ioannis_m Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Αν εννοείς τα αρχεία που κατέβασες από τον οδηγό για να εγκαταστήσεις την Slim τότε μπορείς να τα διαγράψεις. Αυτά χρειάζονται μόνο κατά την εγκατάσταση. Προσωπικά βέβαια πάντα κρατάω μέσα στο κινητό μία έκδοση της ROM και του Kernel που έχω περάσει για παν ενδεχόμενο. Θα ακολουθήσω την στρατηγική σου για πάν ενδεχόμενο τότε.;) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Ένα άλλο θέμα που έχω είναι ότι δεν φορτίζει μέχρι το 100% το κινητό.Φθάνει μέχρι το 98% και δείχνει ότι φορτίζει συνέχεια από το βράδυ που έχει φθάσει στο 98% μέχρι το πρωί.Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό?:blink: Ωραίος! Το gps κλειδώνει σφαίρα ακόμη και μέσα στο σπίτι! :D Προχτές περίμενα πάνω από 5 λεπτά για να βρει σήμα με πεντακάθαρο ουρανό.... Το ανεβάζω σαν συνημμένο αρχείο για όποιον το θέλει, για να μην κατεβάζετε ολόκληρη την ρομ. ;) [ATTACH]25592[/ATTACH] Επίσης προσπαθώ να σβήσω το gps.conf του Slim ICS και να μεταφέρω από το download το αρχείο όπως το κατέβασα από το πιό πάνω μύνημα αλλά δεν μπορώ με τίποτα,ούτε με αφήνει να σβήσω το gps.conf του Slim. :( Edited September 11, 2012 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Είναι δικλείδα ασφαλείας για την μπαταρία αυτό το φαινόμενο το οποίο παρατηρείται και σε Stock Firmwares. Οι συγκεκριμένες μπαταρίες δεν κάνει να φορτίζονται μέχρι το 100% και γι' αυτό όταν φτάσουν στο 98% περίπου σταματάνε. Σε μερικές Custom όπως στην CyanogenMod μπορεί να το δεις να φτάνει μέχρι το 100% αλλά αυτό ίσως γίνεται επειδή έχουν πειράξει την ένδειξη της μπαταρίας για αισθητικούς λόγους (να βλέπεις δηλαδή την μπαταρία σου στο 100%). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Είναι δικλείδα ασφαλείας για την μπαταρία αυτό το φαινόμενο το οποίο παρατηρείται και σε Stock Firmwares. Οι συγκεκριμένες μπαταρίες δεν κάνει να φορτίζονται μέχρι το 100% και γι' αυτό όταν φτάσουν στο 98% περίπου σταματάνε. Σε μερικές Custom όπως στην CyanogenMod μπορεί να το δεις να φτάνει μέχρι το 100% αλλά αυτό ίσως γίνεται επειδή έχουν πειράξει την ένδειξη της μπαταρίας για αισθητικούς λόγους (να βλέπεις δηλαδή την μπαταρία σου στο 100%). Σε ευχαριστώ πολύ.Κάτι με το gps.conf μπορουμε να κάνουμε?Μήπως πρέπει απλά να το περάσω όπως είναι με cwm και προσπαθ:Xω τσάμπα να το κάνω μετακίνηση στο system/etc ? Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Όχι, δεν το περνάς με CWM. Πρέπει να γυρίσεις το σύστημα αρχείων σε R/W μέσα από τον File Explorer που χρησιμοποιείς για να σε αφήσει να περάσεις οτιδήποτε μέσα στο /system. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Αυτό με το R/W δεν έχω καταλάβει πως γίνεται. Edit:Το βρήκα τελικά.Ευχαριστώ πολύ και πάλι φίλε. Edited September 11, 2012 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Αν έχεις τον Root Explorer για παράδειγμα πάνω έχει ένα κουμπάκι που λέει "Mount R/W". Το πατάς και είσαι έτοιμος. Σε άλλους File Explorers υπάρχει πάλι αντίστοιχη ρύθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Είμαι με Slim 4.2 κια μου εμφάνισε το κλασικό μήνυμα "low storage". Παλιότερα είχε δωθεί ένω link με ένα fix αλλά δεν μπορώ να το βρω... :wacko: μήπως το έχει κάποιος πρόχειρο ή καμια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ ! Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Re4cTiV3 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 @Nexus εγω εκανα clear cache κτλ στον browser και εφυγε.. Ρε παιδια δεν μπορω να βρω καθολου σημα με το gps. τι φταιει; δοκιμασα και με gps status/gps test δεν μπορει να βρει τιποτα Μονο αν ειμαι σε wifi.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 @Nexus εγω εκανα clear cache κτλ στον browser και εφυγε.. Ρε παιδια δεν μπορω να βρω καθολου σημα με το gps. τι φταιει; δοκιμασα και με gps status/gps test δεν μπορει να βρει τιποτα Μονο αν ειμαι σε wifi.. Σε ευχαριστώ! Τελικά ο chrome δημιουργούσε το πρόβλημα, τώρα όλα μια χαρά :-) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Χρησιμοποιώ τον γαλαξία επαγγελματικά, συνίσταται αυτή (ή κάποια άλλη ICS ) ή να μείνω σε stock? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Για όσο το δυνατόν πιο απροβλημάτιστη λειτουργία αλλά και περισσότερο για θέμα αυτονομίας θα σου πρότεινα να μείνεις με stock αφού έχεις το κινητό για επαγγελματική χρήση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Re4cTiV3 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Ρε παιδια δεν μπορω να βρω καθολου σημα/κλειδώσω δορυφόρους με το gps. τι φταιει; δοκιμασα και με gps status/gps test δεν μπορει να βρει τιποτα Μονο αν ειμαι σε wifi.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Χρησιμοποιώ τον γαλαξία επαγγελματικά, συνίσταται αυτή (ή κάποια άλλη ICS ) ή να μείνω σε stock? :confused: Κι εγω επαγγελματικα το χρησιμοποιω και η cm 9.1 τουλαχιστον εμενα με καλυπτει απολυτα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ρε παιδια δεν μπορω να βρω καθολου σημα/κλειδώσω δορυφόρους με το gps. τι φταιει; δοκιμασα και με gps status/gps test δεν μπορει να βρει τιποτα Μονο αν ειμαι σε wifi.. Δοκιμασέ το gps.conf .Το πέρασα στο system/etc αντικαθιστώντας το δικό του και πιάνει μέχρι και στο σπίτι δορυφόρους και τους κλειδώνει κιόλας. :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1233256 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Κι εγω επαγγελματικα το χρησιμοποιω και η cm 9.1 τουλαχιστον εμενα με καλυπτει απολυτα :) Καλημερα, τι σημαινει επαγγελματικα ? Χρησιμοποιεις καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες που θες να λειτουργουν απροβληματιστα ή απλα χρησιμοποιεις παρα πολυ τα βασικα, οπως Phone, Contacts, Calendar, Notes, Maps κ.λ.π Αν μιλαμε για το 2ο τοτε και με την SLIM ICS δεν θα εχεις κανενα προβλημα και θα εισαι ποιο γρηγορος. Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εννοώ ότι χρησιμοποιώ όλες τις κλασσικές λειτουργίες του τηλεφώνου, με έμφαση στην επικοινωνία 3G (mail κ.λ.π.), wif fi, tethering για να συνδέομαι με την ταμπλέτα μου στο internet, έχω περίπου 700 επαφές με πολλαπλές καταχωρήσεις, και το "σέρνω" και στο μέρος που ο βασιλιάς πάει μόνος του :) - οπότε με ενδιαφέρει πολύ η σταθερότητα και η πιθανή απώλεια κλήσεων, δεδομένων. Επίσης αραιά και πού χρειάζομαι το GPS. Ταξιδεύω αρκετά και εξωτερικό, οπότε δεν θα ήθελα επιπλοκές με ξένους provider... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Ένα θέμα που έχω παρατηρήσει στο τηλ είναι ότι ενώ έχω βάλει ήχο κλήσης διαφορέτικο για την γυναίκα μου.Πότε κουδουνίζει με το ήχο για όλες τις κλήσεις και πότε με τον ήχο που έχω βάλει για εκείνη.:blink: Εχω δημιουργήσει φάκελλο για Ringtones και έχω εκεί τους ήχους.Επίσης το κινητό πλέον δεν με αφήνει να αποθηκεύσω στο τηλέφωνο κάποια επαφή παρα μόνο στον λογαριασμό μου με συχρονισμό ή στην sim.(η τα αποθηκευει και στο κινητό και δεν το έχω πάρει χαμπάρι).:O Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Εννοώ ότι χρησιμοποιώ όλες τις κλασσικές λειτουργίες του τηλεφώνου, με έμφαση στην επικοινωνία 3G (mail κ.λ.π.), wif fi, tethering για να συνδέομαι με την ταμπλέτα μου στο internet, έχω περίπου 700 επαφές με πολλαπλές καταχωρήσεις, και το "σέρνω" και στο μέρος που ο βασιλιάς πάει μόνος του :) - οπότε με ενδιαφέρει πολύ η σταθερότητα και η πιθανή απώλεια κλήσεων, δεδομένων. Επίσης αραιά και πού χρειάζομαι το GPS. Ταξιδεύω αρκετά και εξωτερικό, οπότε δεν θα ήθελα επιπλοκές με ξένους provider... Καλησπερα, για το τελευταιο που λες για εξωτερικο, δεν μπορω να ξερω, αλλα τοτε μαλλον να μεινεις σε Stock ROM στην τελευταια επισημη οποια ειναι, για να εισαι σιγουρος. Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basakidispanos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Καλησπέρα σας, έχω το Samsung Galaxy S I9000GT με αυθεντική Gingerbread 2.3.6 και θα ήθελα να περάσω σε αυτήν την Custom Rom απλά έχω κάποιες ανησυχίες και θα ήθελα την βοήθειά σας. Η χρήση του τηλεφώνου που κάνω είναι απλή δεν ζητάω κάτι το ιδιαίτερο, όμως θα ήθελα τα παρακάτω να δουλεύουν απροβλημάτιστα. 1)Samsung Kies 2)Στις κλήσεις και συγκεκριμένα στο Τηλέφωνο-Αρχείο καταγραφής-Διάρκεια Κλήσης θέλω να μπορώ να βλέπω την διάρκεια των εξερχομένων κλήσεων αλλά και να την μηδενίζω κάθε μήνα. 3) Το ενσωματωμένω στο λειτουργικό πρόγραμμα Σημείωση-Notes θα ήθελα οπωσδήποτε να δουλεύει μιας και έχω περασμένες πάρα πολλές σημειώσεις και δεν θα ήθελα να τις χάσω. 4)Να δουλεύει η κάμερα αλλά και το ραδιώφωνο. Με ενφιαφέρει πρώτα απο όλα να είναι σταθερό το λειτουργικό(να μην κρασάρει ή κάνει loop back reboot) και κατα δεύτερον να είναι ποιο γρήγορο απο την έκδωση που φωράω αυτην τη στιγμή Gingerbread 2.3.6. Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να μου δώσει μια εμπεριστατωμένη απάντηση. Παράθεση ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Καλημέρα, μένεις με την Stock γιατί τα περισσότερα που ζητάς δεν υποστηρίζονται από καμία Custom ROM. Ούτε το Kies θα σου δουλεύει, ούτε ραδιόφωνο θα έχεις και επίσης δεν υπάρχει το Notes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basakidispanos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν σου κρύβω πως με έτρωγε ο κ... μου και τελικά την πέρασα την Custom Rom.Δείχνει πολυ ωραία και αρκετά γρήγορη.Έλεισα το θέμα με την διάρκεια για τις κλήσεις με το πρόγραμμα My call Duration.Εγκατέστησα το Notes Lite για σημειώσεις και τώρα προσπαθώ να κάνω import το αρχείο με τις σωσμένες σημειώσεις απο το Notes σε Gingerbread 2.3.6 Δυστηχώς αυτό έχει κατάληξη .smm και εγώ θέλω να το μετατρέψω σε .txt ή σε .csv ώστε να μπορώ να το κάνω import απο το Notes Lite.Αν κάποιος ξέρει κάποιο τρόπο να το κάνει θα το εκτιμούσα να μου πεί. Παράθεση ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Το .smm είναι τύπος αρχείου που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την Samsung για το Notes και δεν νομίζω να υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει μετατροπή σε .txt ή σε .csv. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basakidispanos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 αχ δυστηχώς φοβάμαι πως έχεις δίκιο γιατι δεν βρίσκω κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, το κακό είναι ότι έχω άπειρες σημειώσεις και δεν μπορώ να χωνέψω ότι θα τις χάσω.Θα συνεχίσω το ψάξιμο ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Παράθεση ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Μήπως ανοίγει σαν αρχείο κειμένου? Αν ανοίγει σαν κείμενο μπορείς να δεις πως είναι μέσα το txt που κάνει export το Notes Lite και να διαμορφώσεις με τον ίδιο τρόπο και το αρχείο της samsung και μετά να το κάνεις σώσιμο σαν txt και import απο το άλλο πρόγραμμα. Αλλά αααν ανοίγει το .smm σαν κείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts