funkyjohny Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Έχω το one s black . Θέλω να το στείλω για αντικατάσταση του εξωτερικού περιβλήματος. Ξέρεις κανείς που πρέπει να το στείλω και πόσο κρατάει η όλη διαδικασία ? Thank’ssss Πρεπει να το πας στην arvato στα κτελ και να το αφησεις για κανα μηνα και....Από που το έχεις αγοράσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Υποτίθεται δεν υπάρχει μπογιά.Φτιάχνεται με τη μέθοδο που φτιάχνονται και οι πλανήτες...:lol:Θα το πάρω και θα το βάλω για πώληση!!! Δεν έχει ακουστεί κάτι για το ασημί.Το ρωτάς γιατί σου εμφάνισε κάτι? Όχι φυσικά,απλά ρωτάω για να δω αν είχαμε κάποιο θέμα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Φαινεται καταπληκτικο.. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Γιατί υποτίθεται οτι μία αναβάθμιση το βελτιώνει και σε επιδώσεις.. Να είναι σταθερό στην χειρότερη. Αλλά είναι κάπως "άσχημο" να σου ρίχνει τις επιδώσεις. Έστω και στα χαρτια. Απο σταθερότητα πολύ καλό. 1 φορά μόνο αν θυμάμαι καλά κόλησε το sense και σε 5 δευτερόλεπτα ξανα επανήλθε. Και το έχω φουλάρει στα παιχνίδια και τα προγρμαμματα. Φίλε μου θα πρέπει να ξέρεις ότι τα benchmarks καλώς ή κακώςδεν έχουν πραγματικά καμία σχέση με τις επιδόσεις... Με κάποια πειράγματα σε κάποιο αργό κινητό, μπορείς να δεις τα benchmarks να δίνουν εξωπραγματικά σκορ, τα οποία φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και με τη χρήση του κινητού. Οπότε κοίτα αν σου δουλεύει γρήγορα κι απροβλημάτιστα το κινητάκι και άσε τα benchmarks να λένε ό,τι θέλουν ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mancini3 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Πρεπει να το πας στην arvato στα κτελ και να το αφησεις για κανα μηνα και....Από που το έχεις αγοράσει? Από το birdphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 4) υπαρχει ενα προβλημα που λεγεται s-off:cry: Έρχεται σύντομα από τα παιδιά στους xda Το ίδιο λέγαμε και για το One X αλλά δυστυχώς έχει αλλάξει η πολιτική της HTC με αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Φαινεται καταπληκτικο.. Παει τάπα το κινητό!!!Το sense 4.0 μου αρέσει υπερβολικά,πολύ καλή οθόνη! Ξέρουμε αν έχει έρθει επιτέλους σε κάποιο ελληνικό κατάστημα;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Από το birdphone... Κι εγω από Birdphone.Που σου έχει φθαρεί γιατί εμένα μόνο λίγο εκεί στη usb.... Το ίδιο λέγαμε και για το One X αλλά δυστυχώς έχει αλλάξει η πολιτική της HTC με αυτό το θέμα. Θα σου πω εγώ για τη πολιτική της HTC σε λίγο καιρό.....Εγώ μετά από τη ταλαιπωρία που έφαγα ποτέ ξανά htc.Αντίο!!!!!Samsung και ας είναι και τα κυκλώματα πλαστικά.... Edited June 1, 2012 by funkyjohny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Θα σου πω εγώ για τη πολιτική της HTC σε λίγο καιρό.....Εγώ μετά από τη ταλαιπωρία που έφαγα ποτέ ξανά htc.Αντίο!!!!!Samsung και ας είναι και τα κυκλώματα πλαστικά.... Ας μην μακρηγορούμε και βγαίνουμε off topic, όποιος θέλει να ασχοληθεί με "πειράγματα" στη συσκευή του, θα συνιστούσα να κοιτάξει προς άλλες συσκευές πέραν του One S και γενικότερα της τελευταίας σειράς Οne της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papako35 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Σημερα πηγα για πολοστη φορα σε καταστηαμα οπως Γερμανος κοτσοβολος κτλ κτλ και ολοι μου λενε δν ξερουμε ποτε θα ερθει!!! Εμεις ποτε θα το παρουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Σημερα πηγα για πολοστη φορα σε καταστηαμα οπως Γερμανος κοτσοβολος κτλ κτλ και ολοι μου λενε δν ξερουμε ποτε θα ερθει!!! Εμεις ποτε θα το παρουμε?? Εγω πηρα τηλ σε σκορουτζομαγαζο,και μου ειπαν 475€ και εχει 20 τεμαχια. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cond0riano Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Καλησπέρα συγγνώμη για το off-topic θα ήθελα να ρωτήσω μία απορία για την εγγύηση του one s. Η εγγύηση του τηλεφώνου προέρχεται από την απόδειξη αγοράς ή από το ΙΜΕΙ του τηλέφωνου( αν το πάρει κάποιος μεταχειρισμένο πχ) . Edited June 1, 2012 by cond0riano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλησπέρα συγγνώμη για το off-topic θα ήθελα να ρωτήσω μία απορία για την εγγύηση του one s. Η εγγύηση του τηλεφώνου προέρχεται από την απόδειξη αγοράς ή από το ΙΜΕΙ του τηλέφωνου( αν το πάρει κάποιος μεταχειρισμένο πχ) . Για να ισχύει η εγγύηση, η συσκευή πρέπει να συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο όπου θα αναγράφεται και το ΙΜΕΙ της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Σημερα πηγα για πολοστη φορα σε καταστηαμα οπως Γερμανος κοτσοβολος κτλ κτλ και ολοι μου λενε δν ξερουμε ποτε θα ερθει!!! Εμεις ποτε θα το παρουμε?? Κατά ένα παράξενο λόγο το χουν φέρει μονό καταστήματά πού φέρνουν παραεισαγωγης,παράξενο αυτό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Κατά ένα παράξενο λόγο το χουν φέρει μονό καταστήματά πού φέρνουν παραεισαγωγης,παράξενο αυτό. Δεν είναι παράξενο, απλά δεν έχει γίνει (ακόμα) επίσημη εισαγωγή από την ελληνική αντιπροσωπεία. Τώρα για τους λόγους... επικοινωνήστε με τους ίδιους να σας πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Το θεμα ομως ειναι αν αυτα τα κινητα που φερνουν τα μαγαζια παρακαμπτοντας την ελληνικη αντιπροσωπεια καλυπτονται απο εγγυηση. Γιατι ναι μεν πες οτι προοριζονται για την ΕΕ ,αλλα δεν μπορουν να προβαλλουν τη δικαιολογια οτι π.χ. δεν το εισαγουμε στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Το θεμα ομως ειναι αν αυτα τα κινητα που φερνουν τα μαγαζια παρακαμπτοντας την ελληνικη αντιπροσωπεια καλυπτονται απο εγγυηση. Γιατι ναι μεν πες οτι προοριζονται για την ΕΕ ,αλλα δεν μπορουν να προβαλλουν τη δικαιολογια οτι π.χ. δεν το εισαγουμε στην Ελλαδα? Οι ευρωπαϊκές συσκευές αναφέρουν στο βιβλιαράκι της εγγύησης όλες τις χώρες που τις καλύπτει και ανάμεσα τους είναι και η Ελλάδα με γραμμένα τα σχετικά στοιχεία κανονικά στα ελληνικά. Αυτό σε καλύπτει. Αν δεν έρθει επίσημα στην Ελλάδα το μόνο μειονέκτημα που ίσως υπάρξει είναι ενδεχόμενη καθυστέρηση μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό από το εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Ισως θα πρεπει ν αρχισουν τα τηλεφωνα προς την αντιπροσωπεια, να δουμε τι γινεται Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Οι ευρωπαϊκές συσκευές αναφέρουν στο βιβλιαράκι της εγγύησης όλες τις χώρες που τις καλύπτει και ανάμεσα τους είναι και η Ελλάδα με γραμμένα τα σχετικά στοιχεία κανονικά στα ελληνικά. Αυτό σε καλύπτει. Αν δεν έρθει επίσημα στην Ελλάδα το μόνο μειονέκτημα που ίσως υπάρξει είναι ενδεχόμενη καθυστέρηση μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό από το εξωτερικό. Διαφωνώ κάθετα μαζί σου.Όταν μια συσκευή είναι προβληματική και η εγγύηση είναι global ή χειρότερα european η εταιρεία πρέπει να αντικαθιστά το προιόν αμέσως.Μόνο στην Ελλάδα παρατηρώ αυτή τη στάση τόσο των αγοραστών όσο και των πωλητών να το πάμε στο service και μια χαρά όλα.Φίλε athanaso εγώ να πάω στην Ταιβαν και να φέρω ανταλλακτικό ή να το παραγγείλω πιο γρήγορα θα το φέρω Ελλάδα.Τι εννοείς ενδεχόμενη καθυστέρηση?Δε μπορεί η αντιπροσωπεία να σου λέει θέλω 6-7 εβδομάδες (από Γερμανία)...:mad:Εμένα μπορεί το κινητό να είναι απαραίτητο εργαλείο για τη δουλειά μου...Τι θα κάνω 2 σχεδόν μήνες χωρίς αυτό?Ας σταματήσουμε να τους χαιδεύουμε τα αυτάκια....Έλεος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Μαζί μου διαφωνείς; :confused: Αυτά που σου αναφέρω δεν είναι δικές μου εικασίες ή υποθέσεις. Αν υπάρχει κάποιος που θα διαφωνήσεις ή θα συμφωνήσεις είναι με την πολιτική της HTC, όχι με εμένα. Τέτοια κουβέντα καλύτερα να την κάνεις μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adamanteus Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Καλησπέρα :), είναι η πρώτη φορά που γράφω στο HTC section αλλά δεν άντεξα, έπαθα πλάκα βλέποντας το HTC One S με τον κορυφαίο επεξεργαστή S4. Κοιτάξτε επειδή κάνω έρευνα αγοράς βρίσκομαι ανάμεσα στο HTC One S και το Xperia P διότι με έχουν μαγνητίσει οι premium κατασκευές τους. Θα ήθελα να μάθω τελικά ποιο αξίζει κ' αν είναι τραγικά μεγαλύτερο σε μέγεθος το One S. Το Xperia P με έχει δελεάσει η 4' ίντσες οθόνη του. Τι λέτε και εσείς? :) Παράθεση (^_^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 (edited) Καλησπέρα :), είναι η πρώτη φορά που γράφω στο HTC section αλλά δεν άντεξα, έπαθα πλάκα βλέποντας το HTC One S με τον κορυφαίο επεξεργαστή S4. Κοιτάξτε επειδή κάνω έρευνα αγοράς βρίσκομαι ανάμεσα στο HTC One S και το Xperia P διότι με έχουν μαγνητίσει οι premium κατασκευές τους. Θα ήθελα να μάθω τελικά ποιο αξίζει κ' αν είναι τραγικά μεγαλύτερο σε μέγεθος το One S. Το Xperia P με έχει δελεάσει η 4' ίντσες οθόνη του. Τι λέτε και εσείς? :) Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 EDIT: Οποιαδήποτε συζήτηση στο παρόν θέμα περί συγκριτικών... απλά διαγράφεται. Edited June 2, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παιδιά ερώτηση,έχει στείλει κανείς σας αρχείο με WiFi direct?πείτε την διαδικασία γιατί δε θυμάμαι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adamanteus Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Το One S υπάρχει περίπτωση να βγει σε άσπρο χρώμα? Γνωρίζουμε τίποτα γι αυτό? Παράθεση (^_^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Το One S υπάρχει περίπτωση να βγει σε άσπρο χρώμα? Γνωρίζουμε τίποτα γι αυτό? Με τα τωρινα δεδομένα όχι.Δεν νομίζω πάντως ούτε μακροπρόθεσμα να το βγάλουν... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts