panaras21 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ωραία έως τώρα η σλιμ, έχω όμως μερικά θεματακια. Αρχικά δεν συνδέεται στο μειλ μου μέσω της εφαρμογής που κατέβασα από το update me ενώ μέχρι τώρα σε όλες τις ρομ δεν είχα τέτοιο θέμα. Και το βασικότερο, όταν πάω να δω κάποια ταινία (χρησιμοποιώ το mx) απλά κολλάει εικόνα και ηχος κάτι κάνω επανεκκίνηση με το power button. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Γιατι δεν δοκιμαζεις εναν αλλο mail client? Τωρα τα θεματα με τα video που εχουν οι ics δεν τα γνωριζω.. Ο mindfield εχει ασχοληθει με το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ελπίζω τότε να απαντήσει το παλικάρι... Είναι θέμα γενικά των ics στο κινητό; γιατί σκεφτόμουν να βάλω cm9... Όσο για τον client, απλά με είχε βολέψει πολύ ο στοκ! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Κατι παιζει απο τοτε που εγιναν τα patch με την ram. Δεν γνωριζω κατι παραπανω.. Κατεβασε απο εδω το email.apk, το exchange.apk, βαλτα στο /system/app με permissions rw- r-- r-- και κανε reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Μετά απο το ram patch (που περιλαμβάνεται στη Slim) υπάρχει θέμα με την αναπαραγωγή ορισμένων 720p αρχείων. Συνήθως το πρόβλημα παρουσιάζεται σε βίντεο με ιδιαίτερα υψηλό bitrate. O Pawitp (δημιουργός της CM9 για το κινητό μας) διαπιστώνοντας το πρόβλημα αποφάσισε να παρέμβει στο patch και έφτιαξε τις CM9 nightlies με διαθέσιμη μνήμη στα 370 ΜΒ (αντί για 385 περίπου που έχει η Slim) αλλά ικανές να αναπαράγουν περισσότερα HD αρχεία απο ότι η Slim (αυτό επιβεβαιωμένο μετά απο δοκιμές). Οπότε αν συνηθίζεις να βλέπεις αρχεία βίντεο στο κινητό, ίσως είναι πιο σοφό να εγκαταστήσεις μια CM9 παρά τη Slim. Παρεμπιπτόντως, ο MX είναι μια εξαιρετικη επιλογή αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις και τον dice player μήπως λύσεις το πρόβλημά σου χωρίς να ξαναφλασάρεις? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Αν είναι θέμα ρομ, φαντάζομαι δεν θα λυθεί το πρόβλημα μου με την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος, αλλά θα κάνω την δοκιμή. Κάτι μου λέει πως θα ξαναβάλω cm9 αργά η γρήγορα (έχω να το κάνω από τότε που ήταν σε άλφα κατάσταση). Υπάρχει θέμα ακόμα και με την cm9 δηλαδή;(γιατί είπες αναπαράγει περισσότερα αρχεία, αρα όχι όλα:p) Ξέχασα να αναφέρω πως έχω devil kernel. νίκο, για το email, αυτό είχα ήδη με αυτά τα permissions. έκανα ωστόσο manual setup, είδα από το ipod τις ρυθμίσεις και τώρα κομπλε, συνδέθηκα. Edit: επίσης έχει ένα bug, μόλις πάω να βάλω τις ρυθμίσεις ώστε να κάνω την μπαρα ειδοποιήσεων να αλλάζει την φωτεινότητα, μόλις το επιλέξω και πάω δοκιμασω, έχω fc. Μικρή σημασία το συγκεκριμένο, απλά αφού το είδα ας το αναφέρω! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5 Edited May 14, 2012 by panaras21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Αν είναι θέμα ρομ, φαντάζομαι δεν θα λυθεί το πρόβλημα μου με την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος, αλλά θα κάνω την δοκιμή. Κάτι μου λέει πως θα ξαναβάλω cm9 αργά η γρήγορα (έχω να το κάνω από τότε που ήταν σε άλφα κατάσταση). Υπάρχει θέμα ακόμα και με την cm9 δηλαδή;(γιατί είπες αναπαράγει περισσότερα αρχεία, αρα όχι όλα:p) Ξέχασα να αναφέρω πως έχω devil kernel. νίκο, για το email, αυτό είχα ήδη με αυτά τα permissions. έκανα ωστόσο manual setup, είδα από το ipod τις ρυθμίσεις και τώρα κομπλε, συνδέθηκα. Edit: επίσης έχει ένα bug, μόλις πάω να βάλω τις ρυθμίσεις ώστε να κάνω την μπαρα ειδοποιήσεων να αλλάζει την φωτεινότητα, μόλις το επιλέξω και πάω δοκιμασω, έχω fc. Μικρή σημασία το συγκεκριμένο, απλά αφού το είδα ας το αναφέρω! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5 Αρχικά να σου πω ότι έχω δοκιμάσει όλες τις slim απο την έκδοση 3.0 μέχρι την 3.5 και σε καμία δεν είχα θέμα με την χρήση της μπάρας ειδοποιήσεων για τον έλεγχο της φωτεινότητας. Πολύ περίεργο. Επίσης σε όσες περιπτώσεις η slim αδυνατούσε να αναπαράγει κάποιο βίντεο δεν είχα fc απλά ο mx επέλεγε κωδικοποίηση S/W και η εικόνα πήγαινε σπαστά. Σχετικά με τα βίντεο, στην Slim έχω τύχει σε πολλά βίντεο που δεν έπαιζαν σωστά, στην cm9 όμως ποτέ. Θυμάμαι ότι όταν πρώτο έβγαλε ο pawitp την rom με τα 370 ΜΒ, είχε πει ότι ναι μεν έπαιζε περισσότερα βίντεο απο ότι οι πατσαρισμένες roms αλλά εντόπισε κι μερικά ζόρικα που δεν τα έπαιζε και αποφάσισε να γυρίσει στα 340 ΜΒ. Στη συνέχεια χωρίς να τοποθετηθεί επανέφερε τα 370 ΜΒ. Τώρα αν το έλυσε το θέμα ή όχι, δεν γνωρίζω. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Κώστα, στην CM9 όλα τα βίντεο παίζουν κανονικά ακόμα και αυτό που μου έδωσες για δοκιμή. Αν κάποιος βάλει Semaphore θα πρέπει να βάλει την απλή έκδοση και όχι την "s" για να συνεχίσουν τα βίντεο να παίζουν σωστά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Δοκίμασα πάλι. μόλις το δοκίμασα έγραψε system ui has stop working. Μετά εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται. Και με την επανεμφάνιση της λειτουργεί κανονικά, το οποίο δεν το είχα παρατηρήσει κάθε με το fc έβγαζα την επιλογή. Το βίντεο μου παγώνει εντελώς και ο ήχος ακόμα κολλάει σε εκείνο το σημείο, τα πλήκτρα δεν λειτουργούν και τα led παραμένουν αναμμένα. μόνο το power button συνεχόμενα για restart. Η προεπιλογή που έχει ο mx είναι sw fast. Με τον dice, πρώτο βίντεο οδήγησε στο ίδιο αποτέλεσμα μέσα σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Top στο terminal για να δείς τα processes ή το better battery stats. αμαν βρε Νίκο όλα τα αγοραστά προγράμματα προτείνεις! Και που θα το βρω τώρα να το αγοράσω? :ninja: :lol: Ευχαριστώ πάντως. Και κάτι περίεργο συμβαίνει με τα battery stats στην 3.6 που έχω τώρα... Σβήνονται στα καλά καθούμενα και μηδενίζουν όλα. Το πρωί που το έβγαλα από την πρίζα μηδενίστικαν κανονικά αλλά μετά μου έδειχνε πολύ ψηλά το android system και έκανα επανεκκίνηση και ξανα σβήστηκαν και μετά αργότερα πάλι ξανασβήστηκαν δε θυμάμαι πως και γιατί.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Δοκίμασα πάλι. μόλις το δοκίμασα έγραψε system ui has stop working. Μετά εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται. Και με την επανεμφάνιση της λειτουργεί κανονικά, το οποίο δεν το είχα παρατηρήσει κάθε με το fc έβγαζα την επιλογή. Το βίντεο μου παγώνει εντελώς και ο ήχος ακόμα κολλάει σε εκείνο το σημείο, τα πλήκτρα δεν λειτουργούν και τα led παραμένουν αναμμένα. μόνο το power button συνεχόμενα για restart. Η προεπιλογή που έχει ο mx είναι sw fast. Με τον dice, πρώτο βίντεο οδήγησε στο ίδιο αποτέλεσμα μέσα σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5 Αυτό που λες στην αρχή είναι για τον έλεγχο της φωτεινότητας απο τη μπάρα ειδοποιήσεων σωστά? Την 3.6 έχεις? Ας δοκιμασει και κάποιος άλλος με 3.5 ή 3.6 τη συγκεκριμένη λειτουργία να δουμε αν είναι θέμα της rom ή το πρόβλημα περιορίζεται στην περίπτωση του φίλου panaras21. Για το βίντεο θυμαμαι όπως σου είπα ότι απλά ο mx δεν μπορούσε να το τρέξει σε H/W decoding παρα μόνο στο SW fast. To θέμα το έχεις σε όλα τα βίντεο ή σε ορισμένα? Αποκλειστικά στα 720p ή και στα 480p? Αν δεν είναι κάποιο βίντεο με προσωπικές στιγμές μπορείς να δώσεις ένα λινκ για να το κατεβάσουμε, να δούμε αν παίζει σε κάποια άλλη slim ή αν παίζει στις CM9 ώστε να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. :) Edited May 14, 2012 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Κι εγώ έχω fc με την 3,6! Η φάση είναι ότι νομίζω πως παλαιότερα δούλευε μια χαρά... Edit: μετά το πρώτο fc ξετσέκαρα την επιλογή και την ξανα τσέκαρα και τώρα δεν κάνει fc. Δουλεύει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Κι εγώ έχω fc με την 3,6! Η φάση είναι ότι νομίζω πως παλαιότερα δούλευε μια χαρά... Edit: μετά το πρώτο fc ξετσέκαρα την επιλογή και την ξανα τσέκαρα και τώρα δεν κάνει fc. Δουλεύει κανονικα... Την πρωτη φορα κι εμενα μου πεταξε οτι system ui has stopped μετα λειτουργει κανονικα ομως.Μικρο το κακο:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ήρθα κι εγώ σε Slim 3.6, μέχρι στιγμής όλα οκ, αν και την περίμενα λίίίγο πιο snappy για να είμαι ειλικρινής (χωρίς ΟC, με smartass v2).. Έβαλα και τον Semaphore απευθείας αν και είδα πως κάποιοι αναφέρουν ότι δεν έχει τόσο καλη αυτονομία. Δοκίμασα και τον Devil αλλά έπεσα σε bootloop οπότε δεν τον ξαναδοκίμασα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Φίλε μου, είναι η ταινία the incredible hulk, την οποία μου έδωσαν οπότε λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω! (το είχα ωστόσο και σε αλλά βίντεο τα οποία μου είχαν επίσης δώσει, φαντάζομαι 720p είναι όλα) Εβαλα πάντως cm9, την προτελευταία, και ως τώρα είναι μια χαρά, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα. αυτή πάλι δεν αναγνώριζε τις αγορές που έχω κάνει στο μαρκετ αλλά με ένα wipe στα data του market, όλα καλά! Όσο για την μπαρα ειδοποιήσεων και την φωτεινότητα στην σλιμ, αυτό που είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά συμβαίνει! Πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια (και για την προσφορά για ακόμα περισσότερη βοήθεια!) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μολις πηγα να το φορτισω κλειστο, και ενω στην αρχη δειχνει το εικονιδιο με την μπαταρια να φορτιζει, μετα απο λιγο οποιο κουμπι και να πατησω δεν ανταποκρινεται. Συμβαινει σε κανεναν αλλον..; Με devil γινεται αυτο, με semaphore δεν υπηρχε προβλημα!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μολις πηγα να το φορτισω κλειστο, και ενω στην αρχη δειχνει το εικονιδιο με την μπαταρια να φορτιζει, μετα απο λιγο οποιο κουμπι και να πατησω δεν ανταποκρινεται. Συμβαινει σε κανεναν αλλον..; Με devil γινεται αυτο, με semaphore δεν υπηρχε προβλημα!! Μου έγινε και μένα αλλά επειδή δεν έχω το battery animation files και σκέφτηκα πως ίσως έφταιγε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μου έγινε και μένα αλλά επειδή δεν έχω το battery animation files και σκέφτηκα πως ίσως έφταιγε αυτό. Και παλι Νικο, εγω τα εχω βαλει αλλα συνεχιζει να συμβαινει το ιδιο. Απο οτι ειδα στους xda ειναι θεμα του devil ρε γ#μωτο!!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Να ρωτήσω κάτι (κυρίως στον mindfield πάει η ερώτηση που το έχει ψάξει τι θέμα), αν βάλω στην ρομ έναν κερνελ όπως ο semaphore 1.1.1, που δεν είναι δηλαδή πατσαρισμενος, θα διορθώσει το θέμα με την αναπαραγωγή των βιντεο; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Να ρωτήσω κάτι (κυρίως στον mindfield πάει η ερώτηση που το έχει ψάξει τι θέμα), αν βάλω στην ρομ έναν κερνελ όπως ο semaphore 1.1.1, που δεν είναι δηλαδή πατσαρισμενος, θα διορθώσει το θέμα με την αναπαραγωγή των βιντεο; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5 Πιστευω πως ναι.Αυτον ειχα οταν ημουν με cm9 και δεν ειχα προβλημα, σε αντιθεση με τον 1.1.1s !! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Τοτε τσάμπα φλασαρα άλλη ρομ:mad: Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Panaras21 δεν το έχω δοκιμάσει, ξέρω όμως ότι η Slim προκειμενου να επιτύχει τα υψηλά νούμερα διαθέσιμης μνήμης περιέχει παρεμβάσεις στην ίδια τη ρομ, μια εκ των οποίων αφορά την αναπαραγωγή των βίντεο. Πιθανολογώ λοιπόν ότι μια απλή αλλαγή του κερνελ δεν θα έλυνε το πρόβλημα της αναπαραγωγής. Σε δυσαρέστησε η μετάβαση απο την Slim στη CM9? Πιστευω πως ναι.Αυτον ειχα οταν ημουν με cm9 και δεν ειχα προβλημα, σε αντιθεση με τον 1.1.1s !! Η CM9 δεν έχει τις παρεμβάσεις στον κώδικα που αναφέρω παραπάνω, ο λόγος που δεν είχες πρόβλημα θα πρέπει να ήταν αυτός. Edited May 15, 2012 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 για everyday use η slim ειναι πολυ ωραια ρομ. απο την εκδοση 2.8 που την ειχα δοκιμασει πρωτη φορα στο δικο μου galaxy s δε σκεφτηκα να αλλαξω. ειχε σιγουρα σκαλωματακια αλλα ειναι η καλυτερη ics για το galaxy s. πριν φλασαρει κανεις καλο ειναι να κοιταξει το σιτε για να δει τι δουλευει και τι οχι για να ξερει τι να περιμενει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Ωραία, τότε δεν πάω πάλι σε σλιμ, ελπίζω στο μέλλον να διορθωθεί. προσωπική άποψη, η σλιμ είναι καλύτερη. μου μοιάζει πιο γρήγορη, έχει και τις συντομεύσεις για τις ρυθμίσεις ήχου μόλις πατάς το πλήκτρο της έντασης, έχει να κλείσεις την κλήση στην μπάρα ειδοποιήσεων που με έχουν βολεψει πολύ και δεν τα βρήκα στην cm9. Κατά τα αλλά δεν έχουν μεγάλες διάφορες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Έχω ένα θεματάκι που δεν ξέρω αν το έχω μόνο εγώ: η εφαρμογή phone είναι σε holo dark style, ενώ η people σε holo light style. Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό που να μπορείς να ρυθμίσεις το style στο σύνολο του τηλεφώνου. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω ομοιόμορφες τις δύο εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts