ilka71 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 γιατί όμως στην περιγραφή και στο απλό και στο pro touchpal γράφει contains ads? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 ε για να το γραφει... θα περιεχει.. adblocker εχεις; οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) εχουν logging, τρεξε το touchpal και πηγαινε στο adblocker να δεις τι ψαρια θα πιασει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 ε για να το γραφει... θα περιεχει.. adblocker εχεις; οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) εχουν logging, τρεξε το touchpal και πηγαινε στο adblocker να δεις τι ψαρια θα πιασει..συγνώμη αλλά η ΠΛΗΡΩΜΈΝΗ έκδοση η pro θα έχει διαφημίσεις;;; αυτό ρωτάω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 παμε παλι: γιατι πιστευεις οτι οι pro εκδοσεις δεν εχουν διαφημισεις; και επαναλαμβανω, γιατι δεν βαζεις log στον adblocker σου να δεις αν εχουν ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 συγνώμη αλλά η ΠΛΗΡΩΜΈΝΗ έκδοση η pro θα έχει διαφημίσεις;;; αυτό ρωτάω Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΑν πληρώνεις συνδρομή δεν βλέπεις διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 συγνώμη αλλά η ΠΛΗΡΩΜΈΝΗ έκδοση η pro θα έχει διαφημίσεις;;; αυτό ρωτάω Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΔεν έχει Το έχω 2 χρόνια σε εμένα και στις γυναίκας μου. Πληρώνω κοντά 12€/χρόνο αλλά αξίζει Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Παιδιά απέσυραν το swype από το store τελείως ? Άλλαξα συσκευή και πήγα να το βάλω και δεν το βρίσκω :( έστειλα το apk από την παλιά συσκευή αλλά μετά από reboot ήθελε ξανά εγκατάσταση. Δυστυχώς μάλλον είναι κοντά το οριστικό του τέλος...? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Παιδιά απέσυραν το swype από το store τελείως ? Άλλαξα συσκευή και πήγα να το βάλω και δεν το βρίσκω :( έστειλα το apk από την παλιά συσκευή αλλά μετά από reboot ήθελε ξανά εγκατάσταση. Δυστυχώς μάλλον είναι κοντά το οριστικό του τέλος...? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Το Swype δυστυχώς έχει τελειώσει οριστικά εδώ και αρκετό καιρό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Πάντως υπάρχει το apk για όποιον θέλει. Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Πάντως υπάρχει το apk για όποιον θέλει. Sent from my One Plus 5T Σίγουρα υπάρχει παντού στο ίντερνετ. Η ανάπτυξη είναι που έκανε εμένα προσωπικά να το βγάλω. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Παιδιά απέσυραν το swype από το store τελείως ? Άλλαξα συσκευή και πήγα να το βάλω και δεν το βρίσκω :( έστειλα το apk από την παλιά συσκευή αλλά μετά από reboot ήθελε ξανά εγκατάσταση. Δυστυχώς μάλλον είναι κοντά το οριστικό του τέλος...? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Εγώ το βλέπω στο playstore, αλλά το έχω εγκατεστημένο. Το λινκ εδώ... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc&utm_source=swype&utm_medium=button&utm_campaign=gs Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Δεν φαίνεται σε εμένα , ίσως όντως επειδή το έχεις εγκαταστήσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Φαίνεται και σε εμένα που δεν το έχω εγκαταστημένο αλλά το είχα αγοράσει πριν χρόνια. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ρε παιδιά στα settings του Gboard δεν είχε μια επιλογή που έδειχνε με ποιον λογαριασμό Google συγχρονίζει; Γιατί δεν το βλέπω πια; Κάνω λάθος; Έκανα hard reset στο τηλ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Gboard και Swiftkey δεν μπορέσαμε να τα βρούμε . Άλλη εναλλακτική υπάρχει ? Πιο κοντά στο swype Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 (edited) Ρε παιδιά στα settings του Gboard δεν είχε μια επιλογή που έδειχνε με ποιον λογαριασμό Google συγχρονίζει; Γιατί δεν το βλέπω πια; Κάνω λάθος; Έκανα hard reset στο τηλ μου. Στις ρυθμίσεις του GBoard στο υπομενού "Dictionary" στα Learned words / Sunc Learned works σε μένα γράφει "Currently using xxx@gmail.com". Edited June 2, 2018 by coolnetgr Εισαγωγή screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Στις ρυθμίσεις του GBoard στο υπομενού "Dictionary" στα Learned words / Sunc Learned works σε μένα γράφει "Currently using xxx@gmail.com". Και σε εμένα δεν έχει τέτοια ρύθμιση. 7.2.9.197069278 έκδοση. Εσύ ποια έχεις; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 και εμένα μια χαρά δείχνει ποιον λογαριασμό /email έχω στο gboard. πάντα το δείχνει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Σε εμένα υπήρχε ακριβώς αυτή η ρύθμιση αλλά μετά το reset που έκανα στο τηλ λόγω update και αφού πέρασα εκ νέου το Gboard δεν υπάρχει πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Και σε εμένα δεν έχει τέτοια ρύθμιση. 7.2.9.197069278 έκδοση. Εσύ ποια έχεις; Την ίδια έκδοση. Περίεργο. Μήπως να παίξεις με τον συγχρονισμό; Κλείσιμο-άνοιγμα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Κ εγώ την ίδια Άρα δεν έχει να κάνει με την συσκευή. LG G6 έχω εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Είχα το ίδιο πρόβλημα και είχα δοκιμάσει τα πάντα. Ήμουν ένα βήμα πριν το hard reset. Είναι πρόβλημα της αναβάθμισης του gboard. Κανε απεγκατάσταση την εφαρμογή. Βρες μια παλαιότερη έκδοση από το apkmirror και βάλτη. Μετά κάνεις αναβάθμιση από το market στην πιο πρόσφατη. Έτσι κατάφερα και επανέφερα τον συγχρονισμό.. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Για να δούμε. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα που θα είναι κοντά σε Wi-Fi. Ευχαριστώ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Είστε στην beta έκδοση ή την κανονική; Για όσους έχουν το "πρόβλημα" εννοώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Εγώ μάλλον beta. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts