jastonas Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Πληκτρολόγιο με επιλογή υπογράμμιση-επισήμανσης κειμένου υπάρχει? Βασικά θέλω όταν αντιγραφω κείμενα από ίντερνετ ή γράφω να μπορώ να υπογραμμίζω κιόλας... Αν υπογραμμίζεις κείμενο;;; Αυτό δεν νομίζω ότι γίνεται γενικά στο android. Για αντιγραφή/επικόλληση το καλύτερο είναι το swype λόγω των gestures που έχει για αυτή την δουλειά. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopas95 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 γεια σας,κατεβασα χθες το shiftkey και παροτι λειτουργει παντου κανονικα στα μηνυματα εχω ενα προβλημα.οταν στελνω ενα μηνυμα παροτι σε εμενα φαινεταο κανονικα,στον παραληπτη εμφανιζονται ερωτηματικα αντι για χαρακτηρες...μηπως ξερετε τι φταει και πως μπορω να το διορθωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nells Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ψάχνω εφαρμογή speech to text, παρόμοια με την εφαρμογή της MLS, για υπαγόρευση κειμένου στα Ελληνικά. Υπάρχει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Το Swype έχει φωνητική πληκτρολόγηση σε ελληνικά με πολύ καλά αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 γεια σας,κατεβασα χθες το shiftkey και παροτι λειτουργει παντου κανονικα στα μηνυματα εχω ενα προβλημα.οταν στελνω ενα μηνυμα παροτι σε εμενα φαινεταο κανονικα,στον παραληπτη εμφανιζονται ερωτηματικα αντι για χαρακτηρες...μηπως ξερετε τι φταει και πως μπορω να το διορθωσω; εχει να κανει με την κωδικοποιηση χαρακτηρων ! κοιτα στις ρυθμισεις της εφαρμογης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopas95 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 εχει να κανει με την κωδικοποιηση χαρακτηρων ! κοιτα στις ρυθμισεις της εφαρμογης. το εχω ψαξει αλλα δεν γινεται τιποτα.κατι ποιο συγκεκριμενο δεν μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 το εχω ψαξει αλλα δεν γινεται τιποτα.κατι ποιο συγκεκριμενο δεν μπορω να κανω; Να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή sms, όπως το textra. Μην ξεχάσεις να τικαρεις την επιλογή compact sms στις ρυθμίσεις του για να έχεις 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 το εχω ψαξει αλλα δεν γινεται τιποτα.κατι ποιο συγκεκριμενο δεν μπορω να κανω; Ξέρω ότι σίγουρα με multiling αλλά και με go sms δουλευει αρκετα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nells Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Το Swype έχει φωνητική πληκτρολόγηση σε ελληνικά με πολύ καλά αποτελέσματα. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Πληκτρολόγιο με επιλογή υπογράμμιση-επισήμανσης κειμένου υπάρχει? Βασικά θέλω όταν αντιγραφω κείμενα από ίντερνετ ή γράφω να μπορώ να υπογραμμίζω κιόλας... Αυτό αν υπάρχει δεν είναι δυνατότητα του πληκτρολογίου, αλλά της εφαρμογής στην οποία γράφεις. Σε μια εφαρμογή τύπου "office" υπάρχουν οι επιλογές για υπογράμμιση, όχι όμως σε απλούς text editors. γεια σας,κατεβασα χθες το shiftkey και παροτι λειτουργει παντου κανονικα στα μηνυματα εχω ενα προβλημα.οταν στελνω ενα μηνυμα παροτι σε εμενα φαινεταο κανονικα,στον παραληπτη εμφανιζονται ερωτηματικα αντι για χαρακτηρες...μηπως ξερετε τι φταει και πως μπορω να το διορθωσω; Το πρόβλημα δεν το έχει το πληκτρολόγιο, αλλά η εφαρμογή μηνυμάτων που χρησιμοποιείς. Χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο και δεν έτυχε ποτέ να έχω πρόβλημα κωδικοποίησης. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ευχαριστώ παρά πολύ και πάλι! Φαίνεται δεν το γνωρίζω ακόμα όσο καλά νομίζω :P Δεν θα κάνω καμία άλλη ερώτηση.. Θα το δουλέψω πρώτα ακόμα περισσότερο και θα δω τι με ζορίζει και θα ρωτήσω ;) Πραγματικά πολύ καλό πληκτρολόγιο όμως.. Τουλάχιστον μετά το update! Μπορείς και πιο γρήγορα δηλαδή κάνοντας Swipe απο το κουμπί 123(Κατω αριστετα γωνια) στο ερωτηματικό Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Μπορείς και πιο γρήγορα δηλαδή κάνοντας Swipe απο το κουμπί 123(Κατω αριστετα γωνια) στο ερωτηματικό Αυτό δεν το ήξερα ούτε εγώ. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Αυτό δεν το ήξερα ούτε εγώ. Σε ευχαριστώ. Τιποτα φιλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψάχνω εφαρμογή speech to text, παρόμοια με την εφαρμογή της MLS, για υπαγόρευση κειμένου στα Ελληνικά. Υπάρχει κάτι; Swipe+Dragon Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) έχει κανένας άλλος πολύ lag στο swype τον τελευταίο μήνα;..:mad: ή καμμία λύση; (αγορασμένο το έχω) edit: το σούταρα προσωρινά κ έβαλα το touchpal που έχει καλό swyping. ξεκόλλησε το κινητό με το που άλλαξα keyboard.... Edited December 28, 2014 by opethmmad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 έχει κανένας άλλος πολύ lag στο swype τον τελευταίο μήνα;..:mad: ή καμμία λύση; (αγορασμένο το έχω) edit: το σούταρα προσωρινά κ έβαλα το touchpal που έχει καλό swyping. ξεκόλλησε το κινητό με το που άλλαξα keyboard.... απενεργοποιήσε όλες τους συγχρονισμους στο μενού "οι λέξεις μου" , δυναμικό λεξικό κλπ και τις δύο τελευταίες καθώς και αυτό που έχω σε κύκλο στο μενού ρυθμίσεις και ξανά δες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Παιδειά έχω το Greek keyboard για μυνήματα με 160 χαρακτήρες με κεφαλαία γράμματα αλλά δεν έχει ορθογραφία,υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Παιδειά έχω το Greek keyboard για μυνήματα με 160 χαρακτήρες με κεφαλαία γράμματα αλλά δεν έχει ορθογραφία,υπάρχει κάτι αντίστοιχο. εγω σου προτεινω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin εχει και ελληνικο πληκτρολογιο οπως και στο αλλο που εχεις και εχει και λεξικο , και εχει και το παραδοσιακο πληκτρολογιο με 10 ψηφια που ειχανε τα νοκια τα παλια για να γραφεις με λεξικο , αναλογα τι σου αρεσε διαλεξε. Μολις κατεβασεις την εφαρμογη πρεπει να κατεβασεις το λεξικο το ελληνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 εγω σου προτεινω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin εχει και ελληνικο πληκτρολογιο οπως και στο αλλο που εχεις και εχει και λεξικο , και εχει και το παραδοσιακο πληκτρολογιο με 10 ψηφια που ειχανε τα νοκια τα παλια για να γραφεις με λεξικο , αναλογα τι σου αρεσε διαλεξε. Μολις κατεβασεις την εφαρμογη πρεπει να κατεβασεις το λεξικο το ελληνικο. Υποστηρίζει natively 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms; Αυτό είναι που απασχολεί τον φίλο πιο πάνω. Παιδειά έχω το Greek keyboard για μυνήματα με 160 χαρακτήρες με κεφαλαία γράμματα αλλά δεν έχει ορθογραφία,υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Όχι, ποια συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Υποστηρίζει natively 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms; Αυτό είναι που απασχολεί τον φίλο πιο πάνω. Όχι, ποια συσκευή έχεις; Εχω το thl t100s αλλά όπως έγραψα να έχει 160 χαρακτήρες και ορθογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Εχω το thl t100s αλλά όπως έγραψα να έχει 160 χαρακτήρες και ορθογραφία δοκιμασε το multiling που σου εστειλα το λινκ παραπανω , εχει και λεξικο , απο οσο θυμαμαι εχει και 160 χαρακτηρες ανα μυνημα , δεν εχω κινητο να το δω τωρα , αλλα νομιζω οτι υποστηριζει 160 χαρακτηρες! ( δοκιμασε το και πες μου , νομιζω θα σε καλυψει παντως ! ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 δοκιμασε το multiling που σου εστειλα το λινκ παραπανω , εχει και λεξικο , απο οσο θυμαμαι εχει και 160 χαρακτηρες ανα μυνημα , δεν εχω κινητο να το δω τωρα , αλλα νομιζω οτι υποστηριζει 160 χαρακτηρες! ( δοκιμασε το και πες μου , νομιζω θα σε καλυψει παντως ! ).το multiling ειναι ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ οχι ΕΦΑΡΜΟΓΗ μηνυματων,αρα δεν παιζει ρολο στους 160 χαρακτηρες.η ΕΦΑΡΜΟΓΗ μηνυματων εχει σημασια για τους 160 οχι το πληκτρολογιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 το multiling ειναι ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ οχι ΕΦΑΡΜΟΓΗ μηνυματων,αρα δεν παιζει ρολο στους 160 χαρακτηρες.η ΕΦΑΡΜΟΓΗ μηνυματων εχει σημασια για τους 160 οχι το πληκτρολογιο! αρα η εφαρμογη την ανοιγεις και γραφεις απο εκει; ενταξει δεν το ηξερα αυτο παιδια , καθε μερα μαθαινουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Τι ρυθμιση πρεπει να κανουμε στο Go SMS Pro ωστε να στελνει 160 χαρακτηρες/μηνυμα?Ψαχνω να βρω την καταλληλη ρυθμιση στις γενικες και τις προχωρημενες αλλα δεν υπαρχει τιποτα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Τι ρυθμιση πρεπει να κανουμε στο Go SMS Pro ωστε να στελνει 160 χαρακτηρες/μηνυμα?Ψαχνω να βρω την καταλληλη ρυθμιση στις γενικες και τις προχωρημενες αλλα δεν υπαρχει τιποτα. Στις ρυθμίσεις για προχωρημένους, ενεργοποίησε την επιλογή "Ενεργοποίηση Υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις". Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Στις ρυθμίσεις για προχωρημένους, ενεργοποίησε την επιλογή "Ενεργοποίηση Υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις". Δεν υπαρχει αυτη η επιλογη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts