Idomeneas80 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Τσέκαρα κι εγώ πάλι στο amazon.de (μας έπιασε το άγχος με όσα διαβάζουμε) και βλέπω ότι ακόμη λέει πως θα έρθει 6 Ιουνίου. Ευτυχώς δεν ήρθε ούτε email σχετικά με καθυστέρηση (ως τώρα τουλάχιστον). Ίσως να ισχύει η καθυστέρηση για όσους..... καθυστέρησαν να προ παραγγείλουν. Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Τσέκαρα κι εγώ πάλι στο amazon.de (μας έπιασε το άγχος με όσα διαβάζουμε) και βλέπω ότι ακόμη λέει πως θα έρθει 6 Ιουνίου. Ευτυχώς δεν ήρθε ούτε email σχετικά με καθυστέρηση (ως τώρα τουλάχιστον). Ίσως να ισχύει η καθυστέρηση για όσους..... καθυστέρησαν να προ παραγγείλουν. Εγώ προπαρήγγειλα το σάββατο, πριν μια εβδομάδα.Το αναφέρω μήπως και βγάλουμε καμιά άκρη.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5 The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μια χαρα το παιζει το παιχνιδακι του marketing η samsung ;)..φημολογια στο φουλ-αναμονη για παρουσιαση-διαροες για εκκατομυρια προπαραγγελιες-αναβολες για τις παραδοσεις-τρεξτε γιατι οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε-κι αλλα τετοια..ο επικεφαλης του μαρκετινγκ πρεπει να ειναι γατονι Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 ο επικεφαλης του μαρκετινγκ πρεπει να ειναι γατονι Μάλλον δούλευε στην apple πριν :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μια χαρα το παιζει το παιχνιδακι του marketing η samsung ;)..φημολογια στο φουλ-αναμονη για παρουσιαση-διαροες για εκκατομυρια προπαραγγελιες-αναβολες για τις παραδοσεις-τρεξτε γιατι οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε-κι αλλα τετοια..ο επικεφαλης του μαρκετινγκ πρεπει να ειναι γατονι Γατονι δεν ειναι απλα εμαθαν καποια καινουργια κολπα απο την αλλη πλευρα του ειρηνικου που εχουν παραδοση στη τεχνη του μαρκετινγκ απο χρονια και τα εφαρμοζουν και αυτοι τωρα.Copy-paste απλα:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Τσέκαρα κι εγώ πάλι στο amazon.de (μας έπιασε το άγχος με όσα διαβάζουμε) και βλέπω ότι ακόμη λέει πως θα έρθει 6 Ιουνίου. Ευτυχώς δεν ήρθε ούτε email σχετικά με καθυστέρηση (ως τώρα τουλάχιστον). Ίσως να ισχύει η καθυστέρηση για όσους..... καθυστέρησαν να προ παραγγείλουν. εγω το εχω παραγγειλει απο amazon.co.uk μιας και ειμαι αγγλια. Μου ειχαν πει απο την αρχη οτι θα εχουν 2 μεγαλα στοκ, ενα για να φυγει μεχρι τις 30 του μαη, και ενα δευτερο απο 6 ιουνιου. Παρολο που προς το παρον φαινεται οτι θα μου ερθει η συσκευη στις 30 μαιου, εχουν ηδη βγαλει μια ανακοινωση στις ιστοσελιδες που πας να το αγορασεις οτι πιθανον να υπαρξουν καποιες καθυστερησεις και οτι θα αποσταλλουν οι συσκευες κατα σειρα προταιρεοτητας. Μιας και το εχω προπαραγγειλει απο τις 9 Μαιου, ελπιζω να μην αργησει πολυ. Τι να μου κανει ενα παλιο htc touch diamond 2 με windows mobile!!!!??? ελεος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μια χαρα το παιζει το παιχνιδακι του marketing η samsung ;)..φημολογια στο φουλ-αναμονη για παρουσιαση-διαροες για εκκατομυρια προπαραγγελιες-αναβολες για τις παραδοσεις-τρεξτε γιατι οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε-κι αλλα τετοια..ο επικεφαλης του μαρκετινγκ πρεπει να ειναι γατονι Χαχα:lol: Αρχίσαμε να λουζομαστε όσα κοροϊδευαμε. Η Samsung έχει έτοιμο το μαντρι:D Ένταξη νομίζω ότι είναι κοντα στον στόχο της να γίνει η apple της ανατολής. Έχει αντιγράψει κάθε λεπτομέρεια και τα παει πολυ καλα. Το σημαντικο όμως είναι ότι οι συσκευές της είναι κορυφή στα android και έχουν όσα ζητούν αυτοι που ασχολούνται. Αν δεν αντιγράψει σιγά σιγα και την αρνητική πλευρα της φιλοσοφίας της apple θα παει ακόμα καλύτερα. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Αυτή είναι η μοίρα μιας εταιρίας με πετυχημένες συσκευές και αυξημένες πωλήσεις.Πάντως αυτό με την καθυστέρηση είναι δίκοπο μαχαίρι για την Samsung..πολλοί θα δυσανασχετήσουν και θα παν προς το One X . Αν αρχίσει και τις @@ της apple..τότε εγώ προσωπικά (και φαντάζομαι και πολύς άλλος κόσμος) θα ξενερώσει πιο πολύ από τι και με την ίδια την Apple.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5 Edited May 26, 2012 by Awaker The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 το ειχα προπαραγειλει απο expansys και σημερα ακυρωσα την παραγγελεια..οχι γιατι μπορει να καθυστερησει αλλα γιατι οσο το εβλεπα στις φωτο τοσο παλιακο μου κανει...πηρα ξανα σημερα ενα nexus και σε 5 λεπτα root και AOKP και τα μυαλα στα καγκελα..θα περιμενω να το δω απο κοντα...μετα βλεπουμε....;) http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=L4l8zhx6TeA]Samsung Galaxy S III Review - YouTube[/ame] http://www.theverge.com/2012/5/25/3042640/samsung-galaxy-s-iii-review Επιτέλους ένα review με άλλο φόντο και εγκατεστημένες εφαρμογές!! Σαν να βλέπεις το ίδιο πράμα συνέχεια είναι σε όλα τα προηγούμενα που είδα! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Επιτέλους ένα review με άλλο φόντο και εγκατεστημένες εφαρμογές!! Σαν να βλέπεις το ίδιο πράμα συνέχεια είναι σε όλα τα προηγούμενα που είδα! :pBλεπω το λευκο του siii στον browser στο 3.12 που μπλεδιζει,το οποιο σε σχεση με του one-x που το συγκρινει ειναι σαν να του εχουν ριξει λουλακι :lol: Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Bλεπω το λευκο του siii στον browser στο 3.12 που μπλεδιζει,το οποιο σε σχεση με του one-x που το συγκρινει ειναι σαν να του εχουν ριξει λουλακι :lol: ναι υπαρχει μεγαλη κουβεντα περι ευκρινειας και χρωματων των led αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερει. Οσοι το ψαχνουν τοσο το ψειριζουν. Καμμενα pixel να μην εχει και ολα τα αλλα τρωγονται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) ναι υπαρχει μεγαλη κουβεντα περι ευκρινειας και χρωματων των led αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερει. Οσοι το ψαχνουν τοσο το ψειριζουν. Καμμενα pixel να μην εχει και ολα τα αλλα τρωγονται!Φιλε μου εδω δεν προκειται για ψειρισμα,να ειμαστε αντικειμενικοι,η διαφορα βγαζει ματι!!Δυο συσκευες διπλα διπλα,στη μια βλεπουμε την σελιδα μπλε και ψιλοθολη και στην αλλη λευκη και ευκρινεστατη και προσωπικα με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα οθονης γιατι οτι και να κανω,μεσω της οθονης θα γινει. Edited May 26, 2012 by truckman Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Φιλε μου εδω δεν προκειται για ψειρισμα,να ειμαστε αντικειμενικοι,η διαφορα βγαζει ματι!!Δυο συσκευες διπλα διπλα,στη μια βλεπουμε την σελιδα μπλε και ψιλοθολη και στην αλλη λευκη και ευκρινεστατη και προσωπικα με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα οθονης γιατι οτι και να κανω,μεσω της οθονης θα γινει. Σε κανένα απο τα δυο δεν είναι φυσιολογικο το χρώμα. Στο Siii φαίνεται πολυ μπλε ενω στο one x πολυ κίτρινη, ενω δεν είναι. Γενικα στις amoled μπλεδιζει λίγο. Στο Si περισσότερο απ ότι στο Sii. Όχι όμως όσο φαίνεται στο βίντεο. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Σε κανένα απο τα δυο δεν είναι φυσιολογικο το χρώμα. Στο Siii φαίνεται πολυ μπλε ενω στο one x πολυ κίτρινη, ενω δεν είναι. Γενικα στις amoled μπλεδιζει λίγο. Στο Si περισσότερο απ ότι στο Sii. Όχι όμως όσο φαίνεται στο βίντεο.Γι αυτο εχω αναφερει πολλες φορες οτι στην τελικη πρεπει να το δουμε απο κοντα κι οχι απο τα διαφορα review που κυκλοφορουν ωστε να εχουμε μια προσωπικη επαφη και αντικειμενικη αποψη. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Φιλε μου εδω δεν προκειται για ψειρισμα,να ειμαστε αντικειμενικοι,η διαφορα βγαζει ματι!!Δυο συσκευες διπλα διπλα,στη μια βλεπουμε την σελιδα μπλε και ψιλοθολη και στην αλλη λευκη και ευκρινεστατη και προσωπικα με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα οθονης γιατι οτι και να κανω,μεσω της οθονης θα γινει. ο καθενας εχει την αποψη του για το ποιον λογο παιρνει το κινητο, δεν θα διαφωνησω μαζι σου. Αν δεν ειχες το one X διπλα στο SGS3 μπορει να μην εβλεπες καν αυτη τη διαφορα. Αυτο λεω εγω. στο XDA υπαρχει ολοκληρο thread για το display της συσκευης και γενικοτερα τα amoled. Πηγαινε εκει και θα δεις απειρες διαφορες, μεχρι και να εχει να κανει και με την ποιοτητα της φωτογραφιας που ποσταρει ο καθενας. Απο την προσωπικη μου εμπειρια, αν δεν τα βαλεις διπλα-διπλα δεν βλεπεις τραγικη διαφορα, και εφοσον υπαρχει και η δυνατοτητα να παιξεις με τους χρωματισμους, ακομα καλυτερα, το ρυθμιζεις οπως θελεις. Στο συγκεκριμενο βιντεο παρεπιπτοντως, ξερουμε αν ειναι ρυθμισμενα τα 2 κινητα το ιδιο? Δηλαδη ιδιο brightness/contrast/ automatic κλπ? Μπορει το SGS3 να ειναι σε χαμηλοτερη φωτεινοτητα και να φαινεται ετσι. Δεν ξερω, και ετσι μπορω να υποθετω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 ο καθενας εχει την αποψη του για το ποιον λογο παιρνει το κινητο, δεν θα διαφωνησω μαζι σου. Αν δεν ειχες το one X διπλα στο SGS3 μπορει να μην εβλεπες καν αυτη τη διαφορα. Αυτο λεω εγω. στο XDA υπαρχει ολοκληρο thread για το display της συσκευης και γενικοτερα τα amoled. Πηγαινε εκει και θα δεις απειρες διαφορες, μεχρι και να εχει να κανει και με την ποιοτητα της φωτογραφιας που ποσταρει ο καθενας. Απο την προσωπικη μου εμπειρια, αν δεν τα βαλεις διπλα-διπλα δεν βλεπεις τραγικη διαφορα, και εφοσον υπαρχει και η δυνατοτητα να παιξεις με τους χρωματισμους, ακομα καλυτερα, το ρυθμιζεις οπως θελεις. Στο συγκεκριμενο βιντεο παρεπιπτοντως, ξερουμε αν ειναι ρυθμισμενα τα 2 κινητα το ιδιο? Δηλαδη ιδιο brightness/contrast/ automatic κλπ? Μπορει το SGS3 να ειναι σε χαμηλοτερη φωτεινοτητα και να φαινεται ετσι. Δεν ξερω, και ετσι μπορω να υποθετωΑν διαβασεις το προηγουμενο ποστ μου ειναι η απαντηση μου σε αυτα που λες,πρεπει να το δουμε απο κοντα και νομιζω θα συμφωνησεις σε αυτο. Τωρα για το xda,θα με συγχωρεσεις αλλα δεν το θεωρω καθολου αξιοπιστο μερος για να παιρνεις πληροφοριες για κατι.Ποσταρει ο καθε ακυρος εκει μεσα το μακρυ και το κοντο του και ο μονος λογος που το επισκεπτομαι ειναι για τους developers του στους οποιους χρωσταμε πολλα.Κι εγω ενδιαφερομαι για το s3 αλλα αυτη τη φορα (εχω αγορασει ηδη 3 galaxy στη σειρα) και λογω του οτι υπαρχει ισχυρος ανταγωνισμος θα κοιταξω να κανω οσο το δυνατον λιγοτερους συμβιβασμους.Εν αναμονη λοιπον μεχρι να το πιασουμε στα χερια ;) Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Σιγουρα, Θα συμφωνσησω επισης οτι γραφει ο καθε ακυρος, αλλα ευτυχως υπαρχουν και μερικοι σωστοι. Καλως ή κακως εχει τις περισσοτερες πληροφοριες. Μιας και ποτε δεν ειχα galaxy συσκευη, διαβασα διαφορα για τις S2 και γενικοτερα για τα amoled, Και οσες εχω πιασει στα χερια μου απο φιλους, ειλικρινα δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα. Γι'αυτο λεω μηπως ειναι μονο κατι που διαπιστωνεις οταν βαλεις τις συσκευες διπλα διπλα. Τελος, και εγω αν ειχα την S2 θα το σκεφτομουν για την S3, δεν θα πηγαινα με κλειστα ματια. Αλλα μιας και δεν εχω καμια, ειναι μονοδρομος. HTC ποτέ πια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Οριστε και ενα βιντεο για το πως γινεται root το s3 http://www.youtube.com/watch?v=2O4C7-S_pBM Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Φιλε μου εδω δεν προκειται για ψειρισμα,να ειμαστε αντικειμενικοι,η διαφορα βγαζει ματι!!Δυο συσκευες διπλα διπλα,στη μια βλεπουμε την σελιδα μπλε και ψιλοθολη και στην αλλη λευκη και ευκρινεστατη και προσωπικα με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα οθονης γιατι οτι και να κανω,μεσω της οθονης θα γινει. Λευκή και ευκρινέστατη του HTC? Σύγκρινέ τη με το λευκό χρώμα του πλαστικού πλαισίου και θα δεις πόσο λευκή είναι... Σαν εφημερίδα εικοσαετίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Στις amoled το λευκο ειναι ψυχρο για αυτο και μπλεδιζει ελαφρως,ενω στις lcd ips ειναι θερμο και εχει μια ελαφρα κιτρινη αποχρωση. Λευκο πραγματικα λευκο δεν εχω συναντηση σε καμια συσκευη εως τωρα;) Και οι 2 τεχνολογιες υστερουν στο λευκο χρωμα δυστηχως και δεν ξερω εναλλακτικη εφαρμογη για αψογο λευκο Edited May 27, 2012 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Στις amoled το λευκο ειναι ψυχρο για αυτο και μπλεδιζει ελαφρως,ενω στις lcd ips ειναι θερμο και εχει μια ελαφρα κιτρινη αποχρωση. Λευκο πραγματικα λευκο δεν εχω συναντηση σε καμια συσκευη εως τωρα;) Και οι 2 τεχνολογιες υστερουν στο λευκο χρωμα δυστηχως και δεν ξερω εναλλακτικη εφαρμογη για αψογο λευκο Δεν νομίζω ότι είναι κακο αυτο το λευκο. http://img854.imageshack.us/img854/2899/1338115789021.jpg Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Δεν νομίζω ότι είναι κακο αυτο το λευκο. http://img854.imageshack.us/img854/2899/1338115789021.jpg Οντως στις ips ειναι πιο κοντα στο κανονικο λευκο,αλλα γενικως η θα ειναι προς το ψυχρο η'προς το θερμο, pure white οχι Sorry για το off-topic:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) ακυρος / και εγω αν ειχα την S2 θα το σκεφτομουν για την S3 / δεν θα πηγαινα με κλειστα ματια. Και οι «ακυροι» εχουν κατι να πουν. Το καλο ειναι να μπορεις και να καταλαβεις,οτι αυτο που λενε ειναι ακυρο. Τα κοκκινα γραμματα της παραθεσης σου,δεν θα τα θεωρουσα καθολου ακυρα. Αλλα οποιος εχει τα euros & την τρελα,θα το αγορασει με κλειστα τα ματια. Ξαναδιαβασε καμια 10αρια φορες τι εχω γραψει και που αναφερεται ο χαρακτηρισμος 'ακυρος' γιατι νομιζω ..αλλα λογια ν'αγαπιομαστε... Μιλαμε για το xda-developers forum, οτι μπαινουν και γραφουν αρκετοι που γενικα ειναι 'ακυροι' τωρα τι σχεση εχει το σχολιο σου με αυτα που λεω περι S2/S3.... μονο εσυ μπορεις να εξηγησεις! Πασο... Edited May 27, 2012 by VP3690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Πόσο βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά από το amazon.de? Courier και έρχεται κανονικά σπίτι? Σε πόσες μέρες έρχεται κανονικά από τη μέρα κυκλοφορίας? (χωρίς τις πιθανές καθυστερήσεις λόγο διαθεσιμότητας) Τι άλλο θα έπρεπε να γνωρίζουμε γενικά? Sorry αλλά το cyber χρήμα και τα ξένα e-shop μου είναι άγνωστα :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts