Billys_RR Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Για να βάλεις μόνος σου θέμα θα πρέπει να φτιάξεις ενα φάκελο "skins" χύμα μέσα στο κινητο όταν το κανείς mount στο pc. Μέσα στο φάκελο βάζεις τα themes των πληκτρολογιων όπως ειναι σε zip. Δε τα ξεzipaρεις, τα βάζεις έτσι όπως ειναι μέσα στο φάκελο αυτόν. Μετά θα στα διαβάσει όταν πας στις επιλογές του smart keyboard pro. Υπαρχουν καπου μαζεμενα,με φωτογραφιες για να διαλεξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ναι για αρχή κοιτά εδώ: http://www.dexilog.com/smartkeyboard/wiki/Skins Εχει παρά παρά πολλα μέσα στο forum της εταιρίας. Υπάρχει δυνατότητα να φτιάξεις δικά σου, αλλα γενικα λογικά θα βρεις έτοιμα οτι ψάχνεις γιατι εχουν κάνει παρά πολλα ήδη. Κοιτα για περισσοτερα εδώ: http://www.dexilog.com/smartkeyboard/forum/viewforum.php?f=13 Με λίγο ψάξιμο θα βρεις σε όλες τις αποχρώσεις/σχέδια. Να θυμάστε τα βάζετε στον φάκελο "skins" όπως ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JKIR Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Γεια σας Είμαι νέος στον χώρο των motorola και γενικά στα smartphones. To motorola rarz maxx το βρήκα σε γερμανική έκδοση (απο μαγαζί τησ Γερμανίας) με version ice cream αλλα και ο πωλητής λέει οτι υπάρχουν τα ελληνικά στο μενου αλλά δεν είναι σίγουρος εαν μπορείς να γράψεις στα ελλήνικα. Οπότε ζητάω την βοήθεια σας, ενα γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ή εαν υπάρχει κάποια app που να είναι σίγουρα συμβατή με το συγκεκριμένο κινητό οπότε και να προχωρήσω στην αγορά του. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Δηλαδή διάβασες έστω και ένα μήνυμα στο θέμα αυτό και δε βρήκες απάντηση στο ερώτημα σου; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JKIR Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ευχαριστώ για τον χρόνο που σπατάλησες αλλά εαν έδινες μια πιο σαφή απάντηση θα ήταν προτιμότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Γεια σας Είμαι νέος στον χώρο των motorola και γενικά στα smartphones. To motorola rarz maxx το βρήκα σε γερμανική έκδοση (απο μαγαζί τησ Γερμανίας) με version ice cream αλλα και ο πωλητής λέει οτι υπάρχουν τα ελληνικά στο μενου αλλά δεν είναι σίγουρος εαν μπορείς να γράψεις στα ελλήνικα. Οπότε ζητάω την βοήθεια σας, ενα γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ή εαν υπάρχει κάποια app που να είναι σίγουρα συμβατή με το συγκεκριμένο κινητό οπότε και να προχωρήσω στην αγορά του. Ευχαριστώ Τα περισσότερα πληκτρολόγια που αναφέρονται εδώ, έχουν τα ελληνικά σα γλώσσα, οπότε δε βλέπω το λόγο να μην μπορούν να δουλέψουν στη συσκευή σου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JKIR Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι τα διάβασα τα μυνήματα τα οποία αναφέρεσαι. Απλώς ένα ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα απο smartphone (μπαίνω στην διαδικασία αγοράς για καθαρά επαγγελμετικούς λόγους), ένα δεύτερο οτι με κάποιον που μιλήσα (τελίκα δεν ξέρω εαν κατα πόσο είναι γνώστης) μου είπε οτι πιθανόν να μην είναι λειτουργικά τα πληκτρολόγια. Γι' αυτό το λόγο και ή τόση ανησυχία μου και το ερώτημα που έθεσα στο forum. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
respow7 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Καλησπερα σας φιλοι μου, ειμαι σχετικα νεος στα Android και θα ηθελα την βοηθεια σας.. Προχθες εκανα root στο κινητο μου (Galaxy s2) και μετα εβαλα το Jelly Bean 4.1.1 και ολα πηγαιναν υπεροχα αλλα μετα απο αρκετες ωρες καταλαβα οτι υπηρχε ενα μειον.. Αυτο το μειον που βρηκα ηταν στα μυνηματα και πιο συγκεκριμένα στα γραμματα... Για να σας βαλω στο νοημα του προβληματος μου θα σας πω οτι πλεον για καθε μυνημα πρεπει να βαζω 64 χαραχτηρες.. 1 μυνημα 64 χαραχτηρες εαν βαλω π.χ. 65 χαραχτηρες ειναι δυο μυνηματα.. :wacko: Δεν μπορω να το καταλαβω, πριν που ηταν "μαματο" 1 μυνημα ειχε 160 χαραχτηρες..Και κατι τελεταιο αυτο το προβλημα μου το βγαζει μονο στα ελληνικα, οταν το βαζω στα αγγλικα εχω 145 χαραχτηρες... :cry: Ελπιζω να βρουμε καμια λυση γι'αυτο.. Edited October 17, 2012 by respow7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλησπερα σας φιλοι μου, ειμαι σχετικα νεος στα Android και θα ηθελα την βοηθεια σας.. Προχθες εκανα root στο κινητο μου (Galaxy s2) και μετα εβαλα το Jelly Bean 4.1.1 και ολα πηγαιναν υπεροχα αλλα μετα απο αρκετες ωρες καταλαβα οτι υπηρχε ενα μειον.. Αυτο το μειον που βρηκα ηταν στα μυνηματα και πιο συγκεκριμένα στα γραμματα... Για να σας βαλω στο νοημα του προβληματος μου θα σας πω οτι πλεον για καθε μυνημα πρεπει να βαζω 64 χαραχτηρες.. 1 μυνημα 64 χαραχτηρες εαν βαλω π.χ. 65 χαραχτηρες ειναι δυο μυνηματα.. :wacko: Δεν μπορω να το καταλαβω, πριν που ηταν "μαματο" 1 μυνημα ειχε 160 χαραχτηρες..Και κατι τελεταιο αυτο το προβλημα μου το βγαζει μονο στα ελληνικα, οταν το βαζω στα αγγλικα εχω 145 χαραχτηρες... :cry: Ελπιζω να βρουμε καμια λυση γι'αυτο.. Για πήγαινε ... μηνύματα-ρυθμίσεις-λειτουργία εισαγωγής και να βάλεις Αλφάβητο gsm Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
respow7 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Σ'ευχαριστω που απαντησες τοσο γρηγορα.. Αυτο που ειπες δεν υπαρχει πλεον στις ρυθμησεις.. Οταν μπαινω στις ρυθμησεις στα μυνηματα μου λεει: ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ Διαγραφη παλαιων μυνηματων Οριο μυνηματος κειμενο Οριο μυνηματος πολυμεσα ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ(SMS) Αναφορες παραδοσης Διαχειριση μυνητων της καρτας SIM ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ (MMS) Αναφορες παραδοσης Αναφορες αναγνωσης Αυτοματη ανακτηση ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ειδοποιησεις Επιλεξτε ηχο κλησεις Δονηση Vibrate pattern Vibrate on call SMS TEMPLATES Templates Gesture Gesture sensitivity Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Τότε έχει να κάνει με την rom που φοράς . Βάλε κάποια εφαρμογη( GO SMS -Handcent SMS) απο το play που σου δίνει την δυνατότητα για sms με 160 χαρακτηρες edit :Όταν πατάς Οριο μηνύματος κείμενο ή ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ(SMS) τι σου βγάζει ??? Edited October 17, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
respow7 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Τότε έχει να κάνει με την rom που φοράς . Βάλε κάποια εφαρμογη( GO SMS -Handcent SMS) απο το play που σου δίνει την δυνατότητα για sms με 160 χαρακτηρες edit :Όταν πατάς Οριο μηνύματος κείμενο ή ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ(SMS) τι σου βγάζει ??? Να'σαι καλα φιλε μου.. :happy: Οριο μηνύματος κείμενο.. Εαν θες βαζεις οριο στα ποσα μηνυματα να αρχισει να διαγραφει τα παλια μηνυματα.. και το ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ειναι η επικεφαλιδα.. Εβαλα το Handcent SMS και ηρθε παλι στα ισια του... 160 χαραχτηρες!!! :D ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Οσοι είστε εγγεγραμμένοι στο Swype, κατεβάστε την ολοκαίνουργια έκδοση που κυκλοφόρησε σήμερα! Είναι απίστευτη! Οι υπόλοιποι...γραφτείτε! Χωρίς κουμπί αλλαγής γλώσσας πάλι... Κρίμα. Υπάρχει κανένα mod που να το διορθώνει; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παίδες τώρα δοκίμασα το Swype, είναι εξαιρετικό!!!!! Απίστευτο πραγματικά!!!! Δεν χάνει λέξη....κ με ορθογραφικό λεξικό Ελληνικό!!!! [ATTACH]27617[/ATTACH] [ATTACH]27618[/ATTACH] Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Οσοι είστε εγγεγραμμένοι στο Swype, κατεβάστε την ολοκαίνουργια έκδοση που κυκλοφόρησε σήμερα! Είναι απίστευτη! Οι υπόλοιποι...γραφτείτε! Εκανα εγγραφή αλλά δεν μπορώ να σβήσω το παλιό swype για να ενεργοποιήσω το καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Και ναι υπάρχει τρόπος αλλαγής της γλώσσας με gesture!!!! Κάνεις swype από το σήμα του swype προς το space και αλλάζει η γλώσσα!!!! Edited October 18, 2012 by djuan1988 Βιαστικό λάθος Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Στο Advance εγκαταστάθηκε σαν ξεχωριστό πληκτρολόγιο Beta πέρα από το ήδη εγκατεστημένο από την Samsung. Όντως, η γλώσσα αλλάζει κάνοντας swipe απο το σήμα του Swype μέχρι το κέντρο του πλήκτρου Space. Παιδιά όντως αλλάζει Αυτο όμως γίνεται μετά από ενημέρωση του προγράμματος(το είδα σήμερα ότι είχε από τις ρυθμίσεις) πριν δεν γινόταν. Όπως επίσης τώρα είδα ότι μπορείς να αλλάξεις και θέματα!!! Τεσπα τρομερά νέα..απίστευτο λεξικό απίστευτη πρόβλεψη ότι καλύτερο Εκανα εγγραφή αλλά δεν μπορώ να σβήσω το παλιό swype για να ενεργοποιήσω το καινούριο. Χρειάζεται να σβήσεις το παλιό; Σε μένα δουλεύουν και τα δύο.. Sent from my note Edited October 19, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Το δοκιμάζω κι εγώ τώρα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 εγω το παλιο το εσβησα, αλλα για καποιο λογο κρατησε τις περισσοτερες λεξεις που του ειχα περασει... στα θετικα ειναι οτι επιτελους εχουν επιλογη να αλλαζεις θεματα,(νομιζω οτι θα βγουν κι αλλα) αλλα στα αρνητικα βαζω οτι τρωει αρκετα πιο πολυ χωρο(λογικα θα μου πεις,αλλα...) καθως και το γεγονος οτι καθυστερει να ανοιξει σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση. κατα τα αλλα,ειναι ΣΟΥΠΕΡ!!! Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Εγώ δεν μπορώ να συνηθίσω σε όλα αυτά τα slide πληκτρολόγια ότι δεν μπορώ να " δω " κάτω από τον αντίχειρα μου όταν γράφω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Παιδιά εγώ πάντως έχω πάθει την πλάκα μου μετά την τελευταία ενημέρωση. Δεν έχω δει σε κανένα άλλο πληκτρολόγιο τόσο καλή πρόβλεψη και τόσο καλό λεξιλόγιο. Έχουν κάνει τρομερή δουλειά.. Μπράβο. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Παιδια εμενα μου λαγκαρει λιγο ως αρκετά σε σχεση με swiftkey Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Παιδια εμενα μου λαγκαρει λιγο ως αρκετά σε σχεση με swiftkey Όταν λες σου λαγκαρει πως το εννοείς; Αργεί να ανοίξει; Γιατί σε μένα πάει σφαίρα. Δεν νομίζω να έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά. Πανω κάτω το ίδιο κινητό έχουμε. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Όχι ανοίγει πολυ γρήγορα... Αλλά καθυστερεί να αλλάξει γλώσσα, μου την δίνει που δεν ρυθμίζει long press duraction.. Το να σου πω, ακόμα τον δοκιμάζω... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Όχι ανοίγει πολυ γρήγορα... Αλλά καθυστερεί να αλλάξει γλώσσα, μου την δίνει που δεν ρυθμίζει long press duraction.. Το να σου πω, ακόμα τον δοκιμάζω... Φίλε μόλις το δοκίμασα σφαίρα αλλάζει γλώσσα.. Την αλλάζεις με τον τρόπο που είπαμε πιο πάνω έτσι; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts