sakissalonika Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Νομίζω ότι πρέπει να λειτουργεί μόνο σε Samsung συσκευές. Οπότε οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να το ανοίξουμε. Κατεβαίνει, κάνει εγκατάσταση αλλά δεν ανοίγει.Σε Α5 2017 δεν εγκαταστάθηκε πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Νομίζω ότι πρέπει να λειτουργεί μόνο σε Samsung συσκευές. Οπότε οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να το ανοίξουμε. Κατεβαίνει, κάνει εγκατάσταση αλλά δεν ανοίγει. Και σε J5 2016 δεν εγκαθίσταται. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Και σε J5 2016 δεν εγκαθίσταται. Επίσης Θέλει : Min: Android 7.0 (Nougat, API 24) Target: Android 7.1 (Nougat MR1, API 25) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Επίσης Θέλει : Min: Android 7.0 (Nougat, API 24) Target: Android 7.1 (Nougat MR1, API 25) Δεν πιστεύω ότι μόνο αυτά είναι τα προαπαιτούμενα γιατί αυτά που αναφέρεις τα έχει το Α5 που δοκίμασα. Κάτι άλλο παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Έχει 64 bit CPU το α5? Αν ναι δεν ξέρω γιατί δεν παίζει. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Έχει 64 bit CPU το α5? Αν ναι δεν ξέρω γιατί δεν παίζει. Sent from my SM-N960F using TapatalkΝαι 64 έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Δεν ξέρω τι παίζει. Έκανα το τηλ ένα factory reset σήμερα κ πέρα του ότι δεν υπάρχει πλέον το neural keyboard, δε μπορώ να κάνω ούτε το apk install σε note 9... Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Δεν ξέρω τι παίζει. Έκανα το τηλ ένα factory reset σήμερα κ πέρα του ότι δεν υπάρχει πλέον το neural keyboard, δε μπορώ να κάνω ούτε το apk install σε note 9... Εαν πας στο galaxy apps και κάνεις αναζήτηση δεν στο βγαζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Βγάζει το κανονικό μόνο. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Πολυ παράξενο εγώ σε 9αρι έκανα αναζήτηση μου το έβγαλε το έκανα install και παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 και σε a8 δεν το βγαζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Στο Galaxy Αρρs μια χαρά το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ποια συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Note 9..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Τι χώρα έχετε τις συσκευές σας και από πού τις αγοράσατε το σκεφτήκατε;......... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Τι χώρα έχετε τις συσκευές σας και από πού τις αγοράσατε το σκεφτήκατε;......... Παίζει κι αυτό. ''Βάλε Ινδία'' που λέμε και εμείς οι Χιαόμιδες!!! Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Ερώτηση φωνητικής πληκτρολόγησης Gboard: Έχω το τηλέφωνο σεταρισμένο στα αγγλικά. Ενώ αναγνωρίζει τα αγγλικά σημεία στίξης στην Αγγλική γλώσσα, στην ελληνική δεν τα αναγνωρίζει είτε τα πω στα Αγγλικά είτε στα ελληνικά. Υπάρχει καμία λύση για αυτό; Σε σας πως συμπεριφέρεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 πλέον ενσωματώθηκε στο swiftkey beta αυτόματη μετάφραση της Microsoft! χωρίς να αλλάξεις εφαρμογή γράφεις πχ ελληνικά και στα γράφει επιτόπου ότι γλώσσα διαλέξεις! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) Νόμιζα είμαι ο μόνος που χρησιμοποιεί beta :D Πολύ καλό update πράγματι. Χωρίς να αλλάζεις εφαρμογές για να δεις πως είναι μια λέξη σε άλλη γλώσσα. Μέσα από τη μπάρα εργασιών στην περνάει στο κείμενο που γράφεις αυτόματα. Edited September 4, 2018 by nfeel Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Έχει κάποιος πρόβλημα με το gboard, να μην του βγάζει καν διορθώσεις και προτάσεις στα ελληνικά ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός των αγγλικών? Έκανα clear data / cache αλλά τίποτα. Όχι τίποτα άλλο, δεν βρίσκω και άλλα πληκτρολόγια να μου αρέσουν! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Έχω το ίδιο πρόβλημα, διορθώνει μόνο στην γλώσσα του τηλεφώνου σε MIUI 9.6.4, καμιά ιδέα? Άλλα πληκτρολόγια έχουν φωνητική πληκτρολόγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Άλλα πληκτρολόγια έχουν φωνητική πληκτρολόγηση? Το Swiftkey έχει πάντως. Αλλά από όσο θυμάμαι είναι "powered by" Google ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει να κάποιος πως εμφανίζονται τα βέλη περιήγησης στο Gboard; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 γιατί έχει βέλη το gboard? θα το ήθελα και εγώ. Το Swiftkey έχει πάντως. Αλλά από όσο θυμάμαι είναι "powered by" Google ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει να κάποιος πως εμφανίζονται τα βέλη περιήγησης στο Gboard; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Στο λογότυπό επιλογή τις 3 ... τελείες και επιλογή Text Editing Edited September 9, 2018 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Στο λογότυπό επιλογή τις 3 ... τελείες και επιλογή Text EditingΕυχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Το Swiftkey έχει πάντως. Αλλά από όσο θυμάμαι είναι "powered by" Google Και πως ενεργοποιείται η φωνητική πληκτρολόγηση στο swiftkey, να μου εμφανίζεται μικροφωνάκι πχ στο viber ή στα μηνύματα? Άκυρη η ερώτηση, το βρήκα, πατάς παρατεταμένα το κόμμα και εμφανίζεται το μικρόφωνο, βέβαια είναι πιο δύσκολο να το ενεργοποιήσεις από ότι στο gboard, ειδικά αν το χρειάζεσαι στο αυτοκίνητο. Edited September 9, 2018 by harrispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts