Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες μια ερωτηση για οσους εχουν προπαραγγειλει απο amazon.de

Αν χρειαστει να το ακυρωσουμε γινετε η υπαρχει θεμα;

Γιατι αν παιρνουν τα χρηματα απο την καρτα με την παραγγελια τοτε ισως να υπαρχει θεματακι.

μπορεις να το ακυρωσεις φιλε μου , τουλαχιστον μεχρι να γινει dispatch

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tωρα εδωσε το μισο κουλουρι,οχι γιατι δεν μπορουσε αλλα γιατι δεν ηθελε.Το αλλο μισο με το s4 ;)

Πολυ πιθανο ετσι να γινει......ειπαμε τεχνολογια με δοσεις:p:lol:

Και εγω μου φαινεται θα περιμενω καμια 1-2 εβδομαδες αφου κυκλοφορησει να δουμε να μην εχει σοβαρα θεματακια γιατι εχοντας καει φυσαω και το γιαουρτι:lol::lol:

Το μονο σιγουρο ειναι η επομενη συσκευη μου για ολο το υπολοιπο 2012:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το μονο σιγουρο ειναι η επομενη συσκευη μου για ολο το υπολοιπο 2012:)

Φιλε μου Αλεξ και εγω θέλω να πιστεύω οτι αν το παρω τελικα ,θα μείνει για αρκετό καιρό στα χέρια μου ..

Ξέρεις βεβαία αυτο που λενε ¨ "μεγάλη μπουκιά φαε μεγάλη κουβέντα μην πεις" ;)

Θα δούμε !!!!

Samsung galaxy s21+

Φιλε μου Αλεξ και εγω θέλω να πιστεύω οτι αν το παρω τελικα ,θα μείνει για αρκετό καιρό στα χέρια μου ..

Θα δούμε !!!!

Σωστα ειναι και αυτο που λες.....αλλα τεχνολογικα μεσα στο 12 δεν θα βγει καλυτερη συσκευη συνδυασμος hardware/software/υποστηριξη και μην ακουσω για ''μηλα'' οτι κι αν βγαλει κλασικα apple θα ειναι:lol::p

:!: Μήπως h samsung δεν έβαλε όλα αυτά ου θα ΕΠΡΕΠΕ να έχει το SIII, (Μεγαλύτερη RAM, Επεξργαστές στα 2Ghz κ.α) για να έχει μια καλή απάντηση για το νέο iPhone? :!:

Ακόμα κι αν έβαζε όλα αυτα δεν θα ήταν απάντηση στο iPhone, αλλα λιγότερα κέρδη στην τσέπη της αφου η τεχνολογίας αιχμής κοστίζει πολυ περισσότερο απο την τρέχουσα.

Εκτός αυτου δεν χρειάζονται στην παρούσα φάση. Αυτο που είναι αναγκαίο είναι επεξεργαστες που αναπτύσσουν μικρότερες θερμοκρασίες και έχουν καλύτερη αυτονομία.

Έπειτα η Samsung δεν μπορει να πάρει κοινο απο την apple γιατι εκει υπάρχει διαφορετικη αντίληψη στο πως βλέπουν το ίδιο το smartphone..

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Screen comparison: Samsung Galaxy S III vs the fierce competition

http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/59962-thumb/Samsung-Galaxy-S-III-screen-comparison-Color.jpg

http://www.phonearena.com/news/Screen-comparison-Samsung-Galaxy-S-III-vs-the-fierce-competition_id30435

Edited by sakiss

Άντε ξανά από την αρχή μπαταρίες/φορτιστές/βάσεις κ.τ.λ.

Και Θηκες,κλπ Αυτο ειναι το μονο που με κολλαει στην αγορα του,φτου και απο την αρχη .Η Μπαταρια 2000 του s2 λετε να κανει στο siii :(

Θα δούμε !!!!

Κι εγώ έτσι είπα με τον πρώτο γαλαξία..σε λιγότερο από χρόνο είχα στα χέρια μου και τον δεύτερο... αλλά για την ώρα δεν σκέφτομαι να τον αλλάξω :lol:

Κι εγώ έτσι είπα με τον πρώτο γαλαξία..σε λιγότερο από χρόνο είχα στα χέρια μου και τον δεύτερο... αλλά για την ώρα δεν σκέφτομαι να τον αλλάξω :lol:

Έλα ρε Αχιλλέα!! Κάποια στιγμή θα το ζηλεψεις αν μου επιτρέψεις να κάνω πρόβλεψη :p

Μεταλλικό μπλε:

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-III-Metallic-Blue-GT-I9300MBDEUR.htm

Θα υπάρχει και σε άσπρο. Στο παραδοσιακό μαύρο θα βγει;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Καπου διαβασα πως αργοτερα θα βγει μαυρη εκδοση.Δε μπορω να βρω τη πηγη

Ναι και εγω το διαβασα . http://www.huzoorbux.com/samsung-galaxy-s3-comes-later-in-black_1022.html#.T7vs_sV7myU

Πιστευω οτι αργότερα θα βγει και σε μαυρο ,προσωπικά θα ήθελα αυτο το μπλε να ηταν μαύρο

Samsung galaxy s21+

Τραγικό να βγάζουν λευκό και... μπλε... Θα ήταν πιο λογικό να βγάλουν λευκό και μαύρο και τα άλλα χρωματάκια αργότερα... Ευχαριστώ, δεν θα πάρω μπλε. Αν βγει μαύρο ίσως...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Το ότι δεν κυκλοφόρησε σε μαύρο έχει να κάνει με τις πατέντες της Apple και για να αποφύγει τις νεες μυνήσεις. To μαυρο bezel (όσο κι' αν φαίνεται απίστευτο:wacko:) ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που ανέφερε η Apple στη μύνησή της. Πάντως και εγω θα προτιμούσα το μαυρο. Το κινητο είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένο γι' να μην βρεί η Apple ευκαιρία πάλι. Διαβάστε εδώ:

http://www.androidpolice.com/2012/05/04/the-samsung-galaxy-s-iii-the-first-smartphone-designed-entirely-by-lawyers/

Παιδες αλλη μια ερωτηση για οσους εχουν παραγγειλει απο Amazon.de χτες μου εστειλαν ενα mail που μου ζητουν να επιβεβαιωσω την πιστωτικη καρτα καθως και την διευθυνση μου με φαξ για λογους ασφαλειας απο οτι λενε.

Επισης μεχρι να γινει αυτο μου λενε οτι δεν θα εχω προσβαση στον λογαριασμο μου στο Amazon κατι που οντως ισχυει αφου δεν εχω προσβαση στην παραγγελια μου.

Εχει ζητηθεια σε καποιον αλλο αυτο η μονο σε εμενα ζητανε κατι τετοιο;

Να σημειωσω οτι ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο Amazon και δεν ξερω αν κατι τετοιο γινετε σε ολους;

Σας παρακαλω αν ξερετε δωστε μου μια απαντηση για να ξερω τι θα κανω να στειλω επιβεβαιωση η οχι;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ξέρουμε καθόλου τι παίζει με τις εκδόσεις που θα έρθουν Ελλάδα?

Π.χ. σήμερα άνοιξαν οι προπαραγγελίες στον Γερμανό : http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showPreorderCloseUp.eg?productListId=56676&selectedCategoryId=93

Εδώ αναφέρει ότι θα είναι η έκδοση των 32gb. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει σίγουρα (σε όλα τα άλλα τα καταστήματα είδα την έκδοση των 16gb μόνο)?

Για άλλη μια φορά η επάρκεια, σοβαρότητα και επαγγελματικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων - αντιπροσωπειών, και δη των λεγομένων ως μεγάλων και "σοβαρών", έφτασε στο peak της.

Διαβάζω σήμερα το post για την προπαραγγελία στον γερμανό. Τι πιο φυσικό από το να πάρω τηλέφωνο (αυτό που έχει στην βάση της σελίδας) για να ρωτήσω τελικά ποια είναι η χωρητικότητα του προς πώληση κινητού γιατί προφανώς τα 300gb είναι λάθος. Απάντηση από τον πρώτο εκπρόσωπο: "δεν πωλείται αυτό το τηλέφωνο από εμάς". Όταν του υπέδειξα την σελίδα τους με συνέδεσε με άλλον "αρμόδιο". Εκείνος γνώριζε ότι υπάρχει η προπαραγγελία αλλά τίποτα άλλο για το κινητό. Ούτε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αλλά και ούτε την ημερομηνία που θα το παραλάβουν. Για να ενημερωθώ για τα παραπάνω (σημειωτέον, για να ενημερωθώ και για το πότε η εταιρία του θα παραλάβει το κινητό που έχει βγάλει προς πώληση) με παρέπεμψε στο customer care της samsung (τηλ: 801117267864).

Στο δε customer care, αφού μου έβγαλαν κωδικό πελάτη άνευ λόγου και αιτίας, μου απάντησαν το εξής καταπληκτικό: "Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το galaxy sIII, ούτε τεχνικά χαρακτηριστικά ούτε το πότε θα το φέρουμε στην Ελλάδα ούτε ποιες εκδόσεις θα δώσουμε αποκλειστικά σε ποια μαγαζιά γιατί δεν μας έχουν ενημερώσει σχετικά τα κεντρικά". Έκπληκτος του είπα μα πως είναι δυνατόν εγώ να γνωρίζω περισσότερα για ένα προϊόν τους με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και αυτοί να δηλώνουν άγνοια. Η μόνη του απάντηση ήταν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν θα έχουν και αυτοί κάποια ενημέρωση. Τα συμπεράσματα δικά σας. Απλά δεν θα πρέπει να απορούν για ποιον λόγο όλο και περισσότεροι από εμάς αναζητούν εναλλακτικές που προσφέρουν καλύτερες τιμές και εξυπηρέτηση.

Μάκης

Παιδες αλλη μια ερωτηση για οσους εχουν παραγγειλει απο Amazon.de χτες μου εστειλαν ενα mail που μου ζητουν να επιβεβαιωσω την πιστωτικη καρτα καθως και την διευθυνση μου με φαξ για λογους ασφαλειας απο οτι λενε.

Επισης μεχρι να γινει αυτο μου λενε οτι δεν θα εχω προσβαση στον λογαριασμο μου στο Amazon κατι που οντως ισχυει αφου δεν εχω προσβαση στην παραγγελια μου.

Να σημειωσω οτι ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο Amazon και δεν ξερω αν κατι τετοιο γινετε σε ολους;

Σας παρακαλω αν ξερετε δωστε μου μια απαντηση για να ξερω τι θα κανω να στειλω επιβεβαιωση η οχι;

Απο amazon uk που εχω παρει θηκες/μνημες/bluetooth δεν μου ζητησαν ποτε επιβεβαιωση για την καρτα μου η' την διευθυνση μου,μου κανει εντυπωση που στο ζητανε,ας πει και καποιος αλλος τη γνωμη του

Εμένα δεν μου ζητήσανε!

Μην στείλεις τίποτα ακόμα,

πρώτα ενημέρωσε τους (αν δεν ξέρεις Γερνανικα, στείλε μαιλ απο εδω) να είσαι σίγουρος οτι το fax και το Mail είναι όντως από το amazon.de

Χτες που ρώτησα μου είπανε οτι έχουν απόθεμα συσκευές και ότι η χρέωση θα γίνει στην visa όταν η παραγγελία εκτελεστεί 30/5/2012

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Γιώργο έχω κι εγώ προ παραγγείλει από amazon.de το μπλε.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχω λάβει κανένα email σαν αυτό που ήρθε σε εσένα.

Έλαβα μόνο εκείνα της επιβεβαίωσης κι ακόμη ένα με ενημέρωση ότι θα το στείλουν 30/5.

Μόλις μπήκα κανονικά και στο λογαριασμό μου και είδα ότι το είχα παραγγείλει στις 5 Μαΐου...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

• Administrators

Υπάρχει περίπτωση να το ζητήσουν αυτό την πρώτη φορά όταν έχει να κάνει με παραγγελία μεγάλης αξίας.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Το ζητάνε μία φορά για όλα τα amazon? Ανεξαρτήτως χώρας; Διότι εγώ π.χ. από Γερμανικό πρώτη φορά αγοράζω κάτι. Αλλά έχω πάρει διάφορα από το Αγγλικό.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Απο amazon uk που εχω παρει θηκες/μνημες/bluetooth δεν μου ζητησαν ποτε επιβεβαιωση για την καρτα μου η' την διευθυνση μου,μου κανει εντυπωση που στο ζητανε,ας πει και καποιος αλλος τη γνωμη του

Εμένα δεν μου ζητήσανε!

Μην στείλεις τίποτα ακόμα,

πρώτα ενημέρωσε τους (αν δεν ξέρεις Γερνανικα, στείλε μαιλ απο εδω) να είσαι σίγουρος οτι το fax και το Mail είναι όντως από το amazon.de

Χτες που ρώτησα μου είπανε οτι έχουν απόθεμα συσκευές και ότι η χρέωση θα γίνει στην visa όταν η παραγγελία εκτελεστεί 30/5/2012

Γιώργο έχω κι εγώ προ παραγγείλει από amazon.de το μπλε.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχω λάβει κανένα email σαν αυτό που ήρθε σε εσένα.

Έλαβα μόνο εκείνα της επιβεβαίωσης κι ακόμη ένα με ενημέρωση ότι θα το στείλουν 30/5.

Μόλις μπήκα κανονικά και στο λογαριασμό μου και είδα ότι το είχα παραγγείλει στις 5 Μαΐου...

Υπάρχει περίπτωση να το ζητήσουν αυτό την πρώτη φορά όταν έχει να κάνει με παραγγελία μεγάλης αξίας.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.

Γιαννη δυστυχως δεν μπορω να στειλω email απο την σελιδα που μου εδωσες γιατι δεν με αφηνει να κανω login με το email και τον κωδικο μου.....

Δηλ δεν εχουν ζητησει σε αλλον να κανει τετοια επιβεβαιωση....

Ενα αλλο που μου κινησε το ενδιαφερον ειναι οτι το mail σταλθηκε στα Αγγλικα και οχι στα γερμανικα.....

Σας παραθετω και το σωμα του mail για να μου πειτε την αποψη σας.....

"adressen-bestaetigung@amazon.de ✆ adressen-bestaetigung@amazon.de

7:36 μ.μ. (Πριν από 15 ώρες)

προς Εμένα, bestellstatus

Αγγλικά

Ελληνικά Μετάφραση μηνύματος

Απενεργοποίηση για: Αγγλικά

Greetings from Amazon.de.

Please note that your order is currently on hold pending the

verification of your billing information. We will be happy to proceed

with your order as soon as we receive a recent credit card statement

for the credit card you referenced for this order.

At your earliest convenience, please fax us a statement which displays

the billing name and address for the card. Our fax number is:

0941 788 78 240 (from Germany)

+49 941 788 78 240 (international)

Alternatively, you can ask the issuing bank of your credit card to

contact us with verification of these details.

You will not be able to access your account online until this

verification procedure has been completed. However, it is not

necessary to open a new account or place a new order; we will complete

the processing of outstanding orders once your billing information has

been verified.

Thank you for your patience with our security measures. Please don't

hesitate to contact us by email at adressen-bestaetigung@amazon.de

should you have any questions."

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.

Γιαννη δυστυχως δεν μπορω να στειλω email απο την σελιδα που μου εδωσες γιατι δεν με αφηνει να κανω login με το email και τον κωδικο μου.....

Δηλ δεν εχουν ζητησει σε αλλον να κανει τετοια επιβεβαιωση....

Ενα αλλο που μου κινησε το ενδιαφερον ειναι οτι το mail σταλθηκε στα Αγγλικα και οχι στα γερμανικα.....

Σας παραθετω και το σωμα του mail για να μου πειτε την αποψη σας.....

"adressen-bestaetigung@amazon.de ✆ adressen-bestaetigung@amazon.de

7:36 μ.μ. (Πριν από 15 ώρες)

προς Εμένα, bestellstatus

Αγγλικά

Ελληνικά Μετάφραση μηνύματος

Απενεργοποίηση για: Αγγλικά

Greetings from Amazon.de.

Please note that your order is currently on hold pending the

verification of your billing information. We will be happy to proceed

with your order as soon as we receive a recent credit card statement

for the credit card you referenced for this order.

At your earliest convenience, please fax us a statement which displays

the billing name and address for the card. Our fax number is:

0941 788 78 240 (from Germany)

+49 941 788 78 240 (international)

Alternatively, you can ask the issuing bank of your credit card to

contact us with verification of these details.

You will not be able to access your account online until this

verification procedure has been completed. However, it is not

necessary to open a new account or place a new order; we will complete

the processing of outstanding orders once your billing information has

been verified.

Thank you for your patience with our security measures. Please don't

hesitate to contact us by email at adressen-bestaetigung@amazon.de

should you have any questions."

Εμένα μου μυρίζει άπατη πάντως, Πρόσεχε και ειδικά το κομμάτι με τον κλειδωμενο λογαριασμο . Για ποιο λόγο να στον κλειδώσουν? Όταν πας να κανεις login την μηνυμα παίρνεις?

Καλό είναι να τους στειλεις ένα e-mail για να το επιβεβαιώσεις ή ακόμα καλύτερα τηλέφωνο.

Εμένα μου μυρίζει άπατη πάντως, Πρόσεχε και ειδικά το κομμάτι με τον κλειδωμενο λογαριασμο . Για ποιο λόγο να στον κλειδώσουν? Όταν πας να κανεις login την μηνυμα παίρνεις?

Καλό είναι να τους στειλεις ένα e-mail για να το επιβεβαιώσεις ή ακόμα καλύτερα τηλέφωνο.

Να τι μου βγαζει οταν παω να μπω στον λογαριασμο (μεταφρασμενο στα Ελληνικα) παρολο και το μαιλ αλλα και ο κωδικος ειναι σωστος.

http://clip2net.com/s/1WXhQ

Το θεμα ειναι να στειλω email αλλα πως αφου δεν μπορω να κανω login στον λογαριασμο αλλα και τηλ. να παρω πως θα συνενοηθω στα Γερμανικα;

Και καλα ολα αυτα.

Αν θελω να ακυρωσω την παραγγελια χωρις να στειλω καμια επιβεβαιωση πως θα το κανω αφου δεν μπορω να μπω στον λογαριασμο;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Το θεμα ειναι να στειλω email αλλα πως αφου δεν μπορω να κανω login στον λογαριασμο

Μα ποιος ο λόγος να μπεις από τον λογαριασμό σου στο Amazon?

Μπες στο email σου και στείλε τους από εκεί...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...