζητήσει . Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός φίλε μου αλλά δε σκαμπαζω πολλά απο tv box. Πρέπει να κατεβασω και κάποια drivers στο laptop; Κι αν ναι μπορείς να βάλεις κάποιο link; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάω να αγοράσω καλώδιο και επιστρέφω για να το κάνω. Ευχαριστώ πολύ! Αν δεν ξερεις, κατεβασε απο play store μια εφαρμογη reboot, και απο κει κανε reboot in twrp. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxxarxas Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Κοίταξε αν μπορείς να βρεις μικρό σε μήκος καλώδιο. Πολλές φορές παίζει και αυτό το ρόλο του. Μισό μέτρο αν βρεις καλό ειναι Βρήκα στο πλαίσιο 80 πόντους. Τωρα ξεκινάω την προσπάθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxxarxas Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Δυστηχώς παιδιά δεν γίνεται τίποτα! προσπαθώ εδώ και τρία τέταρτα αλλά δε γίνεται τίποτα. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει το reset button! Δεν ξέρω να ανεβάσω και καμιά φωτο της πλακέτας μήπως βρει κάποιος αλλος το reset που είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Δυστηχώς παιδιά δεν γίνεται τίποτα! προσπαθώ εδώ και τρία τέταρτα αλλά δε γίνεται τίποτα. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει το reset button! Δεν ξέρω να ανεβάσω και καμιά φωτο της πλακέτας μήπως βρει κάποιος αλλος το reset που είναι https://imgur.com/a/zUFU8 το reset ειναι αυτο με το κοκκινο που οπως βλεπεις δεν εχει κανενα κουμπακι κολλημενο πανω του και ναι το αυτοκολλητο λανθασμενα αναφερει το 912 η φωτο ειναι απο το κουτι μου που ανοιξα να δω τι μνημη εχει δες τη φωτο απο το δικο μου ανοιξε το δικο σου και βραχυκυκλωσε με ενα συνδετηρα τα δυο πινακια που βρισκονται στην ακρη της πλακετας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Δυστηχώς παιδιά δεν γίνεται τίποτα! προσπαθώ εδώ και τρία τέταρτα αλλά δε γίνεται τίποτα. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει το reset button! Δεν ξέρω να ανεβάσω και καμιά φωτο της πλακέτας μήπως βρει κάποιος αλλος το reset που είναι Επιπλέον μπορείς να δεις και εδώ με sd card http://blog.geekbuying.com/2017/10/mecool-m8s-pro-plus-android-7-1-1-amlogic-s905x-2gb16gb-firmware-update-20171017/ (όπου πατάς το 1 στο control) Το ίδιο αναφέρεται και στο Ποστ #12 στον σύνδεσμο http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x/others-aml-s905x/firmware-roms-tools-bx/673616-firmware-stock-ota-img-update-fix-mecool-m8s-pro-plus-android-7-1-1-amlogic-s905x-2gb-16gb Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts