Te_salat Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Λοιπόν έχω αρχίσει να το αγαπώ πολύ αυτό το κινητό. Είναι ακριβώς οπως το ήθελα. Έχει κάνει καλή δουλεια η HTC. Σήμερα γύρισα μετά από διακοπές στην Ελλάδα. Στο νέο μου σπίτι για να έχω 3g έπρεπε να βγω στον κήπο. Τώρα έχω κανονικά και μάλιστα 3 γραμμές. Για WiFi δεν το συζητάω. Τέλειο σήμα. Φωτογραφία σε εσωτερικούς χωρους βράδυ, δεν υπάρχει άλλο. Design, μόνο το iPhone 5 θα το κοντράρει. Χαίρομαι που το επέλεξα. Screen protector παρόλο που τον πλήρωσα 10€ τον έβγαλα γιατί πιάνει μόνο την επίπεδη επιφάνεια και αφήνει κενά που δείχνουν άσχημα. Έχω ακούσει ότι όλοι έτσι είναι. Για θήκη καταλήγω στο patch για να το χαίρομαι. Για εξαιρετικές περιπτώσεις θα βάζω την διάφανη jel που αγόρασα. Δεν ήξερα ότι το πληκτρολόγιο της HTC διαθέτει ένα τόσο καλό swipe. Καλύτερο και από το original μου φαίνεται. Γενικά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα με κάλυπτε περισσότερο ούτε το επερχόμενο Siii, που πιθανότατα θα είναι πιο γρήγορο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N3M3SYS Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Λοιπόν έχω αρχίσει να το αγαπώ πολύ αυτό το κινητό. Είναι ακριβώς οπως το ήθελα. Έχει κάνει καλή δουλεια η HTC. Σήμερα γύρισα μετά από διακοπές στην Ελλάδα. Στο νέο μου σπίτι για να έχω 3g έπρεπε να βγω στον κήπο. Τώρα έχω κανονικά και μάλιστα 3 γραμμές. Για WiFi δεν το συζητάω. Τέλειο σήμα. Φωτογραφία σε εσωτερικούς χωρους βράδυ, δεν υπάρχει άλλο. Design, μόνο το iPhone 5 θα το κοντράρει. Χαίρομαι που το επέλεξα. Screen protector παρόλο που τον πλήρωσα 10€ τον έβγαλα γιατί πιάνει μόνο την επίπεδη επιφάνεια και αφήνει κενά που δείχνουν άσχημα. Έχω ακούσει ότι όλοι έτσι είναι. Για θήκη καταλήγω στο patch για να το χαίρομαι. Για εξαιρετικές περιπτώσεις θα βάζω την διάφανη jel που αγόρασα. Δεν ήξερα ότι το πληκτρολόγιο της HTC διαθέτει ένα τόσο καλό swipe. Καλύτερο και από το original μου φαίνεται. Γενικά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα με κάλυπτε περισσότερο ούτε το επερχόμενο Siii, που πιθανότατα θα είναι πιο γρήγορο. Να το χαιρεσαι φιλε, με τα θεματα της οθονης? Παρατηρησες τιποτα περιεργο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Να το χαιρεσαι φιλε, με τα θεματα της οθονης? Παρατηρησες τιποτα περιεργο? Εντελώς φιλικά θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή. Όταν μπαίνεις σε ένα forum κάνε τον κόπο και διάβασε πρώτα μερικές σελίδες και μετά ρώτα. Ο Κώστας έχει γράψει αρκετές φορές ότι δεν αντιμετοπίζει κάποιο θέμα με την οθόνη. Δεν γίνεται κάθε τρεις και λίγο να βλέπουμε και να απαντάμε στα ίδια ερωτήματα. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Λοιπόν έχω αρχίσει να το αγαπώ πολύ αυτό το κινητό. Είναι ακριβώς οπως το ήθελα. Έχει κάνει καλή δουλεια η HTC. Σήμερα γύρισα μετά από διακοπές στην Ελλάδα. Στο νέο μου σπίτι για να έχω 3g έπρεπε να βγω στον κήπο. Τώρα έχω κανονικά και μάλιστα 3 γραμμές. Για WiFi δεν το συζητάω. Τέλειο σήμα. Φωτογραφία σε εσωτερικούς χωρους βράδυ, δεν υπάρχει άλλο. Design, μόνο το iPhone 5 θα το κοντράρει. Χαίρομαι που το επέλεξα. Screen protector παρόλο που τον πλήρωσα 10€ τον έβγαλα γιατί πιάνει μόνο την επίπεδη επιφάνεια και αφήνει κενά που δείχνουν άσχημα. Έχω ακούσει ότι όλοι έτσι είναι. Για θήκη καταλήγω στο patch για να το χαίρομαι. Για εξαιρετικές περιπτώσεις θα βάζω την διάφανη jel που αγόρασα. Δεν ήξερα ότι το πληκτρολόγιο της HTC διαθέτει ένα τόσο καλό swipe. Καλύτερο και από το original μου φαίνεται. Γενικά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα με κάλυπτε περισσότερο ούτε το επερχόμενο Siii, που πιθανότατα θα είναι πιο γρήγορο. πραγματι το κινητο μετα απο 2 βδομαδες συμβιωσης μαζι του θα το συνιστουσα ανεπιφυλακτα σε καποιον που ψαχνει ενα high end κινητο αυτην την στιγμη κρατωντας απλως μια επιφυλαξη λογω της μελλοντικης κυκλοφοριας του galaxy s3 Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N3M3SYS Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μιας και εγω βλεπω πολλα HOX σε καλες τιμες ειτε απο online μαγαζια, ειτε απο το ebay, πηρα τηλ. στην ACE Hellas και ρωτησα αν για μια τετοια συσκευη, φερμενη απο εξω, την καλυπτει η εγγυηση. Η απαντηση ηταν πως ναι, αν βεβαια υπαρχει αποδειξη αγορας στην οποια να αναγραφεται το ΙΜΕΙ του HOX. Απλα η διαφορα ειναι στο οτι το ανταλακτικο, σε πιθανη βλαβη θα το περιμενουν απο τη χωρα προελευσης της συσκευης. Εχει καποιος να κανει καποιο σχολιο? Εχει γνωση του θεματος? Σκεφτομαι κι εγω να αγορασω ενα HOX με τον παραπανω τροπο και για οποιο θεμα προκυψει με πιθανοτερο αυτο της οθονης να απευθυνθω στην ACE. Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μιας και εγω βλεπω πολλα HOX σε καλες τιμες ειτε απο online μαγαζια, ειτε απο το ebay, πηρα τηλ. στην ACE Hellas και ρωτησα αν για μια τετοια συσκευη, φερμενη απο εξω, την καλυπτει η εγγυηση. Η απαντηση ηταν πως ναι, αν βεβαια υπαρχει αποδειξη αγορας στην οποια να αναγραφεται το ΙΜΕΙ του HOX. Απλα η διαφορα ειναι στο οτι το ανταλακτικο, σε πιθανη βλαβη θα το περιμενουν απο τη χωρα προελευσης της συσκευης. Εχει καποιος να κανει καποιο σχολιο? Εχει γνωση του θεματος? Σκεφτομαι κι εγω να αγορασω ενα HOX με τον παραπανω τροπο και για οποιο θεμα προκυψει με πιθανοτερο αυτο της οθονης να απευθυνθω στην ACE. Τι λετε? Sorry για το off-topic, αλλά από όσο γνωρίζω η Ace Hellas δεν είναι πλέον το εξουσιοδοτημενο service της HTC αλλά η Αrvato Services.Άρα εσένα με ποια αρμοδιότητα σου έδωσαν απάντηση; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N3M3SYS Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Sorry για το off-topic, αλλά από όσο γνωρίζω η Ace Hellas δεν είναι πλέον το εξουσιοδοτημενο service της HTC αλλά η Αrvato Services.Άρα εσένα με ποια αρμοδιότητα σου έδωσαν απάντηση; Δεν φανταστηκα οτι εχει αλλαξει κατι και ετσι πηρα τηλεφωνο. Και μαλιστα εδω στη Θεσσαλονικη, στα γραφεια τους απο οπου ειχα παρει πριν 3 χρονια ενα καπακι για το Touch HD που ειχα και ειχε φθαρει. Το παλικαρι στο τηλ. δεν ανεφερε κατι για μη εξουσιοδοτημενο σερβις, αλλα κανονικα, εδωσα ΙΜΕΙ και S/N απο HOX που μου εστειλε πωλητης στο ebay, και το τσεκαρε κανονικα στο συστημα και μου ειπε ολα ΟΚ. Δεν ξερω κατι περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ρε παιδιά σ'εμένα η μπαταρία πέφτει πολύ γρηγορα!Το εβαλα να φορτίζει στης 2 το βραδυ και το εβγαλα κατα της 10 απο το φορτιστη και με ενα τηλεφωνημα και λιγο σερφαρισμα εχει πεσει στο 92% η μπαταρια!Να πω οτι τη φωτεινοτητα την εχω στο 40% και εκτος απο το καιρο οι αυτοματες ενηνερωσεις ειναι απενεργοποιημενες!Ειναι η 3η φορτιση!Με τετοιους ρυθμους ουτε.μεχρι το βραδυ δεν θα αντεξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ρε παιδιά σ'εμένα η μπαταρία πέφτει πολύ γρηγορα!Το εβαλα να φορτίζει στης 2 το βραδυ και το εβγαλα κατα της 10 απο το φορτιστη και με ενα τηλεφωνημα και λιγο σερφαρισμα εχει πεσει στο 92% η μπαταρια!Να πω οτι τη φωτεινοτητα την εχω στο 40% και εκτος απο το καιρο οι αυτοματες ενηνερωσεις ειναι απενεργοποιημενες!Ειναι η 3η φορτιση!Με τετοιους ρυθμους ουτε.μεχρι το βραδυ δεν θα αντεξει! Μην φοβάσαι θα αντέξει. Αφηνετο τώρα στην αρχή να κάνει πλήρεις κύκλος και θα δεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Λοιπόν, μετά από 78 ώρες χωρίς φόρτιση, η μπαταρία είναι πλέον στο 16% και λέω να το βάλω να φορτίσει. Καθόλου άσχημα θα έλεγα. Μπορεί να λαμβάνω τα e-mails μου και να κάνω συγχρονισμό και ενημερώσεις μόνο manually (ενεργοποιώντας κάθε φορά WiFi ή Data), αλλά η διάρκεια της μπαταρίας είναι απίστευτη για smartphone! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Λοιπόν, μετά από 78 ώρες χωρίς φόρτιση, η μπαταρία είναι πλέον στο 16% και λέω να το βάλω να φορτίσει. Καθόλου άσχημα θα έλεγα. Μπορεί να λαμβάνω τα e-mails μου και να κάνω συγχρονισμό και ενημερώσεις μόνο manually (ενεργοποιώντας κάθε φορά WiFi ή Data), αλλά η διάρκεια της μπαταρίας είναι απίστευτη για smartphone! Για περιπτώσεις που υπάρχει λόγος οικονομίας είναι όντως αξιόλογη. Εγώ μόνο όταν ταξιδεύω έχω πρόβλημα. Έχω όμως δεν έξτρα φορτιστή από τον καιρό που είχα iPhone κι έτσι διπλασιάζεται η αυτονομία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Πως μπορω ρε παιδιά στις εργασίες να μου βγάζει μόνο του λογαριασμού μου στο gmail?Ότι και αν προσπάθησα μέχρι στιγμής μου τα περνάει στο κινητό και δεν μου εμφανίζει ουτε μου συγχρονίζει με το gmail τις εργασίες μου! :mad: Edit: Το βρήκα τελικά απλά είχε φάει σκάλωμα το widget της εφαρμογής!! Edited April 28, 2012 by chaosdoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 καλησπερα σε ολους!κατοχος και εγω πια του htc one x και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος....ο μονος μου προβληματισμος ειναι,οτι σχεδον καθε μερα απο την μερα που το πηρα μου στελνει ειδοποιηση για update,την κατεβαζω και μετα ενω ειναι στην διαδικασια για να γινει το Update,μου δειχνει ενα κινητο με κοκκινο θαυμαστικο....τι ειναι αυτο? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 καλησπερα σε ολους!κατοχος και εγω πια του htc one x και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος....ο μονος μου προβληματισμος ειναι,οτι σχεδον καθε μερα απο την μερα που το πηρα μου στελνει ειδοποιηση για update,την κατεβαζω και μετα ενω ειναι στην διαδικασια για να γινει το Update,μου δειχνει ενα κινητο με κοκκινο θαυμαστικο....τι ειναι αυτο? Κατι δεν γινεται σωστα στην αναβαθμιση σου και δεν τη ολοκληρωνει....για δες τι firmware εχεις;1.26 ή 1.28; Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Κατι δεν γινεται σωστα στην αναβαθμιση σου και δεν τη ολοκληρωνει....για δες τι firmware εχεις;1.26 ή 1.28; Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 1.26 εχει ακομη πανω του....μαλλον πρεπει να δοκιμασω κανενα hard reset και να δω μπας και διορθωθει Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) λοιπόν παρέλαβα σήμερα...είμαι πολύ ευχαριστημένος,γρήγορο και ποιοτικότατο...κιτρινίλες μέχρι στιγμής τίποτα και κυματισμοί καθόλου(αν και δεν πίεσα όσο δυνατά το πίεσα στον Γερμανό παρόλαυτα πίεσα αρκετά πάνω από το νορμάλ). σιγά σιγά το στήνω...έλεγα να δώσω μια ευκαιρία στον sense πριν βάλω κάτι άλλο. μερικές γρήγορες βοήθειες από όποιον μπορεί...πως μεταφέρω sms από το παλιό στο νέο;η σύνδεση με bluetooth που έχει το hox δεν δουλεύει με το παλιό μου. επίσης πως γίνεται να μην χάσω την πρόοδο μου από τα παιχνίδια; και ένα τελευταίο στα sms γιατί μου εμφανίζει 70 χαρακτήρες όποια κωδικοποίηση και αν διαλέξω; το dropbox μου έβαλε αυτόματα τα 25gb μόλις έβαλα τα στοιχεία μου χωρίς όμως να μου στείλει κάποιο email... ρε παιδιά πολύ θερμοκρασία ανεβάζει καίει από πίσω, μου δείχνει θερμοκρασία 42 βαθμούς,το παλιό ποτέ δεν πήγε πάνω απο 30, και όχι σε τίποτα παιχνίδια αλλά σε εγκατάσταση προγραμμάτων και γενικά παίξιμο με την συσκευή.. Edited April 28, 2012 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) 1.26 εχει ακομη πανω του....μαλλον πρεπει να δοκιμασω κανενα hard reset και να δω μπας και διορθωθει Έτσι κι αλλιώς καλό είναι να του κανείς επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Από εκεί και πέρα πριν κανείς την αναβάθμιση, φρόντισε να έχεις φορτισμένη τη συσκευή και να μην έχεις συνδέσει τίποτα στη USB. Εννοείται ότι πρέπει να είσαι με WiFi. Συμβουλές για καλύτερο σεταρισμα της συσκευής μας. Το sense δεν είναι μόνο περιτα widgets. Υπάρχουν κάποια πολύ χρήσιμα όπως αυτό των Notes που μαλιστα είναι συμβατό με όλες τις γνωστές εφαρμογές σημειώσεων που συγχρονιζουν με άλλες συσκευές (Evdrnote κλπ). Χρησιμοποιοντας το δεν χρειαζεται να εγκαταστήσετε άλλη εφαρμογή από το market. Το ίδιο και η Μουσική.και πολλά αλλά. Επίσης υπάρχουν ενσωματωμένες παρά πολλές εφαρμογές που μας απαλλάσσουν από περιττές εγκαταστάσεις. Καλό είναι να τις αξιοποιούμε και να μην προσθέτουμε άλλες παρόμοιες από το market. Αν παρόλα αυτά υπάρχουν OEM εφαρμογές που δεν μας κάνουν και δεν τις χρησιμοποιούμε ποτέ, μπορούμε να τις κάνουμε Disable. Δεν χρειάζεται να είμαστε rooted για να καθαρίσουμε το σύστημα από άχρηστες εφαρμογές. Πηγαίνουμε ρυθμίσεις/ εφαρμογές/ όλες/ πατάμε στην εφαρμογή που θέλουμε να παγωσουμε και επιλέγουμε disable. Αν θελήσουμε να τις επαναφέρουμε γίνεται το ίδιο εύκολα. Οι εφαρμογές που έχουμε παγώσει βρίσκονται στο κάτω μέρος της λίστας. Τις κάνουμε απλά enable. Ένας λόγος που έκανα τις ως τώρα συσκευές μου root, ήταν για να πετάω τις άχρηστες εφαρμογές. Έχω πάψει να φλασαρω custom Rom οπότε μοναδικός λόγος για root όταν θα είναι ασφαλές και διαθέσιμο θα είναι το πλήρες backup. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει το swipe στο πληκτρολόγιο της HTC. Ενεργοποιηται από τις Advanced ρυθμίσεις. Για μένα είναι καλύτερο από το original που χρησιμοποιούσα στο SGS2. Edited April 28, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Απορία: έκανα factory settings. Όταν ξανακατεβασα τον es explorer κάποια αρχεία (.apk) που πέρασα παλιά, βρίσκονται και πάλι στη συσκευή! Πως γίνεται αυτο? τα αρχεία αυτά τα είχα βαλει στη διαδρομή /sdcard/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Απορία: έκανα factory settings. Όταν ξανακατεβασα τον es explorer κάποια αρχεία (.apk) που πέρασα παλιά, βρίσκονται και πάλι στη συσκευή! Πως γίνεται αυτο? τα αρχεία αυτά τα είχα βαλει στη διαδρομή /sdcard/ Έχεις πάρει ήδη απάντηση εδώ. Δεν χρειάζεται να κάνεις την ίδια ερώτηση παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) Αν θυμάμαι καλα δεν βγάζει επιλογή για εσωτερική μνήμη. Άκυρο, τελικά η επιλογή ειναι στο κάτω κάτω μέρος. Ευχαριστώ Edited April 29, 2012 by artant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Αν θυμάμαι καλα δεν βγάζει επιλογή για εσωτερική μνήμη. Βγάζει επιλογή για διαγραφή του χώρου αποθήκευσης. Απλά τικάρεις το πεδίο. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 ρε παιδιά πολύ θερμοκρασία ανεβάζει καίει από πίσω, μου δείχνει θερμοκρασία 42 βαθμούς,το παλιό ποτέ δεν πήγε πάνω απο 30, και όχι σε τίποτα παιχνίδια αλλά σε εγκατάσταση προγραμμάτων και γενικά παίξιμο με την συσκευή.. Δεν ξέρω ποια συσκευή είχες πριν. Εγώ που είχα το SGS2 θεωρώ πολύ καλύτερη την συμπεριφορά του HOX. Μπορεί να δείχνει 42 αλλά δεν είναι τόσο ζέστη η συσκευή που να μην μπορείς να την κρατήσεις όπως συνέβαινε στο γαλαξία. Όταν σκαλίζεις πχ αλλάζεις skin sense, o επεξεργαστής κάνει υπερωρίες. Λογικό είναι να ανεβάζει. Εγώ συγκρίνω σε παρόμοιες καταστάσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Δεν ξέρω ποια συσκευή είχες πριν. Εγώ που είχα το SGS2 θεωρώ πολύ καλύτερη την συμπεριφορά του HOX. Μπορεί να δείχνει 42 αλλά δεν είναι τόσο ζέστη η συσκευή που να μην μπορείς να την κρατήσεις όπως συνέβαινε στο γαλαξία. Όταν σκαλίζεις πχ αλλάζεις skin sense, o επεξεργαστής κάνει υπερωρίες. Λογικό είναι να ανεβάζει. Εγώ συγκρίνω σε παρόμοιες καταστάσεις. ολα ειναι θεμα κατασκευης.εχω ενα φιλο που εχει το HOX και συγκρινουμε θερμοκρασιες με το γαλαξια μου κανοντας περιπου ιδια πραγματα(βαρια παιχνιδια,benchmarks κτλ) και η θερμοκρασια ειναι σχεδον ιδιαα(1-3 βαθμους δεν το θεωρω διαφορα)ομως λογω κατασκευης δεν νιωθεις την θερμοκρασια στο HOX.Παντως Κωστα η θερμοκρασια στο s2 με τις τελευταιες ics roms εχουν βελτιωθει πολυ.Αν βαλεις και custom kernel...Επειδη το σκεφτομαι αν θα περασω σε one x η αν θα περιμενω να δοκιμασω το s3 πως το βλεπεις απο αυτονομια.Σε ρωταω επειδη εσυ ειχες και το s2 και μπορεις να συγκρινεις.Δηλαδη η αυτονομια ειναι στα επιπεδα του gingerbread s2?(γιατι με τους τελευταιους custom kernels ευτυχως φτασαμε στο ics την πολυ καλη του αυτονομια που ειχε στην gingerbtread) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 ολα ειναι θεμα κατασκευης.εχω ενα φιλο που εχει το HOX και συγκρινουμε θερμοκρασιες με το γαλαξια μου κανοντας περιπου ιδια πραγματα(βαρια παιχνιδια,benchmarks κτλ) και η θερμοκρασια ειναι σχεδον ιδιαα(1-3 βαθμους δεν το θεωρω διαφορα)ομως λογω κατασκευης δεν νιωθεις την θερμοκρασια στο HOX.Παντως Κωστα η θερμοκρασια στο s2 με τις τελευταιες ics roms εχουν βελτιωθει πολυ.Αν βαλεις και custom kernel...Επειδη το σκεφτομαι αν θα περασω σε one x η αν θα περιμενω να δοκιμασω το s3 πως το βλεπεις απο αυτονομια.Σε ρωταω επειδη εσυ ειχες και το s2 και μπορεις να συγκρινεις.Δηλαδη η αυτονομια ειναι στα επιπεδα του gingerbread s2?(γιατι με τους τελευταιους custom kernels ευτυχως φτασαμε στο ics την πολυ καλη του αυτονομια που ειχε στην gingerbtread) Ακριβως. Και το HOX βαραει 40αρες οταν το ζοριζεις αλλα ειναι τετοιο το υλικο, που δεν αισθανεσαι τη θερμοτητα οπως στο απλο πλαστικο του SGS II Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 τι να πω,εσεις ξέρετε καλύτερα αλλά είχα συνηθίσει να μην καίει το κινητό και μου φαίνεται περίεργο...ένα άλλο θέμα που έχω τώρα που το ρυθμίζω είναι ότι ναι μεν to social κομμάτι είναι πολύ καλό και συνδέει τις επαφές με όλα τα accounts αλλά όταν πάω στα sms κάποιες φορές είναι σωστά τα ονόματα και άλλες είναι με το όνομα από την sim χωρίς avatar κλπ...γιατί μπερδεύεται; γενικά το κινητό είναι άριστο πάντως,κάνει τα πάντα γρήγορα χωρίς υποψία κολλήματος ή ζορίσματος... η μπαταρία μου πέφτει γρήγορα αλλά περιμένω να στρώσει όπως έχετε αναφέρει ξανά εδώ... Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts