Jump to content

Vodafone Giga WiFi on the spot

karib
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 ώρες πριν, thansof_7 said:

Με πόσα δεδομένα όμως...;;; Σκέφτηκα και την επιλογή της unisim που βάζεις χρήματα και σου "τρώει" ανάλογα πόσο καταναλώνεις (με rate Ελλάδας 1,38€/gb)

Πολύ καλή επιλογή. Δυστυχώς οι κάμερες επικοινωνούν συνεχώς με σερβερς και όχι μόνον όταν ανιχνεύσουν κίνηση. Μία δοκιμή θα σου δείξει την κατανάλωση σε 1 μήνα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος και να σημειώσεις πόσες φορές μπήκες κλπ.

Μόνο η αυτοψία θα δείξει.

21 ώρες πριν, thansof_7 said:

Με πόσα δεδομένα όμως...;;; Σκέφτηκα και την επιλογή της unisim

Η unisim επίσης σου δίνει την δυνατότητα να συνδέεται σε όλα τα δίκτυα και αν το υποστηρίζει το ρούτερ μπορείς να κάνεις και επιλογή. Δεν είναι κλειδωμένη σε ένα δίκτυο όπως οι άλλες.

Screenshot_20250926-201003_Berry Browser.jpg

17 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Η unisim επίσης σου δίνει την δυνατότητα να συνδέεται σε όλα τα δίκτυα και αν το υποστηρίζει το ρούτερ μπορείς να κάνεις και επιλογή. Δεν είναι κλειδωμένη σε ένα δίκτυο όπως οι άλλες.

Screenshot_20250926-201003_Berry Browser.jpg

Βλέπω έχει μονο esim.Σε τι θα μπει;Κινητό ή ρουτερ ;

5 ώρες πριν, bill33 said:

Βλέπω έχει μονο esim.Σε τι θα μπει;Κινητό ή ρουτερ ;

Έχει γράψει συμφορουμίτης "πως μετατρέπουμε μία esim σε σιμ" και μπορείς πλέον να την βάλεις οπουδήποτε. Δοκιμασμένη και αξιόπιστη μέθοδος. 

Κάνε μία αναζήτηση στο φόρουμ να μην τα ξαναλέμε ή στο ίντερνετ.

esim.5ber.com

Edited by Konsta_ntina

1 ώρα πριν, Konsta_ntina said:

Έχει γράψει συμφορουμίτης "πως μετατρέπουμε μία esim σε σιμ" και μπορείς πλέον να την βάλεις οπουδήποτε. Δοκιμασμένη και αξιόπιστη μέθοδος. 

Κάνε μία αναζήτηση στο φόρουμ να μην τα ξαναλέμε ή στο ίντερνετ.

esim.5ber.com

δεν το βρισκω,βάζεις το λινκ;

1 hour ago, Konsta_ntina said:

το ξαναβάζω εδώ 

Απλώς πάτα το 😄

Νομιζα πως εννοούσες topic εδώ για την μετατροπή.

το είχα δει το 5ber

• 1 month later...
17 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 said:

άραγε για εμας που ηδη εχουμε μια καρτα . 

μπορουμε να αποκτήσουμε και δευτερη ? 

εγώ έχω 3 

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 ώρες πριν, katsiletra said:

Εμένα μου το εμφανίζει. 

Eμένα όχι,δεν πιστεύω να  παίζει ρόλο που έχω ενεργό το 500gb,δεν μπορώ να φανταστώ να παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Screenshot 2025-11-15 21.55.47.png

Screenshot 2025-11-15 21.58.13.png

• 2 months later...
On 15/11/2025 at 10:18 ΜΜ, katsiletra said:

Ποιος ξέρει.. Εμένα το εμφανίζει πάντως. 

Screenshot_20251115_221743_My Vodafone.jpg

το πακετο των 7,95 ευρω πως το ενεργοποιεις; χρεωνεις την καρτα με το ποσο των 7,95 ευρω; δεν υπαρχει φορος κινητης οπως στα καρτοκινητα της vodafone ; . 

απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . 

εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει.  Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. 

Έρχεται λογαριασμός τον επόμενο μήνα.

Παλιά υπήρχε σελίδα (με ενεργά data απο τον ίδιο αριθμό και με δυσκολία) που έμπαινες και ενεργοποιούσες τα πακέτα αυτά. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει και γίνεται μόνο από την εφαρμογή.

Edited by kmpatra

6 ώρες πριν, kmpatra said:

Παλιά υπήρχε σελίδα (με ενεργά data απο τον ίδιο αριθμό και με δυσκολία) που έμπαινες και ενεργοποιούσες τα πακέτα αυτά. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει και γίνεται μόνο από την εφαρμογή.

σε ευχαριστω το ειχα ξεχασει οτι ειναι συμβολαιο κινητης ιντερνετ που οταν δεν το χρησιμοποιεις δεν ερχεται λογαριασμος. και εχει και 200mb δωρεαν τον μηνα απο οσο θυμαμαι . 

απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . 

εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει.  Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. 

23 ώρες πριν, kmpatra said:

και απο την σελίδα γίνεται https://www.vodafone.gr/myvodafone/login 

στην εφαρμογή εμένα δεν έχει όλα τα πακέτα,λείπει το 250GB/30 μερες.

• 4 weeks later...

Αυτό το πράγμα δεν εχει ημερομηνία λήξεως δεν λήγει πότε? Και τι γίνεται εαν πχ έχουμε αγοράσει πακέτο και δεν πληρώσουμε το ποσό από το πακέτο που αγοράσαμε 

Vodafone The only scam company you can trust 

3 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Αυτό το πράγμα δεν εχει ημερομηνία λήξεως δεν λήγει πότε? Και τι γίνεται εαν πχ έχουμε αγοράσει πακέτο και δεν πληρώσουμε το ποσό από το πακέτο που αγοράσαμε 

πρέπει να το έχω 6 χρόνια και δεν έχει λήξει.Αν δεν το πληρώσεις φαντάζομαι θα γίνεται ότι γίνεται και με τα συμβόλαια.Σκοπευεις να το πιστολιάσεις;

5 ώρες πριν, bill33 said:

πρέπει να το έχω 6 χρόνια και δεν έχει λήξει.Αν δεν το πληρώσεις φαντάζομαι θα γίνεται ότι γίνεται και με τα συμβόλαια.Σκοπευεις να το πιστολιάσεις;

Όχι καλέ δεν έχω αυτό το πρόγραμμα απλά ρώτησα τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να αγοράσω μια να την έχω για έκτακτα 

Vodafone The only scam company you can trust