Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μενα,

Εχω το Lenovo A630 και εγκατεστησα τα Handcent (εφαρμογή σύνταξης μηνυμάτων κλπ) και Touchpal (πληκτρολόγιο)..

Ψαχνω εν τροπο να μην εμφανίζονται τα κεφαλαια στα μηνυματα μου..θελω να γραφω με μικρά και να εμφανίζονται επίσης με μικρά..Τα κεφαλαια με κουραζουν πολύ..Ξερει κανεις κατι παραπανω??

πόσα χρόνια τα λέμε...

ελληνικά μικρά και 160 χαρακτήρες ΔΕΝ γίνεται.είναι περιορισμός των δικτύων.

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

A, δεν το γνωριζα αυτο..ευχαριστω φιλε..Αν βγει καμια χακερια-εφαρμογη που να λυνει και αυτο το θεμα, καντε μια ειδοποιηση και εδω..
Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

A, δεν το γνωριζα αυτο..ευχαριστω φιλε..Αν βγει καμια χακερια-εφαρμογη που να λυνει και αυτο το θεμα, καντε μια ειδοποιηση και εδω..

Δεν πρόκειται να βρεθεί κάποια τρίτη λύση.. δεν είναι θέμα συσκευής/εφαρμογής, ούτε καν θέμα παρόχου νομίζω, οπότε συνεχίζουμε στα κλασικά :

160 χαρακτήρες/μήνυμα και κεφαλαία ή 70 χαρακτήρες/μήνυμα και μικρά, τονισμένα κλπ. :)

στο swiftkey στο κατεβασμα ελληνικών μου βγαζει invalid package ξερει κανεις γιατι και πως?

επίσης στο touchpal πως βγάζω το τ9? θέλω να βγάζει μόνο ότι πατάω χωρις πρόβλεψη

Edited by mylw_4

Έβαλα cm11 στο s3 mini αλλά η γραμματοσειρά μου φαίνεται σαν ξεθωριασμένη. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να κατεβάσω άλλη?

Έβαλα cm11 στο s3 mini αλλά η γραμματοσειρά μου φαίνεται σαν ξεθωριασμένη. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να κατεβάσω άλλη?

Μπορείς να δοκιμάσεις είτε μέσω .zip αρχείων με fonts που θα βρεις στο xda είτε μέσω εφαρμογών όπως iFont.

Απλά να θυμάσαι πως δεν είναι όλες συμβατές με τα ελληνικά και μπορεί είτε να μη δεις αλλαγή είτε να στα βγάλει τετράγωνα αλλά η επαναφορά μέσα από την εφαρμογή είναι σχετικά εύκολη.

Μια που δοκίμασα και έχει ελληνικά είναι η "Comfortaa".

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε.

Δοκίμασα το ifont αλλά μου οποια κι αν έβαλα μου φαίνεται σαν να είναι κολλημένα τα γράμματα...

Στο TouchPal γίνεται το αριθμητικό πληκτρολόγιο να βγαίνει στα δεξιά και όχι στα αριστερά ;
Φιλικά, Κατερίνα

Στο TouchPal γίνεται το αριθμητικό πληκτρολόγιο να βγαίνει στα δεξιά και όχι στα αριστερά ;

Δέν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Έτσι είναι στο SwiftKey.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Έτσι είναι στο SwiftKey.

Το ξέρω για αυτό ρωτάω μήπως το είχε και το TouchPal. Ευχαριστώ.

Φιλικά, Κατερίνα

Μου φαίνεται ή έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο το Swype μετά το χτεσινό update;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν κατάλαβα σοβαρή διαφορά αλλά ίσως είναι επειδή είχα από πριν απενεργοποιημένα αρκετά πράγματα και ήδη πήγαινε σφαίρα. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η bold γραμματοσειρά που έβαλαν με το έτσι θέλω..

Τα νέα θέματα επίσης δεν έχουν να πουν κάτι συν το ότι είναι επί πληρωμής ενώ ήδη έχεις πληρώσει για την εφαρμογή.. κακή πολιτική κατ'εμέ.

Δεν κατάλαβα σοβαρή διαφορά αλλά ίσως είναι επειδή είχα από πριν απενεργοποιημένα αρκετά πράγματα και ήδη πήγαινε σφαίρα. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η bold γραμματοσειρά που έβαλαν με το έτσι θέλω..

Τα νέα θέματα επίσης δεν έχουν να πουν κάτι συν το ότι είναι επί πληρωμής ενώ ήδη έχεις πληρώσει για την εφαρμογή.. κακή πολιτική κατ'εμέ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι γραμματοσειρές παντού γίνονται πιο λεπτές και πιο minimal, κατά τη γνώμη μου πιο όμορφες δηλαδή, κι αυτοί τώρα μας έβαλαν τα bold. Τα νέα θέματα, επίσης, εντελώς αδιάφορα.

Συμφωνώ κι εγώ για τη γραμματοσειρά αλλά μικρό το κακό. Όσο για την ταχύτητα, άψογα κυλούσε πριν , άψογα και τώρα :)

Και μένα μου αρέσει και έχω την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορο σε σχέση με πριν. Μάλιστα επειδή το swiftkey τώρα τελευταία μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο, ξαναγύρισα στο Swype. Άλλαξε λίγο και η εμφάνιση του, στο σημείο που πατάμε για τα νούμερα και μου φαίνεται πιο λειτουργικό έτσι.

Συμφωνώ και εγώ ότι στην δική μου συσκευή έχει γίνει εμφανώς πιο γρήγορο.

Για το bold της υπόθεσης προσθέστε μια αρνητική ψήφο και από εμένα.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

παιδια τι παιζει τελευταια με το swiftkey;σερνεται τραγικα στο να ανοιξει αλλα και στο να κλεισει,εκει που αλλα πληκτρολογια πανε σφαιρα (fleksy,swype και google keyboard).

η συσκευη μου ειναι nexus 4

:thanks:

παιδια τι παιζει τελευταια με το swiftkey;σερνεται τραγικα στο να ανοιξει αλλα και στο να κλεισει,εκει που αλλα πληκτρολογια πανε σφαιρα (fleksy,swype και google keyboard).

η συσκευη μου ειναι nexus 4

Το παρατήρησα και εγώ αυτό με το SwiftKey. Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο από τα καινούρια θέματα; Γιατί βάζοντας κάποιο απο τα παλιά πηγαίνει πιο γρήγορα.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Για μένα τα καλύτερα είναι :

1.Fleksy Kayboard

2.Swype Keyboard

3.SwiftKey

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

Για μένα τα καλύτερα είναι :

1.Fleksy Kayboard

2.Swype Keyboard

3.SwiftKey

το Fleksy Kayboard τη ram καταναλώνη ?

ρωτάω γιατί το Smart Keyboard ειναι καπου 10-15 mb ενω το Swype Keyboard 40-50 mb δοκιμασμένα στην συσκευή μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

το Fleksy Kayboard τη ram καταναλώνη ?

ρωτάω γιατί το Smart Keyboard ειναι καπου 10-15 mb ενω το Swype Keyboard 40-50 mb δοκιμασμένα στην συσκευή μου

Από πού το βλέπεις; Apps -> Running;

Αν ναι, τότε το βλέπω να παίζει από 14 έως 16Mb.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Από πού το βλέπεις; Apps -> Running;

Αν ναι, τότε το βλέπω να παίζει από 14 έως 16Mb.

μια χαρά μικρή καταλάνωση έχει . θα το δοκιμάσω . σε ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το flesky είναι free για κάποιες μέρες?

Ναι, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για 30 μέρες.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου