Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το one s black . Θέλω να το στείλω για αντικατάσταση του εξωτερικού περιβλήματος. Ξέρεις κανείς που πρέπει να το στείλω και πόσο κρατάει η όλη διαδικασία ? Thank’ssss

Πρεπει να το πας στην arvato στα κτελ και να το αφησεις για κανα μηνα και....Από που το έχεις αγοράσει?

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υποτίθεται δεν υπάρχει μπογιά.Φτιάχνεται με τη μέθοδο που φτιάχνονται και οι πλανήτες...:lol:Θα το πάρω και θα το βάλω για πώληση!!!

Δεν έχει ακουστεί κάτι για το ασημί.Το ρωτάς γιατί σου εμφάνισε κάτι?

Όχι φυσικά,απλά ρωτάω για να δω αν είχαμε κάποιο θέμα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γιατί υποτίθεται οτι μία αναβάθμιση το βελτιώνει και σε επιδώσεις.. Να είναι σταθερό στην χειρότερη. Αλλά είναι κάπως "άσχημο" να σου ρίχνει τις επιδώσεις. Έστω και στα χαρτια. Απο σταθερότητα πολύ καλό. 1 φορά μόνο αν θυμάμαι καλά κόλησε το sense και σε 5 δευτερόλεπτα ξανα επανήλθε. Και το έχω φουλάρει στα παιχνίδια και τα προγρμαμματα.

Φίλε μου θα πρέπει να ξέρεις ότι τα benchmarks καλώς ή κακώςδεν έχουν πραγματικά καμία σχέση με τις επιδόσεις... Με κάποια πειράγματα σε κάποιο αργό κινητό, μπορείς να δεις τα benchmarks να δίνουν εξωπραγματικά σκορ, τα οποία φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και με τη χρήση του κινητού. Οπότε κοίτα αν σου δουλεύει γρήγορα κι απροβλημάτιστα το κινητάκι και άσε τα benchmarks να λένε ό,τι θέλουν ;)

Τhe end of an era...

• Administrators
4) υπαρχει ενα προβλημα που λεγεται s-off:cry:

Έρχεται σύντομα από τα παιδιά στους xda

Το ίδιο λέγαμε και για το One X αλλά δυστυχώς έχει αλλάξει η πολιτική της HTC με αυτό το θέμα.

Modpic.gif

Φαινεται καταπληκτικο..

Παει τάπα το κινητό!!!Το sense 4.0 μου αρέσει υπερβολικά,πολύ καλή οθόνη!

Ξέρουμε αν έχει έρθει επιτέλους σε κάποιο ελληνικό κατάστημα;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Από το birdphone...

Κι εγω από Birdphone.Που σου έχει φθαρεί γιατί εμένα μόνο λίγο εκεί στη usb....

Το ίδιο λέγαμε και για το One X αλλά δυστυχώς έχει αλλάξει η πολιτική της HTC με αυτό το θέμα.

Θα σου πω εγώ για τη πολιτική της HTC σε λίγο καιρό.....Εγώ μετά από τη ταλαιπωρία που έφαγα ποτέ ξανά htc.Αντίο!!!!!Samsung και ας είναι και τα κυκλώματα πλαστικά....

Edited by funkyjohny

• Administrators
Θα σου πω εγώ για τη πολιτική της HTC σε λίγο καιρό.....Εγώ μετά από τη ταλαιπωρία που έφαγα ποτέ ξανά htc.Αντίο!!!!!Samsung και ας είναι και τα κυκλώματα πλαστικά....

Ας μην μακρηγορούμε και βγαίνουμε off topic, όποιος θέλει να ασχοληθεί με "πειράγματα" στη συσκευή του, θα συνιστούσα να κοιτάξει προς άλλες συσκευές πέραν του One S και γενικότερα της τελευταίας σειράς Οne της HTC.

Modpic.gif

Σημερα πηγα για πολοστη φορα σε καταστηαμα οπως Γερμανος κοτσοβολος κτλ κτλ και ολοι μου λενε δν ξερουμε ποτε θα ερθει!!!

Εμεις ποτε θα το παρουμε??

Σημερα πηγα για πολοστη φορα σε καταστηαμα οπως Γερμανος κοτσοβολος κτλ κτλ και ολοι μου λενε δν ξερουμε ποτε θα ερθει!!!

Εγω πηρα τηλ σε σκορουτζομαγαζο,και μου ειπαν 475€ και εχει 20 τεμαχια.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπέρα συγγνώμη για το off-topic θα ήθελα να ρωτήσω μία απορία για την εγγύηση του one s.

Η εγγύηση του τηλεφώνου προέρχεται από την απόδειξη αγοράς ή από το ΙΜΕΙ του τηλέφωνου( αν το πάρει κάποιος μεταχειρισμένο πχ) .

Edited by cond0riano

• Administrators
Καλησπέρα συγγνώμη για το off-topic θα ήθελα να ρωτήσω μία απορία για την εγγύηση του one s.

Η εγγύηση του τηλεφώνου προέρχεται από την απόδειξη αγοράς ή από το ΙΜΕΙ του τηλέφωνου( αν το πάρει κάποιος μεταχειρισμένο πχ) .

Για να ισχύει η εγγύηση, η συσκευή πρέπει να συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο όπου θα αναγράφεται και το ΙΜΕΙ της συσκευής.

Modpic.gif

Κατά ένα παράξενο λόγο το χουν φέρει μονό καταστήματά πού φέρνουν παραεισαγωγης,παράξενο αυτό.

• Administrators
Κατά ένα παράξενο λόγο το χουν φέρει μονό καταστήματά πού φέρνουν παραεισαγωγης,παράξενο αυτό.

Δεν είναι παράξενο, απλά δεν έχει γίνει (ακόμα) επίσημη εισαγωγή από την ελληνική αντιπροσωπεία. Τώρα για τους λόγους... επικοινωνήστε με τους ίδιους να σας πουν.

Modpic.gif

Το θεμα ομως ειναι αν αυτα τα κινητα που φερνουν τα μαγαζια παρακαμπτοντας την ελληνικη αντιπροσωπεια καλυπτονται απο εγγυηση. Γιατι ναι μεν πες οτι προοριζονται για την ΕΕ ,αλλα δεν μπορουν να προβαλλουν τη δικαιολογια οτι π.χ. δεν το εισαγουμε στην Ελλαδα?

• Administrators
Το θεμα ομως ειναι αν αυτα τα κινητα που φερνουν τα μαγαζια παρακαμπτοντας την ελληνικη αντιπροσωπεια καλυπτονται απο εγγυηση. Γιατι ναι μεν πες οτι προοριζονται για την ΕΕ ,αλλα δεν μπορουν να προβαλλουν τη δικαιολογια οτι π.χ. δεν το εισαγουμε στην Ελλαδα?

Οι ευρωπαϊκές συσκευές αναφέρουν στο βιβλιαράκι της εγγύησης όλες τις χώρες που τις καλύπτει και ανάμεσα τους είναι και η Ελλάδα με γραμμένα τα σχετικά στοιχεία κανονικά στα ελληνικά. Αυτό σε καλύπτει. Αν δεν έρθει επίσημα στην Ελλάδα το μόνο μειονέκτημα που ίσως υπάρξει είναι ενδεχόμενη καθυστέρηση μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό από το εξωτερικό.

Modpic.gif

Οι ευρωπαϊκές συσκευές αναφέρουν στο βιβλιαράκι της εγγύησης όλες τις χώρες που τις καλύπτει και ανάμεσα τους είναι και η Ελλάδα με γραμμένα τα σχετικά στοιχεία κανονικά στα ελληνικά. Αυτό σε καλύπτει. Αν δεν έρθει επίσημα στην Ελλάδα το μόνο μειονέκτημα που ίσως υπάρξει είναι ενδεχόμενη καθυστέρηση μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό από το εξωτερικό.

Διαφωνώ κάθετα μαζί σου.Όταν μια συσκευή είναι προβληματική και η εγγύηση είναι global ή χειρότερα european η εταιρεία πρέπει να αντικαθιστά το προιόν αμέσως.Μόνο στην Ελλάδα παρατηρώ αυτή τη στάση τόσο των αγοραστών όσο και των πωλητών να το πάμε στο service και μια χαρά όλα.Φίλε athanaso εγώ να πάω στην Ταιβαν και να φέρω ανταλλακτικό ή να το παραγγείλω πιο γρήγορα θα το φέρω Ελλάδα.Τι εννοείς ενδεχόμενη καθυστέρηση?Δε μπορεί η αντιπροσωπεία να σου λέει θέλω 6-7 εβδομάδες (από Γερμανία)...:mad:Εμένα μπορεί το κινητό να είναι απαραίτητο εργαλείο για τη δουλειά μου...Τι θα κάνω 2 σχεδόν μήνες χωρίς αυτό?Ας σταματήσουμε να τους χαιδεύουμε τα αυτάκια....Έλεος!!!

• Administrators
Διαφωνώ κάθετα μαζί σου.

Μαζί μου διαφωνείς; :confused:

Αυτά που σου αναφέρω δεν είναι δικές μου εικασίες ή υποθέσεις. Αν υπάρχει κάποιος που θα διαφωνήσεις ή θα συμφωνήσεις είναι με την πολιτική της HTC, όχι με εμένα. Τέτοια κουβέντα καλύτερα να την κάνεις μαζί τους.

Modpic.gif

Καλησπέρα :), είναι η πρώτη φορά που γράφω στο HTC section αλλά δεν άντεξα, έπαθα πλάκα

βλέποντας το HTC One S με τον κορυφαίο επεξεργαστή S4.

Κοιτάξτε επειδή κάνω έρευνα αγοράς βρίσκομαι ανάμεσα στο HTC One S και το Xperia P διότι με έχουν

μαγνητίσει οι premium κατασκευές τους.

Θα ήθελα να μάθω τελικά ποιο αξίζει κ' αν είναι τραγικά μεγαλύτερο σε μέγεθος το One S.

Το Xperia P με έχει δελεάσει η 4' ίντσες οθόνη του.

Τι λέτε και εσείς? :)

(^_^)

• Administrators
Καλησπέρα :), είναι η πρώτη φορά που γράφω στο HTC section αλλά δεν άντεξα, έπαθα πλάκα

βλέποντας το HTC One S με τον κορυφαίο επεξεργαστή S4.

Κοιτάξτε επειδή κάνω έρευνα αγοράς βρίσκομαι ανάμεσα στο HTC One S και το Xperia P διότι με έχουν

μαγνητίσει οι premium κατασκευές τους.

Θα ήθελα να μάθω τελικά ποιο αξίζει κ' αν είναι τραγικά μεγαλύτερο σε μέγεθος το One S.

Το Xperia P με έχει δελεάσει η 4' ίντσες οθόνη του.

Τι λέτε και εσείς? :)

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

EDIT: Οποιαδήποτε συζήτηση στο παρόν θέμα περί συγκριτικών... απλά διαγράφεται.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Παιδιά ερώτηση,έχει στείλει κανείς σας αρχείο με WiFi direct?πείτε την διαδικασία γιατί δε θυμάμαι

Το One S υπάρχει περίπτωση να βγει σε άσπρο χρώμα?

Γνωρίζουμε τίποτα γι αυτό?

Με τα τωρινα δεδομένα όχι.Δεν νομίζω πάντως ούτε μακροπρόθεσμα να το βγάλουν...

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα