Jump to content

stakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stakis

  1. Το αγόρασα αλλά δεν παρατήρησα οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να δείξει β' διαλογής. Η αλήθεια είναι ότι είχε κανονικά το ελληνικό manual και γενικά μέχρι τώρα κανένα θέμα.
  2. Καλησπέρα και συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντησή μου. Σε ένα από τα πιο φθηνά μαγαζιά που βρήκα στο skroutz και μίλησα μαζί τους, είχε περίπου μια διαφορά 10€ το ένα από το άλλο, μάλλον επειδή το ένα είχε ελληνικό manual και το άλλο όχι. Επίσης το ένα ήταν εισαγώμενο από Γερμανία και το άλλο από την Ελληνική Αντιπροσωπεία. Τελικά αγόρασα αυτό που είναι από την Ελληνική Αντιπροσωπεία βάσει των λεγόμενων του πωλητή. Anyway τώρα μπαίνω για πρώτη φορά στο παιχνίδι των Android οπότε θα το ψάξω εξονυχιστικά! Δυο μέρες πάντως χρήσης δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα θερμότητας αλλά δε το έχω ζορίσει ακόμα...Ίδωμεν!
  3. Καλημέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω το Samsung S4. Το βρήκα πολύ φθηνά σε ένα μαγαζί μέσω αναζήτησης skroutz, μάλλον τα φέρνουν από Γερμανία από ότι με ενημέρωσαν για αυτό και η χαμηλή τιμή. Μάλιστα παίζει περίπου 10€ διαφορά αυτό που θέλει αρχική ρύθμιση για να γυρίσει από τα Γερμανικά σε σχέση με αυτό που ήδη είναι προσεταρισμένο στα Ελληνικά! Μιλώντας με έναν γνωστό μου μέσα από Samsung με ενημέρωσε να προσέξω αυτά που έρχονται από Γερμανία ότι έχουν θέμα με τις θερμοκρασίες και ζεσταίνονται περισσότερο, κυρίως το ακουστικό τους!!!!???!!! :confused: Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά; Έχει αγοράσει κάποιος αντίστοιχο από Γερμανία μέσω μαγαζιών εδώ; :confused:
  4. Το έλαβα από ένα φίλο...απλά...! Δε σημαίνει κάτι...Ούτε έχω καμμιά σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία!! Θέλησα να το μοιραστώ γιατί με εντυπωσίασε πολύ! Και επίσης "προτρέπω" τον κόσμο γιατί ήδη το έχω δει αρκετές φορές μαζί με άλλους... Anyway...είναι στην ευχέρεια του καθενός!
  5. Μη φοβάστε να απαντήσετε και επίσης ο αριθμός δεν χρησιμοποιείται κακόβουλα...Απαντήστε άφοβα...ειλικρινά αξίζει...!!
  6. http://www.livefeeds.gr/644589663/ Κάντε κλίκ στη κοπέλα και περιμένετε... Καταπληκτικό;; Είναι ότι πιο πρωτότυπο έχω συναντήσει μέχρι τώρα!!! :lol:
  7. Ελληνικά; Και μιας που το αναφέρετε, υποστήριξη ελληνικών έχει βγει για το 5550 ή όχι ακόμα; :( Γιατί έχω φάει τον κόσμο να ψάχνω, αλλά τίποτα... :( Κανένα ελληνικό πληκτρολόγιο;
  8. Δυστυχώς φίλε mathios, δεν αρκεί το πρώτο γράμμα, γιατί ένα όνομα που αποτελείται από πολλούς κοινούς με το λατινικό αλφάβητο χαρακτήρες, δεν είναι δυνατόν να ταξινομηθεί σωστά η να φανεί ως αποτέλεσμα μετά από "Εύρεση". :( Άρα αναγκαστικά, και μη ξέροντας αν κάθε γράμμα σε κάθε αλφάβητο ανήκει στο ελληνικό ή στο λατινικό, είμαι αναγκασμένος να τα γραψω από την αρχή, κάτι το οποίο θα ήταν πιο εύκολο να γίνει από το PC! :( Καμμιά βοήθεια για αυτό;
  9. Να κάνω και εγώ μία ερώτηση; Επειδή, ως είναι γνωστό, οι ελληνικοι χαρακτήρες στον τηλεφωνικό κατάλογο δεν συμπεριφέρονται σωστά όσο αυτό αφορά την ταξινόμηση και κάποιες άλλες παραμέτρους, υπάρχει κάποιος τρόπος διαχείρισης των επαφών από τον υπολογιστή; Πιστεύω ότι με την μεταφορά από το προηγούμενο κινητό μου (t68i) υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε κοινούς χαρακτήρες με το λατινικό αλφάβητο! Έτσι για παράδειγμα όταν κάνω αναζήτηση ένα ελληνικό όνομα από "Α...κάτι" διαφέρει από το αγγλικό. Και επειδή φαντάζομαι ότι πρέπει να ξαναγράψω όλα από την αρχή στο P800, καμμιά ιδέα για να το κάνω από το PC;
  10. Τα Sony Ericsson που έχω κατά καιρούς, έχουν πολύ ευαίσθητο δέκτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός!! :)
×
×
  • Create New...