Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παίδες 2 βασικές ερωτήσεις για μένα 1. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ηχογραφεί την κλήση ακόμη και όταν μιλάμε από bt 2. Υπαρχει κάποιος τρόπος να τρέξουν πρόγραμματα από Windows mobile κάπου άκουσα ότι γίνεται σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Και στο δικό μου βλέπω οτι έχει πιο χαμηλό σήμα το κινητό σε σχέση με άλλα παρόλο που βλέπω 2 ή και 1 γραμμή δεν κάνει διακοπές το σήμα. Αυτο που παρατηρώ έντονα θα έλεγα στο δικό μου είναι οτι οταν παίζω παιχνίδια (και μόνο) να ανεβάζει θερμοκρασία. Και οταν λέω να ανεβάζει εννοώ να καίει κανονικα.. Πιο ζεστό πάντως και απο απαιτητικούς τίτλους είναι στο where's my water..:confused:

Εδω θα ήθελα μία χάρη απο όποιον μπορεί να στείλει με pm με ποιον τρόπο και ποια προγράμματα κάνουμε root και βάζουμε rom.. Να στέιλει link και να πει τα βήματα. Το έχω ψάξει αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. Και κυρίως πως το επαναφέρω μετά στην εντελώς εργοστασιακή κατάσταση. Ευχαριστω..

Σήμερα είχα πάει μια βόλτα από το Mall. Εκεί για πρώτη φορά έπιασα στα χέρια μου και έπαιξα με το One X (το μαύρο). Πιστεύω τελικά οτι (με εξαίρεση την οθόνη που δεν έχει βέβαια και τόσο μεγάλη διαφορά) πραγματικά υπολείπεται του One S τόσο σε design όσο και σε ποιότητα κατασκευής. Το λογικό θα ήταν να συμβαίνει το αντίθετο όμως το S για μένα τουλάχιστον που είμαι κάτοχος του γκρι αλουμινένιου μοντέλου είναι μακράν καλύτερο ποιοτικά και σχεδιαστικά από το X ! Δεν λαμβάνω υπόψιν μου καθόλου την διαφορά στο μέγεθος. Απλά νομίζω οτι το S όσον αφορά την ποιότητα και το σχεδιασμό στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ πιο μπροστά από ότι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.. τί λέτε και εσείς ?

Και εγώ το design του το εχω ερωτευτεί,αλλά θέλω να το δω και από κοντά για να εχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη...το εχω ξανά πει ότι για τα γούστα μου η 4.3" είναι πιο καλά!!

Το αλουμινενιο unibody που έχει με τρελενει...αν είδατε φωτό του νέου iPhone,μάλλον πάει για αλουμινενιο unibody και αυτό....:D

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Καλησπέρα παιδιά.Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν το κινητό έχει ραδιόφωνο και αν μπορεί με κάποιο τρόπο να κάνει βιντεοκλήσεις με τη μπροστινή κάμερα..Ειδικά το ραδιόφωνο με ενδιαφέρει.

Καλησπέρα παιδιά.Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν το κινητό έχει ραδιόφωνο και αν μπορεί με κάποιο τρόπο να κάνει βιντεοκλήσεις με τη μπροστινή κάμερα..Ειδικά το ραδιόφωνο με ενδιαφέρει.

Μιας και το εφερε η κουβεντα:D

1) το κινητο εχει ραδιοφωνο

2) μεσω skype η μπροστινη καμερα δουλεψε αψογα

3) οπως ειπαν και τα παιδια ποιο πανω ειναι οτι ποιο ομορφο ( και ποιο γρηγορο) κυκλοφορει αυτη τη στιγμη

4) υπαρχει ενα προβλημα που λεγεται s-off:cry:

4) υπαρχει ενα προβλημα που λεγεται s-off:cry:

Έρχεται σύντομα από τα παιδιά στους xda

μπορεις να διευκρινισεις τι ειναι το s off??

Τά κινητά έχουν 3 τύπους μνήμης:

Ένα είδος flash memory που περιέχει ta system files και τα προγράμματα

Τη γνωστή σε όλους μας RAM

Και προφανώς/συνήθως μια flash card (micro sd)

Επειδή το πρώτο είδος μνήμης έχει κάποια κλειδωμένα μέρη που περιέχουν file systems λεμε ότι είναι locked/s-off γιατί δε μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία.Βέβαια για να το κάνεις αυτό σημαίνει ότι θες να κάνεις root το κινητό σου.

Ελπίζω να βοήθησα!!!

Σήμερα είχα ενημέρωση από arvato.Θα μου το επισκευάσουν σε 5-6 εβδομάδες....ΠΟΤΕ ξανά HTC.Για τα π..... είστε!!!!

Edited by funkyjohny

Χαιρετω.

Και απο ηχο,πως παει,παιζει καλα;( με τα ακουστικα βεβαια).

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Σήμερα είχα ενημέρωση από arvato.Θα μου το επισκευάσουν σε 5-6 εβδομάδες....ΠΟΤΕ ξανά HTC.Για τα π..... είστε!!!!

το οτι εδω η αντιπροσωπεια ειναι για κλαματα,δεν νομιζω να φταιει η ΗΤC.

Φυσικά και φταίει και η HTC όταν τους παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε αφήστε μας το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσει ο υπεύθυνος μαζί σας σε 5-7 εργάσιμες...Γραφειοκρατία κι εκεί δηλαδή?Είναι αυτή επίσημη απάντηση HTC???Η μήπως δε φταίει η HTC όταν και τα δύο καινούρια μοντέλα της είναι προβληματικά???

Φυσικά και φταίει και η HTC όταν τους παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε αφήστε μας το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσει ο υπεύθυνος μαζί σας σε 5-7 εργάσιμες...Γραφειοκρατία κι εκεί δηλαδή?Είναι αυτή επίσημη απάντηση HTC???Η μήπως δε φταίει η HTC όταν και τα δύο καινούρια μοντέλα της είναι προβληματικά???

Εννοεις,μονον η μπογιά,ή και αλλα;

Κοσμοτε,100Mbps.

Το ασημι χρώμα έχει βγάλει κάτι σε κάποιο κάτοχο?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εννοεις,μονον η μπογιά,ή και αλλα;

Υποτίθεται δεν υπάρχει μπογιά.Φτιάχνεται με τη μέθοδο που φτιάχνονται και οι πλανήτες...:lol:Θα το πάρω και θα το βάλω για πώληση!!!

Το ασημι χρώμα έχει βγάλει κάτι σε κάποιο κάτοχο?

Δεν έχει ακουστεί κάτι για το ασημί.Το ρωτάς γιατί σου εμφάνισε κάτι?

Παιδιά έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις...

Όταν πήρα το κινητό και του έτρεξα το quadrant με το αρχικό firmware 1.58 νομίζω, μου έδωσε αποτέλεσμα περίπου 5040. Αμέσως μετά που έκανα αναβάθμηση σε 1.78 μου δίνει όσες φορές και να το τρέξω το πολύ 4600 (βλέπω και κάτι 4450!:mad:). Τι στο καλό μπορεί να φτάει?

Το περίεργω είναι ότι τα προγράμματα και το σύστημα γενικά βλέπει 701MB RAM. Γιατί μόνο τόση? Σε εσάς πόση βλέπει το quadrant?

Παιδιά έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις...

Όταν πήρα το κινητό και του έτρεξα το quadrant με το αρχικό firmware 1.58 νομίζω, μου έδωσε αποτέλεσμα περίπου 5040. Αμέσως μετά που έκανα αναβάθμηση σε 1.78 μου δίνει όσες φορές και να το τρέξω το πολύ 4600 (βλέπω και κάτι 4450!:mad:). Τι στο καλό μπορεί να φτάει?

Το περίεργω είναι ότι τα προγράμματα και το σύστημα γενικά βλέπει 701MB RAM. Γιατί μόνο τόση? Σε εσάς πόση βλέπει το quadrant?

Γιατί δίνεις τόση σημασία στα quadrant;;;Εγώ προσωπικα δεν τους δίνω τόση σημασία....έχεις δει κάποιο crash στη συσκευή μετά την αναβάθμιση;;Αυτό έχει σημασία,η εμπειρία χρήσης.Αν λειτουργεί απροβληματιστα μην σε απασχολούν τα νούμερα...φιλικα πάντα!!

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Γιατί υποτίθεται οτι μία αναβάθμιση το βελτιώνει και σε επιδώσεις.. Να είναι σταθερό στην χειρότερη. Αλλά είναι κάπως "άσχημο" να σου ρίχνει τις επιδώσεις. Έστω και στα χαρτια. Απο σταθερότητα πολύ καλό. 1 φορά μόνο αν θυμάμαι καλά κόλησε το sense και σε 5 δευτερόλεπτα ξανα επανήλθε. Και το έχω φουλάρει στα παιχνίδια και τα προγρμαμματα.

Έχω το one s black . Θέλω να το στείλω για αντικατάσταση του εξωτερικού περιβλήματος. Ξέρεις κανείς που πρέπει να το στείλω και πόσο κρατάει η όλη διαδικασία ? Thank’ssss

Λοιπόν. Σήμερα για πρώτη φορά επιχείρησα να το συνδέσω μέσω BT με το hands free του stereo του αυτοκινήτου. Ομως ενώ το βλέπει μόλις πάει να κάνει τη σύνδεση μου βγάζει μήνυμα οτι το hands free του αυτοκινήτου απέριψε τη σύνδεση ! Με το Galaxy S2 που είχα πριν δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα. Ξέρει κανείς τί παίζει γενικά με το BT του ?

Υποτίθεται δεν υπάρχει μπογιά.Φτιάχνεται με τη μέθοδο που φτιάχνονται και οι πλανήτες...:lol:Θα το πάρω και θα το βάλω για πώληση!!!

Δεν έχει ακουστεί κάτι για το ασημί.Το ρωτάς γιατί σου εμφάνισε κάτι?

Για το metallic gray;(Αυτο λετε ασημί;).

Κοσμοτε,100Mbps.

Λοιπόν. Σήμερα για πρώτη φορά επιχείρησα να το συνδέσω μέσω BT με το hands free του stereo του αυτοκινήτου. Ομως ενώ το βλέπει μόλις πάει να κάνει τη σύνδεση μου βγάζει μήνυμα οτι το hands free του αυτοκινήτου απέριψε τη σύνδεση ! Με το Galaxy S2 που είχα πριν δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα. Ξέρει κανείς τί παίζει γενικά με το BT του ?

Δοκιμασε να διαγραψεις απο το BT του αυτοκινητου σου το παλιο σου τηλεφωνο.

Καπου ειχα διαβασει οτι τα bt των αυτοκινητων δεν μπορουν να κανουν συνδεση με πολλες συσκευες bt αλλα δεν θυμαμαι για ποιο αυτοκινητο εγραφαν.... δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: