Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τα παιδιά που το έχουν έχει κάνει κάποιος τεστ gps να δούμε πόσο γρήγορα κλειδώνει κτλ? Εγώ με το s2 είχα μεγάλο θέμα στο κλείδωμα των δορυφόρων και ήταν από τους λόγους που με έσπρωξε στο note το οποίο και στον τομέα αυτό δουλεύει υποδειγματικα :rolleyes:

Πρέπει να ναι πολύ καλό γενικά και σίγουρα καλύτερο από το s2 μιας και υποστηρίζει και glonass.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από τα παιδιά που το έχουν έχει κάνει κάποιος τεστ gps να δούμε πόσο γρήγορα κλειδώνει κτλ? Εγώ με το s2 είχα μεγάλο θέμα στο κλείδωμα των δορυφόρων και ήταν από τους λόγους που με έσπρωξε στο note το οποίο και στον τομέα αυτό δουλεύει υποδειγματικα :rolleyes:

+1

Ακριβως αυτο θελω να μαθω κι εγω, βεβαια εχει glonas support οπως και το note αλλα ας μας πουν οι κατοχοι καλυτερα :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Eυθυμη,οταν ανεφερα κι εγω προχθες το θεμα με το gps στο s2,καποιοι επεσαν να με φανε.Ας ελπιζουμε εδω να εχει διορθωθει το θεμα αυτο.Καλα θα ειναι παντως να γινει τεστ αρχικα χωρις τσεκαρισμενη επιλογη ευρεσης θεσης απο τις κεραιες δικτυου,για να δουμε τι πραγματικα κανει ο δεκτης.

Eυθυμη,οταν ανεφερα κι εγω προχθες το θεμα με το gps στο s2,καποιοι επεσαν να με φανε.Ας ελπιζουμε εδω να εχει διορθωθει το θεμα αυτο.Καλα θα ειναι παντως να γινει τεστ αρχικα χωρις τσεκαρισμενη επιλογη ευρεσης θεσης απο τις κεραιες δικτυου,για να δουμε τι πραγματικα κανει ο δεκτης.

Αν και off topic, αν είναι να περάσω rom και να λέω μετά ότι δεν έχει πρόβλημα το gps τότε είναι τουλάχιστον άστοχος ο ισχυρισμός.

Κακώς στην έπεσαν όπως λες γιατί έχω είχα δοκιμάσει τα πάντα με fixes κτλ αλλά μάταια! Μάλιστα κάποια παιδιά που είχαν αγοράσει παλιότερα από εμένα δεν είχαν θέμα αλλά κάποιοι άλλοι είχαν.. Το S3 λογικά με glonass δεν θα έχει κάποιο θέμα αλλά θα μας το πουν οι χρήστες καλύτερα ;)

Πάντως με το SII δεν είχα κανένα πρόβλημα με το GPS,κλείδωνε σε χρόνο DT και μέσα στο σπίτι!!

τέσπα,ερώτηση κρίσεως..είδα κάποια αξεσουάρ για το SIII στο αγγλικό amazon,ούτε αυτά τα στέλνει Ελλάδα?

γιατί δυστυχώς το γερμανικό δεν έχει τα ίδια :(

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Αν και off topic, αν είναι να περάσω rom και να λέω μετά ότι δεν έχει πρόβλημα το gps τότε είναι τουλάχιστον άστοχος ο ισχυρισμός.

Πάντως εμένα με stock το gps δεν είναι απλά καλό, είναι αψογο.έχω στίγμα και μέσα στο σπίτι.η μόνη φορά που αντιμετώπισα πρόβλημα ηταν με κάποιες custom rom

θα τις αγορασεις ολες?:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Πάντως με το SII δεν είχα κανένα πρόβλημα με το GPS,κλείδωνε σε χρόνο DT και μέσα στο σπίτι!!

τέσπα,ερώτηση κρίσεως..είδα κάποια αξεσουάρ για το SIII στο αγγλικό amazon,ούτε αυτά τα στέλνει Ελλάδα?

γιατί δυστυχώς το γερμανικό δεν έχει τα ίδια :(

Ολα τα αλλα πλην κινητα στελνει κανονικα το amazon uk στην Ελλαδα:)

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ολα τα αλλα πλην κινητα στελνει κανονικα το amazon uk στην Ελλαδα:)

χμμμ...περίεργο,μου βγάζει σφάλμα στην παραγγελία..

ευχαριστώ πάντως!

χμμμ...περίεργο,μου βγάζει σφάλμα στην παραγγελία..

ευχαριστώ πάντως!

τι σφαλμα σου βγαζει εγω εχω παρει θηκες/μνημες/bluetooth και δεν ειχα προβλημα:)

τι σφαλμα σου βγαζει εγω εχω παρει θηκες/μνημες/bluetooth και δεν ειχα προβλημα:)

έχω παραγγείλει 3 προιόντα και στα 2 μου βγάζει αυτό

"We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below"

υποθέτω ότι τα συγκεκριμένα μαγαζιά δεν στέλνουν Ελλάδα?

και τα προιόντα είναι αυτά

Samsung MB-MSBGAEU 32GB Class 10 Micro SD Card και αυτό

Samsung Galaxy S III / Galaxy S3 (i9300) BUTTERFLY Soft Skin Case Cover (ColourPrint Series) from G-HUB with BONUS G-HUB Desk-Lounger

σε αυτά τα 2 μου βγάζει αυτό το μήνυμα!!

αν δεν,μάλλον θα ψαχτώ από ebay (ως συνήθως)

έχω παραγγείλει 3 προιόντα και στα 2 μου βγάζει αυτό

"We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below"

υποθέτω ότι τα συγκεκριμένα μαγαζιά δεν στέλνουν Ελλάδα?

και τα προιόντα είναι αυτά

Samsung MB-MSBGAEU 32GB Class 10 Micro SD Card και αυτό

Samsung Galaxy S III / Galaxy S3 (i9300) BUTTERFLY Soft Skin Case Cover (ColourPrint Series) from G-HUB with BONUS G-HUB Desk-Lounger

σε αυτά τα 2 μου βγάζει αυτό το μήνυμα!!

αν δεν,μάλλον θα ψαχτώ από ebay (ως συνήθως)

Για να σου βγαζει τετοιο μηνυμα αρα τα συγκεκριμενα δεν στελνει στην Ελλαδα,συνηθως αν ειναι απο amazon uk τα στελνει,αν ειναι απο τριτους πωλητες μπορει και οχι,δες και στο clove.uk που στελνουν εξισου Ελλαδα και εχει ποικιλια σε αντιστοιχα προιοντα και για το S3

Για να μην ψάχνω το αρχικό ποστ, κάνω quote αυτό! Μπράβο για το πρώτο χορταστικό και αναλυτικό hands-on! Αυτά που παρατήρησα είναι ότι αν και δεν μου φάνηκε ποτέ άσχημο - μάλλον ψιλοαδιάφορο εμφανισιακά - όσο το βλέπω τόσο πιο ωραίο μου φαίνεται!

Σαφώς και είναι πολύ γρήγορο, με πολλές επιλογές και μικρές εύχρηστες προσθήκες, η οθόνη από το βίντεο φαίνεται σίγουρα πολύ καλή αλλά σαφώς από κοντά θα δικαιολογεί και τον ενθουσιασμό γιατί εδώ έχανε λίγο σε χρώματα.

Αυτή την αίσθηση του ελαφρώς ροζ την είχα κι εγώ στα λευκά, αλλά πιθανόν να είναι και λόγω κάμερας ή οπτικής. Οι κάτοχοι μπορούν να διαφωτίσουν σε αυτό φαντάζομαι.

Μια ερώτηση μόνο: Στο 17:30 περίπου έφαγε ένα κολληματάκι η γκάλερι ή ήταν ιδέα μου?!

Κατά τα άλλα δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα για το πόσο ωραίο είναι, ούτε για το αν είναι εξαιρετική επιλογή.

ΥΓ: Όχι, τίποτα άλλο, αλλά βλέπεις αυτό και θες να αλλάξεις και τηλεόραση μαζί με κινητό!!!!

Το ιδιο σκαλωμα τρωει μερικες φορες και το nexus στη gallery με android 4.0.4...επειδη προφανως δεν υστερει σε hardware το S3, κατα τη γνωμη μου ειναι θεμα software.

• Administrators
Νομίζω δεν εχει νόημα ενα τέτοιο VS

Γιατί να μην έχει; Το αντίθετο μάλιστα.

Πρακτικά οι συσκευές έχουν αμελητέες διαφορές στη χρήση, εφαρμογές, ακόμα και παιχνίδια. Μόνο στα benchmark διαφοροποιούνται.

Επίσης εντύπωση μου κάνει που η κάμερα που καταγράφει το συγκριτικό "πιάνει" το refresh rate που κάνει η οθόνη του S3. :confused:

Modpic.gif

Το ιδιο σκαλωμα τρωει μερικες φορες και το nexus στη gallery με android 4.0.4...επειδη προφανως δεν υστερει σε hardware το S3, κατα τη γνωμη μου ειναι θεμα software.

Κι εμένα πιο λογικό μου φαίνεται αυτό γιατί γενικά ήταν τάχιστη κ χωρίς lags στο review. Κι όπως λες, έχει πολύ δυνατό hardware για να έχει τέτοια..

Καλό θα ήταν να μην υπήρχαν τέτοια βέβαια, αλλά ούτως ή άλλως το QuickPic είναι εδώ κ το βρίσκω εξαιρετικό..

Νομίζω δεν εχει νόημα ενα τέτοιο VS

Γιατί να μην έχει? Ίσα ίσα.. Υπάρχουν πολλοί κάτοχοι SII που είναι στο δίλημμα αν αξίζει η αναβάθμιση...

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Γιατί να μην έχει? Ίσα ίσα.. Υπάρχουν πολλοί κάτοχοι SII που είναι στο δίλημμα αν αξίζει η αναβάθμιση...

Το έχω πει εδω και καιρο ότι οι διάφορες είναι αμελητεες. Μοναδικός λόγος αναβάθμισης είναι η οθόνη, η κάμερα και η εξωτερική εμφάνιση που βαριέσαι μετα απο ένα χρόνο συμβίωσης. Οποίος περιμένει τις διάφορες που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια σε κάθε νέα συσκευη θα απογοητευτεί. Προσωπικά αυτο που είδα στα 4πυρήνα είναι μια μεγαλύτερη άνεση. Κάτι σαν μεγαλύτερη ροπή στα αυτοκίνητα. Τίποτα άλλο.

Θα προσέξατε το μέγεθος των γραμματοσειρων στο zoom του browser. Στις μεγάλες αναλύσεις μικραινουν και ναι μεν χρειάζεσαι πολυ λιγότερο scrolling αλλα μόλις κουραστούν τα ματια σου αρχίζεις να χρειάζεσαι μεγαλύτερο zoom.

Επίσης επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορα πόσο ανούσια είναι τα benchmarks.

To ίδιο αμελητεες είναι οι διάφορες μεταξυ των κορυφαίων συσκευών. Είναι φανερό ότι η HD ανάλυση στις 4.8" "απορροφά" την έξτρα δύναμη. Κάτι ανάλογο έγινε και μεταξυ iPad 2και 3.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιατί να μην έχει; Το αντίθετο μάλιστα.

Πρακτικά οι συσκευές έχουν αμελητέες διαφορές στη χρήση, εφαρμογές, ακόμα και παιχνίδια. Μόνο στα benchmark διαφοροποιούνται.

Επίσης εντύπωση μου κάνει που η κάμερα που καταγράφει το συγκριτικό "πιάνει" το refresh rate που κάνει η οθόνη του S3. :confused:

Οντως φαίνεται πολύ,τι υποψιάζεσαι πάνω σε αυτό?

Καλό δε το λές αυτό πάντως(βέβαια στο μάτι μόνο δεν θα γίνεται τόσο αντιληπτό).....:confused:

Το έχω πει εδω και καιρο ότι οι διάφορες είναι αμελητεες. Μοναδικός λόγος αναβάθμισης είναι η οθόνη, η κάμερα και η εξωτερική εμφάνιση που βαριέσαι μετα απο ένα χρόνο συμβίωσης. Οποίος περιμένει τις διάφορες που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια σε κάθε νέα συσκευη θα απογοητευτεί. Προσωπικά αυτο που είδα στα 4πυρήνα είναι μια μεγαλύτερη άνεση. Κάτι σαν μεγαλύτερη ροπή στα αυτοκίνητα. Τίποτα άλλο.

Θα προσέξατε το μέγεθος των γραμματοσειρων στο zoom του browser. Στις μεγάλες αναλύσεις μικραινουν και ναι μεν χρειάζεσαι πολυ λιγότερο scrolling αλλα μόλις κουραστούν τα ματια σου αρχίζεις να χρειάζεσαι μεγαλύτερο zoom.

Επίσης επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορα πόσο ανούσια είναι τα benchmarks.

To ίδιο αμελητεες είναι οι διάφορες μεταξυ των κορυφαίων συσκευών. Είναι φανερό ότι η HD ανάλυση στις 4.8" "απορροφά" την έξτρα δύναμη. Κάτι ανάλογο έγινε και μεταξυ iPad 2και 3.

νομιζω πως ο μονος λογος για να παει καποιος απο το s2 στο s3 ειναι απλα το οτι ειμαστε λιγο ''κολλημενοι''

κατα τα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κανεις με το s2 και θα μπορεσεις με το s3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

νομιζω πως ο μονος λογος για να παει καποιος απο το s2 στο s3 ειναι απλα το οτι ειμαστε λιγο ''κολλημενοι''

κατα τα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κανεις με το s2 και θα μπορεσεις με το s3

Καλά φταίνε και τα κολληματα μας και η ενασχόληση με την εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά στην προκειμένη παίζει μεγάλο ρόλο και η αλλαγή μεγέθους της οθόνης.. Όσο να 'ναι είναι σοβαρό κίνητρο!! Μεγεια το avatar pic!

Έφτασεεεεεεεεε επιτέλους μετά απο 12 ωρες upload.

Samsung Galaxy S III: Αναλυτικό Hands on Video review

Πάντως έριξα ένα γέλιο με το...

- Πες μου Galaxy. Τι καιρό κάνει στο Τόκυο?

- Άσε, θα σου πω τι καιρό κάνει στο Γέρακα!!

(που να πας στο Τόκυο, ραδιενέργεια έχει, σεισμούς κάνει!)

:lol:

Αυτό το S-voice είναι πιο πολύ για πλάκα. Και σε περιβάλλον που δεν είναι απόλυτα ήσυχο, θα ναι ακόμα χειρότερο.

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...