Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω διαβασει οτι θα παρει την 4,1.... ισχυει ???

παντος το κιν που το ειδα απο κοντα ειναι πολυ λεπτο αρκετα ομορφο και καλο μεγεθος για 4,3 οθονη...

οσο για την οθονη εχει 256 ppi ειναι αρκετα η οχι ??

asus padfone

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω διαβασει οτι θα παρει την 4,1.... ισχυει ???

παντος το κιν που το ειδα απο κοντα ειναι πολυ λεπτο αρκετα ομορφο και καλο μεγεθος για 4,3 οθονη...

οσο για την οθονη εχει 256 ppi ειναι αρκετα η οχι ??

Σαν κατασκευή ειναι και ποιοτικό και πολύ όμορφο.

Η οθόνη πλέον σε ικανοποιητικό απλά βαθμό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια ξερετε καποια λειτουργικη, ευχρηστη εφαρμογη gps για το οne s?

Εγώ έχω περάσει sygic και δουλεύει αρκετά καλά δεν έχω παράπονο.. Απλά η χρήση είναι περιστασιακη

• Administrators
Παιδια ξερετε καποια λειτουργικη, ευχρηστη εφαρμογη gps για το οne s?

Όλα όσα συζητάμε εδώ δουλεύουν απροβλημάτιστα στο One S. Αναζήτησε εκεί τις απαντήσεις που ζητάς.

Modpic.gif

Εχθές μπορώ να πω ότι δέχθηκα την πρώτη ψυχρολουσία από το κινητό.

Πάω λοιπόν να ανοίξω το wifi μέσω widget που έχω σε μία από τις κύριες οθόνες και συνεχίζω την εναλλαγή των οθονών.

Μόλις φτάνω στην αρχική βλέπω ότι έχει κολλήσει η οθόνη. Χωρίς να κάνω τίποτα το κινητό κάνει restart μόνο του. Και εδώ είναι

που τα χρειάστηκα. Ακολουθούσαν επαναλαμβανόμενες επανεκκινήσεις χωρίς να μπορώ να κάνω τπτ. Η εκκίνηση έφτανε

μέχρι την άσπρη οθόνη με το λογότυπο htc.... Το κινητό άρχισε να αναπτύσει μια θερμοκρασία σε φυσιολογικά όρια πάντα αυτήν την

αίσθηση μου έδινε. Ωραία λέω το πρώτο που μου ήρθε είναι ότι πάω για αλλαγή μητρικής. Να μην τα πολυλογώ έπειτα από μισή ώρα αναγκάστικα να πάω σπίτι να δω πως γίνεται το factory reset ελπίζοντας ότι θα εκκινήσει κάτι που τελικά έγινε. Ελπίζω να ήταν κάποιο bug στο software και όχι πρόβλημα hardware. Θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας και αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο.

Edited by kohatzim

Μήπως είχες μιλήσει πριν και ήταν ιδρωμένο το πρόσωπο σου σε επαφή με το κινητό ή γενικά να έπεσε νερό στην επιφάνεια της οθόνης? Μου έχει συμβεί γιαυτό το αναφέρω

Όχι καμία σχέση. Σε σένα έκανε ακριβώς το ίδιο ;

Ναι και είχε πέσει νερό στην οθόνη και είχε μπλοκάρει

Χθες βραδυ πηρα μια μεγαλη απαγοητευση με το κινητο.

Ημουν σε συγκεντρωση και προσπαθουσα μεσω δικτυου κινητης να ανεβασω φωτο στο facebook...Ελαχιστες φορες τα καταφερα..Ολο δεν ηταν συνδεδεμενο μου ελεγε και να πατησω για ανανεωση κλπ κλπ

Διπλα μου φιλος με Samsun Galaxy S advance και ιδια εταιρια (Vodafone) δεν ειχε κανενα προβλημα με δικτυο κινητης αυτος.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλά η αλήθεια είναι ότι με το WiFi κάτι παίζει,είναι λίγο για τα πανηγυρια,που να κατεβάζεις και μεγάλα αρχεία και να κάνει συνεχώς διακοπές,με χε ταράξει.

Προφανως ο φιλος δεν εννοουσε οτι προσπαθουσε με wifi αλλα μεσω της vodafone.. Νομιζω οτι και μενα το 3g μου ειναι απαραδεκτο ειδικα εδω στην επαρχια, δεν ξερω ποιος φταει αλλα με το desire hd δεν ειχα κανενα προβλημα

Προφανως ο φιλος δεν εννοουσε οτι προσπαθουσε με wifi αλλα μεσω της vodafone.. Νομιζω οτι και μενα το 3g μου ειναι απαραδεκτο ειδικα εδω στην επαρχια, δεν ξερω ποιος φταει αλλα με το desire hd δεν ειχα κανενα προβλημα

Ακριβως ετσι και το εγραψα ...Και ο φιλος με το samsung που δεν ειχε προβλημα κι αυτος με Vodafone.

Φιλικά Γιάννης

yep, μια απο τα ιδια. αν υστερει σε εναν τομεα το κινητο, ειναι στο σημα (και στο wifi και στο mobile). αλλα η αληθεια ειναι οτι σε μερη με καλη καλυψη απο την εταιρεια κινητης που ανηκω δεν ειχα ποτε θεμα. σε μερη με ασθενες σημα βλεπω κολληματα.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

yep, μια απο τα ιδια. αν υστερει σε εναν τομεα το κινητο, ειναι στο σημα (και στο wifi και στο mobile). αλλα η αληθεια ειναι οτι σε μερη με καλη καλυψη απο την εταιρεια κινητης που ανηκω δεν ειχα ποτε θεμα. σε μερη με ασθενες σημα βλεπω κολληματα.

Κι ομως ειχα 3g και τρεις γραμμες σημα αλλα και προβληματα.

Αν ηταν θεμα κινητης και ο φιλος μου θα ειχε προβληματα.

Φιλικά Γιάννης

Παιδες εχω το Htc one s με επεξεργαστη S3 θα αγορασω και 2ο για εναν φιλο. Βρηκα απο ενα με S4 με Vodafone μενου, να το προτημισω η να παρω και τελειως free με S3?

Το S4 δεν πιστευω να κολλαει που ειναι vodafone εε?

Edited by math01141

Δε θα κολλάει απλά θα παίρνεις τις ενημερώσεις πολύ αργότερα.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Και θα ειναι ποιο γρηγορο απο τον S3?

Πιστεψε με δεν θα καταλαβεις καμμια διαφορα, εχω πιασει και τα δυο στα χερια μου και δεν μπορεις με τιποτα να καταλαβεις ποιο ειναι ποιο οσον αφορα την ταχυτητα.

Καλησπερες! Εγω δεν εχω καταλαβει τι παιζει με αυτο το κινητο! Σε αλλα site λενε 1.5 ghz snapdragon και σε αλλα 1.7 με scorpion! Τι ισχυει τελικα?:hypno:

Χθες βραδυ πηρα μια μεγαλη απαγοητευση με το κινητο.

Ημουν σε συγκεντρωση και προσπαθουσα μεσω δικτυου κινητης να ανεβασω φωτο στο facebook...Ελαχιστες φορες τα καταφερα..Ολο δεν ηταν συνδεδεμενο μου ελεγε και να πατησω για ανανεωση κλπ κλπ

Διπλα μου φιλος με Samsun Galaxy S advance και ιδια εταιρια (Vodafone) δεν ειχε κανενα προβλημα με δικτυο κινητης αυτος.

Μπορεί απλά να έτυχε να του δώσει το bandwidth το δίκτυο τη στιγμή που το έκοβε από εσένα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί απλά να έτυχε να του δώσει το bandwidth το δίκτυο τη στιγμή που το έκοβε από εσένα.

Κι όμως,οι αποσυνδέσεις στο wifi ειναι συχνές

Αυτο ηταν για πανω απο μια ωρα επαναλαμβανομενο

Φιλικά Γιάννης