tetra1982 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ετσι όπως το κολλάει στην κάμερα για πρώτη φορά μου αρέσει περισσότερο το λευκό... :mad: Πάνω που ήμουν αποφασισμένος. Αντε να το φέρουν να το δούμε απο κοντά Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Η vodafone το φορτωσε με της σαχλαμαρες της :cry: Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Η vodafone το φορτωσε με της σαχλαμαρες της :cry: Τι πειράζει???Θα αντέξει κανείς απο εμάς πάνω απο δυο τρεις μερες χωρις να το ρουταρει και να του περάσει μαγειρεμένα ολα τα καλόυδια που ερχονται απο τους γνωστους dev??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ετσι όπως το κολλάει στην κάμερα για πρώτη φορά μου αρέσει περισσότερο το λευκό... :mad: Πάνω που ήμουν αποφασισμένος. Αντε να το φέρουν να το δούμε απο κοντά Είναι ανάλογα το wallpaper που χρησιμοποιείς. Νομίζω με κλειστή την οθόνη θα είναι πιο όμορφο το μπλε. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 για δες εδω καλυτερα. ωχχχ! μάλλον υπερέβαλα.Και το htc θρύψαλο γίνετε:lol: σορρυ:rolleyes: πάντως το optimus black,μου είχε πέσει 10 φορές με τα μούτρα και δεν είχε ούτε γρατζουνιά. αλλά ήταν και 4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Τελικά microsim θα πάρει ή κανονική;;Στο βίντεο αναφέρει κανονική...:wacko: My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdom13 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10104769 635,55€ από το electroworld με χρήση κουπονιού. Καλές προσφορές από την αρχή από όλα τα μαγαζια πάντως! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 οπότε και να το αγοράσω τώρα δε 8α μπορώ να το χρησιμοποιήσω αφού πιθανότατα δεν θα έχουν να μου δώσουν micro sim Σίγουρα θα έχουν αλλά και να μή έχουν υπάρχουν πολλοί οδηγεί που θα σε βοηθήσουν να κόψεις την sim. Στο ebay μπορείς να βρεις κ εξάρτημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Τελικά microsim θα πάρει ή κανονική;;Στο βίντεο αναφέρει κανονική...:wacko: Αυτό ήθελα να σχολιάσω.. Ότι στο βίντεο λέει ότι παίρνει microSD και κανονική SIM ενώ δεν είναι έτσι.. MicroSIM παίρνει.. Ήταν και πολύ βιαστικό το review, για μένα δεν είδαμε κάτι ουσιαστικό. Όταν κάνει το full hands-on.. Είναι πολύ γρήγορο το S3 και με ωραίες πινελιές.. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει η δυνατότητα να χτυπήσω κάτι hi-end σύντομα αλλά θα περίμενα σίγουρα να το πιάσω από κοντά γιατί στα βίντεο η εμφάνιση δεν με πείθει. Δεν εννοώ την ομορφιά.. με τα υλικά έχω ένα θέμα.. Σε ένα vs με το one x δεν είναι μόνο ότι το δεύτερο μου κάνει ποιοτικότερο είναι ότι το siii μου δείχνει "φτηνό" (εντός εισαγωικών, μην παρεξηγηθώ) από μόνο του. Πιστεύω πως αν δεν το είχαν κάνει glossy δεν θα έδειχνε έτσι.. Ίσως στο χέρι η αίσθηση να είναι καλύτερη. Από χαρακτηριστικά είναι σίγουρα εξαιρετικό για τα δεδομένα, δεν το συζητώ.. Με το καλό να σας έρθει σε όλους! :) Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 το κινητο θα κυκλοφορησει αμερικη και σε τι τιμη χωρις συμβολαιο ;επισης αν το παρει καπιος απο κει θα μπορει να λειτουργησει στην ευρωπη.θα παει καπιος γνωστος μου αμερικη και το σκεφτομαι μιας και κει τα παντα ειναι πιο φθηνα:) Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10104769 635,55€ από το electroworld με χρήση κουπονιού. Καλές προσφορές από την αρχή από όλα τα μαγαζια πάντως! Τι κουπονι? :lost: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ετσι όπως το κολλάει στην κάμερα για πρώτη φορά μου αρέσει περισσότερο το λευκό... :mad: Πάνω που ήμουν αποφασισμένος. Αντε να το φέρουν να το δούμε απο κοντά Οντως το λευκο ειναι πολυ πιο ομορφο και το περιμενουμε πως και πως:p το κινητο θα κυκλοφορησει αμερικη και σε τι τιμη χωρις συμβολαιο ;επισης αν το παρει καπιος απο κει θα μπορει να λειτουργησει στην ευρωπη.θα παει καπιος γνωστος μου αμερικη και το σκεφτομαι μιας και κει τα παντα ειναι πιο φθηνα:) Απο οτι διαβασα στις ΗΠΑ θα κυκλοφορησει επισημα 20 Ιουνιου,εδω ακομα στο samsung.com/us δεν το αναφερει καν....τωρα δεν πιστευω να εχει προβλημα να λειτουργησει επειδη υποστηριζει και LTE δικτυα.....αφου το new ipad λειτουργει κανονικα στην Ελλαδα αν και εχει LTE λειτουργια. Το θεμα ειναι οτι δεν σε καλυπτει η Samsung Europe απο αποψη εγγυησης.....αν δεν σε απασχολει και εφοσον ειναι πιο φθηνο παρτο:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 "Dear Customer. We are emailing to inform you that unfortunately we have learned from Samsung distribution that the BLUE version of the Galaxy SIII has been delayed. We have no dates as of yet on when we will have this colour available but we will update the page on our website that is associated with this model once we receive further updates. Please advise if you wish to change to the WHITE model (this won't affect your place in the pre order que) or continue waiting for the BLUE model. We apologise for any disappointment caused. If you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact us by replying to this ticket. As always, it is our pleasure to assist in any way possible!" Προ παραγγελία από handtec.co.uk. Φυσικά άλλαξα σε λευκό. Θεωρητικά στις 31 του μήνα θα φύγει από αυτούς αν και σ/κ δεν θα προλάβω :/ Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 "Dear Customer. We are emailing to inform you that unfortunately we have learned from Samsung distribution that the BLUE version of the Galaxy SIII has been delayed. We have no dates as of yet on when we will have this colour available but we will update the page on our website that is associated with this model once we receive further updates. Please advise if you wish to change to the WHITE model (this won't affect your place in the pre order que) or continue waiting for the BLUE model. We apologise for any disappointment caused. If you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact us by replying to this ticket. As always, it is our pleasure to assist in any way possible!" Προ παραγγελία από handtec.co.uk. Φυσικά άλλαξα σε λευκό. Θεωρητικά στις 31 του μήνα θα φύγει από αυτούς αν και σ/κ δεν θα προλάβω :/ Μια χαρα σου εκατσε μιας και θα παρεις το λευκο στην ωρα του:p:) OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Δες κι δώ Mόνο που σε αυτό δεν πέφτει με την οθόνη όπως υποτίθεται ότι έπεσε το s3 και όπως δείχνει το άλλο video όπου και έσπασε. Βέβαια αυτό που πόσταρες είναι το πιο ουσιαστικό τεστ μιας και στο 99,9% των φορών που θα πέσει δεν θα ναι με την οθόνη φάτσα κάρτα στο έδαφος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ωραίος φίλε, μήπως γνωρίζεις αν θα έχει και τα 2 χρώματα? Αν επιτρέπεται πως το έμαθες για Παρασκευή? υπαρχουν και τα δυο χρωματα και επιπλεον θα δινεται και μια καρτα μνημης 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdom13 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Τι κουπονι? :lost: UET73532 είναι το κουπόνι. Έρχεται με mail με το newsletter, ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει και αλλάζει την τιμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdom13 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 υπαρχουν και τα δυο χρωματα και επιπλεον θα δινεται και μια καρτα μνημης 16 GB Α πολύ ωραία! έτσι εξηγείται και το : Ενσωματωμένη μνήμη (MB):320.000mb στο preorder του Γερμανού! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 παιδες δειτε λιγο αυτο http://www.digitallife.gr/lg-e970-adreno-320-benchmark-58419/ οκ σορυ ξερω ειναι ασχετο αλλα το κοβω πολυ γερό αντιπαλο (μαλλον και καλυτερο) απο το S3. TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 παιδες δειτε λιγο αυτο http://www.digitallife.gr/lg-e970-adreno-320-benchmark-58419/ οκ σορυ ξερω ειναι ασχετο αλλα το κοβω πολυ γερό αντιπαλο (μαλλον και καλυτερο) απο το S3. Ούτε καν... :P [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 παιδες δειτε λιγο αυτο http://www.digitallife.gr/lg-e970-adreno-320-benchmark-58419/ οκ σορυ ξερω ειναι ασχετο αλλα το κοβω πολυ γερό αντιπαλο (μαλλον και καλυτερο) απο το S3. Καλα αυτο οταν βγει θα εχουν βγει και αντιστοιχα και απο αλλες εταιρειες και πριν τα χριστουγεννα χλωμο το βλεπω να κυκλοφορει,ετσι κι αλλιως ενα κινητο πολυ σπανια κραταμε πανω απο 1 χρονο,αρα και αυτα τα χαρακτηριστικα θα περασουν απο τα χερια μας:p Ο γαλαξιας 3 θα ειναι για τους επομενους μηνες η καλυτερη συσκευη hardware/software/υποστηριξη;) OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ξεκίνησε σε κανέναν η αποστολή από amazon.de? Σε εμένα είναι ακόμα "not yet shipped" :cry: [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ξεκίνησε σε κανέναν η αποστολή από amazon.de? Σε εμένα είναι ακόμα "not yet shipped" :cry: Ποτε εκανες την παραγγελια? OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ποτε εκανες την παραγγελια? 15/5. Και δεν έχει έρθει κάποιο email για καθυστερήση η κάτι. Στο "estimated ship date" αναφέρει 29/5/2012 :P [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 15/5. Και δεν έχει έρθει κάποιο email για καθυστερήση η κάτι. Στο "estimated ship date" αναφέρει 29/5/2012 :P Περιμενε 1-2 ημερες ακομα,λογικα παραλαμβανουν αυτες τις μερες τη πρωτη παρτιδα και θα αρχισουν αποστολες,κατα 90% θα ερθουν σε εσενα αρχες επομενης εβδομαδας......λιγο υπομονη,και εγω θα περιμενω μεχρι μεσα Ιουνιου να παραλαβω:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts