nfeel Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syntellia.fleksy.kb Πες μας δυο λόγια αν θες. Βλέπω καλό lay out αλλά από σχόλια άλλων χρηστών προκύπτει ότι δεν έχει καν ελληνικά? Γράφεις greeklish δηλαδή. Επίσης πρόβλεψη έχει? Swipe? Είναι λίγο ελλιπής η περιγραφή του στο store. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Fleksy - Happy Typing http://player.vimeo.com/video/75453371?autoplay=1 http://www.youtube.com/watch?v=q7WUJAqCK5c Εδώ προτάσεις - αναφορές http://fleksy.com/ Edited December 6, 2013 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 καλησπερα, εχω ενα galaxy s3 με jb 4.3, και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να βαλω το emoji emotions στο πληκτρολογιο της samsung Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 καλησπερα, εχω ενα galaxy s3 με jb 4.3, και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να βαλω το emoji emotions στο πληκτρολογιο της samsung Αν είσαι root μπορεί να γινει ,χωρις να χρειαστεί να εγκαταστήσεις άλλη εφαρμογή . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 δεν ειμαι root, υπαρχει τροπος? Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 δεν ειμαι root, υπαρχει τροπος? Κοίταξε στις ρυθμίσεις >γλώσσα και εισαγωγή >ρυθμίσεις πληκτρολογίου αν σου έχει επιλογή για Emoji . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Κατέβασα το keyboard της Google, αυτό που έχει στις συσκευές με KitKat, απο το xda. Μου φαίνεται εξαιρετικό so far,το κενό που έχει ανάμεσα απο τα κουμπιά βοηθάει πολύ όταν γράφεις να μην κάνεις λάθη. Σε σχέση με touchpal, swiftkey, swype προσωπικά κάνω τα λιγότερα λάθη. Το μειονέκτημα είναι οτι κάνει κάτι κουλά τύπου μια μου βάζει τις λέξεις χωρίς τόνους,την αλλη με τόνους. Επισης η πρόβλεψη στα ελληνικά δεν είναι και η καλύτερη δυνατή σε σχέση με τα προαναφερθέντα keyboards. Ίσως να θέλει λίγο περισσότερο χρονο να συνηθίσει τον τροπο γραφής. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Κατέβασα το keyboard της Google, αυτό που έχει στις συσκευές με KitKat, απο το xda. Μου φαίνεται εξαιρετικό so far,το κενό που έχει ανάμεσα απο τα κουμπιά βοηθάει πολύ όταν γράφεις να μην κάνεις λάθη. Σε σχέση με touchpal, swiftkey, swype προσωπικά κάνω τα λιγότερα λάθη. Το μειονέκτημα είναι οτι κάνει κάτι κουλά τύπου μια μου βάζει τις λέξεις χωρίς τόνους,την αλλη με τόνους. Επισης η πρόβλεψη στα ελληνικά δεν είναι και η καλύτερη δυνατή σε σχέση με τα προαναφερθέντα keyboards. Ίσως να θέλει λίγο περισσότερο χρονο να συνηθίσει τον τροπο γραφής. Έχω αγορασμένα Swiftkey και Swype. Το stock δύσκολα το αλλάζω. Βασικά δεν το αλλάζω πλέον. Έχει βασικές ελλείψεις σε λεξικό και εδώ και αρκετό καιρό προσθέτω λέξεις. Το έχω φέρει σε ένα καλό επίπεδο με λέξεις που συνήθως χρησιμοποιώ και κρατάω πάντα ένα backup με το helium στο cloud. Μέσω της μπάρας αναζήτησης της Google, ψάχνει σε επαφές (με το επίθετο παρακαλώ) χρησιμοποιόντας το swipe του. Αυτό το πληκτρολόγιο, είτε το λατρεύεις, είτε το μισείς. Εγώ το λατρεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ataraxos04 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλημέρα, αγόρασα πρόσφατα το Moto G από το Αγγλικό amazon. Έχω το Android 4.3 AOSP στο κινητό μου και χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της Google. Για κάποιο λόγο όμως δεν λειτουργεί ο ορθογραφικός έλεγχος στα ελληνικά (να βάζει αυτόματα τόνους κλπ). Στα λεξικά δεν έχει καν τα ελληνικά οπότε μάλλον αυτό φταίει. Πως μπορώ να τα προσθέσω? Επίσης θα προτιμούσα να μην αλλάξω πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Βρες το Google keyboard στο ίντερνετ σε apk και εγκατέστησε το.. Αυτό έχει ελληνικά. Αυτό χρησιμοποιώ τώρα. Από 4.4 θα το ψαξεις, κανονικά υπάρχει και στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Κατέβασα το keyboard της Google, αυτό που έχει στις συσκευές με KitKat, απο το xda. Μου φαίνεται εξαιρετικό so far,το κενό που έχει ανάμεσα απο τα κουμπιά βοηθάει πολύ όταν γράφεις να μην κάνεις λάθη. Σε σχέση με touchpal, swiftkey, swype προσωπικά κάνω τα λιγότερα λάθη. Το μειονέκτημα είναι οτι κάνει κάτι κουλά τύπου μια μου βάζει τις λέξεις χωρίς τόνους,την αλλη με τόνους. Επισης η πρόβλεψη στα ελληνικά δεν είναι και η καλύτερη δυνατή σε σχέση με τα προαναφερθέντα keyboards. Ίσως να θέλει λίγο περισσότερο χρονο να συνηθίσει τον τροπο γραφής. Έχεις πρόσβαση στο λεξικό για να αφαιρέσεις τις άτονες λέξεις; Η πρόβλεψη περισσότερο έχει να κάνει με τις λέξεις που υπάρχουν στο λεξικό παρά με την συνήθεια. Αποθηκεύει αυτόματα τις καινούριες λέξεις όπως το Touchpal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ataraxos04 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Το πέρασα και έχει σωστό ορθογραφικό έλεγχο αυτό. Thanks! Έχω ακόμα ένα θέμα όμως. Όποτε στέλνω sms τα στέλνει κεφαλαιά και δεν στέλνει γράμματα με τόνο και το "σ". Δοκίμασα και το αρχικό πληκτρολόγιο και το νέο έχουν την ίδια συμπεριφορά. Το βρήκα έβαλα SMS encoding method: Automatic και παίζουν τόνοι κλπ Τώρα εχω Αγγλική γλώσσα απο το Android Keyboard (AOSP) => Δεν μπορώ να το κάνω disable(καμιά ιδέα;) και ελληνικά απο το Google Keyboard Edited December 10, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ένα πληκτρολόγιο μπορεις να χρησιμοποιείς κάθε φορά. Τώρα έτσι όπως στελνεις χρεώνεσαι διπλά μηνύματα μετά τους 70 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Στο πρώτο ερώτημα σου νομίζω πως όχι,δεν μπορείς να τις σβήσεις τις ήδη υπάρχουσες λέξεις. Σχετικά με την αποθήκευση τώρα,αυτό γίνεται με διπλό tapping. Δεν υπάρχει επιλογή για αυτόματη εισαγωγή όπως στα keyboards που αναφέρεις αλλά ενα επιπλέον πάτημα δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία. Ειναι ελλιπές οσον αφορά τα ελληνικά δε λέω,το βρίσκω όμως αρκετά πρακτικό στη χρήση του. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Το Swype έχει γίνει τραγικό τις τελευταίες μέρες, κι ενώ φαινόταν πως με το τελευταίο update είχαν λυθεί τα γνωστά προβήματα. Το lag την ώρα που γράφεις κάτι είναι πολύ μεγάλο!!!! Προς το παρόν γύρισα στο μαμά πληκτρολόγιο του KitKat, στο οποίο προσπαθώ να μάθω λέξεις. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Το swype έχει γίνει τελείως αναξιόπιστο. Γύρισα σε swiftkey 3 βδομάδες τώρα και είναι τέλειο τώρα που έμαθε πως γράφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Το Swype έχει γίνει τραγικό τις τελευταίες μέρες, κι ενώ φαινόταν πως με το τελευταίο update είχαν λυθεί τα γνωστά προβήματα. Το lag την ώρα που γράφεις κάτι είναι πολύ μεγάλο!!!! Προς το παρόν γύρισα στο μαμά πληκτρολόγιο του KitKat, στο οποίο προσπαθώ να μάθω λέξεις. Το swype έχει γίνει τελείως αναξιόπιστο. Γύρισα σε swiftkey 3 βδομάδες τώρα και είναι τέλειο τώρα που έμαθε πως γράφω. Με τι Android ειστε; Εμενα με 4.4.1 κανει σπανια καποια lag Εχετε κλεισει το sync; Edited December 11, 2013 by jastonas Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Έχω αγορασμένο Swiftkey στο οποίο μεταπήδησα από το Swype beta (ποτέ το πρώτο δε με βόλεψε όσο το δεύτερο). Το τελευταίο πράγμα που είχα αναφέρει εδώ είναι ότι θα δοκιμαζα το Touchpal. Τελικά το κατέβασα, αλλά έχω κολλήσει στο google keyboard. Είναι καλύτερο από ότι το θυμόμουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Με τι Android ειστε; Εμενα με 4.4.1 κανει σπανια καποια lag Εχετε κλεισει το sync; Όταν είχα γράψει το post ήμουν με 4.4.1. Τώρα είμαι με 4.4.2 και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει κυρίως όταν τελειώσεις αυτό που έχεις γράψει, δεις πως έκανες κάποιο λάθος και βάλεις τον κέρσορα κάπου στη μέση αυτών που έγραψες για να κάνεις διόρθωση. Έχω δοκιμάσει και με ανοιχτό και με κλειστό το sync (αν και θυμόμουν όρο το πρόβλημα με το ανοιχτό sync είχε διορθωθεί). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Touchpal και τα μυαλά στα μπλεντερ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Προς το παρόν έχω το GO Keyboard με εγκατεστημένα ελληνικά... Προσωπικά με βολεύει περισσότερο από το Swype που δοκίμασα και για την εναλλαγή γλωσσών και για την εισαγωγή διαφόρων χαρακτήρων και πιο γρήγορο πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το SwiftKey έβγαλε update και βλέπω ότι διόρθωσε επιτέλους το πρόβλημα με τα emoticons. Μένω, όμως με TouchPal μέχρι τέλος χρόνου που θα αναβαθμίσει emoticons και επιλογές παραμετροποίησης. Μέχρι τότε θα έχει αναβαθμιστεί και το SwiftKey που ήδη δίνει σε beta emoticons και optional number row. Οπότε βλέπουμε τότε αν άλλαξε κάτι στο TouchPal vs SwiftKey για μένα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το SwiftKey έβγαλε update και βλέπω ότι διόρθωσε επιτέλους το πρόβλημα με τα emoticons. Μπα, φιλοτιμήθηκαν;;:p Τώρα κόλλησα με το google keyboard και δύσκολα το αλλάζω όμως..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Μπα, φιλοτιμήθηκαν;;:p Τώρα κόλλησα με το google keyboard και δύσκολα το αλλάζω όμως..:D Μου έκανε και εμενα το update το Swiftkey αλλά τα emoticons δεν τα βρίσκω... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Μου έκανε και εμενα το update το Swiftkey αλλά τα emoticons δεν τα βρίσκω... Ψάξε την beta έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts