Jump to content

Vodafone Giga WiFi on the spot

karib
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε βάθος χρόνου εάν το έχεις συνέχεια στη πρίζα θα χαλάσει η μπαταρία. Βέβαια και εγώ το ίδιο κάνω με ένα κινεζικό που έχω και μια στο τόσο το τρέχω με την μπαταρία του. Το καλό είναι ότι εάν γίνει διακοπή θα έχουν γεμάτη μπαταρία.

Κινεζικό εννοώντας ότι το πήρα από eBay.

Ακριβώς αυτό. Έτσι λειτουργούσα κάποια υποδεέστερα huawei (συνεχώς on, χρήση ένα 8ωρο τη μέρα πλην Σ/Κ), με το πέρασμα του χρόνου αυτό είναι το θέμα. Συν που όταν δουλεύει (η ταχύτητα σύνδεσης ανεβαίνει όταν υπάρχει ζήτηση) καταναλώνει από τη μπαταρία πιο γρήγορα από όσο φορτίζει, δηλ. με λειτουργική μπαταρία αφόρτιστη δεν κάνει δουλειά, σβήνει μόνο του. Ίσως αφού έχει κάποιους μήνες πρώτα στην πλάτη του.

Σε τέτοια σενάρια σίγουρα είναι καλύτερο το router. Θα πρότεινα κάποιο να παίρνει και εξωτερική κεραία για πρακτικούς λόγους - οι φτηνές κινέζικες κεραίες δεν βελτιώνουν σημαντικά τη λήψη αλλά με την προέκταση καλωδίου μπορείς να βάλεις την κεραία σε σημείο με καλή λήψη. Στο χωριό με χάλια σήμα το καλοκαίρι με το router στη βεράντα είχα 2 μπάρες σήμα και δεν γινόταν δουλειά - με την κεραία ανεβασμένη σε ένα κοντινό δέντρο οι 2 μπάρες γίνονταν 4 και γινόταν δουλειά.

Υπ όψιν ότι αν παρεμβάλλεται δέντρο ανάμεσα στην κεραία κινητής και συσκευής σε κοντινή απόσταση, το σήμα μειώνεται πολύ.

Καλύτερα ένα μικρό παραβολικό κάτοπτρο στην κεραία λήψης για να ανέβει το σήμα.

Υπ όψιν ότι αν παρεμβάλλεται δέντρο ανάμεσα στην κεραία κινητής και συσκευής σε κοντινή απόσταση, το σήμα μειώνεται πολύ.

Καλύτερα ένα μικρό παραβολικό κάτοπτρο στην κεραία λήψης για να ανέβει το σήμα.

Βάλε link με κανένα παράδειγμα για του χρόνου, όχι κάτι με μεγάλο κόστος. Πού είναι ακριβώς οι κεραίες έχεις καμία ιδέα πώς βρίσκουμε; Η θέση στο δέντρο επιλέχθηκε με πολλούς πειραματισμούς, ασφαλώς έχεις δίκιο αλλά από τη στεγασμένη βεράντα αποδείχτηκε καλύτερη η θέση.

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο το πακέτο (συσκευη και σιμ ) το αγοράζουμε και απο κατάστημα ή μονο online?

Εγώ που έβαλα online τα στοιχεία μου με παρέπεμψαν σε κατάστημα αφού με ρώτησαν αν έχω πρόσβαση. Αν διαβάσεις λίγο το θέμα είναι με ανενημέρωτους πωλητές, αν πας να προτιμήσεις κάποιο μεγάλο ίσως.

Φορτισε,έβαλα την σιμ αλλά κόκκινο το λαμπάκι,δεν συνδέεται σε δίκτυο κινητής. Να μην έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση; Κάλεσα το νούμερο και λεει ότι δεν υπάρχει. Πρέπει να καλέσω στην εξυπηρέτηση πελατών; Έχουμε νούμερο για να καλέσω από κοσμοτε κινητό;d66812fe34225f88f766a0f23cbd453f.jpg

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Φορτισε,έβαλα την σιμ αλλά κόκκινο το λαμπάκι,δεν συνδέεται σε δίκτυο κινητής. Να μην έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση; Κάλεσα το νούμερο και λεει ότι δεν υπάρχει. Πρέπει να καλέσω στην εξυπηρέτηση πελατών; Έχουμε νούμερο για να καλέσω από κοσμοτε κινητό;d66812fe34225f88f766a0f23cbd453f.jpg

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

πάρε στο 13840 την τεχνική υποστήριξη, αν και νομίζω ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα.

Ενα ακόμα που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στο interface του modem και να δεις εάν έχει πάρει ΑPN

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

πάρε στο 13840 την τεχνική υποστήριξη, αν και νομίζω ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα.

Ενα ακόμα που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στο interface του modem και να δεις εάν έχει πάρει ΑPN

Μπηκα στο live chat.Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα γιατί λεει ότι το τμήμα εγκρίσεων εχει δώσει εντολή για 50€ εγγύηση!!!:wacko: Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πελάτης τους εδω και 10 χρόνια.Στο κατάστημα δεν είπαν τίποτα πάντως.Οπως και να έχει θα παω την Δευτέρα να τα δωσω για να ξεμπερδεύω.

Μπηκα στο live chat.Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα γιατί λεει ότι το τμήμα εγκρίσεων εχει δώσει εντολή για 50€ εγγύηση!!!:wacko: Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πελάτης τους εδω και 10 χρόνια.Στο κατάστημα δεν είπαν τίποτα πάντως.Οπως και να έχει θα παω την Δευτέρα να τα δωσω για να ξεμπερδεύω.

Εγγυηση??

Σπιτι νοικιαζεις?

Εμενα με μονη πελατειακη σχεση ενα ταπεινο καρτοκινητο, δεν μου ζητησαν τιποτε.

Εγγυηση??

Σπιτι νοικιαζεις?

Εμενα με μονη πελατειακη σχεση ενα ταπεινο καρτοκινητο, δεν μου ζητησαν τιποτε.

μία από τα ίδια και εγώ, ένα vodafone που έχω είναι εταιρικό , όχι στο΄όνομα μου.

Βεβαια εγώ δεν πήρα συσκευή, μόνο sim

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι, αλλα την συσκευη την πληρωσε, σωστα? Αρα προς τι η εγγυηση;

Ομοιως κι εγω, μονο την σιμ πηρα.

Τεσπα, μικρη παραφωνια σ ενα κατα τ αλλα αριστο προγραμμα της βονταφον.

Η εγγύηση δεν έχει να κάνει με την συσκευή. Με το συμβόλαιο καθαρά. Το mi-fi νομίζω δεν εμπλέκεται κάπου στο ίδιο το συμβόλαιο, ούτε ως συσκευή που επιδοτείται σε κάποιο ποσοστό. Αλλά όντως είναι περίεργο όταν στους περισσότερους το δίνουν έτσι να ζητάνε από κάποιον εγγύηση. Και από πρόγραμμα που δεν έχει πάγιο.

Sent from my Galaxy S10e

Ναι, αλλα την συσκευη την πληρωσε, σωστα? Αρα προς τι η εγγυηση;

Ομοιως κι εγω, μονο την σιμ πηρα.

Τεσπα, μικρη παραφωνια σ ενα κατα τ αλλα αριστο προγραμμα της βονταφον.

Nαι την συσκευή 39€ την πλήρωσα.Και εγώ δεν ξέρω γιατί μου το ζητάνε.Εγγύηση όπως στα συμβόλαια;

Αλλά η αλήθεια είναι ότι μου βγαίνει φτηνότερο απο της κοσμοτέ οπότε θα τα σκάσω.Δεν θέλω να μπλέξω την γυναίκα με tethering απο το κινητό κλπ.Αρκετη γκρίνια έχω ήδη :lol::lol:

Ξέρουμε πότε την παίρνεις πίσω την εγγύηση; Όταν διακοπεί το συμβόλαιο;

Sent from my Galaxy S10e

Nαι την συσκευή 39€ την πλήρωσα.Και εγώ δεν ξέρω γιατί μου το ζητάνε.Εγγύηση όπως στα συμβόλαια;

Αλλά η αλήθεια είναι ότι μου βγαίνει φτηνότερο απο της κοσμοτέ οπότε θα τα σκάσω.Δεν θέλω να μπλέξω την γυναίκα με tethering απο το κινητό κλπ.Αρκετη γκρίνια έχω ήδη :lol::lol:

Eχεις υπογράψει μία σύμβαση, δες την αν αναφέρει εγγύηση και έχε την μαζί σου όταν πας στο κατάστημα

Eχεις υπογράψει μία σύμβαση, δες την αν αναφέρει εγγύηση και έχε την μαζί σου όταν πας στο κατάστημα

Δεν μου έδωσαν κάτι πέρα απο το κουτί και την σιμ.

Δεν μου έδωσαν κάτι πέρα απο το κουτί και την σιμ.

λάθος, έχεις σύμβαση ενός έτους, ζητάς να στην δώσουν και δες εκεί που γράφει για εγγύηση, αν δεν γράφει δεν τα δίνεις

λάθος, έχεις σύμβαση ενός έτους, ζητάς να στην δώσουν και δες εκεί που γράφει για εγγύηση, αν δεν γράφει δεν τα δίνεις

Θα πάω απο εκεί και θα δω τι θα πουν.Τhanks

Ξέρουμε πότε την παίρνεις πίσω την εγγύηση; Όταν διακοπεί το συμβόλαιο;

Σωστα, στον τελευταίο (εκκαθαριστικό) λογαριασμό μαζί με την προκαταβολή (1 πάγιο μπροστά), στην περίπτωση εδώ δεν έχει προκαταβολή αφού 0€ πάγιο, γυρνάει και η εγγύηση.

Εγγύηση μπορούν να ζητήσουν και για χρέος στο ΑΦΜ σου σε αλλο πάροχο, οχι απαραίτητα για χρέος σε Vodafone και cyta.

Θα πάω απο εκεί και θα δω τι θα πουν.Τhanks

Φιλε οταν πας γραψε μας τι εγινε,και εμενα δεν εχουν δωσει κατι.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει "παγιο" να αφήσει "φέσι" για ποιον λόγο να υπάρχει εγγυηση;

Για ποια εγγυηση γραφεις φιλε?2 καρτες sim που εχω δεν εχω δωσει καποιο ποσο.Μονο το 5ευρο που χαλασαμε.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......