Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, το είδαμε και το Swype που το στήσαμε σε νέα/νέες συσκευές και δεν παίζουν οι λέξεις μας

edit: οκ, έπαιξε μόλις, επιτέλους, απενεργοποίησα τα δεδομένα εκπαίδευσης και ενεργοποίησα ξανά το συγχρονισμό κι έπαιξε, ουφ

Edited by patrickdrd

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ναι, το είδαμε και το Swype που το στήσαμε σε νέα/νέες συσκευές και δεν παίζουν οι λέξεις μας

edit: οκ, έπαιξε μόλις, επιτέλους, απενεργοποίησα τα δεδομένα εκπαίδευσης και ενεργοποίησα ξανά το συγχρονισμό κι έπαιξε, ουφ

Εσύ γενικά βιάζεσαι να κρίνεις.

Ακόμα μια χαρά δουλεύει το swype.

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ακόμα μια χαρά δουλεύει το swype.

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

Αυτό είναι το πρόβλημα. Που πάμε μόλις δεν θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Η καλύτερη λύση δείχνει να είναι το Gboard (μιας και λογικά όσο υπάρχει Android θα το υποστηρίζει η Google), αλλά χωρίς την αποθήκευση λέξεων είναι άχρηστο.

Τα υπόλοιπα, με καλύτερο μάλλον το Swiftkey, άρχισα τα φοβάμαι. Αν έκλεισε το Swype μπορεί να κλείσουν και τα υπόλοιπα, οπότε φτου και από την αρχή.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

καλη η ερωτηση που παμε μετα, αλλα αν ειχαμε να παμε καπου θα πηγαιναμε απο τωρα,

δοκιμασα (ξανα, και αγορασμενο) το swiftkey, τζιφος, παλι δεν μ αρεσε,

δοκιμασα και multiling, παπακια, πολυ primitive, αν και παναλαφρο απ την αλλη μερια,

gboard δεν εχω δοκιμασει, αν και απ αυτα που διαβαζω μαλλον δεν...

η μεγαλυτερη μλκια ειναι που δεν εχουν export & import να παρουμε τις λεξεις απ το swype

να τις μεταφερουμε, ετσι μου ρχεται, οταν ερθει εκεινη η ωρα... να τις γραψω σε ενα χαρτι και

να τις περασω με το χερακι, ε, αει σιχτιρ, λεξεις τοσων ετων και να τις χασουμε δεν λεει..

και θελουμε και κατι να εχει το λεξικο του swype (μαλλον δεν θα βρουμε επισης),

αλλα και το συρσιμο του swype, εμεις οι... συρσιματακηδες :D

Και εγώ τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα αρχίσει να κολλάει. Τόσα χρόνια με τόσες λέξεις θα είναι απογοητευτικό να πρέπει να ξεκινήσεις ξανά από την αρχή.

Και ιδιαίτερα, όπως είπα και πιο πάνω, όταν οι άλλες εφαρμογές πχ GBoard που δείχνει ότι επικρατεί με σχέση τους άλλους, δεν αποθηκεύουν λέξεις τόσο εύκολα.

Ας ελπίσουμε να αργήσει πολύ αυτή η στιγμή...

Για τη μεταφορά των λέξεων από εφαρμογή σε εφαρμογή, όντως είναι εκνευριστικό που δεν γίνεται, αλλά είναι και λογικό. Είναι ο τρόπος τους να σε κρατήσουν στην εφαρμογή τους.

Sent from my One Plus 5T

Πριν καιρό γύρισα στο Gboard και παράτησα όλα τα άλλα. Δυσκολεύτηκα στην αρχή. Έχασα πολλές λέξεις που πέρασα μια μια, λόγω της μη επαναφοράς του λεξικού μεταξύ διαφορετικών εκδόσεων Android, αλλά πλέον το έχω συνηθίσει. Θα χρησιμοποιούσα ευχαρίστως το TouchPal, αν δεν είχε την ετήσια πληρωμή ή τις άθλιες διαφημίσεις.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Touch pal με τη συνδρομή και έχω ηρεμήσει.

Και εγώ και η γυναίκα μου.

Έχει κι αυτό μικρό θεματάκια αλλά πολύ λιγότερα απ τα άλλα ενώ έχει και ευκολίες που δε τις βρίσκω αλλού και όταν το αλλάζω για δοκιμή άλλου γυρίσω άρον άρον πίσω..

Υπόψιν έχω τα πιο πολλά keyboards αγοράσει και η συνδρομή στο touch pal μου τη σπάει όχι για το κόστος αλλά για τις εξυπνάδες που βρίσκουν να μας τα παίρνουν αλλά τι να κάνεις.

Το πληκτρολόγιο είναι κάτι βασικό που το χρησιμοποιείς όλη μέρα..

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Χαίρεται, μόλις αγόρασα το ulefone ένα πολύ καλό κ δυνατό κινητο. Όμως έχω μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορώ με τίποτα, όσο κ να ψάξω στο playstore, να βρω πληκτρολόγιο 3χ4 με ελληνικά κ Τ9. Ας μου πει κάποιος ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα.. Έχω δοκιμάσει κ touchpall, SwiftKey, Shype. Τίποτα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Edited by Chloehr

Χαίρεται, μόλις αγόρασα το ulefone ένα πολύ καλό κ δυνατό κινητο. Όμως έχω μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορώ με τίποτα, όσο κ να ψάξω στο playstore, να βρω πληκτρολόγιο 3χ4 με ελληνικά κ Τ9. Ας μου πει κάποιος ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα.. Έχω δοκιμάσει κ touchpall, SwiftKey, Shype. Τίποτα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Το touchpal είχε τέτοιο πληκτρολόγιο πάντως. Δεν ξέρω αν το έβγαλαν στις νεότερες εκδόσεις βέβαια, γιατί πλέον δεν το χρησιμοποιώ

Δοκίμασε το Smart keyboard Pro. Σε Τ9 ήταν άψογο όσο το είχα

Το εχω εδω και 7 χρονια, σε ολα τα κινητα/tablets και οτι περασε απο τα χερια μου,

και παροτι κανεις δεν μιλα πλεον γι'αυτο,

δεν το αλλαζω με τιποτε!

Βασικα, ελπιζω επειδη ειναι παλιο, να μην στελνει τιποτε κωδικους μου δεξια κι αριστερα...οπως μαθαινω οτι κανουν διαρροες τα νεοτερα πληκτρολογια...

Τις τελευταίες δύο μέρες παρατηρώ στο SwiftKey ότι το backspace και το enter κολλάει. Έχετε παρατηρήσει κάτι; τι προτείνετε;

Τις τελευταίες δύο μέρες παρατηρώ στο SwiftKey ότι το backspace και το enter κολλάει. Έχετε παρατηρήσει κάτι; τι προτείνετε;

GBoard....

Χαχαχ... πλάκα κάνω!

Μήπως υπάρχει κάποιο update που δεν έχεις κάνει;

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν το SwiftKey έχει πληκτρολόγιο 3χ4 γιατί δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Αν ξέρει κάποιος κ αν όντως εχει. Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς πατάω για να το ενεργοποιήσω.

Ναι ακριβώς Τ9 εννοώ. Τοτε μηπως γνωρίζετε αν εχει το touchpall η κάποια αλλη εφαρμογή εκτος απο αυτη της Samsung?
Το touchpal έχει T9

Ναι ακριβώς Τ9 εννοώ. Τοτε μηπως γνωρίζετε αν εχει το touchpall η κάποια αλλη εφαρμογή εκτος απο αυτη της Samsung?

7 μηνύματα πριν απαντώ την ίδια ερώτηση σε άλλον φίλο

Παιδιά ευχαριστώ για την απάντηση σας. Όμως δεν μπορώ να βρω πουθενά στο TouchPal το Τ9 σε στυλ 3χ4.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κ το smart board key τουλάχιστον το trial δεν λειτουργούσε το Τ9 παρόλο π ήταν 3χ4

Smart Keyboard Pro > Γενικές ρυθμίσεις > Οριζόντια προβολή > Τ9

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• 2 weeks later...

Χρόνια οπαδός του swiftkey σήμερα δοκίμασα το TouchPal και έπαθα την πλάκα μου.. Το πληκτρολόγιο είναι απίστευτο ειδικά στα ελληνικά.. Θυμίζει swiftkey στις παλιές καλές μέρες του.. Θα το δοκιμάσω λίγες μέρες ακόμη και μετά το αγοράζω κανονικά

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρόνια οπαδός του swiftkey σήμερα δοκίμασα το TouchPal και έπαθα την πλάκα μου.. Το πληκτρολόγιο είναι απίστευτο ειδικά στα ελληνικά.. Θυμίζει swiftkey στις παλιές καλές μέρες του.. Θα το δοκιμάσω λίγες μέρες ακόμη και μετά το αγοράζω κανονικά

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

να μην είχε συνδρομή αλλά μια εφάπαξ πληρωμή θα το κράταγα και εγώ

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου