notakos Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι η τιμή. αν μπορείς να δώσες ένα 80άρι, αυτό είναι πολύ καλή λύση: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_591550.html?wid=21 Φιλε Alex για να ειμαι ειλικρινης αυτο σκεφτομουν το mecool bb2 pro. Αλλα εχω διαβασει αρκετα αρνητικα σχολια σε διαφορα φορουμ(εντος κ εκτοσ Ελλαδος) ειδικα για το WIFI του. Αν καποιος εχει εμπειρια θα ηταν ευπροσδεκτη Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Το ξαναγραφω μπας και.... Καλησπερα παιδες και απο μενα ψαχνω νεο κουτακι για να αντικαταστησω το παλιο μου minix x8 h-plus. Ενα απο τα βασικα μου κρητηρια ειναι να εχει εξωτερικη κεραια για καλυτερη ληψη σηματος WIFI (μιας και εκανα δοκιμη με κουτακια τα οποια δεν ειχαν εξωτερικη κεραια και δεν παιζαν καλα). Προφανως τα 2gb ram εινα απαραιτητα γιατι οχι και 3... Το mecool είχε κάποια θέματα software τα οποία μετά λύθηκαν με updates αν σε ενδιαφέρει. Μια επίσης καλή λύση είναι το Vorke z1 http://m.geekbuying.com/item/VORKE-Z1-Amlogic-S912-KODI-16-1-4K-VP9-60FPS-HDR-Smart-TV-BOX-Android-6-0-3G-DDR4-32G-eMMC-802-11AC-WIFI-Gigabit-LAN-Dolby-HDMI-CEC-DLNA-Bluetooth-OTA-374383.html Σε αυτό εχω καταλήξει τουλάχιστον εγώ που ήμουνα ανάμεσα στα δύο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited January 25, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgeron Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Φιλε Alex για να ειμαι ειλικρινης αυτο σκεφτομουν το mecool bb2 pro. Αλλα εχω διαβασει αρκετα αρνητικα σχολια σε διαφορα φορουμ(εντος κ εκτοσ Ελλαδος) ειδικα για το WIFI του. Αν καποιος εχει εμπειρια θα ηταν ευπροσδεκτη Μετα απο ενα μηνα χρησης του mecool bb2 . Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα σηματος του wifi (7-8 μετρα η αποσταση απο το router χωρις ιδιαιτερα εμποδια), ουτε disconnect. Τα χρωματα ειναι μια χαρα.Το κεραιακι φαινεται οτι κανει την δουλεια του. Στα αρνητικα του καποιες φορες κρασαρει στο kodi. Το bb2 και τo vorke ειναι 'αδελφακια'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Φιλε Alex για να ειμαι ειλικρινης αυτο σκεφτομουν το mecool bb2 pro. Αλλα εχω διαβασει αρκετα αρνητικα σχολια σε διαφορα φορουμ(εντος κ εκτοσ Ελλαδος) ειδικα για το WIFI του. Αν καποιος εχει εμπειρια θα ηταν ευπροσδεκτη Δε γνωρίζω γιατί δε το είχα. Απλά για κάποιον που θέλει εξωτερική κεραία, οι επιλογές δεν είναι πολλές, ειδικά αν συζητήσουμε για καινούργιο επεξεργαστή και 2-3gb ram που είναι και οι προδιαγραφές που θέτεις. Λογικά θα το έχουν κάποιοι φίλοι από εδώ οπότε θα μπορέσουν να σου πουν πιο συγκεκριμένα για αυτο και να σε κατατοπισουν Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Κάποιος να μου προτείνει ένα android box που να υποστηρίζει 4Κ; Για αγορά από Ελλάδα θα ήθελα Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (bump) Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μετά από ένα Alfawise H96 Pro+ το οποίο έγινε παραγγελία, ήρθε, τσάκισε (δε δούλευαν τα δικτυακά του σωστά) και πήρε το δρόμο του για τη μακρινή Κίνα και το GB ήρθε η ώρα να διαλέξω αντικατάσταση. Οι επιλογές μου είναι: (α) Να πάρω τα χρήματα πίσω και να πάω αλλού (β) Να διαλέξω κάτι άλλο Επειδή διάλεξα το (β) ξεχώρισα (με βάση τα γραφόμενα και στην ίδια τάξη οικονομικού μεγέθους) τα παρακάτω: (1) MXIII - G II TV Box Amlogic S912 Octa-core http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_580669.html?wid=3 (2) Beelink GT1 TV Box Octa Core Amlogic S912 - 2GB+16GB http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html?wid=3 (3) Alfawise S92 TV Box Octa Core Amlogic S912 http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_462432.html?wid=3 Τι θα προτείνατε εσείς; Κάποιο από αυτά ή κάτι άλλο; :) Έχετε άποια ιδέα παίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Είδα το παρακάτω box με υποδοχές κεραίας και δορυφορικής και "ψήνομαι" να το πάρω μπάς και γλιτώσω από καμιά συσκευή στην τηλεόραση και το καλωδιομάνι που συναπάγεται..... http://www.banggood.com/KII-PRO-Amlogic-S905-Quad-core-2GB-RAM-16GB-ROM-DVB-T2-DVB-S2-TV-Box-p-1090029.html?rmmds=search Το έχει κανείς από εσάς; Παίζει κανάλια της Digea και δορυφορικά (ελεύθερα - Hotbird & Astra)? Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Το mecool είχε κάποια θέματα software τα οποία μετά λύθηκαν με updates αν σε ενδιαφέρει. Μια επίσης καλή λύση είναι το Vorke z1 http://m.geekbuying.com/item/VORKE-Z1-Amlogic-S912-KODI-16-1-4K-VP9-60FPS-HDR-Smart-TV-BOX-Android-6-0-3G-DDR4-32G-eMMC-802-11AC-WIFI-Gigabit-LAN-Dolby-HDMI-CEC-DLNA-Bluetooth-OTA-374383.html Σε αυτό εχω καταλήξει τουλάχιστον εγώ που ήμουνα ανάμεσα στα δύο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Μετα απο ενα μηνα χρησης του mecool bb2 . Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα σηματος του wifi (7-8 μετρα η αποσταση απο το router χωρις ιδιαιτερα εμποδια), ουτε disconnect. Τα χρωματα ειναι μια χαρα.Το κεραιακι φαινεται οτι κανει την δουλεια του. Στα αρνητικα του καποιες φορες κρασαρει στο kodi. Το bb2 και τo vorke ειναι 'αδελφακια'. Δε γνωρίζω γιατί δε το είχα. Απλά για κάποιον που θέλει εξωτερική κεραία, οι επιλογές δεν είναι πολλές, ειδικά αν συζητήσουμε για καινούργιο επεξεργαστή και 2-3gb ram που είναι και οι προδιαγραφές που θέτεις. Λογικά θα το έχουν κάποιοι φίλοι από εδώ οπότε θα μπορέσουν να σου πουν πιο συγκεκριμένα για αυτο και να σε κατατοπισουν Παιδες σας ευχαριστω που ολους! Ψαχνοντας στο ali,gearbest κ.ο.κ εχω βρει αρκετα μηχανακια με εξωτερικη κεραια οπως και το beelink r68 ii (αλλα προφανως ολα αγνωστου "προελευσεως"..εννοω εταιριες αγνωστες στον ευρωπαικο κοσμο Π.Χ το CSA93 με δυο κεραιες αν δεν μας φτανει η μια....). Ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενος οπως και με το minix h8 h-plus(μαμω τα λεφτα που εδωσα...) οτι καποια στιγμη και το καινουριο μηχανακι που θα παρω θα θελει αντικατασταση. Αν κανενα αλλο παιδι απο το φορουμ εχει τπτ κατα νου εδω ειμαστε να ακουσουμε... Οι λογοι που δεν θελω να βαλω repeater σε μπριζες ειναι οι εξεις: 1. εκει που θα το βαλω παλι θα ειναι μακρια απο το ρουτερ. 2. Η γυναικα μου με κυνηγαει πυ εχω γεμισει ολες τις μπριζες και με κατι... Edited January 26, 2017 by notakos Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) YUNDOO Y8 TV Box (εινα σε Preorder) ....το πρώτο tv box με τον πανίσχυρο rk3399 !! CPU: Rockchip RK3399 Dual Cortex-A72 + Quad Cortex-A53, 64-bit CPU GPU: Quad-core ARM Mali-T860MP4 GPU 2GB DDR RAM +*16GB EMMC ROM or 4GB DDR RAM + 32GB EMMC ROM USB 2.0 * 2 USB 3.0 * 1 Type-C * 1 Card reader: SD cards Support the latest HEVC (H.265) & VP9 decoding Support 4K*2K Super HD video OS: Android 6.0 WiFi: Support 802.11 a/b/g/n/ac,2.4G,5G Bluetooth: V4.0 Wired/wireless mouse/ keyboard supported Edited January 26, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Είδα το παρακάτω box με υποδοχές κεραίας και δορυφορικής και "ψήνομαι" να το πάρω μπάς και γλιτώσω από καμιά συσκευή στην τηλεόραση και το καλωδιομάνι που συναπάγεται..... http://www.banggood.com/KII-PRO-Amlogic-S905-Quad-core-2GB-RAM-16GB-ROM-DVB-T2-DVB-S2-TV-Box-p-1090029.html?rmmds=search Το έχει κανείς από εσάς; Παίζει κανάλια της Digea και δορυφορικά (ελεύθερα - Hotbird & Astra)? Ναι σε όλα. Edited January 26, 2017 by Muck Smith spam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εμένα με ενθουσιάζει αυτή η ιδέα με dual hdmi input. http://www.cnx-software.com/2017/01/26/yokatv-kb1-android-tv-box-is-equipped-with-two-hdmi-2-0-inputs/ Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα hdmi input οπως θέλουμε. Φαντάζομαι ότι μέσα σε 1-2 χρόνια θα υπάρχει κάτι ολοκληρωμένο... Τα zido δεν είναι που έχουν input? Μπορούμε εύκολα να προσπεράσουμε εμπόδια και να τα χρησιμοποιήσουμε? Μήπως με κάποιο άλλο firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 To Χiaomi 3 TV τι σας λέει? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ MXIII-G II Το γνωστό πρόβλημα με τη σκοτεινή οθόνη λύθηκε κάνοντας edit το αρχείο build.prop (στο /system). Άλλαξα το service.bootvideo=0 σε service.bootvideo=1, έκανα reboot και η οθόνη έγινε πιο φωτεινή από ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ MXIII-G II Το γνωστό πρόβλημα με τη σκοτεινή οθόνη λύθηκε κάνοντας edit το αρχείο build.prop (στο /system). Άλλαξα το service.bootvideo=0 σε service.bootvideo=1, έκανα reboot και η οθόνη έγινε πιο φωτεινή από ποτέ. Το είχα γράψει στο Ποστ μου με αριθμό #7413 της 18 Ιανουαρίου 2017. Συγκεκριμμένα ως 2η από τις λύσεις για το πρόβλημα αυτό (εκτός από το firmware 1η λύση και αρχείο 4Κ 3η λύση). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Στο #7414 ρώτησα πως γίνεται αυτό με το bootvideo αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση και μετά το ξέχασα κι εγώ. Τελικά το βρήκα πάλι τώρα στο freaktab. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Στο #7414 ρώτησα πως γίνεται αυτό με το bootvideo αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση και μετά το ξέχασα κι εγώ. Τελικά το βρήκα πάλι τώρα στο freaktab. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! :) Απλώς θέλει πολύ προσοχή αυτή η απλή αλλαγή γιατί εάν κάνεις κάτι λάθος μπορεί να οδηγηθείς σε bootloop. Αυτός είναι ο λόγος που δεν απάντησα, απλώς είπα τη λύση και ο καθένας από το site του box του μπορεί να πάρει πληροφορίες (εφόσον είναι μια από τις γνωστές λύσεις). Επίσης η ανάρτησή σου απαντά και σε κάποιους που αμφισβητούσαν αυτά που έγραφα για το πρόβλημα του "μαύρου". Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Ναι σε όλα. Καλημέρα Πάνο, Αν το έχεις σε λειτουργία, μπορείς να ανεβάσεις κάποια screenshots να δούμε πως λειτουργεί στα κανάλια της digea και τα δορυφορικά (αν έχεις) και την αρχική οθόνη. Επίσης είναι εύκολο στο χειρισμό του με το τηλεκοντρόλ; Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Απλώς θέλει πολύ προσοχή αυτή η απλή αλλαγή γιατί εάν κάνεις κάτι λάθος μπορεί να οδηγηθείς σε bootloop. Αυτός είναι ο λόγος που δεν απάντησα, απλώς είπα τη λύση και ο καθένας από το site του box του μπορεί να πάρει πληροφορίες (εφόσον είναι μια από τις γνωστές λύσεις). Επίσης η ανάρτησή σου απαντά και σε κάποιους που αμφισβητούσαν αυτά που έγραφα για το πρόβλημα του "μαύρου".Το έκανα και όλα καλά. Αυτό που λες με το bootloop αν πάει κάτι λάθος εννοείς αν κατά λάθος πειραχτεί κάτι άλλο μέσα στο build.prop ή θα μπορούσε να γίνει και bootloop έτσι κι αλλιώς αλλάζοντας την παράμετρο του bootvideo από 0 σε 1 (όπως έκανα)? Επίσης να πω ότι μετά την αλλαγή όταν μπουτάρει το κουτί και βγάζει το λογότυπο MBOX πλέον παίζει και ένα σύντομο ηχητικό που πρώτα δεν το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Το έκανα και όλα καλά. Αυτό που λες με το bootloop αν πάει κάτι λάθος εννοείς αν κατά λάθος πειραχτεί κάτι άλλο μέσα στο build.prop ή θα μπορούσε να γίνει και bootloop έτσι κι αλλιώς αλλάζοντας την παράμετρο του bootvideo από 0 σε 1 (όπως έκανα)? Επίσης να πω ότι μετά την αλλαγή όταν μπουτάρει το κουτί και βγάζει το λογότυπο MBOX πλέον παίζει και ένα σύντομο ηχητικό που πρώτα δεν το έκανε. Κατά την γνώμη μου η λύση με το bootvideo είναι περίπου αντίστοιχη με τη λύση του να παίζεις ένα αρχείο 4Κ σε κάθε επανεκκίνηση, μόνο που αυτή με το bootvideo είναι μόνιμη(σημαντική διαφορά) ενώ η άλλη προσωρινή. Όσον αφορά το bootloop δεν ξέρω τι ακριβώς λάθος κάνανε στην επεξεργασία, όμως έχουν αναφερθεί τέτοιες παρενέργειες προφανώς από κάποιο λάθος τους και αυτό οδηγεί στο bootloop, πρόβλημα που απαιτεί την επανεγκατάσταση του firmware (με καλώδιο ή κάρτα sd). Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο Ποστ μου νομίζω ότι απαιτείται root. Εσύ είχες root πρόσβαση ή απλώς με κάποιο πρόγραμμα (π.χ. es explorer κλπ)?? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Κατά την γνώμη μου η λύση με το bootvideo είναι περίπου αντίστοιχη με τη λύση του να παίζεις ένα αρχείο 4Κ σε κάθε επανεκκίνηση, μόνο που αυτή με το bootvideo είναι μόνιμη(σημαντική διαφορά) ενώ η άλλη προσωρινή. Όσον αφορά το bootloop δεν ξέρω τι ακριβώς λάθος κάνανε στην επεξεργασία, όμως έχουν αναφερθεί τέτοιες παρενέργειες προφανώς από κάποιο λάθος τους και αυτό οδηγεί στο bootloop, πρόβλημα που απαιτεί την επανεγκατάσταση του firmware (με καλώδιο ή κάρτα sd). Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο Ποστ μου νομίζω ότι απαιτείται root. Εσύ είχες root πρόσβαση ή απλώς με κάποιο πρόγραμμα (π.χ. es explorer κλπ)?? Για να πειράξεις το build prop πρέπει να είσαι ρουτ. Και για να παθεις bootllop πρέπει να κάνεις χοντρή βλακεία. Πρέπει να ξέρεις τι πειράζεις στο buildprop και επίσης αν αντικαταστήσεις το αρχείο με κάποιο άλλο πρέπει να του δώσεις τα σωστά δικαιώματα. Λογικά όσοι πάθανε bootloop ή πείραξαν κάτι που δεν έπρεπε ή δεν έδωσαν τα σωστά δικαιώματα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο Ποστ μου νομίζω ότι απαιτείται root. Εσύ είχες root πρόσβαση ή απλώς με κάποιο πρόγραμμα (π.χ. es explorer κλπ)??Το έκανα edit με es explorer αλλά εννοείται ότι είμαι ρουτ αλλιώς δεν θα μπορούσα. Ο es explorer από μόνος του δεν δίνει πρόσβαση στα αρχεία συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Το έκανα edit με es explorer αλλά εννοείται ότι είμαι ρουτ αλλιώς δεν θα μπορούσα. Ο es explorer από μόνος του δεν δίνει πρόσβαση στα αρχεία συστήματος. Αυτό το ήξερα, αλλά απλώς ήθελα την επιβεβαίωση κάποιου που το έχει κάνει ήδη από το παρόν Forum. Επίσης για να τονισθεί ότι: - Χρειάζεται root - Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν πειράζουμε αρχεία του συστήματος που μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα (όπως bootloop). ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να πειράξεις το build prop πρέπει να είσαι ρουτ. Και για να παθεις bootllop πρέπει να κάνεις χοντρή βλακεία. Πρέπει να ξέρεις τι πειράζεις στο buildprop και επίσης αν αντικαταστήσεις το αρχείο με κάποιο άλλο πρέπει να του δώσεις τα σωστά δικαιώματα. Λογικά όσοι πάθανε bootloop ή πείραξαν κάτι που δεν έπρεπε ή δεν έδωσαν τα σωστά δικαιώματα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Επίσης συμφωνώ ότι στις περισσότερες περιπτώσεις που άναφέρθηκε bootloop ήταν επειδή ο χρήστης προσπάθησε να βάλει δικό του βίντεο και επίσης συμφωνώ ότι αυτό έγινε επειδή δεν δόθηκαν σωστά δικαιώματα στο νέο βίντεο. Όμως ενώ αυτό γραφόταν σαφώς στις οδηγίες για αλλαγή του βίντεο κάποιοι βιάστηκαν ή δεν το πρόσεξαν ή παρόλα αυτά έδωσαν λάθος δικαιώματα κλπ. Edited January 27, 2017 by ath156 διόρθωση λέξης Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Για τους άπειρους ... για να επεξεργαστούν το build prop (χρειάζεται root ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Λοιπόν μου ήρθαν χθες και προχθές τα 2 μποξ που παρήγγειλα. Το ένα για μενα το Beelink gt1 και το άλλο για φίλη το alfawise h96 pro. Πρώτα απ όλα θα πω για όσους σκέφτονται ένα από τα δύο. Μου έκανε αισθητή διαφορά η ποιότητα τους. Θα πω ότι το alfawise φαίνεται πολύ πλαστικό. Αν και το διάβασα ότι έχει κρυφές usb θύρες μου έκανε εντύπωση, όπως και να χει, είδα ένα μικρό κενό που φαίνεται ότι πρέπει να το κόψεις για να εμφανιστεί τα υπόλοιπα 2. Σίγουρα έχει 3gb ram. Αλλά δεν ξέρω πιστεύω ότι έκανα καλύτερα με την αγορά του gt1. Δοκίμασα μόνο το δικό μου σε Samsung τηλεόραση 50ρα και δεν πρόσεξα μαύρο σε ιστοσελίδα, γενικότερα στην οθόνη αλλά ούτε και στο kodi. Οπότε συμβαίνει σε ορισμένα κουτιά; η παίζει ρόλο σε ποια τηλεόραση το συνδέεις; Μόλις παρέλαβα, είχε update στο 109 αν θυμάμαι καλά. Γράφει το kodi ως qodi. Μικρό το κακο έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ Nova launcher. Το βράδυ θα τσεκάρω και το alfawise σαν λειτουργικό να δω πως φαίνεται και να έχω μια σφαιρική άποψη και των δύο. Πάντως προς το παρόν σαν ποιότητα κατασκευής μέρα με τη νύχτα μεταξύ τους. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Λοιπόν μου ήρθαν χθες και προχθές τα 2 μποξ που παρήγγειλα. Το ένα για μενα το Beelink gt1 και το άλλο για φίλη το alfawise h96 pro. Πρώτα απ όλα θα πω για όσους σκέφτονται ένα από τα δύο. Μου έκανε αισθητή διαφορά η ποιότητα τους. Θα πω ότι το alfawise φαίνεται πολύ πλαστικό. Αν και το διάβασα ότι έχει κρυφές usb θύρες μου έκανε εντύπωση, όπως και να χει, είδα ένα μικρό κενό που φαίνεται ότι πρέπει να το κόψεις για να εμφανιστεί τα υπόλοιπα 2. Σίγουρα έχει 3gb ram. Αλλά δεν ξέρω πιστεύω ότι έκανα καλύτερα με την αγορά του gt1. Δοκίμασα μόνο το δικό μου σε Samsung τηλεόραση 50ρα και δεν πρόσεξα μαύρο σε ιστοσελίδα, γενικότερα στην οθόνη αλλά ούτε και στο kodi. Οπότε συμβαίνει σε ορισμένα κουτιά; η παίζει ρόλο σε ποια τηλεόραση το συνδέεις; Μόλις παρέλαβα, είχε update στο 109 αν θυμάμαι καλά. Γράφει το kodi ως qodi. Μικρό το κακο έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ Nova launcher. Το βράδυ θα τσεκάρω και το alfawise σαν λειτουργικό να δω πως φαίνεται και να έχω μια σφαιρική άποψη και των δύο. Πάντως προς το παρόν σαν ποιότητα κατασκευής μέρα με τη νύχτα μεταξύ τους. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι και τα δυο ρουτ? Συνηθως, ολα τα κουτια γενικοτερα ειναι ρουτ? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts