TheBerliner Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Αφού το κινητό πήγε για σέρβις κι είχα κάνει επαναφορά δοκίμασα το swype. Γενικά δεν μου άρεσε αυτός ο τρόπος γραψίματος αλλα τελικά όντως είναι γρήγορο. Αλλά θέλει εξοικείωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Αφού το κινητό πήγε για σέρβις κι είχα κάνει επαναφορά δοκίμασα το swype. Γενικά δεν μου άρεσε αυτός ο τρόπος γραψίματος αλλα τελικά όντως είναι γρήγορο. Αλλά θέλει εξοικείωση Ισχύει... αλλά δεν θα σου πάρει πολύ καιρό για την εξοικείωση. Επίσης, μάθε τα tips και κυρίως τα gestures που έχει, είναι πολύ βολικά/χρήσιμα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Η εναλλαγή γλώσσας γίνεται κάνοντας Swype από το σήμα του Swype κάτω αριστερά προς το space (κουμπί για κενό). Αν έχω καταλάβει σωστά τί εννοείς.. γιατί γενικά όσες γλώσσες θες μπορείς να έχεις. Thanks, αυτο ηταν. :D:D Μπορείς ακόμη να κάνεις εναλλαγή στις γλώσσες με παρατεταμένο πάτημα στο space, όπου και σου εμφανίζει τις γλώσσες και επιλέγεις. Αυτό βολεύει όταν έχεις π.χ. περισσότερες από δύο γλώσσες. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Δοκιμασα κι εγώ διάφορα, αν κι εγώ πιστευω οτι το μητρικο Τ9 στα Microsoft κινητά, ειναι απλά θεϊκό!.. Κατέβασα το Swiftkey.. Και ειναι οντως καλύτερο σε σχεση με τα άλλα, αν και δεν ειμαι αντικειμενικος κριτής, γιατί με ενδιαφέρει κυρίως το κομμάτι της πρόβλεψης λέξης... Απλώς, με χαλάει που δεν τονιζει τις λέξεις.. Δηλαδη, πχ, στο Windows κινητο μου, πατάς "καλησπέρα" και μολις πατήσεις κενό για να πας στην επομενη λέξη, την πετάει τονισμένη... Ακομα κι αν το γράψεις "καλσπρα"... Διαβάζει "καλησπέρα" και στο πετάει διορθωμένο ΚΑΙ τονισμένο... Υπάρχει κάτι ανάλογο σε Android??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) Σχεδόν όλα τα πληκτρολόγια στο android τονίζουν αυτόματα. Επιπλέον έχουν και swipe στα ελληνικά, όπως έχεις εσύ μόνο στα αγγλικά στο WP. Ακόμα ομως και αν θέλεις το κλασσικό typing, υπάρχει το swifkey πχ που και πάλι είναι εξωπραγματικό. Τα πληκτρολόγια γενικότερα είναι πολλά χρόνια μπροστά. Ένα από τα πράγματα που μου λείπει στο 930. Μου κάνει εντύπωση που δεν σε βόλεψε το Swiftkey. Μαθαίνει από τις λέξεις σου και μέρα με την μέρα γίνεται καλύτερο. Edited March 6, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Δοκιμασα κι εγώ διάφορα, αν κι εγώ πιστευω οτι το μητρικο Τ9 στα Microsoft κινητά, ειναι απλά θεϊκό!.. Κατέβασα το Swiftkey.. Και ειναι οντως καλύτερο σε σχεση με τα άλλα, αν και δεν ειμαι αντικειμενικος κριτής, γιατί με ενδιαφέρει κυρίως το κομμάτι της πρόβλεψης λέξης... Απλώς, με χαλάει που δεν τονιζει τις λέξεις.. Δηλαδη, πχ, στο Windows κινητο μου, πατάς "καλησπέρα" και μολις πατήσεις κενό για να πας στην επομενη λέξη, την πετάει τονισμένη... Ακομα κι αν το γράψεις "καλσπρα"... Διαβάζει "καλησπέρα" και στο πετάει διορθωμένο ΚΑΙ τονισμένο... Υπάρχει κάτι ανάλογο σε Android??? Δοκίμασε το Fleksy Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Δοκιμασα κι εγώ διάφορα, αν κι εγώ πιστευω οτι το μητρικο Τ9 στα Microsoft κινητά, ειναι απλά θεϊκό!.. Κατέβασα το Swiftkey.. Και ειναι οντως καλύτερο σε σχεση με τα άλλα, αν και δεν ειμαι αντικειμενικος κριτής, γιατί με ενδιαφέρει κυρίως το κομμάτι της πρόβλεψης λέξης... Απλώς, με χαλάει που δεν τονιζει τις λέξεις.. Δηλαδη, πχ, στο Windows κινητο μου, πατάς "καλησπέρα" και μολις πατήσεις κενό για να πας στην επομενη λέξη, την πετάει τονισμένη... Ακομα κι αν το γράψεις "καλσπρα"... Διαβάζει "καλησπέρα" και στο πετάει διορθωμένο ΚΑΙ τονισμένο... Υπάρχει κάτι ανάλογο σε Android??? Και μένα με βόλεψε πολύ το σύστημα πληκτρολόγησης στο Νοκια. Στο ανδροιδ ταμπλετ όλα μου φαινονται άχρηστα. Δεν με βόλεψε κανένα έως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Και μένα με βόλεψε πολύ το σύστημα πληκτρολόγησης στο Νοκια. Στο ανδροιδ ταμπλετ όλα μου φαινονται άχρηστα. Δεν με βόλεψε κανένα έως τώρα. Και εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ξέρετε αν υπάρχει καποιο πληκτρολόγιο σαν του ios?? βρηκα κάτι αλλά δεν εχει ελληνικα... Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ξέρετε αν υπάρχει καποιο πληκτρολόγιο σαν του ios?? βρηκα κάτι αλλά δεν εχει ελληνικα... Έχει εκπληκτικά πληκτρολόγια κι εσύ ψάχνεις ένα από τα πιο μέτρια. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Έχει εκπληκτικά πληκτρολόγια κι εσύ ψάχνεις ένα από τα πιο μέτρια. Ζήτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο και εσύ ειρωνεύεσαι. Τι αρέσει και τι βολεύει τον καθένα είναι υποκειμενικό..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Έχει εκπληκτικά πληκτρολόγια κι εσύ ψάχνεις ένα από τα πιο μέτρια. ήσουν κατοπιστικότατος :P Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ξέρετε αν υπάρχει καποιο πληκτρολόγιο σαν του ios?? βρηκα κάτι αλλά δεν εχει ελληνικα... Όταν λες ios πληκτρολόγιο, εννοείς να μοιάζει με το πληκτρολόγιο των iphnes, δηλαδή να έχει πάντα τα γράμματα σε κεφαλαία μορφή ακόμη και όταν γράφεις με μικρά; Βάζοντας την αναζήτηση για ios keyboards στο play, μου έβγαλε αυτές τις επιλογές. Δεν ξέρω εάν βοήθησα, μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο, αλλά επειδή έχω χρησιμοποιήσει το flesky, μπορώ να πω ότι είναι αρκετά κοντά σε συμπεριφορά όπως σε ένα iphone keyboard. Και φυσικά έχει ελληνικά. Τα γράμματα είναι πάντοτε κεφαλαία και ας γράφεις μικρά. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 ήσουν κατοπιστικότατος :P Swype. Αν δε σου τη σπάσει ο τρόπος αλλαγής γλώσσας όλα τα άλλα είναι μέτρια (σε ελληνικό λεξικό) σε σχέση με αυτό. Δεύτερο το touchpal. Μετά swiftkey (πατάει πολύ στις προτάσεις των χρηστών και κάθε τόσο θα δεις απίστευτα μαργαριτάρια) το οποίο όμως έχει την καλύτερη πρόβλεψη επόμενης λέξης. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Έβαλα μετά απ ο πολύ καιρό ξανά το swiftkey. Θυμίστε μου γιατί κόλλησα. Βλέπω κάπου τις λέξεις που έχω σώσει; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Με έκπληξη είδα ότι το υπόλοιπο σε χρήμα κατέβηκε αδικαιολόγητα από 8,80€ σε 4,40€ από 3/3 που έχω πάρει την τελευταία εικόνα υπολοίπου. Τηλεφώνησα το 1260 (Wind) και η κοπέλα είπε ότι βλέπει κατανάλωση σε sms και να πάω σε κατάστημα να ζητήσω ανάλυση. Με δεδομένο ότι δεν κάνω χρήση sms (έχω το Go sms Pro), έψαξα να βρω τα εξερχόμενα, για να δω τι συμβαίνει, αλλά δεν τα κατάφερα στις ρυθμίσεις του Go sms Pro. Πως μπορώ να δω τα εξερχόμενα; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Με έκπληξη είδα ότι το υπόλοιπο σε χρήμα κατέβηκε αδικαιολόγητα από 8,80€ σε 4,40€ από 3/3 που έχω πάρει την τελευταία εικόνα υπολοίπου. Τηλεφώνησα το 1260 (Wind) και η κοπέλα είπε ότι βλέπει κατανάλωση σε sms και να πάω σε κατάστημα να ζητήσω ανάλυση. Με δεδομένο ότι δεν κάνω χρήση sms (έχω το Go sms Pro), έψαξα να βρω τα εξερχόμενα, για να δω τι συμβαίνει, αλλά δεν τα κατάφερα στις ρυθμίσεις του Go sms Pro. Πως μπορώ να δω τα εξερχόμενα; Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ξεχωριστό μενού όπως στις παλιές συσκευές που να μπορείς να δεις μόνο τα Απεσταλμένα αλλά πλέον γκρουπάρονται σε συζητήσεις επαφών. Οπότε αν δεν βλέπεις κάτι στις συζητήσεις σου μόνο με αναλυτικό λογαριασμό ίσως βγάλεις άκρη. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είναι περίεργο να μπορείς να βλέπεις στο κινητό όλα τα εισερχόμενα και όχι τα εξερχόμενα (απεσταλμένα); Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Τι σχέση έχουν τα μηνύματα για αποθήκευση SMS με το θέμα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είναι περίεργο να μπορείς να βλέπεις στο κινητό όλα τα εισερχόμενα και όχι τα εξερχόμενα (απεσταλμένα); Μάλλον δεν κατάλαβες την απάντηση μου. Αν σου έχει στείλει κάποιος/α μήνυμα και του απαντήσεις, το απεσταλμένο μήνυμα σου θα εμφανιστεί ακριβώς κάτω από το εισερχόμενο του/της σαν συνέχεια της συζήτησης. Τι σχέση έχουν τα μηνύματα για αποθήκευση SMS με το θέμα; Έχουν υπάρξει ξανά ανάλογες συζητήσεις περί εφαρμογών μηνυμάτων στο συγκεκριμένο θέμα γι' αυτό και παρέμεινε το σχόλιο εδώ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μάλλον δεν κατάλαβες την απάντηση μου. Αν σου έχει στείλει κάποιος/α μήνυμα και του απαντήσεις, το απεσταλμένο μήνυμα σου θα εμφανιστεί ακριβώς κάτω από το εισερχόμενο του/της σαν συνέχεια της συζήτησης. Όπως έγραψα στο post #2919, στην ερώτησή μου στην Wind για τη μείωση του υπολοίπου από 8,80€ σε 4,40€, δηλαδή μείωση 4,40€, στην περίοδο 3-21/3, η κοπέλα είπε ότι βλέπει κάποια sms και να πάω σε κατάστημα για αναλυτική κατάσταση. Θα πάω αύριο, βέβαια, αλλά, επειδή δεν στέλνω sms, ψάχνω να δω σε ποιους στάλθηκαν sms από το κινητό μου και, φυσικά, όχι απαντητικά σε εισερχόμενα, αφού αυτό αποκλείεται. Εν πάση περιπτώσει, τα μόνα sms που μπορεί να χρεώθηκαν είναι τα 3 (κινητά)*6 (δοκιμές)=18 που στάλθηκαν μέσω του cerberus (έχω δηλώσει 3 κινητά της οικογένειας) όταν δοκίμασα την ενεργοποίηση της εφαρμογής την 6/3, αλλά και πάλι 18 sms με 0,10 κάνουν 1,80€ και όχι 4,40€. Θα δω, βέβαια, την αναλυτικά κατάσταση αύριο και το συμπέρασμα είναι ότι τα εξερχόμενα αυτοτελή, και όχι απαντητικά sms, δεν καταγράφονται στο κινητό, όπως είπες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Θα δω, βέβαια, την αναλυτικά κατάσταση αύριο και το συμπέρασμα είναι ότι τα εξερχόμενα αυτοτελή, και όχι απαντητικά sms, δεν καταγράφονται στο κινητό, όπως είπες. Δεν είπα κάτι τέτοιο.. Να το θέσω αλλιώς, ό,τι μήνυμα φύγει από τη συσκευή σου γραμμένο από εσένα τον ίδιο (και όχι από κάποια εφαρμογή όπως Cerberus) θα φαίνεται σε οποιαδήποτε εφαρμογή μηνυμάτων δημιουργώντας καινούργια συζήτηση με τίτλο τον αριθμό/όνομα του παραλήπτη. Κρυφά μηνύματα από εφαρμογές τύπου Cerberus όπου ο σκοπός τους είναι να παραμείνουν κρυφά, δεν θα τα βρεις πουθενά. Τέλος τα μηνύματα που έστειλε το Cerberus μπορεί να χρεώνονται και σαν διπλά αν έχουν φτάσει με μικρούς χαρακτήρες, όπου το μήνυμα χρεώνεται ως διπλό αν περιέχει περισσότερους από 70 χαρακτήρες. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Δεν είπα κάτι τέτοιο.. Να το θέσω αλλιώς, ό,τι μήνυμα φύγει από τη συσκευή σου γραμμένο από εσένα τον ίδιο (και όχι από κάποια εφαρμογή όπως Cerberus) θα φαίνεται σε οποιαδήποτε εφαρμογή μηνυμάτων δημιουργώντας καινούργια συζήτηση με τίτλο τον αριθμό/όνομα του παραλήπτη. Κρυφά μηνύματα από εφαρμογές τύπου Cerberus όπου ο σκοπός τους είναι να παραμείνουν κρυφά, δεν θα τα βρεις πουθενά. Τέλος τα μηνύματα που έστειλε το Cerberus μπορεί να χρεώνονται και σαν διπλά αν έχουν φτάσει με μικρούς χαρακτήρες, όπου το μήνυμα χρεώνεται ως διπλό αν περιέχει περισσότερους από 70 χαρακτήρες. 1. Μηνύματα γραμμένα από εμένα δεν υπάρχουν και, επομένως, με βάση τα λεγόμενά σου, το πρόβλημα περιορίζεται στα μηνύματα του Cerberus. 2. Πράγματι, τα μηνύματα αυτά ξεπερνάνε τους 70 χαρακτήρες και, επομένως, αυτή είναι η αιτία της μείωσης που μάλλον θα επιβεβαιωθεί αύριο, αν μου δώσουν αμέσως την κατάσταση. Ευχαριστώ, και πάλι, για τη βοήθεια, επίλυσης του "μυστηρίου". Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ποιο είναι το πιο ελαφρύ keyboard? Το SwiftKey που δοκίμασα χρησιμοποιεί 40mb κάθε φορά, υπάρχει ελαφρύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 εγω κατεβασα το touchpal... καλο φαίνεται, απλα δεν μπορω να βγαλω τις λεξεις που μου βγαίνουν απο πανω.... Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts