dimis1975 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδιά μια ερώτηση. Όταν είμαι στην αρχική οθόνη και πατήσω το κουμπάκι με το σπιτάκι ( :) ) μου δείχνει ποιες εφαρμογές χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα. Λοιπόν όταν τα σβήσω αυτά ανεβαίνει η ελεύθερη ραμ τουλάχιστον 40 mb. Μήπως πάλι δε κατάλαβα καλά κάτι; edit: εννοώ είναι δυνατόν να ελευθερώνεται ραμ από εκεί; νόμιζα ότι αυτό γίνεται από την κατάργηση εφαρμογών στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδιά μια ερώτηση. Όταν είμαι στην αρχική οθόνη και πατήσω το κουμπάκι με το σπιτάκι ( :) ) μου δείχνει ποιες εφαρμογές χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα. Λοιπόν όταν τα σβήσω αυτά ανεβαίνει η ελεύθερη ραμ τουλάχιστον 40 mb. Μήπως πάλι δε κατάλαβα καλά κάτι; edit: εννοώ είναι δυνατόν να ελευθερώνεται ραμ από εκεί; νόμιζα ότι αυτό γίνεται από την κατάργηση εφαρμογών στις ρυθμίσεις. Ορολογία για προχωρημένους 7: Διαχείριση μνήμης στο Android. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis1975 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 α, σε ευχαριστώ πολύ. Όμως να ρωτήσω κάτι, με το home κουμπί μου δείχνει τις προσφατες εφαρμογές, από εκεί αν τις σπρώξω αριστερά σβήνονται. Εελευθερώνω ραμ έτσι ή μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις που βλέπω ποιες τρέχουν τώρα; Σορυ για την ασχετοσύνη μου ρε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Καλησπέρα Που μπορώ να βρω τη GB rom με την οποία παραδίδεται το τηλέφωνο ή την ICS που έχει βγει μέσω OTA; Αν δεν υπάρχει Link μπορεί κάποιος να την αποθηκεύσει από το κινητό του και να την ανεβάσει κάπου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited December 7, 2012 by saroy1982 Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) καλησπέρα παιδιά, την έκανα και εγώ την αναβάθμιση!!!πολύ όμορφο αν και είχα συνηθίσει στο παλιό. έχω ένα πρόβλημα, ειχα μια 8αρα καρτα μνήμης μέσα, και ενώ το astro file manager, δειχνει ότι έχει εφαρμογές , έκανα και back up απο εκεί, στη διαχείρηση αρχείων του κινητού δεν μου τη δείχνει και δεν μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές εκεί, εκτός αυτού ρε παιδιά ενώ έχω ρυθμίσει την ώρα στο κινητό δεν μπορώ να ρυθμίσω την ώρα στο accuweather Edited December 7, 2012 by Buth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis1975 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Λοιπόν παιδιά, τελικά όντως ελευθερώνει ραμ και με τους 2 τρόπους που έγραψα, και κυρίως μάλιστα με τη χρήση του home button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλημερα παιδια... Το κινητο μας εχει βιντεοκαμερα 720p σωστα..?Γιατι πηγα να τραβηξω βιντεο (δοκιμαστικα) αι μου εβγαλε επιλογη μονο vga,mms ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλημερα παιδια... Το κινητο μας εχει βιντεοκαμερα 720p σωστα..?Γιατι πηγα να τραβηξω βιντεο (δοκιμαστικα) αι μου εβγαλε επιλογη μονο vga,mms ... Δεν πρέπει να έχει 720p... Που το διάβασες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Δεν πρέπει να έχει 720p... Που το διάβασες αυτό; Στο techblog το διαβασα και νομιζω σε ακομη 2-3 ξενα sites... Μου ειχε καρφωθει στο μυαλο οτι εγραφε για hd και το gsmarena ,αλλα το ξανατσεκαρα και δεν αναφερει τπτ... Οποτε ειχα λαθος εντυπωση... Edited December 9, 2012 by stalek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους! Έχω εδώ και 2-3 μήνες τη συσκευή και εκτός από κάποια μικρο-κολλήματα είμαι πολύ ευχαριστημένος, καλή αυτονομία, καλή κατασκευή και καθαρή οθόνη. Δυστυχώς εδώ και 3 μέρες δεν μπορεί να συνδεθεί στο wifi. Για την ακρίβεια όταν προσπαθώ να ενεργοποιήσω το wifi κολλάει η επιλογή, κολλάει το κινητό και στην καλύτερη περίπτωση επανέρχεται μετά από λίγο, με το wifi ανενεργό φυσικά. Έκανα reboot, έβγαλα τη μπαταρία και τέλος έκανα reset στις εργοστασιακές, δεν άλλαξε τίποτα... Τώρα είμαι έτοιμος να το παραδώσω στο διάσημο service της wind, αλλά σκέφτηκα μήπως κάποιος είχε παρόμοιο θέμα και το έλυσε με κάποιο τρόπο. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω (επιτρέψτε μου το off-topic), αν η wind σου δίνει κάποια συσκευή αντικατάστασης για τη διάρκεια του service. Έψαξα να βρω τους όρους στο σαιτ της αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ευχαριστώ πολύ! Εχεις βαλει καμια περιεργη εφαρμογη που επηρεαζει το wifi? πχ οι περισσοτεροι battery savers παιρνουν την διαχειρηση του wifi. Μου ειχε τυχει κ μια αλλη εφαρμογη σε αλλο κινητο που οταν το ψυλλιαστηκα κ την ξηλωσα, αμεσως το κινητο εστρωσε! Ηταν η εφαρμογη LINE για voip τηλεφωνια. καλησπέρα παιδιά, την έκανα και εγώ την αναβάθμιση!!!πολύ όμορφο αν και είχα συνηθίσει στο παλιό. έχω ένα πρόβλημα, ειχα μια 8αρα καρτα μνήμης μέσα, και ενώ το astro file manager, δειχνει ότι έχει εφαρμογές , έκανα και back up απο εκεί, στη διαχείρηση αρχείων του κινητού δεν μου τη δείχνει και δεν μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές εκεί, εκτός αυτού ρε παιδιά ενώ έχω ρυθμίσει την ώρα στο κινητό δεν μπορώ να ρυθμίσω την ώρα στο accuweather Μαλλον εχεις κανει αναβαθμιση στην τελευται εκδοση κ διαλεγει ως storage μονο την εσωτερικη μνημη. Γι'αυτο δεν παιζουν και εφαρμογες τυπου app2sd κλπ. Πας settings-storage κ πατας change default storage. Μετα θα βλεπεις κανονικα την sd card. Αυτο που δεν ξερω (γιατι κ εγω το εχω λιγες μερες), ειναι τι γινεται μετα με την εσωτερικη μνημη, μπορει να χρησιμοποιηθει καπου? Οποιος ξερει, ας μας πει. (για το accuweather, δεν εχω ασχοληθει) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 9, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Και να αλλάξει το default storage σε SD Card μετά την επανεκκίνηση θα μπει ως default ξανά η εσωτερική μνήμη. Κι αυτό γιατί για να τρέξουν τα παιχνίδια καθώς και τα widgets θα πρέπει να είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική μνήμη. Ουσιαστικά λοιπόν η κάρτα μνήμης χρησιμοποιείται μόνο για φώτος,βίντεο και μουσική. Πάντως μην αγχώνεστε τα 2gb της εσωτερικής μνήμης είναι υπεραρκετά για εφαρμογές. Εγώ έχω κατεβάσει ένα σορό χαζομάρες και έχω άλλα 1.9 γίγα ελεύθερη. Τροποποίηση: Έψαξα λίγο παραπάνω και βρήκα αυτήν την λύση: http://forum.vodafone.co.uk/t5/Huawei/Huawei-Ascend-G300-SD-Card-Issue/td-p/1352258 Βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Edited December 9, 2012 by bilakos10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 στο change default storage δεν μου βγάζει καμία αλλη επιλογή, εχει μόνο την εσωτερική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 στο change default storage δεν μου βγάζει καμία αλλη επιλογή, εχει μόνο την εσωτερική Οπότε ισχύει αυτό που λέω. Εγκατάσταση εφαρμογών μόνο στην εσωτερική μνήμη. Αν γνωρίζω καλά το όλο σκηνικό ισχύει από τότε που βγήκε η Honeycomb για τα tablets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 πως μπορώ όμως να το έχω έστω και για τραγούδια και φωτό?και στον υπολογιστή όταν το συνδεω δεν μου την εμφανιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa157 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 πως μπορώ όμως να το έχω έστω και για τραγούδια και φωτό?και στον υπολογιστή όταν το συνδεω δεν μου την εμφανιζει Έχεις επιλέξει USB mass storage device? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitebarnowl Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Χρειάζομαι βοήθεια παιδιά. Όταν βάζω την αναβάθμιση ics μου δείχνει ότι μπαίνει κανονικά χωρίς λάθη αλλά όταν πάω να ελέγξω αν έχει μπει στις ρυθμίσεις μ λέει ότι είμαι ακόμα 2.3.6. Ιδέες? Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis1975 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 μήπως απλά την κατέβασες αλλά ακόμα δεν του ζήτησες να την εγκαταστήσει; (παναγία μου με τρομάζω, δίνω και συμβουλές τρομάρα μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 καλησπερα..αγορασα το G300 απο amazon κλειδωμενο στην vodafone..αγορασα και τον κωδικο για να το ξεκλειδωσω..στις επιλογες για το update tou firmware μου εμφανιζει μονο και το ονομα του αρχειου ειναι U8815_Vodafone_B895 20.56mb...θέλω να περάσω την στοκ 4 αλλα δεν την βλέπω μεσω ΟΤΑ...αμα το κατεβασω θα γινει παλι locked toκινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitebarnowl Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 μήπως απλά την κατέβασες αλλά ακόμα δεν του ζήτησες να την εγκαταστήσει; (παναγία μου με τρομάζω, δίνω και συμβουλές τρομάρα μου) Όχι γίνεται επανακίνηση κανονικά και με πάει σε μια οθόνη με κίτρινα γράμματα. Γράφει unpacking, installing κλπ Χωρίς να μ βγάζει error. Και απλά όταν ξανανίγει δεν εχει αλλαξει τπτ. Ιδέες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitebarnowl Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Παιδιά το βρήκα τι φταίει. Όταν επιχειρεί να κάνει το upgrade από την sdcard αποτυγχάνει. Για να δουλέψει πέρασα το φάκελο dload στη μνήμη του κινητου και έβγαλα την sdcard μετά έκανα επανακίνηση και κράτησα πατημένο το +/- της φωνής και το έκανε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 καλησπερα..αγορασα το G300 απο amazon κλειδωμενο στην vodafone..αγορασα και τον κωδικο για να το ξεκλειδωσω..στις επιλογες για το update tou firmware μου εμφανιζει μονο και το ονομα του αρχειου ειναι U8815_Vodafone_B895 20.56mb...θέλω να περάσω την στοκ 4 αλλα δεν την βλέπω μεσω ΟΤΑ...αμα το κατεβασω θα γινει παλι locked toκινητο? Άμα δεν σου βγάζει την αναβάθμιση μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ, να την βάλεις στην sd σου και να επιλέξεις install from sd card. http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=index&type=software Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει με το official unlock του κινητού σου. (Πιστεύω πως αν επικοινωνήσεις με την Vodafone αγγλίας θα σου ξαναδώσουν κωδικό αν πάει κάτι στραβά.) Σχετικά με αυτό:U8815_Vodafone_B895 Νομίζω πως είναι το update για να πας στην 2.3.6 απ'την 2.3.5 που είσαι τώρα. Αν τελικά αποφασίσεις να το επιχειρήσεις δοκίμασε πρώτα να κατεβάσεις και να κάνεις εγκατάσταση αυτό που σου βγάζει μέσω OTA και μετά μπορεί να σου εμφανισθεί και η αναβάθμιση για ics. Αν έχεις καμιά απορία πόσταρε για να βοηθήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Άμα δεν σου βγάζει την αναβάθμιση μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ, να την βάλεις στην sd σου και να επιλέξεις install from sd card. http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=index&type=software Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει με το official unlock του κινητού σου. (Πιστεύω πως αν επικοινωνήσεις με την Vodafone αγγλίας θα σου ξαναδώσουν κωδικό αν πάει κάτι στραβά.) Σχετικά με αυτό:U8815_Vodafone_B895 Νομίζω πως είναι το update για να πας στην 2.3.6 απ'την 2.3.5 που είσαι τώρα. Αν τελικά αποφασίσεις να το επιχειρήσεις δοκίμασε πρώτα να κατεβάσεις και να κάνεις εγκατάσταση αυτό που σου βγάζει μέσω OTA και μετά μπορεί να σου εμφανισθεί και η αναβάθμιση για ics. Αν έχεις καμιά απορία πόσταρε για να βοηθήσουμε. Λοιπον το εχω κανει rooted περασα και cwm και προσπαθω να περάσω την B934 (4.0.3 International Version)- μεσω tou cwm αλλα δεν γίνεται (full wipe κλπ)..ποια προτείνεις να περάσω και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 τελικά και γω μήπως έπρεπε να την βγάλω την κάρτα και τώρα καταστράφηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jat Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Πήρα κι εγώ το G300 πριν από λίγες μέρες (δώρο για τη γυναίκα ;) ) Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν η ΟΤΑ αναβάθμιση σε ICS 4.0.3 (μετά από άπειρες ώρες downloading - μάλλον φταίει ο server της Huawei). Ευχαριστώ τον bilakos10 για τις οδηγίες του. Γνωρίζοντας το Froyo 2.2.2 από το Ideos X5 pro θα έλεγα ότι δεν κατάλαβα καμιά ουσιαστική διαφορά μεταξύ του "παλιού" και του "καινούριου" λειτουργικού. Βεβαίως το κινητό στην ουσία δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα (εκτός από την αναβάθμιση), αλλά η περιήγηση στο μενού και τις ρυθμίσεις δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι άλλαξε κάτι ουσιώδες... Αντιθέτως θα έλεγα ότι είναι σοβαρή η έλλειψη του (πολύ εύχρηστου) πληκτρολογίου Touchpal στο ICS (εκτός και αν δεν γνωρίζω εγώ πώς να το ενεργοποιήσω. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει). Θα ήθελα επίσης να κάνω root στο κινητό (Huawei Ascend G300). Θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει ένα link με οδηγίες; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Respect is not something you deserve, it is something you earn. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis1975 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Λοιπόν, να σας γράψω τις εντυπώσεις μου μετά από 2 εβδομάδες χρήσης. Η μπαταρία κρατάει 2 μέρες με πολύ χρήση wifi (και σε αναμονή για κλήσεις viber) και πολύ ομιλία. Μουσική δεν ακούω. Με νορμάλ χρήση παίζει στις 2μιση με 3 μέρες ( εννοώ χωρίς πολύ wifi). Τραβάει πολύ ωραίες φωτογραφίες, δεν κολλάει ποτέ, παει πολύ γρήγορα. Έχει εντυπωσιάσει ένα φίλο μου με galaxy s2 και άλλον ένα με iphone 5. Η ποιότητα της οθόνης του είναι άριστη. Στην αρχή δυσκολευόμουν στη χρήση του, πρώτο android, αλλά τώρα το μαθαίνω και μπορώ να πω πως με βολεύει πολύ και μου θυμίζει εποχές από το nokia 6600 που είχα σε χρήση για 4 χρόνια και είχα ερωτευτεί. (ακόμα το έχω!) Το πληκτρολόγιό του είναι πολύ ικανοποιήτικό, δε πατάω λάθος πλήκτρα. Επίσης μου αρέσει που έχει καθαρό android. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Να πω ότι ανήκω στην κατηγορία χρηστών που βαστούν πολύ τις συσκευές τους, επίσης δεν παίζω παιχνίδια στο κινήτό (εκτός από πασιέντζα) ούτε ταινίες βλέπω στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts