Karthan7 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Το στοκ πληκτρολόγιο της 4.2 μπορούμε να το βρούμε καπου σαν apk; Στον γουγλη ψάξε http://www.google.gr/search?nomo=1&hl=el&source=hp&biw=&bih=&q=stock+kayboard+4.2+apk&oq=stock+kayboard+4.2+apk&gs_l=firefox-hp.3...9208.37988.0.44514.23.9.1.13.0.0.172.1413.0j9.9.0...0.0...1ac.1.Dznd58vjPBw#hl=el&newwindow=1&nomo=1&spell=1&q=stock+keyboard+4.2+apk&sa=X&ei=BwslUcCvEKia1AW9_YCgDw&ved=0CCoQvwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.42661473,d.d2k&fp=b5fce2e1536e6b04&biw=360&bih=615 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Στον γουγλη ψάξε http://www.google.gr/search?nomo=1&hl=el&source=hp&biw=&bih=&q=stock+kayboard+4.2+apk&oq=stock+kayboard+4.2+apk&gs_l=firefox-hp.3...9208.37988.0.44514.23.9.1.13.0.0.172.1413.0j9.9.0...0.0...1ac.1.Dznd58vjPBw#hl=el&newwindow=1&nomo=1&spell=1&q=stock+keyboard+4.2+apk&sa=X&ei=BwslUcCvEKia1AW9_YCgDw&ved=0CCoQvwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.42661473,d.d2k&fp=b5fce2e1536e6b04&biw=360&bih=615αν το κατεβασουμε μετα λεξικο ελληνικο που θα βρουμε? επισης τωρα με το στοκ ics πληκτρολογιο της Htc γραφω 160 χαρακτηρες χωρις να χρειαζομαι go sms η handcent. με της 4.2 θα γραφω 160 χαρακτηρες η -μαλλον-οχι? Edited February 20, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 αν το κατεβασουμε μετα λεξικο ελληνικο που θα βρουμε? επισης τωρα με το στοκ ics πληκτρολογιο της Htc γραφω 160 χαρακτηρες χωρις να χρειαζομαι go sms η handcent. με της 4.2 θα γραφω 160 χαρακτηρες η -μαλλον-οχι? Χμμμ νομίζω δεν υποστηρίζει ελληνικά :mad: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Το stock πληκτρολόγιο της 4.2 υποστηρίζει ελληνικά και έχει και swype πληκτρολόγηση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Το stock πληκτρολόγιο της 4.2 υποστηρίζει ελληνικά και έχει και swype πληκτρολόγησηναι αλλα αν το περασω εγω στο htc μου που εχει ics τωρα θα εχει ελληνικο λεξικο?θα γραφω οπως με το μαμα Htc πληκτρολογιο,160 χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Δε γνωρίζω.Δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33485948 ή http://pocketnow.com/2012/10/30/android-4-2-stock-keyboard-now-available-for-download-unofficially και δοκίμασε το.Για το ελληνικό λεξικό πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και το κατεβάζεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Δε γνωρίζω.Δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33485948 ή http://pocketnow.com/2012/10/30/android-4-2-stock-keyboard-now-available-for-download-unofficially και δοκίμασε το.Για το ελληνικό λεξικό πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και το κατεβάζεις μπα το κατεβασα και γραφει μονο 70 και η εναλλαγη γλωσσας γινεται μονο απο μενου οχι με το πατημα ενος πληκτρου,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Όσες φορές και να βάλω το swype, πάντα καταλήγω τελικά στο swiftkey. Σαν τις προβλέψεις του swiftkey δεν έχω συναντήσει σε κανένα άλλο πληκτρολόγιο τελικά :D Και με το flow πλέον ακόμα καλύτερα. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Όσες φορές και να βάλω το swype, πάντα καταλήγω τελικά στο swiftkey. Σαν τις προβλέψεις του swiftkey δεν έχω συναντήσει σε κανένα άλλο πληκτρολόγιο τελικά :D Και με το flow πλέον ακόμα καλύτερα. Σήμερα έκανα αναβάθμιση στο SwiftKey 4 κ και έχει υποστήριξη sweep που το λέει Flow. Φοβερό νομίζω μετά από αυτό δεν υπάρχει καλύτερο πληκτρολόγιο. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Σήμερα έκανα αναβάθμιση στο SwiftKey 4 κ και έχει υποστήριξη sweep που το λέει Flow. Φοβερό νομίζω μετά από αυτό δεν υπάρχει καλύτερο πληκτρολόγιο. Βλέπω πολλούς να εκθειάζουν το Swiftkey, αλλά δε μπορώ να το προτιμήσω σε σχέση με το Swype. Τουλάχιστον στο beta, το Flow είναι χειρότερο από το Swype. Οι προβλέψεις του είναι πολύ καλές, αλλά δε μπορώ να κοιτάω στην πάνω γραμμή όσο γράφω. Επίσης, από τα (Ελληνικά/κεφαλαία) SMS μου για κάποιο λόγο δε μαθαίνει, οπότε πρέπει να περάσει λίγος καιρός για να μάθει τα γούστα μου χειροκίνητα... Κατά τα άλλα, η φωνητική πληκτρολόγηση όλων εκτός το στοκ χρειάζεται σύνδεση με δίκτυο, κάτι που δεν είναι πάντα εφικτό. Με λίγα λόγια, έχω τουλάχιστον 3 πληκτρολόγια εγκατεστημένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μπορεί κάποιος να αναφέρει την μνήμη που καταναλώνουν το Swiftkey και το Swype? Το Touchpal που χρησιμοποιώ απαιτεί περί τα 20-25MB (τουλάχιστον τόσο βλέπω στους task managers που έχω). Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μπορεί κάποιος να αναφέρει την μνήμη που καταναλώνουν το Swiftkey και το Swype? Το Touchpal που χρησιμοποιώ απαιτεί περί τα 20-25MB (τουλάχιστον τόσο βλέπω στους task managers που έχω). σε μενα το swiftkey λεει ~35 και το swype 14... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Εμένα Swype beta στα 37mb Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μπορεί κάποιος να αναφέρει την μνήμη που καταναλώνουν το Swiftkey και το Swype? Το Touchpal που χρησιμοποιώ απαιτεί περί τα 20-25MB (τουλάχιστον τόσο βλέπω στους task managers που έχω). Swype μεταξύ 30 και 38 SwiftKey μεταξύ 19 και 23. Αυτά στη συσκευή μου, NS, νομίζω όμως ότι η κατανάλωση από συσκευή σε συσκευή είναι διαφορετική. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ok, απλά ρώτησα γιατί με 202MB ram πρέπει να είμαι προσεκτικός στις επιλογές μου. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 καλουτσικο το swiftkey flow εληξε ομως η beta και δεν το βρισκει στο μαρκετ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 καλουτσικο το swiftkey flow εληξε ομως η beta και δεν το βρισκει στο μαρκετ.. Επειδή έγινε πλέον κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Όσες φορές και να βάλω το swype, πάντα καταλήγω τελικά στο swiftkey. Σαν τις προβλέψεις του swiftkey δεν έχω συναντήσει σε κανένα άλλο πληκτρολόγιο τελικά :D Και με το flow πλέον ακόμα καλύτερα. Μια από τα ίδια με όσα πληκτρολόγια έχω δοκιμάσει! Για το flow 3 ερωτήσεις: Α) αν όπως γράφουμε δεν πετύχει την πρόβλεψη, μας δίνει κάπως εναλλακτικές; Β) σημεία στίξης βάζουμε με τον κλασσικό τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Όσες φορές και να βάλω το swype, πάντα καταλήγω τελικά στο swiftkey. Σαν τις προβλέψεις του swiftkey δεν έχω συναντήσει σε κανένα άλλο πληκτρολόγιο τελικά :D Και με το flow πλέον ακόμα καλύτερα. Μια από τα ίδια με όσα πληκτρολόγια έχω δοκιμάσει! Για το flow 3 ερωτήσεις: Α) αν όπως γράφουμε δεν πετύχει την πρόβλεψη, μας δίνει κάπως εναλλακτικές; Β) σημεία στίξης βάζουμε με τον κλασσικό τρόπο; Ήμουν φανατικός του swiftkey, μέχρι που χρησιμοποίησα το TouchPal. Μετά από δύο μήνες χρήσης του TouchPal, είπα να δώσω μια ακόμα ευκαιρία στη νέα έκδοση του swiftkey. Δεν με εντυπωσίασε όμως. Επέστρεψα στο TouchPal. Στο flow του swiftkey με απογοήτευσε ότι δεν δίνει εναλλακτικές λέξεις, όπως κάνει στην αντίστοιχη λειτουργία του το TouchPal. Και σαν λεξικό και πρόγνωση λέξεων είναι τουλάχιστον εφάμιλλο, αν όχι καλύτερο από το swiftkey. Μεγάλα μειονεκτήματα του swiftkey που δεν διορθώθηκαν στη νέα έκδοση, είναι ότι δεν αποθηκεύει πάντα άμεσα μια λέξη που θέλεις να προσθέσεις και ότι υπάρχει ασυμβατότητα με κάποιες εφαρμογές (πχ. δεν λειτουργεί η πρόβλεψη όταν θέλω να γράψω κάτι στο facebook μέσω uc browser). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μια από τα ίδια με όσα πληκτρολόγια έχω δοκιμάσει! Για το flow 3 ερωτήσεις: Α) αν όπως γράφουμε δεν πετύχει την πρόβλεψη, μας δίνει κάπως εναλλακτικές; Β) σημεία στίξης βάζουμε με τον κλασσικό τρόπο; Η τρίτη ερώτηση που είναι; :p για το Α) δεν εχω δει να έχει κάτι, εκτός βέβαια αν πατήσεις μια φορά το backspace και επιλέξεις άλλη λέξη! Για το Β) νομίζω μόνο με το κλασσικό κουμπί. Εκτός απ'τα κενά, που μπορείς να τα βάλεις αν (χωρίς να σηκώσεις το δάχτυλο) πας στο space και μετά συνεχίσεις με την επόμενη λέξη. Ήμουν φανατικός του swiftkey, μέχρι που χρησιμοποίησα το TouchPal. Μετά από δύο μήνες χρήσης του TouchPal, είπα να δώσω μια ακόμα ευκαιρία στη νέα έκδοση του swiftkey. Δεν με εντυπωσίασε όμως. Επέστρεψα στο TouchPal. Στο flow του swiftkey με απογοήτευσε ότι δεν δίνει εναλλακτικές λέξεις, όπως κάνει στην αντίστοιχη λειτουργία του το TouchPal. Και σαν λεξικό και πρόγνωση λέξεων είναι τουλάχιστον εφάμιλλο, αν όχι καλύτερο από το swiftkey. Μεγάλα μειονεκτήματα του swiftkey που δεν διορθώθηκαν στη νέα έκδοση, είναι ότι δεν αποθηκεύει πάντα άμεσα μια λέξη που θέλεις να προσθέσεις και ότι υπάρχει ασυμβατότητα με κάποιες εφαρμογές (πχ. δεν λειτουργεί η πρόβλεψη όταν θέλω να γράψω κάτι στο facebook μέσω uc browser). Το touchpal μου είχε αρέσει απίστευτα όταν δεν είχε ακόμα ελληνικά και μάλιστα είχα επικοινωνήσει με την εταιρία και είχα βοηθήσει στον εμπλουτισμό του ελληνικού λεξικού. Ωστόσο για κάποιον περίεργο λόγο, όταν μπήκαν κι επίσημα τα ελληνικά, δεν μπόρεσα ποτέ να προσαρμοστώ και σταμάτησα να το χρησιμοποιώ :O Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Η τρίτη ερώτηση που είναι; :p :O Υπάρχουν 3 είδη ανθρώπων, αυτοί που ξέρουν να μετρούν και αυτοί που δεν ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Χαιρετώ την παρέα... μία ερώτηση... το swiftkey το έχουν σε έκπτωση 1.99 αξίζει σε σχέση με το swype;;; Με το τελευταίο είμαι αρκετά ευχαριστημένος πάντως... έχει και την φωνητική πληκτρολόγηση πλέον και στα ελληνικά... Αν σας είναι εύκολο να μου πείτε τι καλύτερο (πρακτικά) έχει το swiftkey... παντού διαβάζω πολύ καλά λόγια. Ευχαριστώ:P Πάρτο τώρα.Φοβερή πρόβλεψη. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Πώς περίπου ενεργοποιείς την φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά ? Μόλις το αγόρασα και εγώ Edited February 23, 2013 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Για μένα πιστεύω το Swiftkey ήταν από τα καλύτερα και τώρα με την ενσωμάτωση του Flow έγινε ακόμα καλύτερο. Με βολεύει ο εξής συνδυασμός: Flow-κλασικό πάτημα-προσωπικές προβλέψεις!!!Άψογος συνδυασμός μέχρι τώρα!Συνολικά πάει να γίνει το καλύτερο και αν προσθέσουν και φωνητική πληκτρολόγηση θα γίνει απλά ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ με διαφορά! :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Υπάρχουν 3 είδη ανθρώπων, αυτοί που ξέρουν να μετρούν και αυτοί που δεν ξέρουν. αυτό ακριβώς :P :P και για να επιστρέψω on topic, αυτή τη στιγμή, βλέπω το swiftkey στα 22mb το touchpal το δοκίμασα όταν αρχίσανε πολλά παιδιά να λένε εδώ ότι είναι πολύ καλό. δεν μπόρεσα να το συνηθίσω, ίσως λόγω interface, όσο και αν προσπάθησα! πάντως είχε πολύ καλή πρόβλεψη, ακόμα και καθημερινή γλώσσα. Edited February 23, 2013 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts