Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα και εγω δεν ειπα οτι θα υπαρχει καπου θεμα.

Εξαλου και με το SII που εχω τωρα δεν εχω δει ποτε κατω απο 250 τουλαχιστον.

Αλλο πραγμα σκεφτομαι.

Σε περιπου 3 με 4 μηνες αναμενετε η Gelly Beam αν δεν κανω λαθος.

Οταν καναμε λοιπον την μεταβαση απο Gingebread σε Ice cream χασαμε κοντα στα 200 ΜΒ (αν παλι δεν κανω λαθος)

Αρα οταν με το καλο ερθει η Gelly μηπως το 1 giga θα ειναι οριακο για το SIII;

Οπως τωρα ειναι οριακη η μνημη για Icecream στο SI;

Για αυτο αναρωτιεμε μηπως θα ηταν καλυτερα να ειχαμε 2 giga Ram παρα 4 πυρηνες CPU....

Εκτος και αν η Sammy υπολογιζει σε 3-4 μηνες να μας δωσει αναβαθμισμενη εκδοση με 2 giga και 4 πυρηνη CPU.

Κατι που αν γινει εμενα προσωπικα με εχασε οριστικα απο πελατη.

Θα μου πει τωρα καποιος χε@@@@@ η samsung αν σε χασει απο πελατη....

Μπορει για εμενα μονο ναι αλλα πιστευω οτι δεν θα ειμαι ο μονος....

Για τον ιδιο λογο δεν εχω παρει ποτε iPhone η οτιδηποτε i τελος παντων γιατι δεν γουσταρω να με περνανε για Αμερικανακι.

αυτα ειναι παιχνιδια του μαρκετινγκ.

στο s1 η ram ειναι περισσοτερη και με καλυτερη διαχειριση στην ics σε σχεση με την gb ;)

τωρα να μας πουνε οτι quad cpu και 1gb ram ειναι λιγο, ενταξει δεν το νομιζω.

κατι αλλο θα πουνε μετα απο 1μιση χρονο.

αμα δεν φτανουν για το android τοσα specs, θα περασουμε ubuntu! :p

παντως αν η συνταγη S1 μεινει ιδια στις αναβαθμισεις, θα παρει και την επομενη της jelly επισημα σιγουρα ισως και την μεθεπομενη.

μετα ανεπισημα ολα :p

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διακρινω αρκετο αγχος αν η μνημη ειναι αρκετη και αν γινεται καλη διαχειρηση του multitasking,ηρεμηστε λεω εγω...... :p μια χαρα θα φτανει,επισης η jelly bean πως ακριβως λεγεται........ θελετε να πειτε οτι θελει παραπανω απο 1GB ram για να λειτουργει το multitasking πολυ καλα,εαν ισχυει αυτο δεν μου φαινεται οτι ειναι στο σωστο δρομο η google με την εξελιξη του android

Δηλαδη θα θελει intel extreme edition και quad channel ram για να δουλευει

Δε παμε καλα τοτε:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το ότι κυκλοφορούν συσκευές με cpu μονοπύρηνες 600mhz-1ghz,512mb ram ics και sense 4 νομίζω ότι λέει πολλά για την κοροϊδία που προσπάθησε να περάσει η sammy με το s1.Προσωπικά μου αρέσει το s3 αλλά ειμαι "καμμένος" από το s2 σε 2 πράγματα

1.Στο κάκιστο gps που έπιανε όποτε ήθελε σήμα και στο ότι δεν φόρτιζε με igo

2.O ήχος στα ακουστικά

Kαι στα 2 αυτά πράγματα το αρχαίο hd2 μου ειναι σαφώς καλύτερο

Ελπίζω αυτά να έχουν διορθωθεί στο s3

Edited by bbbb

Μόλις πήρα το τηλέφωνο!!!Τελευταίο κομμάτι από κατάσημα saturn στην Γερμανία.Βλακεία η όχι η αγορά έγινε.Μετάβαση λοιπόν από s2 σε s3 αν και περίμενα κάτι παραπάνω σε ram όχι ότι την χρειάστηκα ποτε παρότι είχα 300 εφαρμογές στο s2.

Ίσως το jelly bean πως στο καλό θα το λένε, να κάνει μια πιο δυναμική διαχείριση της μνήμης όπως περίπου γίνεται στα Linux based λειτουργικά με allocation μνήμης στην εφαρμογή που την χρειάζεται περισσότερο την δεδομένη στιγμή οπότε εν τέλει να είναι ελαφρύτερο.. Εγώ δεν θα αγχωνομουν πάντως ούτε τρώω κολλήματα με το διαθέσιμο υπόλοιπο σε ics. Μάλιστα κάποιες aosp based roms που πέρασα έδειχναν να έχω διπλάσιο υπόλοιπο μνήμης από ότι πχ έχω τώρα αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο στο πόσο σταθερά, γρήγορα και smooth τρέχει η συσκευη

Μόλις πήρα το τηλέφωνο!!!Τελευταίο κομμάτι από κατάσημα saturn στην Γερμανία.Βλακεία η όχι η αγορά έγινε.Μετάβαση λοιπόν από s2 σε s3 αν και περίμενα κάτι παραπάνω σε ram όχι ότι την χρειάστηκα ποτε παρότι είχα 300 εφαρμογές στο s2.

Αντε καλοριζικο:)........θα σε ζαλισουμε και εσενα δεν θα γλιτωσεις με τιποτα:lol::lol::p

Πες μας εντυπωσεις wifi/ηχος/Bluetooth/oθονη/gps.....μη μας αναφερεις multitasking κι αν κολλαει που δεν θα κολαει πουθενα:p

Ίσως το jelly bean πως στο καλό θα το λένε, να κάνει μια πιο δυναμική διαχείριση της μνήμης όπως περίπου γίνεται στα Linux based λειτουργικά με allocation μνήμης στην εφαρμογή που την χρειάζεται περισσότερο την δεδομένη στιγμή οπότε εν τέλει να είναι ελαφρύτερο.. Εγώ δεν θα αγχωνομουν πάντως ούτε τρώω κολλήματα με το διαθέσιμο υπόλοιπο σε ics. Μάλιστα κάποιες aosp based roms που πέρασα έδειχναν να έχω διπλάσιο υπόλοιπο μνήμης από ότι πχ έχω τώρα αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο στο πόσο σταθερά, γρήγορα και smooth τρέχει η συσκευη

Με το ιδιο τροπο λειτουργει στη διαχειρηση των εφαρμογων το Ν9 με το meego,αν το καταφερει η google με την επομενη αναβαθμιση θα ειναι παρα πολυ καλα:lol::p

Απο το στομα σου και στη Google τα αυτια:p

Τελικά το έχει κάποιο κατάστημα σε live συσκευή να το δούμε?

Ελλαδα; Δεν νομιζω.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ας μας πει κάποιος αν υπάρχει και στο Siii αυτη η ψιλό καθυστέρηση στο άνοιγμα του Dialer όταν έχεις να τον χρησιμοποιήσεις αρκετή, ώρα. Το παρατήρησα στο Sii με το ics αλλα και στο one x σε μικρότερο βαθμο μεν αλλα υπάρχει.

Μου το επιβεβαίωσε κάποιος φίλος και στο note με ics.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικά το έχει κάποιο κατάστημα σε live συσκευή να το δούμε?

Σε κανενα εμπορικο κεντρο σιγουρα θα το βρεις Αθηνα-Θεσ/νικη και στα καταστηματα τεχνολογιας εντος.

Ας μας πει κάποιος αν υπάρχει και στο Siii αυτη η ψιλό καθυστέρηση στο άνοιγμα του Dialer όταν έχεις να τον χρησιμοποιήσεις αρκετή, ώρα. Το παρατήρησα στο Sii με το ics αλλα και στο one x σε μικρότερο βαθμο μεν αλλα υπάρχει.

Μου το επιβεβαίωσε κάποιος φίλος και στο note με ics.

Αρα θες να πεις οτι ειναι θεμα παγωτου αν συμβαινει σε ολες τις συσκευες που αναφερεις:worry:

Σε κανενα εμπορικο κεντρο σιγουρα θα το βρεις Αθηνα-Θεσ/νικη και στα καταστηματα τεχνολογιας εντος.

Μη κάνετε όνειρα εδώ ακόμα το htc one x πολλά καταστήματα δεν το έχουν και κυκλοφορεί τόσο καιρό το gs3 θα έχουν? ούτε σε demo...:lol:

Μη κάνετε όνειρα εδώ ακόμα το htc one x πολλά καταστήματα δεν το έχουν και κυκλοφορεί τόσο καιρό το gs3 θα έχουν? ούτε σε demo...:lol:

Μου κανει εντυπωση, αν και εγω παντα αγοραζω συσκευη χωρις να τη δω ποτε μου πριν δεν θα αλλαζε και με το γαλαξια 3 η φιλοσοφια μου βεβαια:p:)

Μου κανει εντυπωση, αν και εγω παντα αγοραζω συσκευη χωρις να τη δω ποτε μου πριν δεν θα αλλαζε και με το γαλαξια 3 η φιλοσοφια μου βεβαια:p:)

Το έχω κάνει προπαραγγελεια και το έχω πληρώσει αλλα πότε θα φτάσει στην Ελλαδιτσα μας?:D

Έχω δει το τι γραφεται στο xda και σε άλλα ξένα forums και πιστευω ότι για να δούμε τη συσκευή στη χώρα μας θα περάσει αρκετός καιρός. Στην Αγγλία ( που υποτίθεται είναι και η πρώτη χωρα κυκλοφορίας ) τα καταστήματα δεν έχουν ικανοποιήσει όυτε το 50% των προπαραγγελιών. Ας μη μιλήσω για την μπλέ έκδοση. Η Samsung τα έχει κάνει σκ@$ και δε νομίζω η χώρα μας να είναι η πρώτη στη λίστα.

πόσο σίγουροι είμαστε (ή ακόμα περισσότερο εσείς όσοι τυχεροί αποκτήσετε το 3 ) πως δεν πρόκειται για trick του marketing ?

Η samsung είδε από τις προ παραγγελίες πως το 90% των παραγγελιών είναι στο μπλε χρώμα.

τα λευκά που (θεωρητικά) είχε παράγει θα καθόντουσαν για αρκετό διάστημα ή θα έπρεπε να βρει τρόπο να τα σπρώξει.

Δημιουργεί λοιπόν μια εικονική έλλειψη ώστε να εκμεταλλευτεί την "κάψα" του αγοραστικού κοινού για την απόκτηση του S3 και "παρασέρνει" το αγοραστικό κοινό να αλλάξει την επιλογή του και να πάρει το λευκό όπου και θα είναι άμεσα ή πιο σύντομα διαθέσιμο από ότι το μπλε.

:)

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Μα και εγω δεν ειπα οτι θα υπαρχει καπου θεμα.

Εξαλου και με το SII που εχω τωρα δεν εχω δει ποτε κατω απο 250 τουλαχιστον.

Αλλο πραγμα σκεφτομαι.

Σε περιπου 3 με 4 μηνες αναμενετε η Gelly Beam αν δεν κανω λαθος.

Οταν καναμε λοιπον την μεταβαση απο Gingebread σε Ice cream χασαμε κοντα στα 200 ΜΒ (αν παλι δεν κανω λαθος)

Αρα οταν με το καλο ερθει η Gelly μηπως το 1 giga θα ειναι οριακο για το SIII;

Οπως τωρα ειναι οριακη η μνημη για Icecream στο SI;

Για αυτο αναρωτιεμε μηπως θα ηταν καλυτερα να ειχαμε 2 giga Ram παρα 4 πυρηνες CPU....

Εκτος και αν η Sammy υπολογιζει σε 3-4 μηνες να μας δωσει αναβαθμισμενη εκδοση με 2 giga και 4 πυρηνη CPU.

Κατι που αν γινει εμενα προσωπικα με εχασε οριστικα απο πελατη.

Θα μου πει τωρα καποιος χε@@@@@ η samsung αν σε χασει απο πελατη....

Μπορει για εμενα μονο ναι αλλα πιστευω οτι δεν θα ειμαι ο μονος....

Για τον ιδιο λογο δεν εχω παρει ποτε iPhone η οτιδηποτε i τελος παντων γιατι δεν γουσταρω να με περνανε για Αμερικανακι.

τι είπες;;; http://androidcommunity.com/samsung-galaxy-s-iii-for-canada-confirmed-with-2gb-of-ram-and-1-5-ghz-dual-core-20120530/ :lol:

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Αυτο το μοντελο που εδωσες θα κυκλοφορησει σε ολες τις χωρες με LTE δικτυα ΗΠΑ,Καναδα,Ιαπωνια,Κορεα,δεν ειναι καινουργιο μοντελο ουτε αναβαθμιση του 3,το ειχε γνωστοποιησει η Samsung αλλωστε;)

πόσο σίγουροι είμαστε (ή ακόμα περισσότερο εσείς όσοι τυχεροί αποκτήσετε το 3 ) πως δεν πρόκειται για trick του marketing ?

Η samsung είδε από τις προ παραγγελίες πως το 90% των παραγγελιών είναι στο μπλε χρώμα.

τα λευκά που (θεωρητικά) είχε παράγει θα καθόντουσαν για αρκετό διάστημα ή θα έπρεπε να βρει τρόπο να τα σπρώξει.

Δημιουργεί λοιπόν μια εικονική έλλειψη ώστε να εκμεταλλευτεί την "κάψα" του αγοραστικού κοινού για την απόκτηση του S3 και "παρασέρνει" το αγοραστικό κοινό να αλλάξει την επιλογή του και να πάρει το λευκό όπου και θα είναι άμεσα ή πιο σύντομα διαθέσιμο από ότι το μπλε.

:)

Ναι αλλά το θέμα είναι οτι υπάρχει έλλειψη και στο λευκό παρ' όλο που δεν το αποκλείω να είναι trick του marketing. Παίζουν με τα νεύρα μας οι κορεάτες :wacko: Πέρα απ' τα αστεία, υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα στη χώρα μας από το αν θα καθυστερήσει ή όχι το GS3

Στό κατάστημα πού μού τό πήρε η σύζυγος μού είπε ότι είχε από ένα σέ λευκό καί μπλέ καί προτίμησα τό μπλέ . Τό θέμα είναι ότι στό σαιτ τού σατουρν το έδινε σέ 6 μέρες.

πως ειναι το μπλε απο κοντα?στις φωτογραφιες παντως με εχει μπερδεψει στις μισες φαινεται φοβερό και στις υπολοιπες ασχημο,θα ανεβασεις καμια maximos?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παρέλαβα και εγώ απο UPS Πριν λίγη ώρα.. όλα καλά!

Εντυπώσεις αφού καταφέρω να κλείσω το στόμα μου :P

[Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB

[Current Phone]: Galaxy S7 Edge

Παρέλαβα και εγώ απο UPS Πριν λίγη ώρα.. όλα καλά!

Εντυπώσεις αφού καταφέρω να κλείσω το στόμα μου :P

Ερωτηση.

Τι κινητο ειχες πριν το SIII;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...