Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχει πάρει κανείς αυτό να το δοκιμάσει? Το μαγαζί είναι αξιόπιστο?

Εμένα από το dealsprime.com μου το στειλανε με singapore post χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση

Αυτό είναι το φυσιολογικό

αφού λοιπόν καταλήξαμε στο cs968 , βοηθήστε με και με τα υπόλοιπα,

από πού και,

τί περίεργα περιφερειακά μπορεί να χρειαστώ -πχ κάπου είδα ένα usb hub με card reader και εξωτερική τροφοδοσία, το οποίο μου φαίνεται πολύ χρήσιμο, ειδικά για φορητούς σκληρούς.

ευχαριστώ για τη βοήθεια και σόρρυ για τις απαιτήσεις μου αλλά , τέτοια ώρα γυρνάω από τη προσωρινή δουλειά μου και λέω να το προχωρήσω τώρα που ψήνομαι και έχω λεφτά

Εμένα από το dealsprime.com μου το στειλανε με singapore post χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση

Τωρα τι να κανω; να τους στειλω τα λεφτα ή να τους πω να το στειλουν οπως συμφωνησαμε (free shipping) και να ερθει μετα απο κανα 40μερο και . Με singapore post ποσες μερες λετε να κανει; θα το ηθελα οσο πιο γρηγορα γινεται κιολας. Στο order status γραφει Awaiting Fulfillment .

Τι να κανω;;;;;;;;;;

αφού λοιπόν καταλήξαμε στο cs968 , βοηθήστε με και με τα υπόλοιπα,

από πού και,

τί περίεργα περιφερειακά μπορεί να χρειαστώ -πχ κάπου είδα ένα usb hub με card reader και εξωτερική τροφοδοσία, το οποίο μου φαίνεται πολύ χρήσιμο, ειδικά για φορητούς σκληρούς.

ευχαριστώ για τη βοήθεια και σόρρυ για τις απαιτήσεις μου αλλά , τέτοια ώρα γυρνάω από τη προσωρινή δουλειά μου και λέω να το προχωρήσω τώρα που ψήνομαι και έχω λεφτά

Έχει τέσσερες (!) usb... Πόσους δίσκους θα βάλεις πάνω??? Από όσο είδα το review του Iron δε νομίζω να χρειάζεσαι κάτι επιπλέον... To dealsprime που το πήρε ο Iron είναι καλή επιλογή ή το ebay. Το GeekBuying και το Minideal που θεωρώ αξιόπιστα δεν το έχουν... Βέβαια μπορεί να έχει και κάποιος άλλος φίλος να σου προτείνει κάτι...

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Φίλε ekkli[/member] τελικά το έψαξα και βρήκα ότι το έχει και το GeekBuying... Απλά με άλλο όνομα :D:D

:p:lol::p:lol::p:lol:

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Το μαγαζί είναι από τα αξιόπιστα... Έχουν τον ίδιο επεξεργαστή... Αναφορικά με περαιτέρω διαφορές τους θα σε παραπέμψω στον ειδήμονα Ironwolf[/member]

Cube U30GT2

Το dealsprime μάλλον έχει την καλύτερη τιμή στο cs968 αυτή την στιγμή.

Αφού θα το παραγγείλω που θα το παραγγείλω, να πάρω τελικά και κανένα περιφερειακό από κει ;

Για airmouse , το rc11 καλό δεν είναι ;

Να τους πεις πως από το dealsprime.com το στέλνουν με free shipping από singapore post. Αν δεν στο στείλουν με free shipping από singapore post, ζήτα ένα refund και παρήγγειλέ το από αλλού

Μολις τους εστειλα μυνημα και τους το ειπα ετσι ακριβως. Τους εγραψα κιολας οτι ειμαι μελος του myphone.gr γιατι διαβασα καπου οτι κανουν και μια εκπτωση αμα τους το πεις.

Για να δουμε τωρα τι θα απαντησουν...

Καλησπερα σε ολους.

Εδω και καιρο ψαχνομαι να αγορασω ενα android stick. Οχι box, θελω να μπαινει στα πλαγια και να μη φαινεται, αν και βλεπω οτι το cs968 ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογη.

Στο δια ταυτα ομως, δε θελω να δωσω πανω απο 50€ και εχω μαλλον πολλες απαιτησεις

-Θελω να παιζει 1080p χωρις σπασιματα (θα μπει πανω σε 3D 47αρα lg )

-Θελω να κανει downmix το dts σε ac3 , γιατι η ****lg δεν εχει πληρωσει διακαιωματα για το dts και δεν παιζει ηχο dts ουτε το κανει passthrough απο την οπτικη.

xbmc χρησιμοποιω στον υπολογιστη και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, αν και για τα 1080 εχω καταληξει σε media player classic με coreavc και ffmpeg audio, Οποτε παιζω με 0 frame drops, 0 lag , 0 jitter και downmix σε ac3 . Ο xbmc στον υπολογιστη μου κανει αισθητα frame drops ομως ειναι καλυτερος απο vlc.

Ο xbmc λοιπον παιζει hardware accelerated στο android? Εχει δοκιμασει κανεις τον mxplayer (τον εχω στο κινητο) κι αν ναι με τι αποτελεσματα?

Το cs968 φαινεται η λογικη επιλογη μιας και εχει ηδη και την καμερα πανω και πολλες εισοδους αλλα καπου κωλυομαι, θες στα 75€ , θες στο οτι ειναι πιο ογκωδες δεν ξερω.

Καλησπερα σε ολους.

Εδω και καιρο ψαχνομαι να αγορασω ενα android stick. Οχι box, θελω να μπαινει στα πλαγια και να μη φαινεται, αν και βλεπω οτι το cs968 ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογη.

Στο δια ταυτα ομως, δε θελω να δωσω πανω απο 50€ και εχω μαλλον πολλες απαιτησεις

-Θελω να παιζει 1080p χωρις σπασιματα (θα μπει πανω σε 3D 47αρα lg )

-Θελω να κανει downmix το dts σε ac3 , γιατι η ****lg δεν εχει πληρωσει διακαιωματα για το dts και δεν παιζει ηχο dts ουτε το κανει passthrough απο την οπτικη.

xbmc χρησιμοποιω στον υπολογιστη και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, αν και για τα 1080 εχω καταληξει σε media player classic με coreavc και ffmpeg audio, Οποτε παιζω με 0 frame drops, 0 lag , 0 jitter και downmix σε ac3 . Ο xbmc στον υπολογιστη μου κανει αισθητα frame drops ομως ειναι καλυτερος απο vlc.

Ο xbmc λοιπον παιζει hardware accelerated στο android? Εχει δοκιμασει κανεις τον mxplayer (τον εχω στο κινητο) κι αν ναι με τι αποτελεσματα?

Το cs968 φαινεται η λογικη επιλογη μιας και εχει ηδη και την καμερα πανω και πολλες εισοδους αλλα καπου κωλυομαι, θες στα 75€ , θες στο οτι ειναι πιο ογκωδες δεν ξερω.

Από ότι έχω διαβάσει τα καλύτερα sticks είναι τα MK908II και CX919. Και τα δύο όμως έχουν θέμα με τα 1080p... (Επιβεβαιωμένο από το GeekBuying). Επειδή είχα και εγώ τους ενδοιασμούς μου αναφορικά με τα box αλλά και με την τιμή... Έχω καταλήξει στο cs968.

Your choice!

Cube U30GT2

Και κοστίζει 65€ , όχι 75€.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

σημερα streamara ταινία 1080p και με 5.1 ηχο την έπαιξε κανονικά εκτος απο κανα 2 φόρες που ξέμεινε απο buffer στο internet

γενικα αμα του ζητας στο stream ποιότητα καλή (dvd , 720p) τα παιζει μια χαρα...τωρα να θες 1080 και πεντακαναλο θες πανω απο 12 -13 mbps internet για να streamarei απρόσκοπτα...still searching

Λοιπον διαβασα ολο το νημα απο την αρχη μεχρι το τελος και ειδα τι παιζει με 1080 και 5.1 ηχο.

Να ρωτησω κατι βασικο ομως που δεν αναφερθηκε πουθενα:

Εχει 1080 kernel ? η εχει 720kernel και γινεται hrdware upscale σε 1080? Σημασια δεν εχει αν γραψει 1080 η τηλεοραση στο σημα εισοδου! Η gpu μπορει να κανει upscale οτι σημα κι αν λαβει, σημασια εχει να παιρνει και σημα 1080 ωστα να εχουμε τη μεγιστη δυνατη ποιοτητα. Διοτι αλλιως δεν εχει νοημα το 1080p

Η χρηση θα ειναι κυριως ιντερνετ και ταινιες. Σκεφτομαι και το ενδεχομενο να παρω καποιο φτηνο διπυρηνο με rk3066 , οι τιμες ειναι απο 33€. Και απ οτι βλεπω τα στικακια με 3066 παιζουν 1080 με mxplayer χωρις dropped frames.

Λοιπον διαβασα ολο το νημα απο την αρχη μεχρι το τελος και ειδα τι παιζει με 1080 και 5.1 ηχο.

Να ρωτησω κατι βασικο ομως που δεν αναφερθηκε πουθενα:

Εχει 1080 kernel ? η εχει 720kernel και γινεται hrdware upscale σε 1080? Σημασια δεν εχει αν γραψει 1080 η τηλεοραση στο σημα εισοδου! Η gpu μπορει να κανει upscale οτι σημα κι αν λαβει, σημασια εχει να παιρνει και σημα 1080 ωστα να εχουμε τη μεγιστη δυνατη ποιοτητα. Διοτι αλλιως δεν εχει νοημα το 1080p

Η χρηση θα ειναι κυριως ιντερνετ και ταινιες. Σκεφτομαι και το ενδεχομενο να παρω καποιο φτηνο διπυρηνο με rk3066 , οι τιμες ειναι απο 33€. Και απ οτι βλεπω τα στικακια με 3066 παιζουν 1080 με mxplayer χωρις dropped frames.

κοιτά εγω εχω το minix neo 7 και ειναι το ακριβότερο σε σχεση με τα υπολοιπα αυτο δεν το κανει το καλύτερο ετσι...σε γενικες γραμες ειμαι ευχαριστημενος τωρα αν περιμένεις με 50,60,100 ευρω να κάνει και παπάδες μάλλον δεν θα το βρεις...εγω στη ρομ που εχω βαλει λεει οτι ειναι 1080p βάζω το λινκ δες αν μπορείς να καταλάβεις κατι παραπάνω http://minixforums.com/threads/justxbmc-new-firmware-for-x7.2777/

παντως θα παρω ενα κομματι ακομα σε λιγο καιρο μαλλον σαν του ironwolf να το δοκιμάσω και αυτο

κοιτά εγω εχω το minix neo 7 και ειναι το ακριβότερο σε σχεση με τα υπολοιπα αυτο δεν το κανει το καλύτερο ετσι...σε γενικες γραμες ειμαι ευχαριστημενος τωρα αν περιμένεις με 50,60,100 ευρω να κάνει και παπάδες μάλλον δεν θα το βρεις...εγω στη ρομ που εχω βαλει λεει οτι ειναι 1080p βάζω το λινκ δες αν μπορείς να καταλάβεις κατι παραπάνω http://minixforums.com/threads/justxbmc-new-firmware-for-x7.2777/

παντως θα παρω ενα κομματι ακομα σε λιγο καιρο μαλλον σαν του ironwolf να το δοκιμάσω και αυτο

αυτο πυο παρεθεσες ειναι οντως πραγματικο 1080.

Δεν ξερω, το κσεφτομαι. Το φτηνο διπυρηνο παιζει στα 33, μετα εχει φτηνο 4πυρηνο με 45, και μετα εχουμε 65 για κατι σαφως πιο ολοκληρωμενο.

Ξερω τι αγοραζω και με τι δυνατοτητες, προτιμω ομως να περιμενω μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο και να ξερω οτι οι 2-3 λειτουργιες θα πραγματοποιουνται σωστα και δε θα σιχτηριζω

Καλησπερα, τελικα μετα απο κανα 2 emails ακομα που ανταλαξαμε με το merimobiles, το μεσημερι μου ηρθε μηνυμα οτι η παραγγελια μου εγινε shipped και το tracking number της. Το εστειλαν τελικα με απλο china post (απ' οτι καταλαβα) , αφου δεν τους εστειλα τα επιπλεον χρηματα που ηθελαν. Τωρα υπομονη κανα μηνα μεχρι να ερθει...

Κανας οδηγος για το xbmc υπαρχει;

Edited by guspsoras

αυτο πυο παρεθεσες ειναι οντως πραγματικο 1080.

Δεν ξερω, το κσεφτομαι. Το φτηνο διπυρηνο παιζει στα 33, μετα εχει φτηνο 4πυρηνο με 45, και μετα εχουμε 65 για κατι σαφως πιο ολοκληρωμενο.

Ξερω τι αγοραζω και με τι δυνατοτητες, προτιμω ομως να περιμενω μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο και να ξερω οτι οι 2-3 λειτουργιες θα πραγματοποιουνται σωστα και δε θα σιχτηριζω

παντως για τη χρήση που θες μη πάρεις πολύ ακριβό...αν και εύκολα καλομαθαινουμε μετα απο λιγο θα θες περισσότερα..εγω το πήρα για το hardware (πχ ηθελα να εχει οπτικη γαι να παρω πεντακαναλο) για να μπορω αργοτερα οταν ξεκαθαρίσει λιγο το τοπίο να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο

Καλησπερα, τελικα μετα απο κανα 2 emails ακομα που ανταλαξαμε με το merimobiles, το μεσημερι μου ηρθε μηνυμα οτι η παραγγελια μου εγινε shipped και το tracking number της. Το εστειλαν τελικα με απλο china post (απ' οτι καταλαβα) , αφου δεν τους εστειλα τα επιπλεον χρηματα που ηθελαν. Τωρα υπομονη κανα μηνα μεχρι να ερθει...

Κανας οδηγος για το xbmc υπαρχει;

βαλτο στο pc σου και παιξε μαζι του μεχρι να ερθει το μηχανημα θα το εχεις μάθει απ'εξω:)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Αν το θες καθαρά για media player μέσω xbmc και μόνο, σου προτείνω το tronsmart prometheus από geekbuying (amlogic mx dual core, 1 gb ram, full h/w acceleration στο xbmc).

Αν θες να κάνεις και άλλα πράγματα πάρε το mk908ii ή το CS968 (rockchip quad core rk3188, 2gb ram, έχει ακόμα θεματάκια με το hd στο xbmc).

Αν θες να περιμένεις για κάτι καλύτερο, σε λίγο καιρό βγαίνουν τα τετραπύρηνα amlogic.

Πάντως με mx player δεν έχει κανένα tv box από αυτά πρόβλημα στα 1080p

γνωριζεις απο προσωπικη εμπειρια αν τα 3066 παιζουν 1080 με τον mx player σωστα?

στο ιντερνετ διαβαζω οτι ολοι λενε οκ. αμα παιζει σωστα με ΜΧ δεν εχω λογο να προτιμησω τον xbmc . Δε με νοιαζει και τοσο το Interface, ας κανω 2-3 κλικ παραπανω. Εδω στο pc χρησιμοποιω τον media playr classic που ειναι σαν παραθυρο απο windows 95.

mx player και dts βεβαια δεν εχω δοκιμασει αν κανει downmix , θα δουμε.

Ας μην το ζαλιζω αλλο, οταν απρω κατι θα ενημερωσω :)

ευχαριστω για τις πληροφοριες

εχει βαλει κανεις custom rom στο cx919?

και αν ναι ποια?

Δοκίμασα κάποια στιγμή την Finless ROM 1.6b με kernel 1080P No Overclock with frame skip fix αλλά δεν με ικανοποίησε γιατί παρατήρησα μεγάλο lag στο περιβάλλον android και χάλια στο xbmc. Ίσως με stock kernel 720p, 1080p η με τον 720P No Overclock with frame skip fix να παίζει καλύτερα αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να τους δοκιμάσω όλους. Αυτή τη στιγμή έχω βάλει μία custom rom η οποία βασίζεται στην σε αυτήν την official και δουλεύει τέλεια. Βγήκε ακόμα νεότερη, New Stock Firmware for CX-919 στις 12/11/2013 αλλά δεν την δοκίμασα ακόμα αφού είναι πολύ καινούρια και υπάρχει ένα δυσμενές σχόλιο που με απέτρεψε να την δοκιμάσω. Περιμένω στα σχόλια να δω εντυπώσεις και άλλων κατόχων για να βγάλω συμπέρασμα.

Edited by istrios

Λοιπον παιδεια μετα απο μια βδομαδα εχωντας το cs968 κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι το καλυτερο tv box για τα λεφτα του. Θελει ακομα λιγο δουλεια στα προγραμματα του και στην ρομ του αλλα κατα τα αλλα ειναι ενα αξιοπρεπεστατο boxακι. Να ευχαριστησω τον φιλο Μαριο για ολη την βοηθεια του.

ρε παιδιά πάω να το παραγγείλω από dealsprime με κάτι άλλα ψιλά

και μου γράφει :

Subtotal €90.79

Shipping & Handling (Free Shipping (12-26 Days) * EXCLUDED COUNTRIES: UK, Brazil, Italy & Germany) €0.00

Grand Total €90.79

Your credit card will be charged for $122.76

α) γιατί θα χρεώσει την κάρτα 32 ευρώ παραπάνω ;

β) (τον κωδικό που μου έδωσε που τον βάζω; δεν βλέπω κάπου πεδίο) άκυροα αυτό, το βρήκα

γ) τέλος, να πάρω και το rc11 για airmouse, είναι καλό, ε;

Edited by ekkli