drdedus Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 φίλος εδώ πρότεινε για air mouse το T5 https://m.aliexpress.com/s/item/32769569930.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32769569930&productSubject=T5-2-4G-Wireless-Air-Mouse-with-Mic-Universal-Remote-Control-Keyboard-USB-Wireless-Receiver-With&spm=a2g0s.8937460.0.0.LjJdwe με ir learning και μίλησε για καλη μπαταρία. Συγκεκριμένα εγω κατάλαβα για ίδια με του rikomagik. Βλέπω όμως το T3 http://s.aliexpress.com/6vuIFZrQ και ψαρωσα με το έξτρα πλήκτρο για resent apps. Αυτό παίρνει μπαταρίες. Το T5 από την αλλη δείχνει στιβαρό. Γνώμες για τα 2 air mouse? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Με το rkm είμαι υπέρ ευχαριστημένος.ξεχνάω να το φορτίζω.θα το αλλάξω με ένα mx master 2 στις προσεχείς bf Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Το οποίο δεν έχει Bluetooth που είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικο. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά έκανες η διαφορά χρημάτων είναι πολύ μικρή άλλωστε. HD ήχο δεν μπόρεσα να περάσω τώρα τι συμβαίνει θα σας γελάσω. True HD dts MA δίνει dts πάντα. Αύριο θα βάλω 7.1.2 Rom μήπως και περάσει. Send From Note 3 With S8 Port Rom κανένα νέο ? Η 7.1.2 είναι επίσημη ή custom ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 το H96 PRO PLUS 3GB 32GB δέχεται ota? Έχει βγει 7.1 για αυτό με οτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 κανένα νέο ? Η 7.1.2 είναι επίσημη ή custom ? Custom αλλά θα βγει και επίσημη. Σήμερα θα την περάσω την 7.1.2 χθες δεν προλαβαινα. Σε καμία ωρίτσα θα το πιάσω. Κάπως θα περάσει HD audio εφόσον το γράφουν. Να πω ότι με την Android TV nexus δεν πέρασε HD audio. Με την official της meecool μπορεί να πέρναγε αλλά δεν το δοκίμασα. Τώρα θα περάσω 7.1.2 nexus και βλέπουμε. Αλλιώς επιστροφή στην official. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Custom αλλά θα βγει και επίσημη. Σήμερα θα την περάσω την 7.1.2 χθες δεν προλαβαινα. Σε καμία ωρίτσα θα το πιάσω. Κάπως θα περάσει HD audio εφόσον το γράφουν. Να πω ότι με την Android TV nexus δεν πέρασε HD audio. Με την official της meecool μπορεί να πέρναγε αλλά δεν το δοκίμασα. Τώρα θα περάσω 7.1.2 nexus και βλέπουμε. Αλλιώς επιστροφή στην official. Send From Note 3 With S8 Port Rom μία ερώτηση ακόμα, έριξα μία ματιά για τις custom στο freak , η nexus πχ κάνει και για το 3/16 αλλά και για το 3/32 ή μπα? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 μία ερώτηση ακόμα, έριξα μία ματιά για τις custom στο freak , η nexus πχ κάνει και για το 3/16 αλλά και για το 3/32 ή μπα? Κάνει για όλα τα m8s pro δεν έχει σημασία η μνήμη. Εγώ έχω το 2/16 έκατσαν πολύ καλά. Να βάλεις την TV stock που είναι με Android TV firmware είναι η καλύτερη. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Κάνει για όλα τα m8s pro δεν έχει σημασία η μνήμη. Εγώ έχω το 2/16 έκατσαν πολύ καλά. Να βάλεις την TV stock που είναι με Android TV firmware είναι η καλύτερη. Send From Note 3 With S8 Port Rom μιλάς για αυτή ? http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms/658501-rom-mecool-m8s-pro-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 μιλάς για αυτή ? http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms/658501-rom-mecool-m8s-pro-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1 Ναι αυτή είναι η καλύτερη Android TV 7.1.1. Σήμερα θα περάσω την 7.1.2 android TV την έχει ο op στις τελευταίες σελίδες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Έτοιμη η ρομ Android TV 7.1.2 ότι πιο καινούριο υπάρχει. Βάζω kodi να δοκιμάσω. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (edited) Επισημα ή στην περασε επειδη του εχεις περασει καποια custom rom? Αν του περασεις καποια custom rom θα υπαρχει προβλημα με την εγγυηση του ή οχι? Και περνιεται δυσκολα μια custom rom? Τι θα κερδισει καποιος περνωντας μια custom rom εναντι της αρχικης oficial rom που εχει το μηχανημα? Και απ' οτι ξερω ειναι απο την αρχει ρουταρισμενο σωστα? Μιλαω παντα για το h96+ της alfawise(που εχω αγορασει εγω) αλλα πιστευω ολα τα h96+ ειναι τα ιδια. Edited September 9, 2017 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Επισημα ή στην περασε επειδη του εχεις περασει καποια custom rom? Αν του περασεις καποια custom rom θα υπαρχει προβλημα με την εγγυηση του ή οχι? Και περνιεται δυσκολα μια custom rom? Τι θα κερδισει καποιος περνωντας μια custom rom εναντι της αρχικης oficial rom που εχει το μηχανημα? Και απ' οτι ξερω ειναι απο την αρχει ρουταρισμενο σωστα? Μιλαω παντα για το h96+ της alfawise(που εχω αγορασει εγω) αλλα πιστευω ολα τα h96+ ειναι τα ιδια. Εγώ έχω το meecool m8s pro του πέρασα εγώ custom ρουταρισμενη έτοιμη Android TV έκδοση. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Το alfawise h96+ 3gb ram/32gb rom και ειναι ηδη ρουταρισμενο απο την αρχη με την oficial rom. Τι κερδιζει καποιος περνωντας μια custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Το alfawise h96+ 3gb ram/32gb rom και ειναι ηδη ρουταρισμενο απο την αρχη με την oficial rom. Τι κερδιζει καποιος περνωντας μια custom rom? Βάζεις Android TV αρχικά που αλλάζει όλο το μενού του μηχανήματος. Πιο γρήγορη ρομ μιας και λείπει αρκετό bloatware. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Το ATV δεν εμφανίζει όλες τις εφαρμογές στο playstore, προσοχή.Επίσης επειδή πειράζουν αρκετά πράγματα οι δημιουργοί των custom αναμενόμενα είναι να υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία δεν θα βρεις στις επίσημες.δεν συμβαίνει πάντα έτσι.οι επίσημες είναι πιο generic Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Βάζεις Android TV αρχικά που αλλάζει όλο το μενού του μηχανήματος. Πιο γρήγορη ρομ μιας και λείπει αρκετό bloatware. Send From Note 3 With S8 Port Rom Εχουν και τα media player bloatware? Εγω νομιζα οτι αυτο ειναι προνομιο των κινητων οχι και των media player. Π.χ. για το alfawise h96+ 3gb ram / 32gb rom που εχω εγω που μπορω να βρω custom roms και πως τις περναω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Εχουν και τα media player bloatware? Εγω νομιζα οτι αυτο ειναι προνομιο των κινητων οχι και των media player. Π.χ. για το alfawise h96+ 3gb ram / 32gb rom που εχω εγω που μπορω να βρω custom roms και πως τις περναω?Δεν έχει να κάνει αν είναι ταμπλετ, tv box ή κινητό. Το λογισμικό είναι Android και πολλοί κατασκευαστές βάζουν περιττά προγράμματα κάποιες φορές, ειδικά στα κινέζικα μηχανάκια. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 φίλος εδώ πρότεινε για air mouse το T5 https://m.aliexpress.com/s/item/32769569930.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32769569930&productSubject=T5-2-4G-Wireless-Air-Mouse-with-Mic-Universal-Remote-Control-Keyboard-USB-Wireless-Receiver-With&spm=a2g0s.8937460.0.0.LjJdwe με ir learning και μίλησε για καλη μπαταρία. Συγκεκριμένα εγω κατάλαβα για ίδια με του rikomagik. Βλέπω όμως το T3 http://s.aliexpress.com/6vuIFZrQ και ψαρωσα με το έξτρα πλήκτρο για resent apps. Αυτό παίρνει μπαταρίες. Το T5 από την αλλη δείχνει στιβαρό. Γνώμες για τα 2 air mouse? Υπάρχει το ίδιο από Ελλάδα για όποιον ενδιαφέρεται: https://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&keyword=forever+qwerty&x=0&y=0 το H96 PRO PLUS 3GB 32GB δέχεται ota? Έχει βγει 7.1 για αυτό με οτα? Με το Alfawise H96pro+ δεν έχω πάρει ποτέ ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 τα πλήκτρα νομίζω διαφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 καλημέρα σε όλους. έχω ένα nexbox A3. μήπως έχει καταφέρει κανένας να του περάσει kodi 17...; στο playstore δεν υπάρχει παρά μόνο το 16.1. επίσης μήπως του έχει περάσει κανένας νέο firmware; το δικό μου έχει ένα αν θυμάμαι καλά από τον Αύγουστο του 16. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 καλημέρα σε όλους. έχω ένα nexbox A3. μήπως έχει καταφέρει κανένας να του περάσει kodi 17...; στο playstore δεν υπάρχει παρά μόνο το 16.1. επίσης μήπως του έχει περάσει κανένας νέο firmware; το δικό μου έχει ένα αν θυμάμαι καλά από τον Αύγουστο του 16.Τι Android version έχεις? Για να υποστηρίζει kodi 17 θα πρέπει να είναι τουλάχιστον lollipop. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 εχει ενα φιλος ενα h96pro 3 giga ram ανδροιδ 7 και του κολλαει στην εκκίνηση πολυ συχνα ξερετε κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 εχει ενα φιλος ενα h96pro 3 giga ram ανδροιδ 7 και του κολλαει στην εκκίνηση πολυ συχνα ξερετε κατι ? Τι εννοείς; Στην αρχή κολλάει και μετά ξεκολλάει; Και τι εννοείς στην εκκίνηση; Μεχρι να φορτώσει ο launcher όλα τα εικονίδια; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 (edited) Τι εννοείς; Στην αρχή κολλάει και μετά ξεκολλάει; Και τι εννοείς στην εκκίνηση; Μεχρι να φορτώσει ο launcher όλα τα εικονίδια; Οχι κολλαει στο λογότυπο h96 θελει να βγαλεις το ρευμα αλλιως τιποτα μενει εκει Edited September 10, 2017 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Ας κάνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ο φίλος και να προσέχει τι εγκαθιστά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts