brutus Δημοσιεύτηκε July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 16, 2003 Ξεκινάμε λοιπόν πάλι από την αρχή, με νέο forum για το κινητό μας. Όσοι πιστοί (και προβληματισμένοι) προσέλθετε :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Ερώτηση: Έχω ένα t68i. Πρόσφατα πήρα ένα gigabyte bluetooth usb adaptor για το PC μου. Όλα δουλεύουν μια χαρά, ΕΚΤΟΣ του ότι ΔΕΝ μπορώ να στείλω από/προς το κινητό εικόνες και ringtones... Τι παίζεται; (Μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτό το service στο κινητό).. Any help? Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakis Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vegos Ερώτηση: Έχω ένα t68i. Πρόσφατα πήρα ένα gigabyte bluetooth usb adaptor για το PC μου. Όλα δουλεύουν μια χαρά, ΕΚΤΟΣ του ότι ΔΕΝ μπορώ να στείλω από/προς το κινητό εικόνες και ringtones... Τι παίζεται; (Μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτό το service στο κινητό).. Any help? Έχω και εγώ, ακριβώς το ίδιο bluetooth εδώ και κάτι μήνες και ούτε εγώ έχω καταφέρει να ανακαλύψω κάτι...Αλλά θα το βρω που θα πάει...!!! :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/stakis78/12473/208131/0/stakis-logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το bluetooth. Τι εκδοση ειναι το λογισμικο (της widcomm) που χρησιμοποιητε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mythos_bt Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το bluetooth. Τι εκδοση ειναι το λογισμικο (της widcomm) που χρησιμοποιητε; T68i: R8A015 Bluetooth: 1.2.2.9 Ερώτηση: Εχεις φορτωμένο το CD της Ericsson; Ποια έκδοση; Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 T68i: R7A013 Bluetooth: 1.2.2.16 Το cd που βρηκα στη συσκευασια του bluetooth usb adaptor (το δικο μου ειναι nortek) ειχε την ιδια εκδοση λογισμικου με αυτη που χρησιμοποιεις εσυ και οντως παρουσιαζε προβλημα.Μετα την αναβαθμιση στην εκδοση 1.2.2.16 ολα λειτουργουν μια χαρα. Δεν εχω κανει εγκατασταση του προγραμματος που ηταν στο cd της Ericsson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A-Ge0 Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 πειτε κανενα link ρε παιδια απο που κανατε την αναβαθμιση? Παράθεση ...A-Ge0... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mythos_bt Το cd που βρηκα στη συσκευασια του bluetooth usb adaptor (το δικο μου ειναι nortek) ειχε την ιδια εκδοση λογισμικου με αυτη που χρησιμοποιεις εσυ και οντως παρουσιαζε προβλημα.Μετα την αναβαθμιση στην εκδοση 1.2.2.16 ολα λειτουργουν μια χαρα. Link; Στο site της Gigabyte, υπάρχει μόνο η έκδοση 1.0 :worry: Για στείλε, να δοκιμάσουμε τους "δικούς" σου drivers μπας και παίξει! Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αν εννοεις την αναβαθμιση για το λογισμικο της widcomm ριξε μια ματια στο site του κατασκευαστη του bluetooth usb adaptor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vegos Link; Στο site της Gigabyte, υπάρχει μόνο η έκδοση 1.0 :worry: Για στείλε, να δοκιμάσουμε τους "δικούς" σου drivers μπας και παίξει! Στο site της nortek εχουν ακομα την εκδοση 1.2.2.9.Χρησιμοποιω το λογισμικο της tecom και λειτουργει μια χαρα.Το ειχα κατεβασει απο το ακολουθο link h**p://www.tecomproduct.com/asp/support.asp?Navi=SoftwareDownload δυστυχως ομως δεν υπαρχει πια εκει. ΜΑΛΛΟΝ πρεπει να βρισκεται εδω: ftp://216.180.107.234/Anonymous/ GM_BTW.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mythos_bt ΜΑΛΛΟΝ πρεπει να βρισκεται εδω: ftp://216.180.107.234/Anonymous/ GM_BTW.zip Thanx, αλλά δεν έπαιξε με αυτούς. Για την ακρίβεια, δεν μπορούσα να κάνω ούτε pair τη συσκευή με το PC, ούτε τίποτα. Επέστρεψα στους μαμίσιους drivers, όπου το μόνο που δεν κάνω, είναι να στέλνω photos.... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sogoku Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 paidia egw pantos me thn ekdosh windcomm 1.3.0 den mporo na labo oute na stilo dedomena sto T68i, den mporo na ftia3w fakelo OBEX File Transfer, eno se kokia 7650 & 3650, mporo na ftia3w kai na sthlo dedomena(alla den dexomai), sto T68i den mporo, ti prepei na kanw gia na mporo na stelno apo to kinito photos sto pc, kai apo to pc arxia sto kinito ? (Panta me BT) kanena kalo prog gia BT ? Παράθεση :devil: The Greek Hacker Sogoku! :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Παιδια να σας ρωτησω κατι απο περιεργια; Το ελληνικο R8A firmware εχει τα επιπλεον παιχνιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 .....και η διαφορά από R8A με την παλιότερη R6Α ? -Μην πληρώνουμε 20ε την αναβάθμιση τώρα που έληξε η εγγύηση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 ναι παιδια το ελληνικο R8A εχει και τα νεα παιχνιδια :D Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sogoku Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 egw pou 8elo na sbiso ta basika 8emata apo to kinito gia e3ikonomhsh mnhmhs ti na kanw ? den antexo na exw mono 600kb free mnhmh Παράθεση :devil: The Greek Hacker Sogoku! :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Θα μπορούσε κάποιος να μου θυμίσει αν με τις καινούριες εκδόσεις του λογισμικού ενεργοποιείται το Zoom για την MCA25; :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Reignman Θα μπορούσε κάποιος να μου θυμίσει αν με τις καινούριες εκδόσεις του λογισμικού ενεργοποιείται το Zoom για την MCA25; :o Ενεργοποιειται απο την R6 και μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Σ'ευχαριστώ πολύ. :) Θα πρέπει να κάνω μια επίσκεψη στη Sony Ericsson οπότε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. July 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Megalos Ναι παιδια το ελληνικο R8A εχει και τα νεα παιχνιδια :D Τα οποία είναι??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sogoku Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 mporo kai monos mou na kanw update sthn ekdosh? Παράθεση :devil: The Greek Hacker Sogoku! :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sogoku mporo kai monos mou na kanw update sthn ekdosh? ean yparxei to file...to program...kalwdio kai exeis kai ligo risko file mu ola ginotai! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sogoku Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Δεν έχω τίποτε από τα 4 μόνο το καλώδιο. Βέβαια μόνο μια βδομάδα το έχω το κινητό, άρα μπορεί να έχει το νέο λειτουργικό :), πως μπορώ να δω τι έκδοση λειτουργικού χρησιμοποιώ; Και με την εγγύηση θα πληρώσω τίποτα στην S.E. για να κάνω update; Παράθεση :devil: The Greek Hacker Sogoku! :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Για να δεις την εκδοση του λογισμικου: >*<<*>* οπου > ειναι η κινηση του joystick. Η αναβαθμιση του λογισμικου εντος εγγυησης ειναι δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Υπαρχει ζοομ για την MCA-20? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts