Mythozz Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποια λύση ώστε όταν μπαίνουμε από android phone σε ένα μεγάλο θέμα,να σκρολάρουμε μέχρι τον αριθμό της σελίδας που θέλουμε να πάμε ή έστω να τον πληκτρολογούμε; Σε μεγάλα θέματα πήγαινε κάτω κάτω και πάτα εκεί που λέει αριθμό σελίδας. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Εννοείς να πατήσω πάνω εκεί που λέει π.χ. Σελίδα 1 απο 30 και με τα βελάκια που θα βγουν να τα κρατώ πατημένα μέχρι να πάει εκεί που θέλω; Aν λες αυτό,ειναι πολύ κουραστικό και δύσχρηστο.Δε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; http://img444.imageshack.us/img444/3233/screenshot2012082316062.png Uploaded with ImageShack.us Να πατας πάνω εκεί που λέει σελίδα και να βγάζει ένα τέτοιο μενού; Αυτό βέβαια ειναι από tapatalk αλλά αν μπεις από android browser στην κανονική σελίδα του myphone και πατήσεις π.χ. κάτω δεξιά στο πλαίσιο που στην ενότητα που είμαστε τώρα λέει "Απόψεις" βγαίνει ένα ανάλογο μενού που μπορείς να σκρολάρεις εύκολα και γρήγορα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Λειτουργεί το mobile site σε Symbian 3 Belle με Opera Mobile; Ενώ παλιότερα λειτουργούσε, έχω 2-3 μέρες που δοκιμάζω να μπω και μου δείχνει την κανονική όψη του. Υπάρχουν ρυθμίσεις στον Opera Mobile που δεν έκανα και πρέπει να κάνω; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Λειτουργεί το mobile site σε Symbian 3 Belle με Opera Mobile; Ενώ παλιότερα λειτουργούσε, έχω 2-3 μέρες που δοκιμάζω να μπω και μου δείχνει την κανονική όψη του. Υπάρχουν ρυθμίσεις στον Opera Mobile που δεν έκανα και πρέπει να κάνω; Πάνο από το 71 με Opera Mobile είμαι κανονικά μέσα. Δες τον user agent στις ρυθμίσεις σου! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Πάνο από το 71 με Opera Mobile είμαι κανονικά μέσα. Δες τον user agent στις ρυθμίσεις σου! :) Desktop ή mobile θέλει Χρήστο; Edit: Όλα οκ, mobile θέλει. Θενξ ρε Χρηστάρα. :) Edited October 12, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Με opera mini δε μπορω να μπω στο mobile site (και πλεον στα settings δεν εχει επιλογη για desktop η mobile view) :cry: Edited June 10, 2013 by arisgrc1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Με opera mobile δε μπορω να μπω στο mobile site (και πλεον στα settings δεν εχει επιλογη για desktop η mobile view) :cry: Άλλαξε το από τις ρυθμίσεις του browser σε mobile έκδοση η android. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Άλλαξε το από τις ρυθμίσεις του browser σε mobile έκδοση η android. Η εγω δε βλεπω το option που υποτιθεται πως αλλαζει την εκδοση σε mobile η εσυ δε διαβασες τι εγραψα ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 οπως θα σε ανοιξει την σελιδα, πανε κατω κατω δεξια και θα δεις επιλογη για mobile site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 οπως θα σε ανοιξει την σελιδα, πανε κατω κατω δεξια και θα δεις επιλογη για mobile site κατω δεξια μονο αρχειο επικοινωνια και οροι χρησης μου εμφανιζει ο opera mobile...με ΟΛΟΥΣ τους αλλους browsers μπαινω κανονικα στο mobile site...οτι ναναι?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι; Έμπαινες παλιότερα με opera mobile και τώρα δεν μπορείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι; Έμπαινες παλιότερα με opera mobile και τώρα δεν μπορείς; Motorola Razr I 4.1.2 stock Android .Παλαιοτερα εμπαινα με opera mobile ,τωρα δοκιμαζω με Opera Mini και μπαινω μονο στο desktop site και επιλογη για mobile δε παιζει να εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ο opera mini δεν είναι ανάμεσα στους browsers που υποστηρίζονται από την mobile έκδοση του forum. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 κατω δεξια μονο αρχειο επικοινωνια και οροι χρησης μου εμφανιζει ο opera mobile...με ΟΛΟΥΣ τους αλλους browsers μπαινω κανονικα στο mobile site...οτι ναναι?:mad: μια απτα ιδια και γω αλλα με firefox.cashe καθαρισμενη,request desktop site μη κλικαρισμενο.κατω δεξια δε βγαζει καμια επιλογη για αλλαγη σε mobile version.samsung galaxy tab ii 7" μηπως δεν μπορω απο tablet? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Να αλλάξετε τον user agent σε κινητού Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 μια απτα ιδια και γω αλλα με firefox.cashe καθαρισμενη,request desktop site μη κλικαρισμενο.κατω δεξια δε βγαζει καμια επιλογη για αλλαγη σε mobile version.samsung galaxy tab ii 7" μηπως δεν μπορω απο tablet? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4120176#post4120176 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4120176#post4120176 Ευχαριστω! Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Συγχαρητήρια για το mobile site,πολύ καλό. με την ευκαιρία έχουμε imobile app; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 εφοσον υπαρχει site, την app τι την θες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 εφοσον υπαρχει site, την app τι την θες; Ποιο app,το mobile είναι καλό αλλά θέλω και πλήρης υποστήριξή tapatalk,θα ήθελα τουλάχιστον Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Κάτι δεν κατάλαβα.Αφου υπάρχει στο ταπατολκ.εγω από εκεί το διαβάζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εχει θεματακια με το ταπαταλκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 αρκετα κιολας... και συμφωνω με του υπευθυνους, το υποστηριζουν απλα τυπικα και αυτο μεχρι να δωσουν το δικο τους app... φαουλ για μενα αλλα οκ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 πολύ καλή η έκδοση για κινητά και βολεύει μιας και δεν είμαι συνέχεια στον υπολογιστή. έχω όμως ένα θέμα: όταν μπαίνω σε μια υποκατηγορία (π.χ ειδήσεις, συσκευές), δε μπορώ να ξαναγυρίσω στις ειδήσεις, αλλά με πάει πάλι στο φόρουμ.. κάνω κάτι λάθος? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 πολύ καλή η έκδοση για κινητά και βολεύει μιας και δεν είμαι συνέχεια στον υπολογιστή. έχω όμως ένα θέμα: όταν μπαίνω σε μια υποκατηγορία (π.χ ειδήσεις, συσκευές), δε μπορώ να ξαναγυρίσω στις ειδήσεις, αλλά με πάει πάλι στο φόρουμ.. κάνω κάτι λάθος? :worry: Κάτω (τέρμα κάτω) αριστερά σε κάθε άρθρο του My News, έχει ένα μεγάαααλο link: Ειδήσεις :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts