dhmhtrhsg2 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Από το pub..c την παρηγγειλα.. Την original πήρα ..φαρμακείο 84 € αλλά ταιριάζει γάντι . Φίλε μου αν επιτρέπεται σε τι χρωμα πήρες την θήκη ; Γιατί η αλήθεια ειναι πως οσες έχω δει δεν με ικανοποιούν και θελω να μην χάσει την ωραία αίσθηση που σου αφήνει το μηχανιμα , όποτε με βλέπω και εμενα να πηγαίνω κατα εκει... Ειναι όμως πολλά τα χρηματα.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Φίλε μου αν επιτρέπεται σε τι χρωμα πήρες την θήκη ; Γιατί η αλήθεια ειναι πως οσες έχω δει δεν με ικανοποιούν και θελω να μην χάσει την ωραία αίσθηση που σου αφήνει το μηχανιμα , όποτε με βλέπω και εμενα να πηγαίνω κατα εκει... Ειναι όμως πολλά τα χρηματα.. Ειναι φαρμακείο η τιμή το ξέρω... Σε μπλε σκούρο πήρα την θήκη.. Μια χαρά ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/Magnetic-Smart-Cover-Leather-Case-for-New-Apple-iPad-6-iPad-Air-2-2014-iPad-5-/370948764591?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item565e44f3af Πολύ καλή εφαρμογή και αίσθηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Με ενδιαφερει να την αγοράσω και εγω σε μπλε σκούρο και δεν μπορω να την βρω πουθενά παρά μονο σε φωτογραφιες... Μπορω να σε αγγαρεψω να μου βγάλεις μερικές φωτογραφιες ν την δω ; Θα με βοηθούσε πολυ.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Με ενδιαφερει να την αγοράσω και εγω σε μπλε σκούρο και δεν μπορω να την βρω πουθενά παρά μονο σε φωτογραφιες... Μπορω να σε αγγαρεψω να μου βγάλεις μερικές φωτογραφιες ν την δω ; Θα με βοηθούσε πολυ.. Θα σου στείλω αύριο για να φαίνεται καλύτερα με φυσικό φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Να σαι καλα αδερφέ...ευχαριστώ. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Καλημέρα, Ψάχνω κι εγώ μια θήκη για το iPad mini with Retina display αλλά από σιλικόνη, χρωματιστή αν γίνεται ημιδιαφανη, αν έχετε υπόψη καμία από αξιόπιστο μαγαζί... Να καλύπτει όμως όλο το tablet, όχι να αφήνει κενό στο πλάι για το smart cover Edited November 26, 2014 by Itchrist86 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/Magnetic-Smart-Cover-Leather-Case-for-New-Apple-iPad-6-iPad-Air-2-2014-iPad-5-/370948764591?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item565e44f3af Πολύ καλή εφαρμογή και αίσθηση... Καλημερα. Εχει παρα πολλα ειδη εκει.σαν smart case,που κλεινει με "σκρατς".... Σε ποιο απο ολα αναφερεσαι; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλημερα. Εχει παρα πολλα ειδη εκει.σαν smart case,που κλεινει με "σκρατς".... Σε ποιο απο ολα αναφερεσαι; Για το AIR 2, το μοντέλο SLIM BLACK (ή όποιο άλλο χρώμα θέλεις...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Για το AIR 2, το μοντέλο SLIM BLACK (ή όποιο άλλο χρώμα θέλεις...) Ευχαριστω.και ειναι και σε καλη τιμη παρεπιπτοντως... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Να σαι καλα αδερφέ...ευχαριστώ. Καλημέρα , έβγαλα την φωτό βάζοντας και μαύρη θήκη δίπλα για να δεις την διαφορά μεταξύ του μπλε και του μαύρου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπερα φίλε και ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες με τις φωτογραφιες.. Από ότι βλέπω η διαφορα ειναι μικρή... Η θήκη μοιάζει αρκετά με όχι και τόσο σκούρο μαύρο και Οχ ι σε μπλε σκούρο... Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπερα φίλε και ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες με τις φωτογραφιες.. Από ότι βλέπω η διαφορα ειναι μικρή... Η θήκη μοιάζει αρκετά με όχι και τόσο σκούρο μαύρο και Οχ ι σε μπλε σκούρο... Έτσι όπως το λες ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Το καλό ειναι όμως ότι θα γεράσει πιο ωραία με αυτο το χρωμα... Αν και μου αρέσει η κόκκινη με φοβίζει λιγο το πως θα γεράσει το δέρμα... Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Το καλό ειναι όμως ότι θα γεράσει πιο ωραία με αυτο το χρωμα... Αν και μου αρέσει η κόκκινη με φοβίζει λιγο το πως θα γεράσει το δέρμα... Μεχρι να γεράσει η θήκη θα χει βγει το iPad 10. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Λες ε ? Έχω δει πως στην συγκεκριμένη θήκη για το αιρ 2 το ipad μπαίνει μέσα και περιμένει πάνω κάτω δεξιά αριστερά ένα χείλος της θήκης"... Αυτο πως σου φαίνεται στην καθημερινότητα ? σε ενοχλεί σε βολεύει ? Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Λες ε ? Έχω δει πως στην συγκεκριμένη θήκη για το αιρ 2 το ipad μπαίνει μέσα και περιμένει πάνω κάτω δεξιά αριστερά ένα χείλος της θήκης"... Αυτο πως σου φαίνεται στην καθημερινότητα ? σε ενοχλεί σε βολεύει ? Μια χαρά ειναι ... Δεν με ενοχλεί καθόλου φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μια χαρά λοιπόν... Αν δε θα σε πείραζε θα μπορούσες να μου πεις τέλος, αν τα μαγνητάκια της ειναι αρκετά δυνατά ?θελω να πω όταν την κλείνεις και το γυρνάς ανάποδα μένει κλειστώ η ανοίγει πολυ εύκολα ? το ίδιο θελω να μου πεις και για την περίπτωση όπου το έχεις ανοιχτό με το καπάκι διπλωμένο πίσω.. Μένει διπλωμένο η ξεκολλάει πολυ εύκολα ? ,ε βλέπω πάντως να πηγαίνω για αγορά της θήκης αυτο το διάστημα αλλα λέω να πάρω μαζί και ad card connection kit που μου χρειάζεται και το κόστος ανεβαίνει αρκετά.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Μια χαρά λοιπόν... Αν δε θα σε πείραζε θα μπορούσες να μου πεις τέλος, αν τα μαγνητάκια της ειναι αρκετά δυνατά ?θελω να πω όταν την κλείνεις και το γυρνάς ανάποδα μένει κλειστώ η ανοίγει πολυ εύκολα ? το ίδιο θελω να μου πεις και για την περίπτωση όπου το έχεις ανοιχτό με το καπάκι διπλωμένο πίσω.. Μένει διπλωμένο η ξεκολλάει πολυ εύκολα ? ,ε βλέπω πάντως να πηγαίνω για αγορά της θήκης αυτο το διάστημα αλλα λέω να πάρω μαζί και ad card connection kit που μου χρειάζεται και το κόστος ανεβαίνει αρκετά.. Λοιπόν, σε περίπτωση που το γυρνάς ανάποδα το καπακι παραμένει κλειστό .αν το έχεις διπλωμένο πίσω (σε ένα κομμάτι εννοείται) και ανοικτό τότε ξεκολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Θελω να αγορασω μια θηκη για το ipad mini retina. Η παρακατω ειναι καλη; http://www.aliexpress.com/item/Luxury-Vintage-Ultrathin-PU-Leather-Case-for-ipad-mini-2-Retina-Smart-cover-Magnetic-with/1587655334.html?s=p Ή εαν εχετε να προτεινετε καποια καλυτερη; Βλεπω αυθεντικες απο 30 μεχρι 75 ευρω! Ελεος!! Στο skroutz υπαρχουν και OEM θηκες σε καλη τιμη. http://www.skroutz.gr/c/1608/thikes-tablet.html?from=catspan&keyphrase=ipad+mini+retina Υπαρχει καποια καλη; Edited December 1, 2014 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καλημέρα , έβγαλα την φωτό βάζοντας και μαύρη θήκη δίπλα για να δεις την διαφορά μεταξύ του μπλε και του μαύρου . Αδερφέ επειδή γυρνάω στα μαγαζιά να πάρω την smart case αλλα κανένας δεν ξέρει αν κανει σίγουρα για το 2 μιας και το κόκκινο χρωμα υπάρχει και για τα δυο, θαθελα να σε ρωτήσω κάτι... Απο ότι έχω δει η smart case για το 2 δεν εχει έντονο μπροστά το iPad Air και πίσω εχει το ipad με θηλή μπλε χρώματος... Ισχύει το ίδιο και στη δικιά σου ? γιατί δεν βγάζω άκρη με αυτούς εδώ.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αδερφέ επειδή γυρνάω στα μαγαζιά να πάρω την smart case αλλα κανένας δεν ξέρει αν κανει σίγουρα για το 2 μιας και το κόκκινο χρωμα υπάρχει και για τα δυο, θαθελα να σε ρωτήσω κάτι... Απο ότι έχω δει η smart case για το 2 δεν εχει έντονο μπροστά το iPad Air και πίσω εχει το ipad με θηλή μπλε χρώματος... Ισχύει το ίδιο και στη δικιά σου ? γιατί δεν βγάζω άκρη με αυτούς εδώ.. Δεν κανει η ιδια θηκη στις 2 συσκευες δυστυχως λογω παχους! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Να το πάχος την της θήκης του air2 ειναι ίδιο με το πάχος του air 1 κάποιες εγκοπές αλλάζουν μονο .. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Περα απο τις εγκοπες (προφανως) και στο υψος υπαρχει θεμα! Το 2 στη θηκη του 1 δεν καθετε καλα και κουναει παρα πολυ! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Θελω να αγορασω μια θηκη για το ipad mini retina. Η παρακατω ειναι καλη; http://www.aliexpress.com/item/Luxury-Vintage-Ultrathin-PU-Leather-Case-for-ipad-mini-2-Retina-Smart-cover-Magnetic-with/1587655334.html?s=p Ή εαν εχετε να προτεινετε καποια καλυτερη; Βλεπω αυθεντικες απο 30 μεχρι 75 ευρω! Ελεος!! Στο skroutz υπαρχουν και OEM θηκες σε καλη τιμη. http://www.skroutz.gr/c/1608/thikes-tablet.html?from=catspan&keyphrase=ipad+mini+retina Υπαρχει καποια καλη;Καποιος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts