Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 21,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1349

• makis1024

575

• ath156

1874

Να υποθέσω πως είναι στα αγγλικά μόνο ε?

Είναι για άλλον το μηχανηματάκι και δεν ξέρω πόσο εύκολο θα του είναι.

Δεν μπορώ να την βάλω....

Όταν πάω μέσα στην sd να βρω το file τρέχει ένα κατεβατό και φαίνεται σαν να μην το βρίσκει...

Κάποια βοήθεια?

Στα ελληνικά είναι! Τι εννοείς τρέχει ένα κατεβατό; Το αρχείο το βρίσκεις; Είσαι με την 109K4;

Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Ναι ειναι στην 109Κ4. Το έκανα με όλους τους τρόπους που αναφέρει και τους 4. Βάζω να κάνει update και και αρχίζει κατεβάζει σελίδα με διάφορα error. Μετά πάω να το κάνω από την sd με την επιλογή ΕΧΤ που έχει και πάλι τρέχει error και όταν σταματάει είναι σαν να μην βρίσκει το αρχείο zip στην κάρτα.

Σαν να είναι κατεστραμμένο.

Το αρχείο το βρίσκει στην αρχή όταν το πάω από την εφαρμογή update. Το επιλέγω, ξεκινάει και μετά με πετάει με τα σφάλματα που είπα πιο πάνω.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αν δεν κάνω κάτι λάθος είναι ότι μπορεί να φταίει η καρτα που είναι παλιά.

Αν έχετε κάποια ιδέα καλοδεχούμενη.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Ναι ειναι στην 109Κ4. Το έκανα με όλους τους τρόπους που αναφέρει και τους 4. Βάζω να κάνει update και και αρχίζει κατεβάζει σελίδα με διάφορα error. Μετά πάω να το κάνω από την sd με την επιλογή ΕΧΤ που έχει και πάλι τρέχει error και όταν σταματάει είναι σαν να μην βρίσκει το αρχείο zip στην κάρτα.

Σαν να είναι κατεστραμμένο.

Το αρχείο το βρίσκει στην αρχή όταν το πάω από την εφαρμογή update. Το επιλέγω, ξεκινάει και μετά με πετάει με τα σφάλματα που είπα πιο πάνω.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αν δεν κάνω κάτι λάθος είναι ότι μπορεί να φταίει η καρτα που είναι παλιά.

Αν έχετε κάποια ιδέα καλοδεχούμενη.

Φαντάζομαι προσπαθείς να εγκαταστήσεις το αρχείο zip που βρίσκεται μέσα στο φάκελο που αποσυμπίεσες από το αρχείο zip που κατέβασες και όχι το zip που κατέβασες έτσι όπως το κατέβασες... Σωστά;

Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

Καλησπέρα σας.

Γι αυτό τι λέτε;Το εχει πάρει κανένας;

http://www.tinydeal.com/tronfy-rk3288-quad-core-h265-4k-android-44-2g8gb-tv-box-ubox-p-135415.html?dp=T0102

Απο οτι βλέπω εχει πολυ καλα χαρακτηριστικά,και σχετικά καλη τιμη σε σχέση τουλάχιστον με το minix.

Καλο αλλα στο xbmc μην περιμενεις καλη αναπαραγωγη 1080p
Με 2 gb RAM γιατί να μην παίζει καλά 1080p στο xbmc? Εγώ με το mk808b plus που έχει 1 gb ram και βλέπω μια χαρά 1080p.

Σίγουρα δεν είναι αποκλειστικά θέμα RAM αλλά υποθέτω ότι και αυτή παίζει ρόλο στο να μην "αγκομαχάει" το μηχάνημα. Τι είναι αυτό όμως που κάνει τη διαφορά και καθιστά cs918 ακατάλληλο για 1080p σε σχέση με το mk? Ο επεξεργαστής είναι 4πύρηνος και στα 2, στα 1,5 το mk και στα 1,3 το cs, cortex-a5 το mk, cortex-a7 το cs. Αν θες πες με δυο λόγια τι κάνει τη διαφορά για να το έχουμε υπόψη σε μελλοντικές αγορές. Είχα την εντύπωση ότι αφού το mk (με τα ούτε 30 ευρώ αξία) παίζει τα πάντα -τουλάχιστον στο xbmc- τότε δεν υπάρχει συσκευή που να μην το κάνει. :)

Σίγουρα δεν είναι αποκλειστικά θέμα RAM αλλά υποθέτω ότι και αυτή παίζει ρόλο στο να μην "αγκομαχάει" το μηχάνημα. Τι είναι αυτό όμως που κάνει τη διαφορά και καθιστά cs918 ακατάλληλο για 1080p σε σχέση με το mk? Ο επεξεργαστής είναι 4πύρηνος και στα 2, στα 1,5 το mk και στα 1,3 το cs, cortex-a5 το mk, cortex-a7 το cs. Αν θες πες με δυο λόγια τι κάνει τη διαφορά για να το έχουμε υπόψη σε μελλοντικές αγορές. Είχα την εντύπωση ότι αφού το mk (με τα ούτε 30 ευρώ αξία) παίζει τα πάντα -τουλάχιστον στο xbmc- τότε δεν υπάρχει συσκευή που να μην το κάνει. :)

παντα cpu ++++gpu !! και τουλάχιστον 2gb ram + 16 gb rom ..να παιζει x265 ! που ειναι το μέλλον !! τωρα εαν κάνετε αγορές με ορίζοντα τους 6 μήνες παω πάσο...

4πύρηνο και συχνότητα δεν λένε κάτι

έχω rpi (b+ model, μονοπύρηνο στα 700 με 512 μνήμη) που παίζει καλύτερα τα βίντεο από το 4πύρηνο στα 2GB rockchip

θέμα software και βελτιστοποίησης αυτού είναι (και άλλα ίσως)

επίσης είχα παλιά android box (512ΜΒ) που με την ics δεν μπορούσες να δεις βίντεο (αλλού ο ήχος αλλού ο υπότιτλος κλπ)

κατά τύχη βρήκα ότι παίρνει Linux και ενώ ήταν για 1.5 χρόνο "στα αζήτητα" , πλέον εδώ και 2 χρόνια είναι το βασικό μου κουτί

(υπόψιν δεν έτρεχε τίποτα άλλο οπότε η μνήμη δεν ήταν γεμάτη)

Καλο αλλα στο xbmc μην περιμενεις καλη αναπαραγωγη 1080p

Εχω κανει εκτεταμενο review για το συγκεκριμενο

Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις link.

Καλησπέρα.Εχω αγοράσει το Ziddo X9 και όταν συνδέω εξωτερικό σκληρό δεν τον αναγνωρίζει μέσω του xbmc. ΄Εχω συνδέσει όλους τους σκληρούς μου και δεν αναγνωρίζει κανέναν. Επίσης όταν ανοίγω ένα 1080p video με τον player του android tv box δεν έχει τόσο καλή ανάλυση όσο όταν το βλέπω μέσω του usb του αποκωδικοποιητή. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.

Καλησπέρα.Εχω αγοράσει το Ziddo X9 και όταν συνδέω εξωτερικό σκληρό δεν τον αναγνωρίζει μέσω του xbmc. ΄Εχω συνδέσει όλους τους σκληρούς μου και δεν αναγνωρίζει κανέναν. Επίσης όταν ανοίγω ένα 1080p video με τον player του android tv box δεν έχει τόσο καλή ανάλυση όσο όταν το βλέπω μέσω του usb του αποκωδικοποιητή. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.

για player δοκίμασε mx-player !

για σκληρους .. άνοιξε root filesystem μετα φάκελο mnt ..ψαξε τους φακέλους usbDrive....

για player δοκίμασε mx-player !

για σκληρους .. άνοιξε root filesystem μετα φάκελο mnt ..ψαξε τους φακέλους usbDrive....

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το μηχάνημά μου όμως δεν είναι root. Μπορώ να το κάνω αυτό που λες;

Φαντάζομαι προσπαθείς να εγκαταστήσεις το αρχείο zip που βρίσκεται μέσα στο φάκελο που αποσυμπίεσες από το αρχείο zip που κατέβασες και όχι το zip που κατέβασες έτσι όπως το κατέβασες... Σωστά;

εννοείτε και αφαίρεσα το αρχείο που λέει και στις οδηγίες

ευχαριστώ για την απάντηση..

περιμένω μία καινούργια sd.

Θα ενημερώσω μετά από την δοκιμή σε αυτήν...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το μηχάνημά μου όμως δεν είναι root. Μπορώ να το κάνω αυτό που λες;

δεν με κατάλαβες..ανοίγουμε το kodi ...menu videos..files..files..add videos ..browse..root filesystem........(φάκελος)mnt...σε αυτο το φάκελο υπάρχουν αρκετοί φάκελοι usbDrive A.....B..... (το ενα απο όλα αυτά αντίστοιχη στο σκληρό που εχεις συνδέσει ...)..το επιλέγεις και μετα οκ...

δεν με κατάλαβες..ανοίγουμε το kodi ...menu videos..files..files..add videos ..browse..root filesystem........(φάκελος)mnt...σε αυτο το φάκελο υπάρχουν αρκετοί φάκελοι usbDrive A.....B..... (το ενα απο όλα αυτά αντίστοιχη στο σκληρό που εχεις συνδέσει ...)..το επιλέγεις και μετα οκ...

Ευχαριστώ πολύ! Τον είδε τον σκληρό! Επιτέλους!

Καλησπέρα, το συγκεκριμένο TV Box (CS918T) έχει για CPU την RK3128T ή την RK3188T οι οποίες δεν υποστηρίζουν καλό hardware acceleration στο kodi με αποτέλεσμα να μην έχεις καλή αναπαραγωγή 1080p και να υποστήριζαν όμως το kernel είναι στα 720p ποθ σημαίνει οτι αν παίξεις αρχείο 1080p η ανάλυση θα είναι στα 720p αν τώρα περάσεις custom kernel 1080p η CPU δεν θα το πολυσηκώνει, θα ζεσταίνεται και το TV Box θα κολλάει, οπότε προτείνω να πας ή σε amlogic ή σε RK3288 ή σε intel

έχω το CS918 με 1gb ram μάλιστα, με τον RK3188.Ό,τι 1080p έχω κατεβάσει τα παίζει κανονικότατα χωρίς σπασίματα ή πρόβλημα στον ήχο,με πολύ καλή εικόνα στην καινούργια samsung 40άρα μου.

Τα βλέπω συνήθως με MX player, ή popcorn time(άψογο!) και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ με XBMC.

Τώρα αν παίζουν 720p ή 1080p...δεν έχω άποψη,και δεν ξέρω πως ελέγχεται,πάντως η εικόνα είναι φοβερή.

Δεν έχουν όλοι τα ίδια "standards" και για τα λεφτά που έδωσα (35 ευρώ -10ευρώ refund επειδή το site έλεγε 2gb ram και ήρθε με 1)με ικανοποιεί με το παραπάνω.

Μια τελευταία ερώτηση :ποιο προτείνεται απο αυτα τα δυο

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_142709.html

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_67822.html

Ευχαριστω

αυτο http://www.gearbest.com/tv-box/pp_142709.html (καλύτερο επεξεργαστή)

Ξέρει κάνεις πως μπορούμε να κάνουμε screen mirroring από Samsung note 2 κινητό σε συσκευή minix z64?

καμια ιδεα κανεις?

Έχω αυτό http://www.ebay.com/itm/Android-4-4-Smart-TV-Box-XBMC-Quad-Core-2GB-8GB-Camera-MIC-HDMI-WIFI-Mini-PC-EU-/381138237502?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item58bd9bf83e από τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Μια φορά δοκίμασα να παίξω ένα επεισόδειο του supernatural σε 1080 το οποίο ήταν αποθηκευμένο στον εξωτερικό δίσκο και το έβγαλα γιατί είχε σπασίματα απανωτά. :\

Να υποθέσω παίζει ρόλο και το μέγεθος του αρχείου γιατί μια φορά είχα βάλει ένα επεισόδειο modern family σε 1080 το οποίο λόγω χρόνου είχε μικρότερο μέγεθος, έπαιξε κανονικά αν και δεν είδα διαφορά σε σχέση με 720.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω αυτό http://www.ebay.com/itm/Android-4-4-Smart-TV-Box-XBMC-Quad-Core-2GB-8GB-Camera-MIC-HDMI-WIFI-Mini-PC-EU-/381138237502?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item58bd9bf83e από τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Μια φορά δοκίμασα να παίξω ένα επεισόδειο του supernatural σε 1080 το οποίο ήταν αποθηκευμένο στον εξωτερικό δίσκο και το έβγαλα γιατί είχε σπασίματα απανωτά. :\

Να υποθέσω παίζει ρόλο και το μέγεθος του αρχείου γιατί μια φορά είχα βάλει ένα επεισόδειο modern family σε 1080 το οποίο λόγω χρόνου είχε μικρότερο μέγεθος, έπαιξε κανονικά αν και δεν είδα διαφορά σε σχέση με 720.

φυσικά ...εχει σημασία στα πόσα Mbps bitrate ειναι η ταινία (δοκίμασε με mx player )

φυσικά ...εχει σημασία στα πόσα Mbps bitrate ειναι η ταινία (δοκίμασε με mx player )

Θα γίνει η προσπάθεια. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]