pektis7 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Έχεις την έκδοση για ταμπλετ η την κανονική; Την κανονική για κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Την 5.4.5.51014 έχω κι εγώ, και δεν μου βγάζει ενημέρωση για νέα, παρόλο που στο play store δείχνει πλέον την 5.4.6 Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Κι εγώ την ίδια με τον παίκτη έχω. 5.4.6 Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Υπάρχει και σημερινή αναβάθμιση για το Swype; Μετά την ανακοίνωση του...ας μην το πω καλύτερα, δεν έχω Wi-Fi εδώ και δύο μέρες και από ότι βλέπω, δεν θα έχω και αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Σε εσάς στο σαιτ του TAXISNET όταν πληκτρολογώ username, password το ρημάδι το Swype δείχνει μόνο ένα γράμμα! Γράφω δεύτερο δείχνει το δεύτερο σβήνει το πρώτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Με τη χθεσινή αναβάθμιση πάει καλύτερα πάλι το Swype. Ευτυχώς είναι γρήγοροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σε εσάς στο σαιτ του TAXISNET όταν πληκτρολογώ username, password το ρημάδι το Swype δείχνει μόνο ένα γράμμα! Γράφω δεύτερο δείχνει το δεύτερο σβήνει το πρώτο! Αυτά είναι θέματα browser, όχι του Swype. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αυτά είναι θέματα browser, όχι του Swype. γιατι ομως με ολα τα αλλα πληκτρολογια οι χαρακτηρες φαινονται ολοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Έγινε αναβάθμιση στο TouchPal, που διορθώνει τη σειρά των γραμμάτων στο πληκτρολόγιο με τα 9 πλήκτρα. Το θέμα με το ερωτηματικό ακόμα δεν το διόρθωσαν πάντως. Μου ήρθε και εμένα πριν λίγο. Δεν την λες και μικρή αναβάθμιση πάντως. Χρειάστηκε ξανά τα θέματα, μιλάμε για καινούργια έκδοση. Σημαντική αλλαγή το ότι κρατάει την original λέξη πλέον με το πάτημα του space. Αυτό με το ερωτηματικό συμβαίνει μόνο στο ελληνικό σύμβολο, ας ελπίσουμε στην επόμενη να φτιαχτεί κι αυτό. Βλέπω μια καλύτερη λειτουργία γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Μου ήρθε και εμένα πριν λίγο. Δεν την λες και μικρή αναβάθμιση πάντως. Χρειάστηκε ξανά τα θέματα, μιλάμε για καινούργια έκδοση. Σημαντική αλλαγή το ότι κρατάει την original λέξη πλέον με το πάτημα του space. Αυτό με το ερωτηματικό συμβαίνει μόνο στο ελληνικό σύμβολο, ας ελπίσουμε στην επόμενη να φτιαχτεί κι αυτό. Βλέπω μια καλύτερη λειτουργία γενικά. Σήμερα μου πέρασε κι εμένα την αναβάθμιση και την βρίσκω πολύ καλή. Σε ποιο θέμα αναφέρεστε με το ερωτηματικό; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σήμερα μου πέρασε κι εμένα την αναβάθμιση και την βρίσκω πολύ καλή. Σε ποιο θέμα αναφέρεστε με το ερωτηματικό; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Με το ελληνικό ερωτηματικό υπάρχει πρόβλημα. Δεν αφήνει κενό μετά το ερωτηματικό, αλλά πριν από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Με το ελληνικό ερωτηματικό υπάρχει πρόβλημα. Δεν αφήνει κενό μετά το ερωτηματικό, αλλά πριν από αυτό. Σωστά, έχεις δίκιο. Το είχα παρατηρήσει αλλά νόμιζα πως γινόταν έτσι για κάποιον λόγο που δεν μπορούσα να καταλάβω, ενώ σε κόμμα, τελεία, θαυμαστικό, αφήνει κανονικά το κενό μετά και όχι πριν. Αναμένουμε λοιπόν πιθανή μελλοντική αναβάθμιση με την αντίστοιχη διόρθωση :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 σε αυτό το βίντεο στο 8ο δευτερόλεπτο φαίνεται η επιλογή του Swype "Τype in two languages" υπάρχει σε εσάς; σε εμένα όχι, και είναι κάτι που θα βόλευε αρκετα ρε γμτ :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 σε αυτό το βίντεο στο 8ο δευτερόλεπτο φαίνεται η επιλογή του Swype "Τype in two languages" υπάρχει σε εσάς; σε εμένα όχι, και είναι κάτι που θα βόλευε αρκετα ρε γμτ :worry:και εμενα δεν το εχει.γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 και εμενα δεν το εχει.γιατι? το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν υποστηρίζει τα ελληνικά-αγγλικά σε αυτή τη λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Είχα να χρησιμοποιήσω το Swype από το Σεπτέμβριο περίπου. Το ξαναδοκιμάζω αυτές τις μέρες και σε μακροσκελή post συνεχίζει να έχει lag,όπως και τότε. Ολοκληρώνεις τη λέξη,στην οθόνη βλέπεις ακόμα το πρώτο γράμμα και μετά από λίγο εμφανίζεται όλη η λέξη. Συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Είχα να χρησιμοποιήσω το Swype από το Σεπτέμβριο περίπου. Το ξαναδοκιμάζω αυτές τις μέρες και σε μακροσκελή post συνεχίζει να έχει lag,όπως και τότε. Ολοκληρώνεις τη λέξη,στην οθόνη βλέπεις ακόμα το πρώτο γράμμα και μετά από λίγο εμφανίζεται όλη η λέξη. Συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα. Δυστυχώς αυτό άρχισε να συμβαίνει πάλι με την τελευταία αναβάθμιση. Είναι ενήμεροι και προσπαθούν να το διορθώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Θέλω τη βοήθεια από τους έμπειρους σ' αυτό το thread. Παρότι έχω δοκιμάσει το TouchPal, και έχω αγορασμένο το SwiftKey, πάντα καταλήγω πίσω στο Swype που μου έχει βολέψει και μου αρέσει περισσότερο. Το πρόβλημα μου είναι όταν γράφω τη λεξη 'Δεν', το κινητό έχει σαν 1η στη πρόγνωση τη λέξη 'Δε.' και βάζει στο κείμενό μου ΠΑΝΤΑ αυτή. Πριν γράψω την επόμενη λέξη, πρέπει από τις λέξεις που έχει στην πρόγνωση να επιλέξω χειροκίνητα το 'Δεν'. Ψάχνοντας στο λεξιλόγιό μου, σίγουρα το 'Δε.' δεν είναι δική μου λέξη, πρέπει να προϋπήρχε στο κινητό. Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να τη βρω και να τη διαγράψω για να μη μου την εμφανίζει; Να πω ότι ήταν και καμία σωστή λέξη, πάει κι έρχεται!!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Άμα πατήσεις παρατεταμένα επάνω στο Δε, σου δίνει τη δυνατότητα να την σβήσεις από τις προβλέψεις τη λέξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Να πω ότι ήταν και καμία σωστή λέξη, πάει κι έρχεται!!!! Μια χαρά σωστή είναι ;) :D Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το swiftkey πόσο καιρό κάνει να μάθει τις νέες λέξεις τώρα πια; Παλιά ήταν πολύ γρήγορο σ' αυτό το θέμα και πρότεινε ολόκληρες προτάσεις αμέσως; Μαθαίνει σπάνια τώρα πια. Έχει 5 μέρες και ακόμη τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το swiftkey πόσο καιρό κάνει να μάθει τις νέες λέξεις τώρα πια; Παλιά ήταν πολύ γρήγορο σ' αυτό το θέμα και πρότεινε ολόκληρες προτάσεις αμέσως; Μαθαίνει σπάνια τώρα πια. Έχει 5 μέρες και ακόμη τίποτα. Αυτό είναι το μεγάλο του μειονέκτημα. Υπήρχε λέξη που δεν την μάθαινε με τίποτα. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν μια ρύθμιση ώστε να μπορούμε να προσθέτουμε εμείς τις λέξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Αυτό είναι το μεγάλο του μειονέκτημα. Υπήρχε λέξη που δεν την μάθαινε με τίποτα. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν μια ρύθμιση ώστε να μπορούμε να προσθέτουμε εμείς τις λέξεις? Κατάλαβα δηλαδή... Αυτό ακριβώς παθαίνω κι εγώ, μερικές λέξεις δε λέει να τις αποθηκεύσει. Πάντως, παλιά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Καταραμένο update του swype! Τώρα άντε να αποφασίσω... Lag ή να βάζω τις ίδιες λέξεις ξανά και ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Κατάλαβα δηλαδή... Αυτό ακριβώς παθαίνω κι εγώ, μερικές λέξεις δε λέει να τις αποθηκεύσει. Πάντως, παλιά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Καταραμένο update του swype! Τώρα άντε να αποφασίσω... Lag ή να βάζω τις ίδιες λέξεις ξανά και ξανά. Για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το Swype, από την στιγμή που το TouchPal κάνει όλα όσα λέτε; Κι όχι μόνο αυτό, συλλέγει σίγουρα και από αλλού πληροφορίες, γιατί μόλις γράψω για παράδειγμα "μωρή", μου βγάζει δίπλα λέξεις που δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω, π.χ. "αρρώστια", "τρέλα", κτλ... Κι αν σε κάποιες λέξεις βάζω συστηματικά κάποια συγκεκριμένη μετά, την επόμενη φορά είναι η πρώτη που μου προτείνει. Με λίγα λόγια, τι λείπει από το TouchPal και προτιμάτε ακόμα το Swype; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το Swype, από την στιγμή που το TouchPal κάνει όλα όσα λέτε; Κι όχι μόνο αυτό, συλλέγει σίγουρα και από αλλού πληροφορίες, γιατί μόλις γράψω για παράδειγμα "μωρή", μου βγάζει δίπλα λέξεις που δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω, π.χ. "αρρώστια", "τρέλα", κτλ... Κι αν σε κάποιες λέξεις βάζω συστηματικά κάποια συγκεκριμένη μετά, την επόμενη φορά είναι η πρώτη που μου προτείνει. Με λίγα λόγια, τι λείπει από το TouchPal και προτιμάτε ακόμα το Swype; To ΤouchPal είναι όλα τα λεφτά στην παραδοσιακή γραφή, έχω ξέχάσει όλα τα άλλα πληκτρολόγια. Edited November 24, 2013 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts