mimo Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) Το swype οτι άλλο και να δοκιμάσω ,είναι κορυφαίο . Και στο swiping και στο λεξικό και στην φωνητική πληκτρολόγηση. Και το touchpal και το swiftkeyx και το fleksy αγορασμένα αρκετά καλά και αυτά . Εκτός του touchpal όλα τ αλλα είναι βαριά. Γύρισα όμως σε google γιατί έπαψε να είναι άσχημο και αργό και είναι κι ελαφρύ ,όμως η φωνητική είναι άχρηστη ,αφού δεν πιάνει τα σημεία της στίξης και η διόρθωση των λέξεων κάνει παλαβά , ενώ έχει την λέξη στο λεξικό του δεν την προτείνει αλλά προτείνει άτονες λέξεις συχνά πυκνά και αυτό είναι εκνευριστικό. Υγ: σε πληκτρολόγηση και λεξικό το fleksy είναι απολαυστικό. Edited June 4, 2015 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Εγκατέστησα για πρώτη φορά το TouchPal 2015 σε αντικατάσταση του Swype που είχα. Νομίζω ότι τα πηγαίνει πολύ καλά και στο swiping και είναι αισθητά πιο ελαφρύ. Για την ώρα συνεχίζω με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Εγκατέστησα για πρώτη φορά το TouchPal 2015 σε αντικατάσταση του Swype που είχα. Νομίζω ότι τα πηγαίνει πολύ καλά και στο swiping και είναι αισθητά πιο ελαφρύ. Για την ώρα συνεχίζω με αυτό. Νομίζω ότι το TouchPal έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τα υπόλοιπα. Θα ήθελα να τους ανταμείψω αγοράζοντας την εφαρμογή αλλά αυτά που πουλάνε δε με ενδιαφέρουν. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Μάλλον είμαι ο μόνος που μετά από 1.5 χρόνο swyping με το TouchPal, το έχω γυρίσει στο Τ9 και δεν το μετανιώνω. Δε γράφω πιο γρήγορα, γράφω όμως πιο σταθερά, χωρίς σχεδόν κανένα back space. Η αιτία που γύρισα σε Τ9 είναι λίγο αστεία. Βασικά ήθελα να στέλνω μηνύματα όταν ήμουν στη δουλειά μου, ως υπάλληλος γραφείου, και απαγορευόταν να χρησιμοποιούμε κινητά. Έτσι λοιπόν το swyping ήταν εξαιρετικά δύσκολο χωρίς να σηκώσεις το τηλέφωνο από το γραφείο, και με το ένα χέρι. Έτσι λοιπόν δοκίμασα τα τ9 και γράμμα γράμμα έγραφα. Ώσπου τελικά μου έμεινε το κουσούρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Νομίζω ότι το TouchPal έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τα υπόλοιπα. Θα ήθελα να τους ανταμείψω αγοράζοντας την εφαρμογή αλλά αυτά που πουλάνε δε με ενδιαφέρουν. Θα το αγόραζα και εγώ, όπως έκανα και με τα άλλα πληκτρολόγια, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το σύστημα με την ετήσια συνδρομή που έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλησπέρα, στο Swiftkey πως μπορούμε να εισάγουμε κεφαλαίο γράμμα με τόνο (π.χ. στην αρχή της λέξης). Αν κάνω εισαγωγή με swipe την λέξη την καταλαβαίνει και βάζει τόνο, αλλά χειροκίνητα πως το κάνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Νέα αναβάθμιση Swype.Δεν την κάνω και έχω μείνει στην προ προηγούμενη.αυτοί κάθε φορά κάτι χαλάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλησπέρα, στο Swiftkey πως μπορούμε να εισάγουμε κεφαλαίο γράμμα με τόνο (π.χ. στην αρχή της λέξης). Αν κάνω εισαγωγή με swipe την λέξη την καταλαβαίνει και βάζει τόνο, αλλά χειροκίνητα πως το κάνω; Πατάς το βέλος στα αριστερά του πληκτρολογίου που κάνει τα γράμματα κεφαλαία και μετά με παρατεταμένο πάτημα στο γράμμα που θες σου βγαίνει η σχετική επιλογή να το πατήσεις τονισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Νέα αναβάθμιση Swype.Δεν την κάνω και έχω μείνει στην προ προηγούμενη.αυτοί κάθε φορά κάτι χαλάνε τι χαλάσαν στην τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 τι χαλάσαν στην τελευταία; Διάβασε τα σχόλια.Κάτι με την εναλλαγή γλώσσας.Όπως και σε προηγούμενες εκδόσεις τα bug δεν είναι σε όλες τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 α, οκ, δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε δύο συσκευές που το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ευτυχώς με τν τελευταία αναβάθμιση επανήλθε το swype από το πρόβλημα που είχα(Δεν μπορούσα να γράψω με swype). Δοκίμασα touchpal, swiftkey, Google keyboard αλλά κανένα δεν είχε τόσο καλό swype, ήδη νιώθω ότι γράφω πολύ πιο γρήγορα και άνετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Πατάς το βέλος στα αριστερά του πληκτρολογίου που κάνει τα γράμματα κεφαλαία και μετά με παρατεταμένο πάτημα στο γράμμα που θες σου βγαίνει η σχετική επιλογή να το πατήσεις τονισμένο. Εννοείς το shift και μετά παρατεταμένο πάτημα του Α π.χ., σωστά; Αυτό έκανα γιατί είναι και το προφανές αλλά μου βγάζει σαν επιλογή μόνο @ και Α edit: έχω ενεργοποιημένη την επιλογη για τονισμένους χαρακτήρες, και αυτό το κάνει μόνο στα κεφαλαία, στα μικρά με παρατεταμένο πάτημα μου εμφανίζει την επιλογή για τονισμένο γράμμα. Μήπως έιναι bug? Edited June 6, 2015 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Κι εγώ από τότε που έβαλα Lollipop δεν μπορώ να βάλω τόνους στα κεφαλαία με το SwiftKey. Πολύ εκνευριστικό. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Κι εγώ από τότε που έβαλα Lollipop δεν μπορώ να βάλω τόνους στα κεφαλαία με το SwiftKey. Πολύ εκνευριστικό. Έχεις δίκιο, το δοκίμασα τώρα σε KitKat και υπάρχει κανονικά τονισμένο το κεφαλαίο γράμμα, στην Lollipop δεν έπαιζε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Έχεις δίκιο, το δοκίμασα τώρα σε KitKat και υπάρχει κανονικά τονισμένο το κεφαλαίο γράμμα, στην Lollipop δεν έπαιζε. Δε νομίζω ότι είναι θέμα έκδοσης Android πρώτον γιατί δεν έχουν σχέση τα τρίτα πληκτρολόγια με το Android και δεύτερον γιατί εγώ με TouchPal και 5.1 έχω κανονικά τονισμένα κεφάλαια αν θέλω. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δε νομίζω ότι είναι θέμα έκδοσης Android πρώτον γιατί δεν έχουν σχέση τα τρίτα πληκτρολόγια με το Android και δεύτερον γιατί εγώ με TouchPal και 5.1 έχω κανονικά τονισμένα κεφάλαια αν θέλω. Μα όχι δεν λέω αυτό, προφανώς θέμα του Swiftkey είναι, μπορεί να άλλαξε κάτι με την Lillipop και να μην το έχουν φτιάξει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Πριν λίγες μέρες έκανε αναβάθμιση το SwiftKey και μου φαίνεται πιο αργό, σα να κολλάει μερικές φορές. Το χει παρατηρήσει άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 MessagEase για αυτούς που δεν χωνεύουν τα QWERTY πληκτρολόγια. Υποστηρίζει και Ελληνικά και έχει και ξεχωριστό παιχνίδι για εκμάθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Πριν λίγες μέρες έκανε αναβάθμιση το SwiftKey και μου φαίνεται πιο αργό, σα να κολλάει μερικές φορές. Το χει παρατηρήσει άλλος; Ναι! Μου ψιλοσπαει τα νεύρα τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Και ήθελα να το περάσω σαν δεύτερο. Με αυτά όμως που ακούω, δύσκολα. Ίσως περάσω το Swype. Έχουν διορθώσει το κενό μετά το κόμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Και στο playstore κοίταξα μόλις τώρα και βλέπω ότι αρκετοί κάνουν παράπονα ότι είναι αργό μετά το τελευταίο update. Ξενερωσα γιατί μέχρι πρόσφατα ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Θα περάσω κανένα άλλο και όταν κάνουν update το ξαναδοκιμαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 MessagEase για αυτούς που δεν χωνεύουν τα QWERTY πληκτρολόγια. Υποστηρίζει και Ελληνικά και έχει και ξεχωριστό παιχνίδι για εκμάθηση. Το δοκίμασα αλλά προσωπικά δεν με βόλεψε, πρωτότυπο πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ αλλα θελω να ρωτησω το εξης : εχω προσθετο πληκτρολογιο bluetooth στο ταμπλετ αλλα δεν μπορω να το κανω να γραψει ελληνικα. Εχω επισης και το swiftkey που βασικα χρησιμοποιω. Υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη για να κανει τη δουλεια ; Μηπως πρεπει αναγκαστικα να υποστηριζει ελληνικα το hardware πληκτρολογιο ; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 External keyboard helper pro Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts