fuorigioco1981 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα και από μενα, Εχω το Lenovo A630 και εγκατεστησα τα Handcent (εφαρμογή σύνταξης μηνυμάτων κλπ) και Touchpal (πληκτρολόγιο).. Ψαχνω εν τροπο να μην εμφανίζονται τα κεφαλαια στα μηνυματα μου..θελω να γραφω με μικρά και να εμφανίζονται επίσης με μικρά..Τα κεφαλαια με κουραζουν πολύ..Ξερει κανεις κατι παραπανω?? πόσα χρόνια τα λέμε... ελληνικά μικρά και 160 χαρακτήρες ΔΕΝ γίνεται.είναι περιορισμός των δικτύων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 A, δεν το γνωριζα αυτο..ευχαριστω φιλε..Αν βγει καμια χακερια-εφαρμογη που να λυνει και αυτο το θεμα, καντε μια ειδοποιηση και εδω.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 A, δεν το γνωριζα αυτο..ευχαριστω φιλε..Αν βγει καμια χακερια-εφαρμογη που να λυνει και αυτο το θεμα, καντε μια ειδοποιηση και εδω.. Δεν πρόκειται να βρεθεί κάποια τρίτη λύση.. δεν είναι θέμα συσκευής/εφαρμογής, ούτε καν θέμα παρόχου νομίζω, οπότε συνεχίζουμε στα κλασικά : 160 χαρακτήρες/μήνυμα και κεφαλαία ή 70 χαρακτήρες/μήνυμα και μικρά, τονισμένα κλπ. :) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) στο swiftkey στο κατεβασμα ελληνικών μου βγαζει invalid package ξερει κανεις γιατι και πως? επίσης στο touchpal πως βγάζω το τ9? θέλω να βγάζει μόνο ότι πατάω χωρις πρόβλεψη Edited August 14, 2014 by mylw_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έβαλα cm11 στο s3 mini αλλά η γραμματοσειρά μου φαίνεται σαν ξεθωριασμένη. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να κατεβάσω άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έβαλα cm11 στο s3 mini αλλά η γραμματοσειρά μου φαίνεται σαν ξεθωριασμένη. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να κατεβάσω άλλη? Μπορείς να δοκιμάσεις είτε μέσω .zip αρχείων με fonts που θα βρεις στο xda είτε μέσω εφαρμογών όπως iFont. Απλά να θυμάσαι πως δεν είναι όλες συμβατές με τα ελληνικά και μπορεί είτε να μη δεις αλλαγή είτε να στα βγάλει τετράγωνα αλλά η επαναφορά μέσα από την εφαρμογή είναι σχετικά εύκολη. Μια που δοκίμασα και έχει ελληνικά είναι η "Comfortaa". Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε. Δοκίμασα το ifont αλλά μου οποια κι αν έβαλα μου φαίνεται σαν να είναι κολλημένα τα γράμματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Στο TouchPal γίνεται το αριθμητικό πληκτρολόγιο να βγαίνει στα δεξιά και όχι στα αριστερά ; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Στο TouchPal γίνεται το αριθμητικό πληκτρολόγιο να βγαίνει στα δεξιά και όχι στα αριστερά ; Δέν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Στο TouchPal γίνεται το αριθμητικό πληκτρολόγιο να βγαίνει στα δεξιά και όχι στα αριστερά ; Έτσι είναι στο SwiftKey. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έτσι είναι στο SwiftKey. Το ξέρω για αυτό ρωτάω μήπως το είχε και το TouchPal. Ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Μου φαίνεται ή έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο το Swype μετά το χτεσινό update; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Μου φαίνεται ή έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο το Swype μετά το χτεσινό update; Δεν κατάλαβα σοβαρή διαφορά αλλά ίσως είναι επειδή είχα από πριν απενεργοποιημένα αρκετά πράγματα και ήδη πήγαινε σφαίρα. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η bold γραμματοσειρά που έβαλαν με το έτσι θέλω.. Τα νέα θέματα επίσης δεν έχουν να πουν κάτι συν το ότι είναι επί πληρωμής ενώ ήδη έχεις πληρώσει για την εφαρμογή.. κακή πολιτική κατ'εμέ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Δεν κατάλαβα σοβαρή διαφορά αλλά ίσως είναι επειδή είχα από πριν απενεργοποιημένα αρκετά πράγματα και ήδη πήγαινε σφαίρα. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η bold γραμματοσειρά που έβαλαν με το έτσι θέλω.. Τα νέα θέματα επίσης δεν έχουν να πουν κάτι συν το ότι είναι επί πληρωμής ενώ ήδη έχεις πληρώσει για την εφαρμογή.. κακή πολιτική κατ'εμέ. Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι γραμματοσειρές παντού γίνονται πιο λεπτές και πιο minimal, κατά τη γνώμη μου πιο όμορφες δηλαδή, κι αυτοί τώρα μας έβαλαν τα bold. Τα νέα θέματα, επίσης, εντελώς αδιάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Συμφωνώ κι εγώ για τη γραμματοσειρά αλλά μικρό το κακό. Όσο για την ταχύτητα, άψογα κυλούσε πριν , άψογα και τώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Μου φαίνεται ή έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο το Swype μετά το χτεσινό update; Και μένα μου αρέσει και έχω την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορο σε σχέση με πριν. Μάλιστα επειδή το swiftkey τώρα τελευταία μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο, ξαναγύρισα στο Swype. Άλλαξε λίγο και η εμφάνιση του, στο σημείο που πατάμε για τα νούμερα και μου φαίνεται πιο λειτουργικό έτσι. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Συμφωνώ και εγώ ότι στην δική μου συσκευή έχει γίνει εμφανώς πιο γρήγορο. Για το bold της υπόθεσης προσθέστε μια αρνητική ψήφο και από εμένα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 παιδια τι παιζει τελευταια με το swiftkey;σερνεται τραγικα στο να ανοιξει αλλα και στο να κλεισει,εκει που αλλα πληκτρολογια πανε σφαιρα (fleksy,swype και google keyboard). η συσκευη μου ειναι nexus 4 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 παιδια τι παιζει τελευταια με το swiftkey;σερνεται τραγικα στο να ανοιξει αλλα και στο να κλεισει,εκει που αλλα πληκτρολογια πανε σφαιρα (fleksy,swype και google keyboard). η συσκευη μου ειναι nexus 4 Το παρατήρησα και εγώ αυτό με το SwiftKey. Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο από τα καινούρια θέματα; Γιατί βάζοντας κάποιο απο τα παλιά πηγαίνει πιο γρήγορα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Για μένα τα καλύτερα είναι : 1.Fleksy Kayboard 2.Swype Keyboard 3.SwiftKey Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Για μένα τα καλύτερα είναι : 1.Fleksy Kayboard 2.Swype Keyboard 3.SwiftKey το Fleksy Kayboard τη ram καταναλώνη ? ρωτάω γιατί το Smart Keyboard ειναι καπου 10-15 mb ενω το Swype Keyboard 40-50 mb δοκιμασμένα στην συσκευή μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 το Fleksy Kayboard τη ram καταναλώνη ? ρωτάω γιατί το Smart Keyboard ειναι καπου 10-15 mb ενω το Swype Keyboard 40-50 mb δοκιμασμένα στην συσκευή μου Από πού το βλέπεις; Apps -> Running; Αν ναι, τότε το βλέπω να παίζει από 14 έως 16Mb. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Από πού το βλέπεις; Apps -> Running; Αν ναι, τότε το βλέπω να παίζει από 14 έως 16Mb. μια χαρά μικρή καταλάνωση έχει . θα το δοκιμάσω . σε ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Το flesky είναι free για κάποιες μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Το flesky είναι free για κάποιες μέρες? Ναι, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για 30 μέρες. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts