cmvr Δημ. April 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δύο ερωτήσεις. Εάν ξεπεράσεις τα 30GB τι γίνεται; Κόβεται η σύνδεση; Πληρώνεις τα παραπάνω GB που θα καταναλώσεις και εάν ναι πόσο κοστίζουν αυτά; Τέλος θέλω να ρωτήσω, μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή πόσα GB έχεις καταναλώσει και πόσα σου απομένουν; στο 1205 στέλνεις ΥΠ όταν τελειώσουν κόβεται Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 είναι πολυ βολικό αυτό με το μήνυμα που σου λέει πόσα MB σου απομένουν...Και γενικώς αυτό το πακέτο είναι σούπερ εξυπηρετικό...Και εναλλακτική του να έχεις και κανονικό πρόγραμμα στο σπίτι θα έλεγα, αν δεν κατεβάζεις πολλά-πολλά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ειναι φοβερο Εγω το χρησιμοποιω χωρις να εχω φοβερη χρηση παντα. Απλα οποτε μπαινω ειμαι ησυχος. Κοιμαμαι ησυχος. Ιντερνετ παντου κ παντα. Εστω κ 2G Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ειναι φοβερο Εγω το χρησιμοποιω χωρις να εχω φοβερη χρηση παντα. Απλα οποτε μπαινω ειμαι ησυχος. Κοιμαμαι ησυχος. Ιντερνετ παντου κ παντα. Εστω κ 2G κλείδωσε το στικακι σου η το mifi σου μόνημα σε 3g γιατί πολλές φορές μπορεί να είσαι σε μέρος που έχει 3g απλά επειδή το 2g είναι ποιο δυνατό να σου γυρνάει σε 2g χωρίς να υπάρχει λόγος. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 λες? Πως το κλειδωνω? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 λες? Πως το κλειδωνω? από τις ρυθμίσεις του λογισμικού. τι έχεις stikaki η mifi ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 mifi 42 mbps Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 mifi 42 mbps Εάν έχεις το huawei e587 πηγαίνεις στο setting>mobile network settings και επιλέγεις εκεί που λέει "network prefered mode" το "3g only". Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Εάν έχεις το huawei e587 πηγαίνεις στο setting>mobile network settings και επιλέγεις εκεί που λέει "network prefered mode" το "3g only". Να προσθέσω απλά ότι αυτό γίνεται πληκτρολογώντας στον browser, τη διεύθυνση 192.168.1.1. Παρεμπιπτόντως οι ταχύτητες που "κλειδώνει" η Wind με τη συγκεκριμένη συσκευή δεν υπάρχουν... :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Στην αθηνα μια χαρα ειναι οι ταχυτητες. Στο νησι ομως με ουτε καν μισο mbps με το ζορι κανεις δουλεια. Αν αυξανε κ λιγο στα νησια θα ηταν τελεια. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Στην αθηνα μια χαρα ειναι οι ταχυτητες. Στο νησι ομως με ουτε καν μισο mbps με το ζορι κανεις δουλεια. Αν αυξανε κ λιγο στα νησια θα ηταν τελεια. Σε ποιο Νησί εάν επιτρέπεται ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 (edited) Πχ Σαντορινη. Εχει με το ζορι μισο mbps. Σπανιοτατα πιανει κοντα στο 1 Και φαντασου ηταν χειμωνας. Φαντασου το καλοκαιρι που θα γινεται χαμος. Νομιζω θα σερνεται. Edited May 5, 2013 by evi32 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Στην αθηνα μια χαρα ειναι οι ταχυτητες. Στο νησι ομως με ουτε καν μισο mbps με το ζορι κανεις δουλεια. Αν αυξανε κ λιγο στα νησια θα ηταν τελεια. Σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές της εταιρίας, αυτή τη στιγμή, σε αυτό ακριβώς το κομμάτι επενδύει. Προσωπικά πάντως έχω δει βελτίωση ακόμη και στην επαρχία και συγκεκριμένα σε Χαλκίδα και Κεφαλλονιά που έτυχε να βρεθώ πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Μακαρι Γιατι ειναι οντως ωραιο να εχεις ιντερνετ με ενα σταθερο παγιο κ παντου. Αρκει βεβαια να μην ανεβασει την τιμη. Γιατι δεν θα συμφερει μετα. Ηδη 300 ευρω το χρονο δεν ειναι λιγα. Αλλωστε δεν το εχουμε κ σαν πρωτευων ιντερνετ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές της εταιρίας, αυτή τη στιγμή, σε αυτό ακριβώς το κομμάτι επενδύει. Προσωπικά πάντως έχω δει βελτίωση ακόμη και στην επαρχία και συγκεκριμένα σε Χαλκίδα και Κεφαλλονιά που έτυχε να βρεθώ πρόσφατα. Και εγώ που ήμουν το Πάσχα Μεσολόγγι δούλευε πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλες χρονιές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Μακαρι Γιατι ειναι οντως ωραιο να εχεις ιντερνετ με ενα σταθερο παγιο κ παντου. Αρκει βεβαια να μην ανεβασει την τιμη. Γιατι δεν θα συμφερει μετα. Ηδη 300 ευρω το χρονο δεν ειναι λιγα. Αλλωστε δεν το εχουμε κ σαν πρωτευων ιντερνετ Εγώ πλέον το έχω σαν πρωτεύον internet. Μου φτάνει οριακά (γύρω στα 28gb τον μήνα με μπόλικο skype youtube κλπ). Μόνο όταν έχω να κατεβάσω κατεβάσω από την σταθερή της εταιρίας. Κατά τα άλλα παίζει πολύ καλά απλά στην επαρχία όπου έχει το αναβαθμισμένο είναι άλλη εμπειρία. Τώρα το θέμα της κάλυψης είναι σχετικό. Στον νομό Έβρου που ήμουν η cosmote είναι για τα πανηγύρια και σε κάλυψη και σε ταχύτητα. ομοίως χαλκιδική(νέο δίκτυο wind) η wind βάζεις η voda με την wind να είναι διπλή στα γκάζια. H cosmote έχει πολλές τρύπες σε 3g παρότι λέει θεωρητικά ότι έχει κάλυψη παντού. Έχω βάλει σε τόσα φωτοβολταϊκά 3g router και ως backup γραμμές που έχω κουραστεί να το λέω αυτά που δηλώνουν οι εταιρίες για κάλυψη είναι τρίχες. Δοκιμάζεις πρώτα με ένα καρτοκινητό για να είσαι σίγουρος. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Στη Τζια πήγε σφαίρα το Πάσχα όπως έγραψα και σε άλλο thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Σπέτσες-Πόρτο Χέλι επίσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wagelis Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 ρε παιδιά , γιατί στο Ε 586 mi fi ενώ προσπαθώ να το κλειδώσω σε 3g only στα network settings , μου βγάζει μύνημα "failed- you cannot change netwok settings ,operation is running". κάτι πρέπει να σταματήσω πρώτα , αλλά τι ? Ξέρει κανείς? Παράθεση 1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet). 2.Ipad mini 3. Lenovo Thinkpad Egde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 ρε παιδιά , γιατί στο Ε 586 mi fi ενώ προσπαθώ να το κλειδώσω σε 3g only στα network settings , μου βγάζει μύνημα "failed- you cannot change netwok settings ,operation is running". κάτι πρέπει να σταματήσω πρώτα , αλλά τι ? Ξέρει κανείς? πρώτα να έχεις πατήσει αποσύνδεση. αλλιώς κάλεσε το 1231 Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wagelis Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 ok, βρέθηκε η λύση . Στο connection το γυρίζεις σε manual , αποσυνδέεις , γυρίζεις στο network settings σε 3g only , και μετά ξαγυρίζεις το connection σε auto . Παράθεση 1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet). 2.Ipad mini 3. Lenovo Thinkpad Egde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εγώ πλέον το έχω σαν πρωτεύον internet. Μου φτάνει οριακά (γύρω στα 28gb τον μήνα με μπόλικο skype youtube κλπ). Μόνο όταν έχω να κατεβάσω κατεβάσω από την σταθερή της εταιρίας. Κατά τα άλλα παίζει πολύ καλά απλά στην επαρχία όπου έχει το αναβαθμισμένο είναι άλλη εμπειρία. Τώρα το θέμα της κάλυψης είναι σχετικό. Στον νομό Έβρου που ήμουν η cosmote είναι για τα πανηγύρια και σε κάλυψη και σε ταχύτητα. ομοίως χαλκιδική(νέο δίκτυο wind) η wind βάζεις η voda με την wind να είναι διπλή στα γκάζια. H cosmote έχει πολλές τρύπες σε 3g παρότι λέει θεωρητικά ότι έχει κάλυψη παντού. Έχω βάλει σε τόσα φωτοβολταϊκά 3g router και ως backup γραμμές που έχω κουραστεί να το λέω αυτά που δηλώνουν οι εταιρίες για κάλυψη είναι τρίχες. Δοκιμάζεις πρώτα με ένα καρτοκινητό για να είσαι σίγουρος. Πρωτεύων το έχω και εγώ μιας και τα 30GB με υπερκαλύπτουν. Η μαγκιά επίσης είναι ότι μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου, οπότε συμφέρει όπως και αν το δεις. Όσον αφορά στην κάλυψη έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό που μετράει είναι η θεωρία στο πεδίο και όχι στα χαρτιά. Και εκεί η Wind με καλύπτει απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Aς συνεχισει ετσι Μια χαρα τα παει Λιγο στα νησια να καλυτερεψει δικτυο κ ολα τελεια Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Καλησπέρα σας!!Θέλω την βοήθεια σας!!Καταρχήν επειδή δεν έχω ιδέα,ότι βλακεία πω μην με παρεξηγειτε :) Λοιπόν...θέλω να αγοράσω ένα αρκετά φθηνό tablet λογω οικονομικού περιορισμού και επειδή δεν βρίσκω κάτι φθηνό με 3G(επειδή κυρίως το χρειάζομαι για εξωτερικούς χώρους) σκέφτηκα κάτι...γίνεται να πάρω το mobile broadband με κάρτα της Wind και μέσα στο stick να βάλω την κάρτα sim F2G και έτσι να ενεργοποιω το πακέτο 1GB με 5€ κάνοντας ανανέωση με κάρτα Wind;;Η κάτι τελος πάντων ώστε να έχω 3G.Δεν έχω ιδέα οπότε πιθανόν να λέω βλακείες!Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ναι μπορεις να το κανεις. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts