Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια η οθονη του κινητου ειναι μαπα.

Δλδ που ακριβως ειναι ΜΑΠΑ ? Για καντο μας λιγο πιο λιανα, μπας και ξεστραβωθουμε εμεις που το εχουμε και δεν το πηραμε χαμπαρι....

Μαλλον οι υπολοιποι πρεπει να παμε οφθαλμιατρο....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μαλλον οι υπολοιποι πρεπει να παμε οφθαλμιατρο....

Εμένα με ικανοποιεί απόλυτα και βλέπω μια χαρά πάντως :p

παιδια η οθονη του κινητου ειναι μαπα,το εχω απο τον μαιο το κινητο

σε ολα ειναι σουπερ στην οθονη ειναι χαλια,

αμα δειτε παλαιοτερα ποστ μου το εχω αναφερει απο τοτε.

Μαπα δεν ειναι η οθονη.σε επιτοπια συγκριση με το galaxy nexus ηταν σχεδον ανταξια της.με καλα χρωματα κ καλες γωνιες θεασης..κ το μαυρο,καθαρο.ολα αυτα με μεγιστη φωτεινοτητα.σημειωτεον τα hd video του youtube τα επαιζε γρηγοροτερα το one s (αν κ δεν εχει να κανει με την οθονη αυτο,απλα το αναφερω!).

Φιλε ειδικα σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει ανταγωνισμος.

Καλησπερα.

Το galaxy nexus δεν θεωρειται ανταγωνιστης,ποιες οι σημαντικες διαφορες τους?

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο για αγορα και δυσκολευομαι να επιλεξω.

Ευχαριστω.:)

Εγώ πάλι την πυκνότητα Pixels στα 256ppi και το μέγεθος των 4,3 ιντσών το θεωρώ ως μια πολύ καλή επιλογή, αν αναλογιστούμε και την τεχνολογία οθόνης Super Amoled. Οπότε έχει και σωστή γωνία θέασης και εξαιρετική απόδοση χρωμάτων.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παιδια οταν λεω μαπα εννοω το pixeliasma που εχει,

Site με μικρα γραμματα δεν διαβαζονται χωρις ζουμ,

Εχω και ΗTc desire και το ιδιο σαιτ διαβαζεται χωρις ζουμ και εχει και μικροτερη οθονη,

Απο χρωματα ειναι παρα πολυ καλη η οθονη,απο pixel ............

Εχω και ΗTc desire και το ιδιο σαιτ διαβαζεται χωρις ζουμ και εχει και μικροτερη οθονη,

Μπορεις να παραθεσεις 2 εικονες συγκρισης;; γιατι με εχεις βαλει σε προβληματισμο...δεν μπορει να υφισταται αυτο αφου εχει μεγαλυτερη πυκνοτητα pixels.

Καλησπέρα,

Ξέρει καποιος πως μπορουμε μεσα απο τις ρυθμισεις ή κάπου αλλού να δούμε αν το κινητό έχει τον S3 ή τον S4 ? Για παραδειγμα μπορουμε να δουμε το model number απτο μενου?

Κάπου διαβασα οτι πατάς το πληκτρο κατω της φωνής και μετά το power button και μολις αναβοσβήσουν τα home πληκτρα το αφήνεις αλλά δεν δούλεψε.

Ευχαριστω

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

αυτο ειναι και το φυσιολογικο φιλε μου. και στο αλκατελ της κοπελας μου που εχει 320x480 αναλυση σε 4 ιντσες τα παντα ειναι τεραστια λογω πιξελιασματος.

αυτο λεω και εγω παιδια,δεν ειμαι παραλογος,

η οθονη του ειναι το μονο μειονεκτημα για εμενα και μεγαλο κιολας και μιλαω για αναλυση οχι για χρωματα,

σε ολα τα αλλα παει σφερα.

To οτι Site με μικρα γραμματα δεν διαβαζονται χωρις ζουμ ειναι φυσικο (θεμα διακριτικης ικανοτητας του ανθρωπινου ματιου, αναλογως της ηλικιας) και ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΞΕΛΙΑΣΜΑ. Πιξελιασμα θα υπηρχε, αν κανοντας ζουμ στα μικρα γραμματα, εβλεπε καποιος ορατα pixel στις παρυφες των γραμματων. Ομως και ετσι, και σε τερμα ζουμ αναλυση των γραμματων, πιξελιασμα ΔΕΝ υπάρχει (εκτος αν χρησιμοποιεις ισχυρο μεγεθυντικο φακο, πραγμα που το καναν καποια ξενα sites και ειναι κυριολεκτικα για γέλια).

Η οθονη του ειναi εξαιρετική, το μαυρο της απιστευτο, η αναλυση και η πυκνοτητα (ppi) υπεραρκετη και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ. Mην τσιμπατε με τις υπεραναλυσεις, οσο μικροτερη ειναι η οθονη, τοσο δυσκολοτερα βλεπεις διαφορες απο ενα σημειο και πανω. Αν θελετε, μπορω να επανελθω στο ζητημα.

Μπορεις να παραθεσεις 2 εικονες συγκρισης;; γιατι με εχεις βαλει σε προβληματισμο...δεν μπορει να υφισταται αυτο αφου εχει μεγαλυτερη πυκνοτητα pixels.

δεν υπαρχει προβληματισμος φιλε. κι εγω ειχα διαβασει ιδιο σχολιο σε αλλο σαιτ και σε ενα review, πηγα το ειδα απο κοντα και δεν υπαρχει κανενα θεμα. με γυμνο ματι και κρατωντας το στο χερι δεν διακρινεις το παραμικρο.

Καλησπέρα,

Ξέρει καποιος πως μπορουμε μεσα απο τις ρυθμισεις ή κάπου αλλού να δούμε αν το κινητό έχει τον S3 ή τον S4 ? Για παραδειγμα μπορουμε να δουμε το model number απτο μενου?

Κάπου διαβασα οτι πατάς το πληκτρο κατω της φωνής και μετά το power button και μολις αναβοσβήσουν τα home πληκτρα το αφήνεις αλλά δεν δούλεψε.

Ευχαριστω

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.uguess.android.sysinfo.pro

τσεκαρε τη συχνοτητα του επεξεργαστη. 1.5 = s4, 1.7 = s3

Edited by relentlessgeo
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

αυτο ειναι και το φυσιολογικο φιλε μου. και στο αλκατελ της κοπελας μου που εχει 320x480 αναλυση σε 4 ιντσες τα παντα ειναι τεραστια λογω πιξελιασματος.

Αυτο ειναι φυσιολογικο...μιλας για μικροτερη αναλυση απο το desire σε μεγαλυτερες ιντσες.

αυτο λεω και εγω παιδια,δεν ειμαι παραλογος,

η οθονη του ειναι το μονο μειονεκτημα για εμενα και μεγαλο κιολας και μιλαω για αναλυση οχι για χρωματα,

σε ολα τα αλλα παει σφερα.

Στην περιπτωση του one s σε συγκριση με το desire, μιλαμε για μεγαλυτερη αναλυση σε μεγαλυτερη οθονη που υπερκαλυπτει την αναλογια αυξησης οθονης σε σχεση με την αυξηση της αναλυσης κ αυτο φενεται ξεκαθαρα απο το pixel density.αν εισαι ικανοποιημενος στο desire απλα δεν μπορει να μην εισαι στο one s.

Παιδιά γτ ο broswer internet σε κάποια site δεν εμφανίζει ολόκληρες τις λέξεις αλλά λείπουν κάποιοι χαρακτήρες? Με το chrome δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στα ίδια site

Το One S έχει εξαιρετική οθόνη και σε χρώμα, και σε ανάλυση, με πολύ καλό λευκό και βαθύ μαύρο. Γενικά είναι από τις καλύτερες οθόνες που έχω δει και έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετές συσκευές top χαρακτηριστικων και features.. Γενικά η συσκευή είναι από τις καλύτερες της αγοράς και πιστεύω στις 4,3" ίσως το καλύτερο (υποκειμενικά καθαρά για μένα το καλύτερο) :)

Να πω την αλήθεια,συμπαθητική η οθόνη αλλά πλέον δεν την μπορώ.

Pixeliazei πολύ και μου κατάντησε κουραστικό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γιατι ρε παιδια το Galaxy S3 pentile δεν έχει? αν κοιτάξεις και σ´ αυτην κοντά όπως λέει και το gsmarena θα δεις pixel.
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Να πω την αλήθεια,συμπαθητική η οθόνη αλλά πλέον δεν την μπορώ.

Pixeliazei πολύ και μου κατάντησε κουραστικό.

Ταξιδιώτης απλά να σου παραθέσω ένα σχόλιο από δικιά σου παρουσίασει στο post #40 :

<<Ας εξερευνησουμε την οθονη.

Τα χρώματα ειναι πραγματικα πολυ ζεστά σαν απεικόνιση και ζωντανά,στα 10cm δεν έχεις κανένα θέμα,αν πλησιασεις πιο κοντα θα δεις pixels,όμως δεν δουλεύουμε το κινητο μας με κολλημένο το πρόσωπο μας στην οθονη,οποτε και δε θα πρέπει να μας απασχολήσει αυτο καθώς η οθονη του ειναι πολυ καλη.>>

Παιδιά γτ ο broswer internet σε κάποια site δεν εμφανίζει ολόκληρες τις λέξεις αλλά λείπουν κάποιοι χαρακτήρες? Με το chrome δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στα ίδια site

δεν χρησιμοποιω τον default browser, αλλα για πες τα σαιτς να τα τσεκαρω ετσι απο περιεργεια.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Γιατι ρε παιδια το Galaxy S3 pentile δεν έχει? αν κοιτάξεις και σ´ αυτην κοντά όπως λέει και το gsmarena θα δεις pixel.

Έχει ναι,αλλά καμία σχέση με του one s

Ταξιδιώτης απλά να σου παραθέσω ένα σχόλιο από δικιά σου παρουσίασει στο post #40 :

Μόνο πού το post αυτό είναι κάμποσους μήνες πριν...:)

Από τότε περάσαν αρκετές ακόμα συσκευές δυνατές από τα χέρια μου και η διάφορα πλέον είναι κάτι περισσότερο από εμφανής:)

Μέχρι και του huawei p1 πού είναι και φτηνότερο είναι πολύ καλύτερή.

Κάθε post έχει και την χρονική του διάρκεια.

Δε λέω ότι του one s είναι πλέον άσχημη.καλή είναι και με ωραίο μαύρο,όμως πλέον πίσω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν χρησιμοποιω τον default browser, αλλα για πες τα σαιτς να τα τσεκαρω ετσι απο περιεργεια.

http://www.tsekouratoi.gr

Είναι και άλλα απλά δεν τα θυμάμια τώρα...

Καλωσορίστε με στη παρεα σας! τελικα το πηρα το κινητο κ ευχομαι να μου κρατησει πρωτα ο θεος δυο τρια χρονακια.. τιμη 379 ευρω + 50 ευρω δωροκαρτα για την επομενη αγορα μου απο τα media markt γερμανιας. νομιζω οτι καλα το πηρα!

τι προτεινεται για πρωτη φορτιση?

Καλωσορίστε με στη παρεα σας! τελικα το πηρα το κινητο κ ευχομαι να μου κρατησει πρωτα ο θεος δυο τρια χρονακια.. τιμη 379 ευρω + 50 ευρω δωροκαρτα για την επομενη αγορα μου απο τα media markt γερμανιας. νομιζω οτι καλα το πηρα!

τι προτεινεται για πρωτη φορτιση?

Μεγεια και με χαρά!! Κάνε 3-4 πλήρεις κύκλους φόρτισης αφήνοντας το να πέφτει εκεί κοντά στο 10% και μετα μέχρι 100% συνεχόμενα εννοείται.. Εγώ το φορτίζω κλειστό συνήθως στις πρώτες (δικιά μου καταναγκαστικη συνήθεια :p)

Εγω θα πω συγκρινετε την οθονη του X με την οθονη του S,

αρα η θεωρεια περι μεγεθους οθονης δεν ισχυει,

απλα ειναι θεμα κατασκευης απο την Htc και εχει κανει λαθος βαζωντας αυτη την οθονη στο S