Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω το ακυρωσα σημερα απο αμαζον γιατι δε θελω να μου λενε με τοσες μερες προπαραγγελια οταν λες οτι θα ερθει τοτε πρεπει να ερθει τοτε , δε θα ειχα προβλημα αν μου λεγαν απο την αρχη για τελος ιουνιου.

εκανα καποιες τηλεφωνικες προπαραγγελιες στο πλαισιο κ σε αλλο ενα μικρο μαγαζι κ οποιος με παρει πρωτος θα παω να το παρω

τελευταια ενημερωση που εχει το πλαισιο δεν ειναι 1/6 οπως δειχνει η σελιδα , αλλα ΑΠΟ 1/6 εως 15/6 θα ειναι η πρωτη παρτιδα και αν οντως κανει προπαραγγελια θα το εχεις σε αυτο το διαστημα.

Για τις οποιες καθυστερησεις ευθυνεται η Samsung και ειδικα στο μπλε χρωμα,στο λευκο κανονικα μεχρι τωρα ετσι κι αλλιως στο amazon de το διευκρινιζει 1 εως 3 εβδομαδες,για το μπλε θα παει και λιγο αργοτερα αφου προεκυψε το προβλημα με το χρωμα.

Καλα στο πλαισιο πολλα μπορουν να αλλαξουν αναλογα αν εχουν θεμα με το μπλε και εκει θα υπαρξει καθυστερηση στανταρ

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για δείτε αυτό.

Πέρα από το γνωστό ζήτημα με τα 1080π και το εύρος του Σ2, προσεξτε ΤΟΝ ΗΧΟ.

Το είχα προσέξει και στα άλλα δείγματα του youtube ότι το S3 καταγράφει στο βίντεο κακό ήχο που ακούγεται πολύ πρίμος και σαν να του λείπουν συχνότητες.

Το ιδιο κι εδώ με το Σονυ χπερια Σ

Είναι πολύ σπαστικό με τον ήχο. Δεν είμαι καθόλου εντυπωσιασμένη. Θα παίζει κάτι ώστε να ακούγεται ίσως καλά από το ίδιο το τηλέφωνο, αλλά αν το περάσεις άλλου, χάλια μαύρα. Γνώμη μου τελος πάντων.

Edited by Matia2007
Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

τα ίδια παντελακη τα ιδία παντελή μου. Η φωτό και ο ήχος στο βίντεο ήταν ο λόγος που έδωσα το galaxy2. Σε τόσα λεπτά πρέπει να γίνονται όλα καλά.παω για 808 με την μια!

Για δείτε αυτό.

Το είχα προσέξει και στα άλλα δείγματα του youtube ότι το S3 καταγράφει στο βίντεο κακό ήχο που ακούγεται πολύ πρίμος και σαν να του λείπουν συχνότητες.

Είναι πολύ σπαστικό με τον ήχο. Δεν είμαι καθόλου εντυπωσιασμένη. Θα παίζει κάτι ώστε να ακούγεται ίσως καλά από το ίδιο το τηλέφωνο, αλλά αν το περάσεις άλλου, χάλια μαύρα. Γνώμη μου τελος πάντων.

Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω πως ο ήχος στα Video του S3 θα είναι έτσι..:cry:

Εδώ μιλάμε για την κάκιστη ποιότητα ever...

Δεν μπορεί..ίσως να έχει κάποια ρύθμιση στο menu για το Εq και το Compressor/Limiter του μικροφώνου..ίσως οι συσκευές αυτές που έγιναν τα test να είναι προπαραγωγής...

Αν κάποιος πήρε την συσκευή...ας μας διαφωτίσει.

Αν είναι έτσι..ακυρώνω την προπαραγγελία και και βάζω οριστικό X στην Samsung.:mad:

The sky moves on sideways

Για δείτε αυτό.

Μιλώντας πάντα για το πρώτο βίντεο και σύμφωνα με αυτο που βλέπω, κάτι δεν παει καλα. Αν έγραφε δεξιά S3 θα το πίστευα. Δεν διακρίνω καμία ουσιαστική διάφορα. Μάλιστα σε κάποιες στιγμές το Sii αντιδρα καλύτερα, πράγμα αδύνατον.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά το είχα προσέξει για τον ήχο από το πρώτο βίντεο στα phone/gsm arena.

Δεν είναι μόνο σε αυτό το σάιτ.

Απλώς τώρα επιβεβαιώθηκε με την απευθείας σύγκριση.

Είμαι σίγουρη ότι ο ήχος καταγράφεται έτσι.

Δείτε και εδώ. Είναι το 2ο βίντεο που είχα δει και η διαφορά είναι τρομαχτική.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_vs_htc_one_x-review-759p6.php

Το επιβεβαίωσα παντού.

Στο Σ3 ο ήχος του δρόμου είναι σαν να γδέρνει την άσφαλτο.

Σε λαπτοπ το ακούω, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον ζεστό, φυσικό ήχο του Χ.

Edited by Matia2007

Θα είναι πολύ μεγάλο fail και απαραδεκτο αν τελικά ισχύει.. Ας ελπίσουμε πως όχι φυσικά!

Εγώ έχω το galaxy s και η καταγραφή ήχου ήταν πολύ κακή. Κάπου με δυνατή φασαρία δλδ δεν ακουγόταν τπτ στο βίντεο. Με την Cyanogenmod 7.2 που έχω βάλει τώρα η καταγραφή ήχου είναι άψογη. Τεράστια διαφορά. Δεν παίζει να φτιάχνει και στο s3 με κάποιο τρόπο?

Θα είναι πολύ μεγάλο fail και απαραδεκτο αν τελικά ισχύει.. Ας ελπίσουμε πως όχι φυσικά!

Πραγματικά απαράδεκτο να ακούγεται έτσι ο ήχος.Πολύ χειρότερο από το S ii το οποίο είχε πρόβλημα σε δυνατούς ήχους.Supercurio Σωτήρα μας:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δείτε και εδώ. Είναι το 2ο βίντεο που είχα δει και η διαφορά είναι τρομαχτική.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_vs_htc_one_x-review-759p6.php

Το επιβεβαίωσα παντού.

Στο Σ3 ο ήχος του δρόμου είναι σαν να γδέρνει την άσφαλτο.

Σε λαπτοπ το ακούω, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον ζεστό, φυσικό ήχο του Χ.

Και πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρη οτι ο ηχος του δρομου σε πραγματικες συνθηκες δεν ηταν πιο κοντα σε αυτο που εβλεπες στο SIII παρα στο one x;

Μην προσπαθουμε ρε παιδια πριν να δουμε απο κοντα το κινητο καθως και τις εκαστοτε λειτουργιες του να βγαλουμε βιαστικα συμπερσματα.

Θυμαμαι οταν πηρα το SII σε σχεση με το SI ειδα τεραστια διαφορα προς το καλυτερο παντα σην καμερα.

ποτε μου δεν καταφερα να δω το ροζ που ολοι εβλεπαν σε τοιχους και λευκες σελιδες....

Φανταζομαι οτι και τωρα μαλλον προς τα εκει βαδιζουμε.

Προς την βελτιωση.

Δεν μπορω να πιστεψω οτι μια εταιρεια του μεγεθους της Samsung να κανει πραγματα που θα την πανε στον πατο απο την κορυφη που ειναι τωρα.

Αν δηλαδη δεν εχουν φροντισει την λειτουργια της καμερας που μετα την επικοινωνια (γιατι μην ξεχναμε πρωτα και πανω απο ολα ειναι ενα κινητο τηλ.) ειναι η αμεσως επομενη λειτουργια που κοιταζει ο μεσος καταναλωτης τοτε πιστευω οτι εχουν κανει ενα τεραστιο σφαλμα και μαλλον θα το πληρωσουν ακριβα.

Αλλα και παλι θα ελεγα να περιμενουμε πρωτα να το δουμε και μετα το κρινουμε......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Και πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρη οτι ο ηχος του δρομου σε πραγματικες συνθηκες δεν ηταν πιο κοντα σε αυτο που εβλεπες στο SIII παρα στο one x;

Μην προσπαθουμε ρε παιδια πριν να δουμε απο κοντα το κινητο καθως και τις εκαστοτε λειτουργιες του να βγαλουμε βιαστικα συμπερσματα.

Θυμαμαι οταν πηρα το SII σε σχεση με το SI ειδα τεραστια διαφορα προς το καλυτερο παντα σην καμερα.

ποτε μου δεν καταφερα να δω το ροζ που ολοι εβλεπαν σε τοιχους και λευκες σελιδες....

Φανταζομαι οτι και τωρα μαλλον προς τα εκει βαδιζουμε.

Προς την βελτιωση.

Δεν μπορω να πιστεψω οτι μια εταιρεια του μεγεθους της Samsung να κανει πραγματα που θα την πανε στον πατο απο την κορυφη που ειναι τωρα.

Αν δηλαδη δεν εχουν φροντισει την λειτουργια της καμερας που μετα την επικοινωνια (γιατι μην ξεχναμε πρωτα και πανω απο ολα ειναι ενα κινητο τηλ.) ειναι η αμεσως επομενη λειτουργια που κοιταζει ο μεσος καταναλωτης τοτε πιστευω οτι εχουν κανει ενα τεραστιο σφαλμα και μαλλον θα το πληρωσουν ακριβα.

Αλλα και παλι θα ελεγα να περιμενουμε πρωτα να το δουμε και μετα το κρινουμε......

Και εγω πιστεύω οτι ειναι καλύτερα να περιμένουμε να το πιάσουμε στα χέρια μας και μετα να βγάζουμε συμπεράσματα.

Δεν νομίζω η samsung να κανει τέτοια πατάτα! δεν θελω να πιστεύω οτι αντί να πηγαίνει μπροστα ,γυρίζει πίσω ...

Θα δούμε !!!!

Παιδια μια ερωτηση :

Mε την αγορά του s3 εχουμε 50gb στο dropbox για δυο χρονια .

Μετα που θα περάσουν το δυο χρονια τι γινεται? Μπορούμε να κρατήσουμε οσα gb εχουμε δεσμεύσει ?

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Dropbox app for Galaxy S III with 48GB of free space can now be installed on other devices

Κάτι αρκετά ενδιαφέρον...

το έχει δοκιμάσει κανείς?

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Dropbox app for Galaxy S III with 48GB of free space can now be installed on other devices

Κάτι αρκετά ενδιαφέρον...

το έχει δοκιμάσει κανείς?

Εγώ μόλις το έκανα και πλέον έχω 50 και γιγα.. Ευχαριστώ!!

Παιδια μην βγαζουμε ακομα συμπερασματα,ακομα τη συσκευη δεν την εχει παρει κανενας μας:p

Μην προτρεχουμε χωρις λογο,εγω τελεια συσκευη δεν περιμενω με τιποτα θα εχει τα ψιλοκουσουρια του ιδιως στο software,αλλα θα βελτιωθει στη πορεια.

Το σοβαροτερο ειναι να μην εχει hardware θεματακια,που εκει λυνονται με σουταρισμα της συσκευης,αντικατασταση.επιστροφη χρηματων και μπλεψιμο,εγω αν εχω τα ιδια οπως με το One X,τελος για μενα Κορεατες και Ταιβανεζοι:p

15 χρονια κινητα με Sony και Νοκια και δεν ειχα ποτε θεματα,εκει θα γυρισω:p

Άσχετο αλλά σήμερα στα Media Markt μου είπαν πως η ενημέρωση που είχαν απο την Samsung είναι πως η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει απο την Τρίτη.
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Άσχετο αλλά σήμερα στα Media Markt μου είπαν πως η ενημέρωση που είχαν απο την Samsung είναι πως η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει απο την Τρίτη.

Τα ιδια αναφερουν και στο expansys....Για να δουμε:p

σημερα πηγα στον γερμανο και μου ειπαν οτι την παρασκευη καθε καταστημα θα εχει 1 ασπρο + 1 μπλε

εγω προτιμω το μπλε και το εκλεισα. υπαρχει περιπτωση να ειναι ελατωματικο μολα αυτα που ακουγονται?????????

:blink::blink::blink::blink::blink:

:)

καλησπερα παιδια.θα το δουμε στην πραξη.αν σε περιβαλλον με δυνατη μουσικη η γενικοτερα σε θορυβο "γκαριζει"σαν το σ2 τοτε θα θελουν φτυσιμο.περιμενω να ακουσω εντυπωσεις απο τους πρωτους.συμβιβασμους στην καμερα δεν κανω.ουτε υπαρχουν χρηματα για πεταμα μονο για τετρακουνητους επεξεργαστες και μεγαλη οθονη.γιατι στο τελος θα καταληξω οπως στο σ2 να εγω την παντοφλα για νετ και ταινιες και για φωτο και βιντεο το ν8 το οποιο δεν αλλαζω με τιποτα.....

Το τι κάνει η Samsung σαν εταιρεία λόγω ...μεγέθους δεν είναι καν επιχείρημα.

Προκειμένου για ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ και ΤΟΝ ΗΧΟ δεν έχει να "δούμε" κάτι από κοντά. Δεν αναφέρομαι στο μέγεθος ή στην οθόνη ή στο αν γλυστράει το πλαστικό για να το "δούμε" αλλά στην ποιότητα του βίντεο και του ήχου στα παραγόμενα αρχεία.

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ τα έχουμε στα χέρια μας.

Και μην μου πείτε ότι χάλασε μέσω youtube γιατί υπάρχουν και τα πρωτότυπα (κάπου είχε λινκς και τα κατέβασα κι αυτά).

Εδώ είναι το 1ο βίντεο που είδα και το άκουσα.

http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-S-III-vs-Samsung-Galaxy-S-II_id3037/page/3

Έσωσα όλα τα δείγματα 1080p (από S3, Xperia S, One X, One S, Note, S2, RAZR αλλά και το 808) σε ένα στικάκι και τα είδα (και άκουσα) ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ σε μεγάλη LCD τηλεόραση. Για μένα είναι σημαντική μια καλή κάμερα στο κινητό, αλλά το 808 έχει κάποια άλλα ζητήματα συμπεριλαμβανομένου και του λειτουργικού του.

Σε ΟΛΑ τα δείγματα ο καταγεγραμμένο ήχος του S3 είναι σαφώς στην πρίμα μεριά, χωρίς όγκο στα μπάσα και κάπως εκνευριστικός. Μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας.

Μετά και την καλή κατά τη γνώμη μου σύγκριση του γερμανικου σάιτ με το S2 που είχα σε προηγούμενο μου ποστ, αρχίζω να έχω κάποιες 2ες σκέψεις.

Το τι κάνει η Samsung σαν εταιρεία λόγω ...μεγέθους δεν είναι καν επιχείρημα.

Προκειμένου για ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ και ΤΟΝ ΗΧΟ δεν έχει να "δούμε" κάτι από κοντά. Δεν αναφέρομαι στο μέγεθος ή στην οθόνη ή στο αν γλυστράει το πλαστικό για να το "δούμε" αλλά στην ποιότητα του βίντεο και του ήχου στα παραγόμενα αρχεία.

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ τα έχουμε στα χέρια μας.

Και μην μου πείτε ότι χάλασε μέσω youtube γιατί υπάρχουν και τα πρωτότυπα (κάπου είχε λινκς και τα κατέβασα κι αυτά).

Εδώ είναι το 1ο βίντεο που είδα και το άκουσα.

http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-S-III-vs-Samsung-Galaxy-S-II_id3037/page/3

Έσωσα όλα τα δείγματα 1080p (από S3, Xperia S, One X, One S, Note, S2, RAZR αλλά και το 808) σε ένα στικάκι και τα είδα (και άκουσα) ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ σε μεγάλη LCD τηλεόραση. Για μένα είναι σημαντική μια καλή κάμερα στο κινητό, αλλά το 808 έχει κάποια άλλα ζητήματα συμπεριλαμβανομένου και του λειτουργικού του.

Σε ΟΛΑ τα δείγματα ο καταγεγραμμένο ήχος του S3 είναι σαφώς στην πρίμα μεριά, χωρίς όγκο στα μπάσα και κάπως εκνευριστικός. Μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας.

Μετά και την καλή κατά τη γνώμη μου σύγκριση του γερμανικου σάιτ με το S2 που είχα σε προηγούμενο μου ποστ, αρχίζω να έχω κάποιες 2ες σκέψεις.

Ας πουμε οτι εχεις δικαιο,δεν υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει με καποιο sofware update,ρωταω και κατοχους Samsung κινητων διοτι για εμενα θα ειναι το πρωτο μου Samsung μη φαω κρυαδα που δεν βελτιωνεται στη πορεια και με αυτην θα πορευτω θελω δε θελω

Κάποια παιδιά είπαν ότι το S2 με κάποια ΡΟΜ βελτιώνει σημαντικά τον ήχο. Μακάρι να γίνει κι εδώ.

Και εμένα θα είναι το πρώτο μου smartphone !

Κάποια παιδιά είπαν ότι το S2 με κάποια ΡΟΜ βελτιώνει σημαντικά τον ήχο. Μακάρι να γίνει κι εδώ.

Και εμένα θα είναι το πρώτο μου smartphone !

Με Rom και τετοια δεν ασχολουμε, δηλαδη η Samsung δεν θα βγαλει επισημο update?,

Τελος παντων δεν ειναι το κριτηριο αυτο για να το παρω,εχει διαφορα αλλα καλουδια software/hardware που μου αρεσουν,ας μη τα αναφερω.....τα εχουμε πει σε αρκετες αναφορες μας

Κανενα κινητο δεν ειναι τελειο σε ολα

Edited by alextrela

Με Rom και τετοια δεν ασχολουμε, δηλαδη η Samsung δεν θα βγαλει επισημο update?

Πολλές φορές τα επίσημα update αργούν, με custom rom είναι διαθέσιμα συντομότερα.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Αυτό που σκέφτομαι τελευταία είναι τα αξεσουάρ.

Αν θέλεις να πάρεις αρκετά & διάφορα (έστω από ebay/amazon) τι γίνεται?

Έρχονται όλα με διαφορετικά και έξτρα μεταφορικά, διαφορετικές μέρες κλπ να υποθέσω? (αν τα πάρουμε από διάφορους πωλητές)

Υπάρχει κάποιο καλό e-shop που να είναι full-extra από αξεσουάρ?

Να έρχονται όλα μαζί σε ένα υπέροχο βαλιτσάκι βρε παιδί μου!

:lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...