drdedus Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Τα android box ωρίμασαν και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε σε σχέση με τους υπολογιστές μας. Δεν είναι απλά media player αλλά ολοκληρωμένοι υπολογιστές που κάνουν και με το παραπάνω αυτό για το οποίο σχεδιάστηκαν ! Είναι τόσο απλό να είσαι στην τηλεόραση μπροστά και με ένα κουμπάκι να έχεις περιήγηση στο internet, email, youtube, facebook να βλέπεις τις φωτογραφίες που τράβηξες, να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια, να βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές ή ταινίες από το USB ή τον σκληρό σου δίσκο ακόμη και online. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ....... Εύχρηστες και απαλλαγμένες από τα προβλήματα των πρώτων γενεών είναι ικανές να μας προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Είναι δυνατές με σύγχρονους επεξεργαστές αρκετή μνήμη και όλα αυτά σε μικρό μέγεθος. http://refeel.gr/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-smart-tv-%CE%BC%CE%B5-%CF%84/ Πρόσφατα αγόρασα mouse και οθόνη για να το χρησιμοποιήσω σαν κανονικό pc και ας έχει android. Η αλήθεια είναι ότι κολλάω να χρησιμοποιήσω e-banking σοβαρούς κωδικούς σε υπηρεσίες κλπ. Αν ήξερα ότι ειναι καθαρό θα ήμουν ευτυχισμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Αυτο που θελεις το κανει απευθειας μονο το Nvidia Shield TV παμε παρακατω χωρις υπολογιστη με video capture δεν μου ερχετε κατι αλλο στο μυαλο εκτος απο καποιες εφαρμογες που κυκλοφορουν στο Playstore αλλα δεν ξερω τι ποιοτητα μπορουν να σου δωσουν δοκιμασε http://www.scr-screen-recorder.com/ λενε οτι ειναι απο τις καλυτερες νομιζω πρεπει να εισαι ρουτ τουλαχιστον ετσι γραφει. Έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή SCR Screen Recorder Pro v1.0.5 σε Android box MXIII-G δίνοντάς του root access (LP 5.1.1). Όταν την προτοανοίγω αφενός μεν δεν μπορώ να μετακινήσω το πινακάκι με τις 3 επιλογές (record, settings, exit) χρησιποποιώντας airmouse, αφετέρου όποια επιλογή και να κλικάρω από αυτές τις 3 δεν γίνεται τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς; Υ.Γ Δεν ξέρω αν θα πρέπει να μεταφερθεί στην κατηγορία "Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές II". Edited September 15, 2016 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή Pro v1.0.5 σε Android box MXIII-G δίνοντάς του root access (LP 5.1.1). Όταν την προτοανοίγω αφενός μεν δεν μπορώ να μετακινήσω το πινακάκι με τις 3 επιλογές (record, settings, exit) χρησιποποιώντας airmouse, αφετέρου όποια επιλογή και να κλικάρω από αυτές τις 3 δεν γίνεται τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς; Υ.Γ Δεν ξέρω αν θα πρέπει να μεταφερθεί στην κατηγορία "Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές II". Για πες μου τι ακριβως θελεις να κανεις δηλαδη τη θελεις να κανεις εγγραφη μηπως βρουμε καποιο αλλο τροπο το SCR Screen Recorder πρεπει να εχει και καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανεις πριν κανεις εγγραφη απο τις ρυθμισεις θα το ψαξεις αυτο, γιατι δεν χρησιμοποιεις ενα απλο ασυρματο ποντικι να δεις αν δουλευει αντι του airmouse Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 έχει επιλογή το συγκεκριμένο πρόγραμμα για re-stream σε h264 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Πρόσφατα αγόρασα mouse και οθόνη για να το χρησιμοποιήσω σαν κανονικό pc και ας έχει android. Η αλήθεια είναι ότι κολλάω να χρησιμοποιήσω e-banking σοβαρούς κωδικούς σε υπηρεσίες κλπ. Αν ήξερα ότι ειναι καθαρό θα ήμουν ευτυχισμένος. Ασφαλεια ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ φιλε μου δυστηχως.Εγω τα δουλειυω και απο τα κντ μου,μεχρι στιγμης ολα καλα. Βαζεις μια καλη προστασια(antiv+spyware)και κανεις τον σταυρο σου....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Σίγουρα δεν υπάρχει ασφάλεια αλλά στα συγκεκριμένα ένα παραπάνω νομίζω. Κρίμα γιατί είναι πανίσχυρα και θα έκαναν τέλεια δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marselr Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλημέρα, Θα αγοράσω το πρώτο μου tv box και θα ήθελα την βοήθειά σας. Είμαι ανάμεσα σε 2: 1)MXIII-G TV Box 2)Beelink GT1 TV Box Ποιο θα μου προτείνατε σαν πιο αξιόπιστη λύση σε αυτά τα χρήματα, περίπου δηλαδή στα 50 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek13 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλημέρα, Θα αγοράσω το πρώτο μου tv box και θα ήθελα την βοήθειά σας. Είμαι ανάμεσα σε 2: 1)MXIII-G TV Box 2)Beelink GT1 TV Box Ποιο θα μου προτείνατε σαν πιο αξιόπιστη λύση σε αυτά τα χρήματα, περίπου δηλαδή στα 50 ευρώ. To mxiii το έχω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν... Του έχω περάσει τη rom της tronsmart, διέγραψα κάτι περίεργες εφαρμογές που είχε και δεν μου έβγαλε ούτε ένα πρόβλημα! Έχω παραγγείλει άλλα 2 για γνωστούς και πάλι κανένα θέμα! Στη θέση σου βέβαια ίσως αγόραζα το beelink λόγο νεότερου επεξεργαστή! Όποιο και να πάρεις θα είσαι κομπλέ! Δες και ένα review για το δεύτερο http://www.cnx-software.com/2016/09/09/beelink-gt1-4k-tv-box-review-part-1-unboxing-and-teardown/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 ρε παιδιά... θέλω να πάρω ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι (ή με ενσωματομένο touchpad που να κάνει τη δουλειά), μικρού μεγέθους για το σαλόνι. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο; Είχα παρει παλιότερα κάτι που ήταν με τις ώρες του. Άλλες φορές ήθελε να είσαι πολύ κοντά για να έχει σήμα, άλλες φορές το touch pad δεν μετακινούσε σωστά τον δείκτη στην οθόνη κτλ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek13 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 ρε παιδιά... θέλω να πάρω ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι (ή με ενσωματομένο touchpad που να κάνει τη δουλειά), μικρού μεγέθους για το σαλόνι. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο; Είχα παρει παλιότερα κάτι που ήταν με τις ώρες του. Άλλες φορές ήθελε να είσαι πολύ κοντά για να έχει σήμα, άλλες φορές το touch pad δεν μετακινούσε σωστά τον δείκτη στην οθόνη κτλ ευχαριστώ Αν και δεν το έχω το δοκιμάσει, δες το mele f10 deluxe http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_68068.html?wid=21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marselr Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 To mxiii το έχω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν... Του έχω περάσει τη rom της tronsmart, διέγραψα κάτι περίεργες εφαρμογές που είχε και δεν μου έβγαλε ούτε ένα πρόβλημα! Έχω παραγγείλει άλλα 2 για γνωστούς και πάλι κανένα θέμα! Στη θέση σου βέβαια ίσως αγόραζα το beelink λόγο νεότερου επεξεργαστή! Όποιο και να πάρεις θα είσαι κομπλέ! Δες και ένα review για το δεύτερο http://www.cnx-software.com/2016/09/09/beelink-gt1-4k-tv-box-review-part-1-unboxing-and-teardown/ Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Χθες μίλησα με κάποιον που έχει αγοράσει αυτό και μου το πρότεινε σαν value for money λύση αφού το έχει στα 31 ευρώ από aliexpress. Τι λέτε γι'αυτό το tv box το έχει αγοράσει και κάποιος άλλος να μου πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 ρε παιδιά... θέλω να πάρω ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι (ή με ενσωματομένο touchpad που να κάνει τη δουλειά), μικρού μεγέθους για το σαλόνι. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο; Είχα παρει παλιότερα κάτι που ήταν με τις ώρες του. Άλλες φορές ήθελε να είσαι πολύ κοντά για να έχει σήμα, άλλες φορές το touch pad δεν μετακινούσε σωστά τον δείκτη στην οθόνη κτλ ευχαριστώ Εχω το mele εχω και το rikomagik αλλά μολις αγόρασα 6 από αυτά μετα απο συζήτηση με φιλο σε διπλανό φορουμ. Δεν είναι και τα 6 τα ίδια αλλά παρόμοια τηε ίδιας μάρκας http://m.gearbest.com/air-mouse/pp_400716.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Για πες μου τι ακριβως θελεις να κανεις δηλαδη τη θελεις να κανεις εγγραφη μηπως βρουμε καποιο αλλο τροπο το SCR Screen Recorder πρεπει να εχει και καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανεις πριν κανεις εγγραφη απο τις ρυθμισεις θα το ψαξεις αυτο, γιατι δεν χρησιμοποιεις ενα απλο ασυρματο ποντικι να δεις αν δουλευει αντι του airmouse Θέλω να κάνω εγγραφή αυτό που βλέπω στην οθόνη από ένα stream π,χ ή ενα τηλεοπτικό πρόγραμμα....σαν να έχω ένα recorder...δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Εχω το mele εχω και το rikomagik αλλά μολις αγόρασα 6 από αυτά μετα απο συζήτηση με φιλο σε διπλανό φορουμ. Δεν είναι και τα 6 τα ίδια αλλά παρόμοια τηε ίδιας μάρκας http://m.gearbest.com/air-mouse/pp_400716.html Με το μοχλάκι δεν σε άρεσε; έχω βαρεθεί να αλλάζω μπαταρίες και δεν το έχω στα υπόψιν μου Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Θέλω να κάνω εγγραφή αυτό που βλέπω στην οθόνη από ένα stream π,χ ή ενα τηλεοπτικό πρόγραμμα....σαν να έχω ένα recorder...δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Μια χαρα τωρα καταλαβα, λοιπον θελεις αυτο το addon https://superrepo.org/kodi/addon/script.module.youtube.dl/ μπορει να το εχεις ηδη, οταν βαζεις κατι να παιξει μια σειρα,ταινια με το back αν πας στην αρχικη οθονη του kodi ενω παιζει και πας στο programs επιλεγεις το youtube-dl θα επιλεξεις download curently playing video και θα αρχισει να κατεβαζει, πριν ολα αυτα θα πας στο configure addon youtube-dl και θα επιλεξεις που θα σωνει το αρχειο π.χ. microsd,usb sick,hdd,internal storage δεν ξερω αν μπορει να γραψει live steaming δεν το εχω δοκιμασει, επισης στο exodus μπορεις επισης να κανεις download αυτο που βλεπεις θελει παλι να μπεις στο exodus tools και εκει εχεις τις απαραιτητες ρυθμισεις. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Αυτό που έχει κ επαναφορτιζόμενη μπαταρία τι λέει? http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_178154.html?wid=21 Με το μοχλάκι δεν σε άρεσε; έχω βαρεθεί να αλλάζω μπαταρίες και δεν το έχω στα υπόψιν μου Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Με το μοχλάκι δεν σε άρεσε; έχω βαρεθεί να αλλάζω μπαταρίες και δεν το έχω στα υπόψιν μου Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου το x3 λες? Και εμένα αυτό μου φαίνεται άριστο αλλά αν είδες στο άλλο forum ο sotos λεει οτι ειναι κορυφαίο αλλά ψήνεται για αυτο που δείχνω. Βέβαια υπάρχει και το s1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές!! Για απλή χρήση-kodi-web-youtube-ποιο προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ! το x3 λες? Και εμένα αυτό μου φαίνεται άριστο αλλά αν είδες στο άλλο forum ο sotos λεει οτι ειναι κορυφαίο αλλά ψήνεται για αυτο που δείχνω. Βέβαια υπάρχει και το s1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές!! Για απλή χρήση-kodi-web-youtube-ποιο προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ! Λογικο,οπου μπαινουν κινεζοι,αυτο γινεται!!! Το ξεφτιλιζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) Εχτές παράγγειλα και εγώ το Beelink GT1 από το Gearbest στ 50€ μείον 1€ (για τους 50 πόντους που σου δίνει). (Είναι pre-sail ακόμη) Παραλίγο να είχα παραγγείλει από το Gearbest αυτό ''MECOOL BB2 Android 6.0 Amlogic S912 Octa Core KODI 17.0 Preinstalled TV BOX 2G/16G 802.11AC WIFI Bluetooth 1000M LAN OTA Upgrade'' με ακριβώς την ίδια τιμή (και τα ίδια χαρακτηριστικά). Αλλά το πλεονέκτημα είναι στον διακόπτη (ON-OFF) που έχει το MECOOL BB2. Αλλά δεν γνώριζα την εταιρία αυτή, δηλαδή αν είναι σοβαρή και παράγγειλα τελικά το Beelink GT1 .!!! Η έλλειψη του διακόπτη (ON-OFF) το έχουν επισημάνει στα τεστ που γίνονται σε άλλα ξένα site όπως: Χαρακτηριστικά που λείπουν: - Κουμπί στο τηλεχειριστήριο για να το ανοίγετε multitasking. - Η απομακρυσμένη λετουργία δεν ανταποκρίνεται όσο το MiniMX III. - Προσοχή κλικ μερικές φορές εάν δεν εγγραφείτε αλλά μπορεί τελικά να εγγραφείτε διπλά. Ας ελπίσουμε ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί σε μια νέα ενημέρωση του λογισμικού. - Does not come pre-rooted. Hopefully root can come as part of an OTA update HDMI CEC - Ξεκινά το παράθυρο ανοίγματος του TV-Box όταν ανοίγετε την τηλεόραση σας. Θα είναι ένα καλό χαρακτηριστικό γνώρισμα για να to έχει. Ολικός απολογισμός: - Από τον περιορισμένο μου χρόνο με αυτή τη συσκευή, είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό το κουτί specs vs απόδοση. - Αν σας άρεσε το beelink MiniMX III, τότε θα απολαύσετε την αναβάθμιση αυτό το δεδομένο το παρέχει. - Είναι μια προσφορά από την beelink και αμφιβάλλω αν θα βρείτε ένα άλλο Android κουτί τηλεόρασης με αυτά τα spec / απόδοσης σε αυτή την τιμή. - Σίγουρα θα το συνιστούσα αυτό για τους πελάτες μου. Edited September 16, 2016 by geord211 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μια χαρα τωρα καταλαβα, λοιπον θελεις αυτο το addon https://superrepo.org/kodi/addon/script.module.youtube.dl/ μπορει να το εχεις ηδη, οταν βαζεις κατι να παιξει μια σειρα,ταινια με το back αν πας στην αρχικη οθονη του kodi ενω παιζει και πας στο programs επιλεγεις το youtube-dl θα επιλεξεις download curently playing video και θα αρχισει να κατεβαζει, πριν ολα αυτα θα πας στο configure addon youtube-dl και θα επιλεξεις που θα σωνει το αρχειο π.χ. microsd,usb sick,hdd,internal storage δεν ξερω αν μπορει να γραψει live steaming δεν το εχω δοκιμασει, επισης στο exodus μπορεις επισης να κανεις download αυτο που βλεπεις θελει παλι να μπεις στο exodus tools και εκει εχεις τις απαραιτητες ρυθμισεις. Καταρχάς σ' ευχαριστώ. Το δοκίμασα με επιτυχία σε ταινίες...όμως έβγαλε error με το που ξεκίνησε σε live streaming και σε Youtube videos ενώ μου έγραψε ότι ολοκληρώθηκε το κατέβασμά τους, τα αρχεία δεν υπήρχαν πουθενά εκεί που του είχα ορίσει να σώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Εχτές παράγγειλα και εγώ το Beelink GT1 από το Gearbest στ 50€ μείον 1€ (για τους 50 πόντους που σου δίνει). (Είναι pre-sail ακόμη) Παραλίγο να είχα παραγγείλει από το Gearbest αυτό ''MECOOL BB2 Android 6.0 Amlogic S912 Octa Core KODI 17.0 Preinstalled TV BOX 2G/16G 802.11AC WIFI Bluetooth 1000M LAN OTA Upgrade'' με ακριβώς την ίδια τιμή (και τα ίδια χαρακτηριστικά). Αλλά το πλεονέκτημα είναι στον διακόπτη (ON-OFF) που έχει το MECOOL BB2. Αλλά δεν γνώριζα την εταιρία αυτή, δηλαδή αν είναι σοβαρή και παράγγειλα τελικά το Beelink GT1 .!!! Η έλλειψη του διακόπτη (ON-OFF) το έχουν επισημάνει στα τεστ που γίνονται σε άλλα ξένα site όπως: Χαρακτηριστικά που λείπουν: - Κουμπί στο τηλεχειριστήριο για να το ανοίγετε multitasking. - Η απομακρυσμένη λετουργία δεν ανταποκρίνεται όσο το MiniMX III. - Προσοχή κλικ μερικές φορές εάν δεν εγγραφείτε αλλά μπορεί τελικά να εγγραφείτε διπλά. Ας ελπίσουμε ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί σε μια νέα ενημέρωση του λογισμικού. - Does not come pre-rooted. Hopefully root can come as part of an OTA update HDMI CEC - Ξεκινά το παράθυρο ανοίγματος του TV-Box όταν ανοίγετε την τηλεόραση σας. Θα είναι ένα καλό χαρακτηριστικό γνώρισμα για να to έχει. Ολικός απολογισμός: - Από τον περιορισμένο μου χρόνο με αυτή τη συσκευή, είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό το κουτί specs vs απόδοση. - Αν σας άρεσε το beelink MiniMX III, τότε θα απολαύσετε την αναβάθμιση αυτό το δεδομένο το παρέχει. - Είναι μια προσφορά από την beelink και αμφιβάλλω αν θα βρείτε ένα άλλο Android κουτί τηλεόρασης με αυτά τα spec / απόδοσης σε αυτή την τιμή. - Σίγουρα θα το συνιστούσα αυτό για τους πελάτες μου. Αυτά είναι από το review στο xda. Δεν αναφέρει όμως κάτι για έλλειψη power button. Πάνω στο τηλεκοντρόλ πάντως έχει, έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Έχει δείξει σε βίντεο, ότι έχει επιλογή για power off, stand by κτλπ Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Το ότι δεν είναι ρουτ μας επηρρεάζει σε τίποτα? Λογικά όχι ε? ΟΚ, δεν μπορούμε να βάλουμε adfree κλπ αλλά στη βασική λειτουργία (kodi) δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Το ότι δεν είναι ρουτ μας επηρρεάζει σε τίποτα? Λογικά όχι ε? ΟΚ, δεν μπορούμε να βάλουμε adfree κλπ αλλά στη βασική λειτουργία (kodi) δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με κάτι. Στο kodi Όχι κανένα θέμα αν δεν είσαι ροοτ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts