StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Παιδες 2 ερωτησεις. 1. Θελω να κανω factory reset και να ξαναπερασω τη rom, αλλα πως κανω επανεκκινηση σε recovery mode, το cwm δεν ειναι εγκατεστημενο? (αν εχω καταλαβει καλα...) 2. Ειχα προβλημα με το usb απο πριν, και συνεχιζεται και εδω. Οταν συνδεω το τηλ, ενω δειχνει οτι φορτιζει (δηλαδη το usb δουλευει) μου ανοιγει τα αρχεια του κινητου και τα βλεπω κανονικα (σαν να ειναι εξωτερικο usb) αλλα για πολυ λιγο. Δηλαδη με το που το συνδεσω αμα κανω μεταφορα ενα μικρο αρχειο (πχ txt) το κανει. Αμεσως μετα οτι και να κανω δειχνει σαν να εχει αποσυνδεθει. Το βλεπει δηλαδη οταν το συνδεω αλλα μετα να το χανει. (δεν εχω εξωτερικη μνημη) Καμμια ιδεα... ? Κλείνεις το κινητό. Κρατάς πατημένα Volume UP+Home και πατάς το POWER και θα σε βάλει σε recovery mode. Κάνεις install το zip αρχείο της ρομ και τέλος.Μόλις εγκατασταθεί υπάρχει και επιλογή factory reset μέσα στο recovery mode. Αυτό που δε κατάλαβα είναι το πέρασες τη ρομ την πρώτη φορά, αφού είναι ακριβώς τα ίδια βήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Την πρωτη φορα ειχα την omega 15 πριν και ειχε επιλογη οταν παταγες το power, restart in recovery mode, μαλλον υπηρχε το cwm μεσα... Προς το παρον εχω αυτο το προβλημα με το usb και δεν μπορω να κανω μεταφορα αρχειων απο το pc, μονο με bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Την πρωτη φορα ειχα την omega 15 πριν και ειχε επιλογη οταν παταγες το power, restart in recovery mode, μαλλον υπηρχε το cwm μεσα... Προς το παρον εχω αυτο το προβλημα με το usb και δεν μπορω να κανω μεταφορα αρχειων απο το pc, μονο με bluetooth. To cwm υπάρχει.Η επιλογή ΜΕΣΑ από το κινητό να κάνεις reboot σε cwm δεν υπάρχει. Πάντως δε χρειάζεται να την ξαναπεράσεις. Μπες στο cwm και κάνε factory reset και θα γίνει το κινητό σου, όπως όταν την πρωτοέβαλες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 οκ απλα δεν βρισκω το cwm :fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 οκ απλα δεν βρισκω το cwm :fool: Τον τρόπο που θα μπεις στον είπα στην πρώτη μου απάντηση. Τα διαβάζεις φίλε μου ή τσάμπα τα γράφω; Επίσης μέσα στη ρομ υπάρχει και το CWM manager. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ναι νομιζω πως εχω μαθει να διαβαζω απο μικρος :) Το cwm manager βρισκεται μεσα στο κινητο σαν προγραμμα αν δεν κανω λαθος. Τουλαχιστον στην omega που ειχα υπηρχε. Αν ειναι ετσι, αυτο ακριβως λεω, οτι δεν υπαρχει (ή δεν το βρισκω(?) στις εφαρμογες). Οπως και να χει, το βασικο μου προβλημα ειναι το usb αυτη τη στιγμη, οποτε αν δεν καταλαβες τι εννοω δε χρειαζεται να συνεχιζουμε για το συγκεκριμενο. Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ναι νομιζω πως εχω μαθει να διαβαζω απο μικρος :) Το cwm manager βρισκεται μεσα στο κινητο σαν προγραμμα αν δεν κανω λαθος. Τουλαχιστον στην omega που ειχα υπηρχε. Αν ειναι ετσι, αυτο ακριβως λεω, οτι δεν υπαρχει (ή δεν το βρισκω(?) στις εφαρμογες). Οπως και να χει, το βασικο μου προβλημα ειναι το usb αυτη τη στιγμη, οποτε αν δεν καταλαβες τι εννοω δε χρειαζεται να συνεχιζουμε για το συγκεκριμενο. Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως. Ζήτησες να μάθεις πως μπορείς να μπεις σε recovery mode και στο απάντησα. Άμα μπεις και κάνεις factory reset, θα μπει η ρομ όπως όταν την πρωτοέβαλες. Το CWM πάντως δε σου χρειάζεται για να μπεις recovery Τέλος πάντων κάνε factory reset όπως σου είπα και θα επανέλθει η ρομ. Μπορεί και να φτιάξει και το πρόβλημα του usb (αυτό το πρόβλημα που έχεις δε το έχω καταλάβει ακόμα καλά ) Αν θες ένα manager Πάντως, κατέβασε αυτόν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEucm9tbWFuYWdlciJd Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ναι νομιζω πως εχω μαθει να διαβαζω απο μικρος :) Το cwm manager βρισκεται μεσα στο κινητο σαν προγραμμα αν δεν κανω λαθος. Τουλαχιστον στην omega που ειχα υπηρχε. Αν ειναι ετσι, αυτο ακριβως λεω, οτι δεν υπαρχει (ή δεν το βρισκω(?) στις εφαρμογες). Οπως και να χει, το βασικο μου προβλημα ειναι το usb αυτη τη στιγμη, οποτε αν δεν καταλαβες τι εννοω δε χρειαζεται να συνεχιζουμε για το συγκεκριμενο. Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως. Κανε οτι σου ειπε ο Στρατος και μη βγαζεις γλωσσα:X :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 :p:p:p:p:p Τελικά δε μας είπες τι έγινε με το usb! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 καλησπερα,εβαλα την καινουργια ρομ nicpapakos xwlpu,αυτη με το update,αλλα εχασα την εφαρμογη CWM.τα στοιχεια ειναι kernel,3.0.15 hardcore@speedmod-s2#k3-31 SMP PREEMPT Mon aug 6 22.56.33 SGT2012,και αριθμο κατασκευης, IMM76D-nikpapakos-XWLPU.Εκανα καποιο λαθος? μια απαντηση παρακαλω απο καποιον που ξερει τι νακανω για να εχω παλι CWM.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 ψάξε στα threads κάπου έχω ανεβάσει την cwm για να την περάσει κάποιος μέσω recovery... Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Τελικά δε μας είπες τι έγινε με το usb! Σωστος. Τελικα πηρα καινουργιο καλωδιο και εστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Nik μας εγκαταλείπεις κ εσύ για τον μεγάλο αδερφό βλέπω ε?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Ναι ήταν κάτι που σκεφτόμουν και με έτρωγε οπότε ναι και εγώ εγκατέλειψα για το S3 και ομολογώ να πω ότι στα βασικά είναι η βελτιωμένη έκδοση του S2 , δεν το έχω ρουταρει ακόμη (πέμπτη μέρα..!) για να το δω πριν τις custom και σήμερα με την δεύτερη ουσιαστική φόρτιση έχω συμπληρώσει δύο μέρες και εχω ακόμη 32% μπαταρία...! Με internet, video, σκάλισμα αλλά με κλειστό την περισσότερη ώρα το 3g και ανοιχτό μόνο το WiFi...:) Βέβαια θα είμαι κοντά στο forum και όπως και τα αλλά παιδιά όπου μπορώ να βοηθάω ευχαρίστως...:) Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 ψάξε στα threads κάπου έχω ανεβάσει την cwm για να την περάσει κάποιος μέσω recovery... καλοριζικο το ς3 και ευχαριστω για την απαντηση σου.για το μελλον να υποθεσω οτι δεν θα ασχοληθεις ξανα με αναβαθμησεις για το ς2? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Δυστυχώς χωρίς τηλ είναι αδιανόητη η οποιαδήποτε ενασχόληση γιατί ότι έχω ανεβάσει είναι αποτέλεσμα προσωπικού χρόνου για το πως ήθελα εγώ το τηλ και στη συνέχεια το ανέβαζα για όποιον ήθελε να το δοκιμάσει και να το χρησιμοποιεί...χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής είναι για μένα λάθος να ανεβάσει κάτι κάποιος χωρίς να το δοκιμάσει ο ίδιος και να υπάρξει κίνδυνος κάποιος να πάθει κάποια ζημιά στο τηλέφωνο του... Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Αποχαιρετούμε δηλαδή μια σπουδαία ROM. Κρίμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Οσο τις δουλεψατε τις LPU με τους 2 διαφορετικούς kernels που έδωσε ο Νικ, είδατε κάποια διαφορά στην αυτονομία? Εχω ακόμα την 1η και με το κούρδισμα η μπαταρία κρατάει 2,5 μέρες καθαρού χρόνου χρήσης - φορτίζω ανά 4ήμερο και δεν λέω/θέλω να ξεκολλήσω :cool: Καλορίζικο και το S3, Νικ :cool: Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Οσο τις δουλεψατε τις LPU με τους 2 διαφορετικούς kernels που έδωσε ο Νικ, είδατε κάποια διαφορά στην αυτονομία? Εχω ακόμα την 1η και με το κούρδισμα η μπαταρία κρατάει 2,5 μέρες καθαρού χρόνου χρήσης - φορτίζω ανά 4ήμερο και δεν λέω/θέλω να ξεκολλήσω :cool: Καλορίζικο και το S3, Νικ :cool: Καταρχάς σε ευχαριστώ, κατα δεύτερον δε χρειάζεται να αλλάξεις κερνελ την στιγμή που είσαι απόλυτα ευχαριστημενος ούτε εγώ είχα αλλάξει απλά είχα τον speedmod στην κάρτα και όταν ήθελα να αλλάξω Ρομ και μόνο τον πέρναγα για να μην έχω οποιοδήποτε θέμα....;) Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Καταρχάς σε ευχαριστώ, κατα δεύτερον δε χρειάζεται να αλλάξεις κερνελ την στιγμή που είσαι απόλυτα ευχαριστημενος ούτε εγώ είχα αλλάξει απλά είχα τον speedmod στην κάρτα και όταν ήθελα να αλλάξω Ρομ και μόνο τον πέρναγα για να μην έχω οποιοδήποτε θέμα....;) http://touristinparadise.blogspot.gr/2012/04/samsung-galaxy-s2-ics-download-speedmod.html Version: K3-31 (06-August-2012) * For 4.0.4 ROMs CWM version: SpeedMod K3-31 for CWM - τον κατεβάζω στην SD ... ... και μετά : Εφαρμογές > CWM manager > "Kernels" - "Flash kernel" > επιλέγω το προηγούμενο αρχείο και ... αυτό είναι? έχω νέο kernel? ...:: 3 Q's ::... 1- Εχεις αλλάξει τίποτε άλλο στην 2η LPU σου εκτός από τον kernel? Με την παραπάνω διαδικασία (άν είναι σωστή - πέσμου άν είναι λάθος) θα είμαι σαν να φλάσαρα από την αρχή την 2η LPU σου? 2- Η αλλαγή kernel "συνοδεύεται" από factory reset, ή δεν αλλάζει τίποτε στο τηλ? 3- Ο cf-root που έχει η 1η LPU σου (και τρέχουσα δική μου rom :O ) από πού κατεβαίνει ώστε, άν δεν "κάτσει" ο SpeedMod, να τον επαναφέρω (μέσω της παραπάνω διαδικασίας ... άν είναι σωστή)? Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Something Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Nikpapakos, Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την ROM! Την εγκατέστησα πριν από λίγο και έχω 1 απορία και 1 πρόβλημα: 1) Πριν την εγκατάσταση έκανα Nandroid backup, σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 Το restore του Nandroid backup γίνεται αυτόματα κατά την εγκατάσταση ή δε χρειάζεται να γίνει καθόλου; 2) Μόλις ξεκίνησε η νέα ROM, συνδέθηκα στο Play και εγκατέστησα το Titanium Backup για να κάνω restore τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις μου. Όμως μου λέει πως δεν μπορεί να πάρει δικαιώματα root. Τι κάνω λάθος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Nikpapakos, Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την ROM! Την εγκατέστησα πριν από λίγο και έχω 1 απορία και 1 πρόβλημα: 1) Πριν την εγκατάσταση έκανα Nandroid backup, σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 Το restore του Nandroid backup γίνεται αυτόματα κατά την εγκατάσταση ή δε χρειάζεται να γίνει καθόλου; 2) Μόλις ξεκίνησε η νέα ROM, συνδέθηκα στο Play και εγκατέστησα το Titanium Backup για να κάνω restore τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις μου. Όμως μου λέει πως δεν μπορεί να πάρει δικαιώματα root. Τι κάνω λάθος;; Το nandroid backup είναι σαν να παίρνουμε όλο το σύστημα εκείνη ρη στιγμή backup δηλαδή τη ρομ, τον κερνελ, κλπ αν κανείς restore σε nandroid backup επιστρέφεις στην προηγούμενη ρομ που είχες...τώρα γιατί δεν είχε δικαιώματα ροοτ αν είναι κλείσε και άνοιξε πάλι το τηλ και αν δεν στρώσει ξαναπερνα τη ρομ , ελπίζω να έκανες τα γνωστά τρία wipe πριν φλασαρεις τη ρομ γιατί αν έρχεσαι από 4.0.3 έχει αρκετές διάφορες και καμία φορά συμβαίνουν και τέτοια ανεξ ηγητα http://touristinparadise.blogspot.gr/2012/04/samsung-galaxy-s2-ics-download-speedmod.html Version: K3-31 (06-August-2012) * For 4.0.4 ROMs CWM version: SpeedMod K3-31 for CWM - τον κατεβάζω στην SD ... ... και μετά : Εφαρμογές > CWM manager > "Kernels" - "Flash kernel" > επιλέγω το προηγούμενο αρχείο και ... αυτό είναι? έχω νέο kernel? ...:: 3 Q's ::... 1- Εχεις αλλάξει τίποτε άλλο στην 2η LPU σου εκτός από τον kernel? Με την παραπάνω διαδικασία (άν είναι σωστή - πέσμου άν είναι λάθος) θα είμαι σαν να φλάσαρα από την αρχή την 2η LPU σου? 2- Η αλλαγή kernel "συνοδεύεται" από factory reset, ή δεν αλλάζει τίποτε στο τηλ? 3- Ο cf-root που έχει η 1η LPU σου (και τρέχουσα δική μου rom :O ) από πού κατεβαίνει ώστε, άν δεν "κάτσει" ο SpeedMod, να τον επαναφέρω (μέσω της παραπάνω διαδικασίας ... άν είναι σωστή)? Πρώτον δεν έχω αλλάξει τίποτα στη δεύτερη ρομ, δεύτερον η αλλαγή τ οι Υ κερνελ δεν φέρνει καμία αλλαγή δεν κάνει format στο σύστημα, τρίτον ο cf kernel είναι στο xda στο thread chainfire. Edited September 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Something Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Το nandroid backup είναι σαν να παίρνουμε όλο το σύστημα εκείνη ρη στιγμή backup δηλαδή τη ρομ, τον κερνελ, κλπ αν κανείς restore σε nandroid backup επιστρέφεις στην προηγούμενη ρομ που είχες...τώρα γιατί δεν είχε δικαιώματα ροοτ αν είναι κλείσε και άνοιξε πάλι το τηλ και αν δεν στρώσει ξαναπερνα τη ρομ , ελπίζω να έκανες τα γνωστά τρία wipe πριν φλασαρεις τη ρομ γιατί αν έρχεσαι από 4.0.3 έχει αρκετές διάφορες και καμία φορά συμβαίνουν και τέτοια ανεξ ηγητα Ευχαριστώ για την απάντηση! Οκ, κατάλαβα για το Nandroid :) Όσο αφορά στο δικαίωμα root, έχω κάνει αρκετές επανεκκινήσεις και επίσης έχω ξαναπεράσει την καινούρια ROM μία φορά από πάνω. Όντως έρχομαι από 4.0.3, αλλά τα 3 wipe τα έκανα κανονικά πριν περάσω στην 4.0.4 και ξανά πριν την ξαναπεράσω από πάνω. Λοιπόν, όσο έγραφα αυτό το μήνυμα δοκίμασα κάτι ακόμα και το πρόβλημα φαίνεται πως λύθηκε! :) Στο SuperSU έκανα απενεργοποίηση και ξανά Ενεργοποίηση Superuser και όλα ΟΚ πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ... ... ..., ο cf kernel είναι στο xda στο thread chainfire. Αυτός είναι? http://download.chainfire.eu/206/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_XEZ_LPU-v5.6-CWM5.zip ...και συγνώμη άν σε ζαλίζω: αυτή είναι η σωστή διαδικασία για αλλαγή kernel? "CWM version: SpeedMod K3-31 for CWM - τον κατεβάζω στην SD ... ... και μετά : Εφαρμογές > CWM manager > "Kernels" - "Flash kernel" > επιλέγω το προηγούμενο αρχείο και ... αυτό είναι? έχω νέο kernel?" Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Αυτός είναι? http://download.chainfire.eu/206/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_XEZ_LPU-v5.6-CWM5.zip ...και συγνώμη άν σε ζαλίζω: αυτή είναι η σωστή διαδικασία για αλλαγή kernel? "CWM version: SpeedMod K3-31 for CWM - τον κατεβάζω στην SD ... ... και μετά : Εφαρμογές > CWM manager > "Kernels" - "Flash kernel" > επιλέγω το προηγούμενο αρχείο και ... αυτό είναι? έχω νέο kernel?" Ναι αυτός είναι και ναι η διαδικασία μέσω cwm είναι αυτή που είπες ή μπαίνεις σε recovery και φλασαρεις το zip file όπως όλα τα αλλά...και δεν με ζαλίζεις μην το ξαναπεις αυτό! Οκ?:) Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts