Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To 95% των βλαβών των κινητών εμφανίζονται from day one ή πάρα πολύ σύντομα (κάτω από μήνα). Όλες οι υπόλοιπες βλάβες έρχονται λόγω κακής ή διαρκούς χρήσης και για πολλές από αυτές οι αντιπροσωπείες αρνούνται την υποστήριξη ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!! (υγρασία , σπασίματα , κατεστραμμένα pins , κλπ).

Δε θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω στη λογική σου διότι βλέπεις τα πράγματα τελείως υποκειμενικά.

Δεν έχει ο καθένας τη διάθεση και το χρόνο να τρέχει σε μικρομάγαζα για να αγοράσει κινητά αγνώστου προέλευσης.

Αυτό που για σένα μπορεί να ΜΗΝ είναι σημαντικό μπορεί για κάποιον άλλο να είναι.

Με την ίδια λογική εγώ επειδή έχω εταιρικό ΑΦΜ και μπορώ να αγοράζω χωρίς ΦΠΑ θα έπρεπε να διαπραγματεύομαι τις αγορές μου από τα φόρουμ με βάση τις απόλυτες τιμές και όχι τις τιμές λιανικής.

Γιατί δηλαδή να πάρω το 506,6 του skroutz ως βάση και όχι το 506,6-23%, δηλαδή το 412???

Άρα για ένα μεταχειρισμένο θα έπρεπε να δίνω το πολύ 300-330 μιας και παίρνω το σφραγισμένο με 412!

Κάνε μια αγγελία ζήτησης για Οne Χ σε τέλεια κατάσταση χωρίς εγγύηση στα 250(δική σου περίπτωση) ή με εγγύηση στα 300-330(δική μου περίπτωση και ενημέρωσε μας για το τι ακριβώς θα πάρεις...

Μάλλον εσυ βλέπεις τα πράγματα όπως τα θέλεις.

Εγω μιλάω με την λογικη και καθένας απ' όσους διαβάζουν τα μηνύματα μπορει να κρινει.

Αγνώστου προέλευσης δεν είναι κανένα κινητο απ όσα πωλούνται ειδικα σε γνωστα e-shops της ελλαδας και του εξωτερικού.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ισως λιγο ασχετο , αλλα αυτη η maximus ειναι καλη ρομ?

Την εχω δοκιμασει και ειναι καλη.

Αλλα σε sense launcher ΔΕΝ ξαναγυρναω :)

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

Σύστημα φωνητικών εντολών και από την HTC;

http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/373507/sustima-fonitikon-edolon-kai-apo-tin-htc/

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Από που το πείρες;

Από κοτέ, με επιδότηση, τον Μάιο. Με Ελληνικά ταμπελάκια στο κουτί, κανονικότατα.

To 95% των βλαβών των κινητών εμφανίζονται from day one ή πάρα πολύ σύντομα (κάτω από μήνα). Όλες οι υπόλοιπες βλάβες έρχονται λόγω κακής ή διαρκούς χρήσης και για πολλές από αυτές οι αντιπροσωπείες αρνούνται την υποστήριξη ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!! (υγρασία , σπασίματα , κατεστραμμένα pins , κλπ).

Αυτό αναφέρεται πουθενά στο μάνιουαλ?

Σόρρυ που το λέω έτσι αλλά .... επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Όλα τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά (αξία εγγύησης κλπ), όπως το βλέπει και το σκέφτεται ο καθένας. Αλλά αυτό που λες απλά δεν ισχύει. Αν ήταν έτσι, θα έδιναν όλες 30 μέρες DOA και τέρμα μετά. Μου έχει τύχει κινητό(ά) να παρουσιάσει πρόβλημα και μετά από μερικούς μήνες (SE K800 με τα ονομαστά WSOD [White Screen Of Death] ) και LG K900 Arena (μετά από μερικούς μήνες χρήσης η αφή, από το μέσον της οθόνης και κάτω ήταν dead). Μπορούν να ελεγθούν αυτά που λέω, στα αντίστοιχα topic. Ηταν προβλήματα που παρουσιάζονταν σε πάρα πολλές συσκευές και πολύς κόσμος είχε ταλαιπωρηθεί. Τα τηλέφωνα αυτά τα πήρα άμεσα, με το βγήκαν και τα χρησοπλήρωσα τότε.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να σ' αφήσει το κινητό.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το εχετε τραβηξει λιγο παραπανω το θεμα .ενα ειναι σιγουρο πρεπει ολι να προσεχουμε τι αγοραζουμε και απο που το αγοραζουμε.εστω και για 80ευρω παραπανω δεν θα διακινδυνευα να αγορασω απο καπου που δεν ξερω το κινητο.και μην πειτε κριση.αμα αποφασισεις να τασο παρεις θα το παρεις.για το θεμα των βλαβων εχετε δικιο δεν ειναι θεμα μιας βδομαδας αμα εχει βλαβη θα χει και σε δυο μερες ήσε εξι μηνες?για μενα μια εταιρεια κρινεται απο το aftersale και οχι πριν.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Πέρυσι τον Μάρτιο το HD2 έκαψε οθόνη λιγους μήνες πριν λήξει η εγγύηση. Επισκευαστηκε στην Arvato και αντι να το πετάξω στα σκουπίδια βρέθηκα με καλύτερη οθόνη απ ότι πριν (μου έβαλαν sharp όπως αυτη που έχει η Αμερικανική έκδοση). Το χαίρεται η κόρη αφου παραμένει άψογο για τρίτη χρονιά.

@@Όσοι ασχολούνται γνωρίζουν ποια e-shops μπορούν να εμπιστευτούν.

Προτιμω τα ελληνικα γιατι μπορω να δώ την συσκευη και να κάνω την εξήγηση απο πριν ότι θα το ανοίξω μπροστα σου και αν τυχόν δεν αναφέρεται η ελληνικη αντιπροσωπεία στην εγγύηση η είναι branded πχ στην Vodafone γερμανίας δεν το παίρνω.

Αυτα τα δυο είναι σημαντικα. Αν είναι οκ, η συσκευη δεν έχει καμία διάφορα απο αυτές της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Αν μιλούσαμε για διάφορες 50-60 άντε 80 ευρω όλοι θα προτιμουσαμε τους παροχους. Όμως εδω μιλάμε για 170€.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

οχι δεν ειμαι root. και τον φωτισμο τον εχω στο αυτοματο..

εκει ειναι κατα πασα πιθανοτητα η καταναλωση. Βαλε την στο 30-40% οπου ειναι υπεραρκετο στις περισσοτερες περιπτωσεις και θα δεις μεγαλη βελτιωση ;)

υπαρει καποιος τροπος να ελεξουμε την cpu χωρις να ειναι rooted?

η εγγυηση ειναι μονοετης ή διετης?

Edited by nikolasn80

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Δοκίμασα την renovate Rom αλλά την άλλαξα σε μια μέρα. Άφησα το κινητό φορτισμένο πλήρως το βράδυ και κάποια στιγμή έφαγε κάποιο σκάλωμα. Το πρωί δεν χτύπησε το ξυπνητήρι γιατί είχε τελειώσει όλη η μπαταρία.

Από ότι είδα μέσα στο βράδυ ξύπνησε για κάποιο λόγο το κινητό και δεν έπεσε ξανά σε sleep.

Οπότε ξανά στου leedroid με την παλιά base για μένα.

Καλημέρα

Έβαλα στο ΗΟΧ ένα πολύ ωραίο μεταλλικό "bumper" μια και δεν το είχα σε θήκη. Μεγάλωσε λίγο σε μέγεθος, αλλά δείχνει όμορφο (τριμμένο αλουμίνιο bumper + γκρι συσκευή = ωραίο το αποτέλεσμα). Παράλληλα, για να μην πατάω συνέχεια το on-off εγκατέστησα και το "screen off & lock" για το προφανές. Το ερώτημά μου είναι αν υπάρχει ανάλογη εφαρμογή που να επιτρέπει να ξεκλειδώνει η οθόνη από κάποιο άλλο πλήκτρο, πχ. από το volume ή με παρατεταμένο άγγιγμα στην οθόνη, λέω τώρα... Έχει ακούσει κανείς κάτι (αν και το θεωρώ τουλάχιστον δύσκολο, για να μην πω απίθανο)...?

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Καλημέρα

Έβαλα στο ΗΟΧ ένα πολύ ωραίο μεταλλικό "bumper" μια και δεν το είχα σε θήκη. Μεγάλωσε λίγο σε μέγεθος, αλλά δείχνει όμορφο (τριμμένο αλουμίνιο bumper + γκρι συσκευή = ωραίο το αποτέλεσμα). Παράλληλα, για να μην πατάω συνέχεια το on-off εγκατέστησα και το "screen off & lock" για το προφανές. Το ερώτημά μου είναι αν υπάρχει ανάλογη εφαρμογή που να επιτρέπει να ξεκλειδώνει η οθόνη από κάποιο άλλο πλήκτρο, πχ. από το volume ή με παρατεταμένο άγγιγμα στην οθόνη, λέω τώρα... Έχει ακούσει κανείς κάτι (αν και το θεωρώ τουλάχιστον δύσκολο, για να μην πω απίθανο)...?

Αν και offtopick δες αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS50ZXNsYWNvaWxzdy53aWRnZXRsb2NrZXIiXQ..

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλημέρα

Μπορείς να μας δώσεις link για το bumper?

Μετά χαράς... κοίτα εδώ Κώστα :)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Δοκίμασα την renovate Rom αλλά την άλλαξα σε μια μέρα. Άφησα το κινητό φορτισμένο πλήρως το βράδυ και κάποια στιγμή έφαγε κάποιο σκάλωμα. Το πρωί δεν χτύπησε το ξυπνητήρι γιατί είχε τελειώσει όλη η μπαταρία.

Από ότι είδα μέσα στο βράδυ ξύπνησε για κάποιο λόγο το κινητό και δεν έπεσε ξανά σε sleep.

Οπότε ξανά στου leedroid με την παλιά base για μένα.

Για την ιστορια και μονο να σου πω οτι εχω την Renovate 2.1.0 απο τοτε που βγηκε και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα :)

HTC Nexus 9

<a href="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4171933" class="internal">Αρχικό μήνυμα από Te_salat</a><br />

<br />

Μετά χαράς... κοίτα <strong><a href="http://www.ebay.co.uk/itm/Aluminum-Alloy-Blade-Metal-Frame-Bumper-Case-for-HTC-One-X-Grey-/190683470889?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c659edc29" rel="nofollow" target="_blank" class="external">εδώ</a></strong> Κώστα :)

Σ ευχαριστώ.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου γιατί με φοβίζουν 2 πράγματα.

Πρώτα μήπως κάνει σημάδια στην συσκευή και δεύτερον ότι δεν προφυλασει την κάμερα η οποία εξέχει περισσότερο και θα ερχεται σε επαφή με τραπέζια κλπ.

Σ ευχαριστώ.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου γιατί με φοβίζουν 2 πράγματα.

Πρώτα μήπως κάνει σημάδια στην συσκευή και δεύτερον ότι δεν προφυλασει την κάμερα η οποία εξέχει περισσότερο και θα ερχεται σε επαφή με τραπέζια κλπ.

Όσον αφορά στο 1ο: την έχω επάνω στο τηλέφωνο μόνο 1,5 ημέρα, οπότε δεν έχω άποψη αν μακροχρόνια θα αφήσει σημάδια στο σώμα της συσκευής. Θα σας έχω ενήμερους. Για το 2ο, έχεις απόλυτο δίκιο, όμως έτσι όπως είναι σχεδιασμένο το σημείο της κάμερας, για να μείνει προστατευμένο θα χρειαζόμουν κάποια πλαστική/σιλικόνης που θα έδινε ακόμα μεγαλύτερο όγκο και δεν το ήθελα. Η σκέψη να φυλάσσεται σε χωστό pouch δεν με απασχόλησε ποτέ και για καμία συσκευή μου. Ίδωμεν...

Επικονωνησα με τα κεντρικα της htc για να ρωτησω κατι και εκτος αποτ ιμει φυσικα μου ζητησαν την εκδοση λογισμικου που φοραει το τηλεφωνο.περιεργο γιατι αραγε?

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μια γενικής φύσεως ερώτηση για το android. Η εγκατάσταση/απεγκατάσταση εφαρμογών ή και παιχνιδιών μπορεί να κάνει το σύστημα πιο αργό; Ρωτάω γιατί στο προηγούμενο μου android τηλέφωνο, είχα εγκαταστήσει πάρα πολλές εφαρμογές από το market και μετά από ένα σημείο το τηλέφωνο σερνώταν.

Όσον αφορά στο 1ο: την έχω επάνω στο τηλέφωνο μόνο 1,5 ημέρα, οπότε δεν έχω άποψη αν μακροχρόνια θα αφήσει σημάδια στο σώμα της συσκευής. Θα σας έχω ενήμερους. Για το 2ο, έχεις απόλυτο δίκιο, όμως έτσι όπως είναι σχεδιασμένο το σημείο της κάμερας, για να μείνει προστατευμένο θα χρειαζόμουν κάποια πλαστική/σιλικόνης που θα έδινε ακόμα μεγαλύτερο όγκο και δεν το ήθελα. Η σκέψη να φυλάσσεται σε χωστό pouch δεν με απασχόλησε ποτέ και για καμία συσκευή μου. Ίδωμεν...

Μεταξύ του αλουμινίου και του κινητού μεσολαβεί κάποια επικάλυψη με μαλακό υλικό;

Μεταξύ του αλουμινίου και του κινητού μεσολαβεί κάποια επικάλυψη με μαλακό υλικό;

Ναι. Υπάρχει "αυτοκόλλητο αφρολέξ" μεταξύ του κινητού και της θήκης και λεπτές πλαστικές ταινίες στα σημεία επαφής με τα χειριστήρια (on-off και volume). Γενικά, δείχνει καλοφτιαγμένη και προσεγμένη σαν υλοποίηση. Το κινητό συγκρατείται μέσα στη θήκη με το συρταρωτό επάνω μέρος του bumper, το οποίο δεν έχει τζόγο και κάθεται πολύ καλά επάνω στο μεταλικό σασί.

ΥΓ: ξέχασα να αναφέρω ότι στη συσκευασία περιλαμβάνονταν και ένα αυτοκόλλητο "ζωγραφιστό" skin για το πίσω μέρος της συσκευής, με απεικόνιση σε στυλ grafitti...

EDIT:... και μόλις βρήκα και το μεινόκτημα του εν λόγω bumper: δεν επιτρέπει εντελώς την φόρτιση! Παρότι έχει άνοιγμα στη θέση του microUSB δεν κάθεται εντελώς καλά το βύσμα και τείνει να φύγει από τη θέση του!

Edited by costasp

Ναι. Υπάρχει "αυτοκόλλητο αφρολέξ" μεταξύ του κινητού και της θήκης και λεπτές πλαστικές ταινίες στα σημεία επαφής με τα χειριστήρια (on-off και volume). Γενικά, δείχνει καλοφτιαγμένη και προσεγμένη σαν υλοποίηση. Το κινητό συγκρατείται μέσα στη θήκη με το συρταρωτό επάνω μέρος του bumper, το οποίο δεν έχει τζόγο και κάθεται πολύ καλά επάνω στο μεταλικό σασί.

ΥΓ: ξέχασα να αναφέρω ότι στη συσκευασία περιλαμβάνονταν και ένα αυτοκόλλητο "ζωγραφιστό" skin για το πίσω μέρος της συσκευής, με απεικόνιση σε στυλ grafitti...

EDIT:... και μόλις βρήκα και το μεινόκτημα του εν λόγω bumper: δεν επιτρέπει εντελώς την φόρτιση! Παρότι έχει άνοιγμα στη θέση του microUSB δεν κάθεται εντελώς καλά το βύσμα και τείνει να φύγει από τη θέση του!

Ψάξε να βρεις κάποιο άλλο καλώδιο. Εγω έχω ένα απο το HD2 που έχει μεγαλύτερο μήκος το μέταλλο του βισματος της micro USB και μένει λίγο πιο έξω.

Ψάξε να βρεις κάποιο άλλο καλώδιο. Εγω έχω ένα απο το HD2 που έχει μεγαλύτερο μήκος το μέταλλο του βισματος της micro USB και μένει λίγο πιο έξω.

Χαχα... με πρόλαβες Κώστα! Βρήκα ένα παλαιότερο που είχα παραπεταμένο σε ένα ντουλάπι του μαγαζιού και όλα jet!

Για την ιστορια και μονο να σου πω οτι εχω την Renovate 2.1.0 απο τοτε που βγηκε και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα :)

ενταξει... ουτε 15 μερες δεν εχει βγει η renovate...

και κατι ακομα.... δεν μπορω απο χ8ες να βρω που μου λεει ποσες ωρες ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο.... νομιζω πως το ειχα δει καπου.... ελπιζω οχι σε ονειρο....

ενταξει... ουτε 15 μερες δεν εχει βγει η renovate...

και κατι ακομα.... δεν μπορω απο χ8ες να βρω που μου λεει ποσες ωρες ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο.... νομιζω πως το ειχα δει καπου.... ελπιζω οχι σε ονειρο....

Την εχω παραπανω καιρο μιας και ειμαι beta tester ;)

Και εννοουσα μονο για την 2.1.0 οτι δεν εχει κανενα προβλημα. Οι πρωτες ειχαν μικρο-bugs.

Αν εννοεις ποσες ωρες εχεις απο την στιγμη που το εβγαλες απο τον φορτιστη τοτε πηγαινε Settings>power>battery use

HTC Nexus 9

• The title was changed to HTC One X / X+