Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1314

• makis1024

566

• ath156

1840

Συμφωνώ για MK808B Plus:

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_124593.html?wid=1

Προσοχή μόνο αν είναι το ρούτερ μακρυά από εκεί που θα έχεις την τηλεόραση και ίσχως δεν πιάνεις καλό σήμα wifi. Αυτό βέβαια ισχύει για όποιο box/stick και να πάρεις αλλά όσα δεν έχουν κεραία είναι προφανώς πιο αδύναμα σε αυτόν τον τομέα. Για αυτά που το θες πάντως δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ακόμα κι αν δεν πιάνεις φουλ σήμα.

Με 2-3 δολλάρια παραπάνω μπορείς να το παραγγείλεις και από την ευρωπαϊκή αποθήκη για σου έρθει συντομότερα :

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_124593.html?wid=3

Edited by letom

παιδια λεω να παραγγείλω το Beelink X2 για απλη χρήση για παιδικα στα ανιψια. Τι λετε?

Μηπως κάποιο άλλο πιο δοκιμασμένο? mk808b (αλλα δεν εχει χειριστηριο...)

Θέλω κατι για ταινίες online (οχι απο kodi-xbmc αλλα τυπου gamato και παρομοια σαιτς) και youtube.

τιμη οσο φθηνοτερο γινεται.

Επισης απο ευρωπαικη αποθηκη ποσο κανει να ερθει?

Παντως να ξερετε το gearbest εχει βαλει το mxiii στα 60$ με 2 gb ram και android 5.1

Πανω που εψαχνα για δευτερο για το εξοχικο! σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση:!: το εχουν και σε ευρωπαικη αποθηκη με 62,5$ !

μια ερωτηση για οποιον γνωριζει , οπως ειχα πει παλιοτερα εχω το i818 και ψαχνω να του περασω firmware , εχει s802 , στα ξενα forum λενε για s82 , ειναι το ιδιο ??:O

Πανω που εψαχνα για δευτερο για το εξοχικο! σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση:!: το εχουν και σε ευρωπαικη αποθηκη με 62,5$ !

μια ερωτηση για οποιον γνωριζει , οπως ειχα πει παλιοτερα εχω το i818 και ψαχνω να του περασω firmware , εχει s802 , στα ξενα forum λενε για s82 , ειναι το ιδιο ??:O

Το μηχάνημα είναι αξιοπιστο;, αξίζει η αναβάθμιση από ένα

https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Media_Players/Android_TV_Box/Quad-Core-Android-4.4-TV-Box/

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για να πω την αληθεια τωρα......οκ καλα και σχετικα φθηνα αυτα τα μηχανακια με 50-60$,αλλα τα πιο πολλα που αγορασα κατα καιρους(για διαφορους φιλους-γνωστους),δεν την εβγαζαν για πολυ καιρο καθαρη. Ολο θεματακια ειχα,και στειλτα πισω κτλ,οποτε πηρα αποφασει να κοιταω πλεον με κοστος ανω των 100-120$ απο πιο επωνυμες,για την Κινα παντα,εταιριες,και δεν το εχω μετανιωσει μεχρι τωρα.Για εμενα ειναι κατα πολυ πιο αξοιπιστα σε βαθος χρονου,ακομα και σε σκληρη χρηση24/7 πολλες φορες.

Βεβαια θα μου πουν πολλοι φιλοι εδω,μεχρι εκει μπορω οικονομοικα,και εκει παω,και αυτο απολυτα σεβαστο.:)

Αλλα να δωσεις το αλφα οικονομικο ποσο και σε 2-3 μηνες να βγει εκτος δεν λεει......

Τεσπα επιλογες εχουμε για ολα τα βαλαντια.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Το μηχάνημα είναι αξιοπιστο;, αξίζει η αναβάθμιση από ένα

https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Media_Players/Android_TV_Box/Quad-Core-Android-4.4-TV-Box/

Φίλε μου η χρήση που του κάνω είναι μόνο για το kodi.

Δε το έχω χρησιμοποιήσει για κάποιο άλλο σκοπό. Οπότε δεν μπορώ να σου δώσω ολοκληρωμένη άποψη. Προσωπικά είμαι υπέρ ευχαριστημένος αλλά οχι σαν αναβάθμιση για εμενα δε θα άξιζε γιατί το βλέπω συγκριτικά ότι με τα χρήματα που έχει δε θα πάρεις τις ισαξιες διάφορες σε σχέση με αυτό που ποσταρες

Για φθηνη λυση το mk808b τι λεει? θελω να το βαλω στη κρεβατοκαμαρα για καμια ταινια απο το kodi αλλες εφαρμογες δεν θα βαλω. Θα κανει δουλεια?

Για φθηνη λυση το mk808b τι λεει? θελω να το βαλω στη κρεβατοκαμαρα για καμια ταινια απο το kodi αλλες εφαρμογες δεν θα βαλω. Θα κανει δουλεια?

Θα κανει και με το παραπανω, αρκει να μην ειναι σε πολυ μεγαλη αποσταση απο το router. Νομιζω θα το βρεις στα 24$ αυτες τις ημερες στο banggood απο οτι ειχα δει.

The day is my enemy, the night my friend

Ακόμα περιμένω να γίνει verification η κάρτα. Λέω να πάρω το beeling X2 γιατί το mk808b δεν έχει τηλεκοντρόλ και πιστεύω ότι ως στικ θα ανεβάζει θερμοκρασία. Τι λέτε?

Επίσης καμία εφαρμογή για remote από το ταμπλέτ για το δικό μου mxiii.?

Ακόμα περιμένω να γίνει verification η κάρτα. Λέω να πάρω το beeling X2 γιατί το mk808b δεν έχει τηλεκοντρόλ και πιστεύω ότι ως στικ θα ανεβάζει θερμοκρασία. Τι λέτε?

Επίσης καμία εφαρμογή για remote από το ταμπλέτ για το δικό μου mxiii.?

Για χειρισμό από το κινητό δες το Yatse.

Το yatse όντως πολύ καλό για xbms-kodi αλλά για γενική χρήση και browsing και game pad καμιά εφαρμογή? Το droidmote δεν μπορώ να το βρω πουθενά...

Καλησπέρα

Εχω εδώ και περίπου ενα χρόνο στη κατοχή μου ένα mxiii. Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ σε γενικές γραμμές στην αρχή ήταν εντάξει εδώ και αρκετό καιρό τρωει κολλήματα 1-2 λεπτών οπου η συσκευή δεν αποκρίνεται καθόλου. Κάποιες φορές μάλιστα κανει και επανεκκίνηση.

Το ερώτημα λοιπόν είναι αν κάποιος που έχει την ίδια συσκευή αντιμετωπισε αντίστοιχο πρόβλημα και αν ναι πως το έλυσε. Σκέφτομαι είτε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το αντίστοιχο μενού στις ρυθμίσεις, είτε τη δοκιμή κάποιας άλλης rom. Υπάρχει κάποιος που εγκατέστησε στο Mxiii rom και αν ναι ποια και με ποιο τρόπο;

Παντως να ξερετε το gearbest εχει βαλει το mxiii στα 60$ με 2 gb ram και android 5.1

φαινεται καλο.οποιος το εχει μπορει να μου πει αν παιζει απροβληματιστα ποπκορν?

Vamos Aris

φαινεται καλο.οποιος το εχει μπορει να μου πει αν παιζει απροβληματιστα ποπκορν?

2 κομματια που εφερα,επαιξαν οκ για περιπου 3 μηνες,μετα παρεδωσαν πνευμα δυστηχως.Κυριως λογο θερμοκρασιας απο οτι καταλαβα.

2 κομματια που εφερα,επαιξαν οκ για περιπου 3 μηνες,μετα παρεδωσαν πνευμα δυστηχως.Κυριως λογο θερμοκρασιας απο οτι καταλαβα.

μαλιστα..οποτε για ακυρο μας βλεπω .βεβαια μπορεις να το ανοιξεις και να το κανεις τουμπανο..αλλα..

Vamos Aris

στο κουτι εαν του άνοιξης τρυπες να αερίζετε και κανα ανεμιστηρακι μπωρη να υπάρχει βελτίωση το εχει δοκιμαση κανενας

στο κουτι εαν του άνοιξης τρυπες να αερίζετε και κανα ανεμιστηρακι μπωρη να υπάρχει βελτίωση το εχει δοκιμαση κανενας

Δεν εκατσα να ασχοληθω καθολου φιλε μου,τα ειχα στειλει πισω,μου ειχαν βγαλει πιστωτικο μετα απο συμφωνια που καναμε με το καταστημα αγορας,και αγορασα αλλα πραματα.:)

Μολις παραγγειλα το MINIX NEO Z64 Windows 8.1 Quad Core Intel Baytrail T Z3735F WiFi Bluetooth 4.0 TV Box ( 2GB DDR3 32GB ROM ) απο το Gearbest

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_142907.html

Δεν καταλαβα εαν ερχεται με contol.

Μηπως θεωρειται οτι θα χρειαστω και το Minix Neo A2 High Performance All in One 2.4GHz Wireless Air Mouse

Και παρακαλω επειδη με εχουν "φαει" τα παιδια μπορειται να μου προτεινεται και συμβατο game control ???

Οταν φθασει, θα ενημερωσω για εντυπωσεις

Παιδιά καμία βοηθεια σχετικά με κανένα firmware για το mx3 tvbox.

Γιατι κατέβασα και του πέρασα ενα και τωρα δεν δείχνει τιποτα

Εγώ εγκατέστησα αυτή. Μεχρι στιγμής λειτουργεί θαυμάσια. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι σταματάει να λειτουργεί το bluetooth. Από ότι κατάλαβα πάντως το θέμα με το bluetooth το έχουν όλες οι rom μετά από κάποια έκδοση. Στο zip που κατεβάζεις για την εγκατάσταση υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες. Ελπίζω να βοήθησα.