Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες μας και τι γίνεται με τον ήχο, περνάει 5.1 κανονικά και ομαλά ή όχι ?

Δοκιμάζω σε 10 λεπτά πριν λίγο το σύνδεσα με hdmi στον ενισχυτή και θα δοκιμάσω dts και HD ήχο να επιβεβαιώσω τα όσα διαβάζω.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Δοκιμάζω σε 10 λεπτά πριν λίγο το σύνδεσα με hdmi στον ενισχυτή και θα δοκιμάσω dts και HD ήχο να επιβεβαιώσω τα όσα διαβάζω.

Αναμένουμε με αγωνία !:)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αψογα απλά άψογα. Σύνδεσα 2tb σκληρό με ταινίες σειρές έβαλα mx player τα βρήκε αμέσως όλα και πέρασα κανονικά Dolby digital και dts. Αρχείο με true HD και dts MA δεν έχω άλλα μόλις έβαλα να κατεβαίνει.

Αν περνάει κανονικά και HD ήχο τότε το μηχανάκι είναι εκπληκτικό. Κατέβασμα hevc 10p αρχείων με HD ήχο και παίξιμο μέσω mx player. Εξαιρετικά.

Αψογα απλά άψογα. Σύνδεσα 2tb σκληρό με ταινίες σειρές έβαλα mx player τα βρήκε αμέσως όλα και πέρασα κανονικά Dolby digital και dts. Αρχείο με true HD και dts MA δεν έχω άλλα μόλις έβαλα να κατεβαίνει.

Αν περνάει κανονικά και HD ήχο τότε το μηχανάκι είναι εκπληκτικό. Κατέβασμα hevc 10p αρχείων με HD ήχο και παίξιμο μέσω mx player. Εξαιρετικά.

Εξαιρετικά νέα, θα το πάρω άμεσα !

Τhanks !

EDIT

Σκάρτα 59 € στο bangood Με priority η έκδοση 3/32 , μπας και παίζει κανά κουπόνι ή ζητάω πολλά :) ??????

Edited by taliban

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ έχω το gt1με 2ram 16rom και το h96

3ram 32rom

Αυτό που έχω δει είναι ότι το gt1 έχει διπλάσιο βάρος?

Έχει πολύ καλύτερο wifi

Και γενικά καλύτερη ποιότητα

Σε ταχύτητα είναι το ίδιο και τα δύο

Τσίμπα το 2 16 δεν θα δεις καμία διαφορά με τα 3gb ram. Το μηχανάκι παίζει τα πάντα. Τώρα προσπαθω για HD audio. Το hdmi του υποστηρίζει hdmi cec δηλαδή όταν κλείνω την τηλεόραση κλείνει αυτόματα ενισχυτής και το Android box.

Τσίμπα το 2 16 δεν θα δεις καμία διαφορά με τα 3gb ram. Το μηχανάκι παίζει τα πάντα. Τώρα προσπαθω για HD audio. Το hdmi του υποστηρίζει hdmi cec δηλαδή όταν κλείνω την τηλεόραση κλείνει αυτόματα ενισχυτής και το Android box.

μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους πήρα το 3/32 :)

Όλα σχεδόν έχουν

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Hdmi cec έχει και το mecool m8s pro plus που σήμερα το έχουν και προσφορά 30 δολ.

Meizu m2 με Tapatalk

Το οποίο δεν έχει Bluetooth που είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικο.

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους πήρα το 3/32 :)

Καλά έκανες η διαφορά χρημάτων είναι πολύ μικρή άλλωστε. HD ήχο δεν μπόρεσα να περάσω τώρα τι συμβαίνει θα σας γελάσω. True HD dts MA δίνει dts πάντα. Αύριο θα βάλω 7.1.2 Rom μήπως και περάσει.

Το οποίο δεν έχει Bluetooth που είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικο.

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά έκανες η διαφορά χρημάτων είναι πολύ μικρή άλλωστε. HD ήχο δεν μπόρεσα να περάσω τώρα τι συμβαίνει θα σας γελάσω. True HD dts MA δίνει dts πάντα. Αύριο θα βάλω 7.1.2 Rom μήπως και περάσει.

Σιγά το τρομερό χαρακτηριστικό εγώ προσωπικά το Bluetooth αν και τα κουτιά μου το έχουν δεν το έχω

χρησιμοποιήσει ποτέ μου

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για εμένα είναι το WiFi τα υπόλοιπα είναι καθρεπτακια για τους ιθαγενείς

Edited by mples

Σιγά το τρομερό χαρακτηριστικό εγώ προσωπικά το Bluetooth αν και τα κουτιά μου το έχουν δεν το έχω

χρησιμοποιήσει ποτέ μου

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για εμένα είναι το WiFi τα υπόλοιπα είναι καθρεπτακια για τους ιθαγενείς

Δηλαδή αν θες να το έχεις για κανένα παιχνιδάκι θα παίξεις με το τηλεκοντρολ? Το Bluetooth είναι ίσως το σημαντικότερο. Συνδέεις πάνω ποντίκι πληκτρολόγιο controller ασύρματα ακουστικά και τέλος. Wifi έχουν όλα και ειδικά τα τελευταία υποστηρίζουν κανονικά dual band. Android box χωρίς Bluetooth είναι ένα άχρηστο μηχάνημα εκτός αν το θες 100% για ταινίες σειρές σε kodi που και πάλι το τηλεκοντρολ σε βγάζει την πίστη.

Δηλαδή αν θες να το έχεις για κανένα παιχνιδάκι θα παίξεις με το τηλεκοντρολ? Το Bluetooth είναι ίσως το σημαντικότερο. Συνδέεις πάνω ποντίκι πληκτρολόγιο controller ασύρματα ακουστικά και τέλος. Wifi έχουν όλα και ειδικά τα τελευταία υποστηρίζουν κανονικά dual band. Android box χωρίς Bluetooth είναι ένα άχρηστο μηχάνημα εκτός αν το θες 100% για ταινίες σειρές σε kodi που και πάλι το τηλεκοντρολ σε βγάζει την πίστη.

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται Bluetooth για να συνδέσεις πχ ένα air mouse ή ασύρματο ποντίκι μέσω USB receiver στο tv box.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται Bluetooth για να συνδέσεις πχ ένα air mouse ή ασύρματο ποντίκι μέσω USB receiver στο tv box.

Όσα remotes έχω συνδέσει στο tv box εδώ και χρόνια παίζουν στάνταρ με δικά τους receiver.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Xbox controller και ασύρματα ακουστικά που σύνδεσα χθες δεν συνδέονται αλλιώς. Για ποντίκια ναι έχουν δικό τους receiver που τρώει μια USB.

Το usb receiver που εχουν τα airmouse, τι ειναι? Wifi, bluetooth η κατι αλλο?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Το usb receiver που εχουν τα airmouse, τι ειναι? Wifi, bluetooth η κατι αλλο?

Bluetooth είναι απλά είναι διαφορετικό από του μηχανήματος. Προσωπικά επειδή θέλω να έχω ελεύθερες και τις 2 θύρες USB όταν έρθει το ποντίκι που πήρα θα προσπαθήσω να το συνδέσω με το Bluetooth του player χωρίς να βάλω το receiver.

Για οσους ενδιαφερονται το Gearbest εχει σε flash sales το Alfawise H96 Pro+ 3/32 στα 47.5$

https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_503488.html

Με την ευκαιρια ποιο προτιματε?

Alfawise H96 Pro+ η το Mini M8S Pro TV Box?

Δωστε τα φωτα σας

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

χρησιμοποιήσει ποτέ μου

Δεν εχεις δικιο φιλε εγω παντως συνδεω με bluetooth το φορητο μου ηχειο jbl και ακουω την μουσικη και παιζω τα παιχνιδια μου μεσω beelink gt1 ultimate.

Για οσους ενδιαφερονται το Gearbest εχει σε flash sales το Alfawise H96 Pro+ 3/32 στα 47.5$

https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_503488.html

Με την ευκαιρια ποιο προτιματε?

Alfawise H96 Pro+ η το Mini M8S Pro TV Box?

Δωστε τα φωτα σας

ίδια είναι από πλευράς χαρακτηριστικών

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

ίδια είναι από πλευράς χαρακτηριστικών

Ρωταω σε επιδεδο ota updates & γενικοτερης λειτουργιας.

Προφανως και ειναι παρομοια σε specs

Εγω 1.5 χρονο σχεδον δουλευω το Mini Μ8S χωρις σοβαρα θεματα και λεω να αναβαθμιστω

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Φίλε δεν με κατάλαβες δεν λέω ότι δεν έχουν WiFi όλα λέω να είναι καλό το WiFi

Εγω εχω το h96 με 3ram και το gt1 με 2 γιγα ραμ το gt1 τα σπάει σε σημα και το h96 είναι μάπα το καρπουζι

Α και ξέχασα τα κουτιά τα παιρνει ο κόσμος κατά 99% για ταινίες οπότε δεν σκάει για το παιχνίδι

Edited by mples

Φίλε δεν με κατάλαβες δεν λέω ότι δεν έχουν WiFi όλα λέω να είναι καλό το WiFi

Εγω εχω το h96 με 3ram και το gt1 με 2 γιγα ραμ το gt1 τα σπάει σε σημα και το h96 είναι μάπα το καρπουζι

Α και ξέχασα τα κουτιά τα παιρνει ο κόσμος κατά 99% για ταινίες οπότε δεν σκάει για το παιχνίδι

Ναι βρε σε καταλαβα και όντως υπάρχει θέμα με αρκετά WiFi. Απλά έγραψα ότι καλό είναι να έχει Bluetooth να έχεις επιλογές να συνδέετε με τα πάντα.

Τελικά είναι τι βολεύει τον καθένα μας και τη χρήση κάνει. Και εγώ σε 2 μηχανάκια H96pro+ το WiFi είναι για τα πανηγύρια και τα έχω συνδέσει με ethernet.