Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει πάρει κανείς την htc hc c700, την διάφανη θήκη της htc? γιατί δεν τη βρίσκω πουθενά διαθέσιμη..

Μου ήρθε ΑΥΤΟ το pouch το οποίο είναι φθηνό και ποιοτικό (στο μάτι τουλάχιστον) αλλά δεν μπορώ να το τεστάρω προς το παρόν μιας και έστειλα τη συσκευή για αλλαγή

s21 ultra 256

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα το επιασα στα χερια μου πρωτη φορα(καταστημα cosmote).Ειναι πολυ ομορφο και σου δινει την αισθηση πως ειναι πολυ μικροτερο απο τις πραγματικες του διαστασεις.Κιτρινιλες δεν ειδα αλλα το θεμα με τους χρωματισμους στην οθονη, τουλαχιστον στο συγκεκριμενο κινητο, ηταν προβλημα.Δεν ηθελα να δοκιμασω να το πιεσω(αφου η πωλητρια ηταν πανω απο το κεφαλι μου) αλλα και μονο που το κρατησα στο αριστερο χερι μου και πιεσα με τη βαση της παλαμης μου τη πλευρα που υπαρχει το micro usb η οθονη γινοταν ουρανιο τοξο σε ενα ημικυκλιο ακτινας 1 ποντου.Αν ειχα τη συγκεκριμενη συσκευη θα τη γυρνουσα πισω.

Κατα τα αλλα, απιστευτα γρηγορο(αν και ποιος ξερει τι εχει περασει το κακομοιρο στο μαγαζι...), τρομερη οθονη και φοβερη αισθηση στο χερι.

Σημερα το επιασα στα χερια μου πρωτη φορα(καταστημα cosmote).Ειναι πολυ ομορφο και σου δινει την αισθηση πως ειναι πολυ μικροτερο απο τις πραγματικες του διαστασεις.Κιτρινιλες δεν ειδα αλλα το θεμα με τους χρωματισμους στην οθονη, τουλαχιστον στο συγκεκριμενο κινητο, ηταν προβλημα.Δεν ηθελα να δοκιμασω να το πιεσω(αφου η πωλητρια ηταν πανω απο το κεφαλι μου) αλλα και μονο που το κρατησα στο αριστερο χερι μου και πιεσα με τη βαση της παλαμης μου τη πλευρα που υπαρχει το micro usb η οθονη γινοταν ουρανιο τοξο σε ενα ημικυκλιο ακτινας 1 ποντου.Αν ειχα τη συγκεκριμενη συσκευη θα τη γυρνουσα πισω.

Κατα τα αλλα, απιστευτα γρηγορο(αν και ποιος ξερει τι εχει περασει το κακομοιρο στο μαγαζι...), τρομερη οθονη και φοβερη αισθηση στο χερι.

Αυτη η συσκευη έχει πραγματικο πρόβλημα. Είναι αυτο που λέω ότι σε όσους απλα διακρίνεται μια υποψία μετα απο μεγαλη πίεση γύρω απο την USB είναι φυσιολογικο και αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποια που δεν τον κάνει. Όμως όταν γίνεται με την παλάμη και σε τέτοια έκταση είναι πέναλτι όχι απλό φάουλ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά, αν θέλετε δοκιμάστε το εξής:

Εγκαταστήστε τον zeam launcher και βάλτε στις μόλις τρεις οθόνες του τις εφαρμογές και τα widgets που χρησιμοποιείτε συχνότερα. Στη συνέχεια, κλείστε WiFi & Data και φορτίστε φουλ το βράδυ. Την επόμενη μέρα χρησιμοποιήστε το κινητό κανονικά ανοίγοντας τα WiFi/Data μόνο όταν τα χρειάζεστε (και συνέχεια σε περιβάλλον zeam launcher). Είναι απίστευτο αλλά είμαι στη δεύτερη μέρα (32+ ώρες γράφει το Badass battery) και η μπαταρία είναι στο 60%!

Με την ίδια χρήση, αλλά σε περιβάλλον Sense και με ενεργό μόνο το ένα από τα WiFi/Data, μου κρατούσε με το ζόρι μέχρι το βράδυ, δηλαδή λιγότερο από 12 ώρες για να φτάσει στο 20% περίπου. Πέρα από αυτό, η ταχύτητα πλοήγησης στα μενού είναι η μέρα με τη νύχτα συγκριτικά με το Sense. Χάνεις, βέβαια, κάποια πράγματα (περισσότερες οθόνες, φακέλους εφαρμογών), αλλά το θέμα με τη ταχύτητα και με τη μπαταρία λύνεται οριστικά!

Να σημειώσω οτι το bluetooth το έχω πάντα on (car kit).

Edited by Pharmex
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Αυτη η συσκευη έχει πραγματικο πρόβλημα. Είναι αυτο που λέω ότι σε όσους απλα διακρίνεται μια υποψία μετα απο μεγαλη πίεση γύρω απο την USB είναι φυσιολογικο και αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποια που δεν τον κάνει. Όμως όταν γίνεται με την παλάμη και σε τέτοια έκταση είναι πέναλτι όχι απλό φάουλ.

σημερα κολλητος πηρε απο cosmote....φιλε te_salat το κινητο ειχε πολυ χοντρο προβλημα σε σχεση με αυτο που λεμε εμεις υπο πιεση γυρω απο το βυσμα!το εκανε χωρις ιδιαιτερη πιεση και σε συγκεκριμενα σημεια χωρις καν να το πατησω...μονο το κραταγα και ασκουσα την αναλογη πιεση με τον αντιχειρα!βεβαια το κινητο πηρε το δρομο της επιστροφης!οπως προειπες αυτο ειναι πολυ σοβαρο θεμα!!!!!!!!!!!

Edited by ximikos_fil

Από σήμερα είμαι και εγώ επίσημα κάτοχος του HOX... και μπορώ να πω ότι είναι κινητάρα!Κιτρινίλες δεν εμφανίστηκαν σε μένα καθώς και αυτό που λέτε για την πίεση στις άκρες στο δικό μου χρειάζεται πολύ πίεση και δεν το θεωρώ πρόβλημα που δεν έιναι φυσιολογικό να βάζεις τέτοια δύναμη!

Το κινητό πάντως τα σπάει! :happy:

• Administrators
Παιδιά, αν θέλετε δοκιμάστε το εξής:

Εγκαταστήστε τον zeam launcher και βάλτε στις μόλις τρεις οθόνες του τις εφαρμογές και τα widgets που χρησιμοποιείτε συχνότερα. Στη συνέχεια, κλείστε WiFi & Data και φορτίστε φουλ το βράδυ. Την επόμενη μέρα χρησιμοποιήστε το κινητό κανονικά ανοίγοντας τα WiFi/Data μόνο όταν τα χρειάζεστε (και συνέχεια σε περιβάλλον zeam launcher). Είναι απίστευτο αλλά είμαι στη δεύτερη μέρα (32+ ώρες γράφει το Badass battery) και η μπαταρία είναι στο 60%!

Με πόση free ram είσαι με τον zeam launcher;

Modpic.gif

Δεν μπορώ να πω ότι σε σερφάρισμα με δεδομένα το HTC είναι πιο γρήγορο από 4s... έχω το Χ στα χέρια μου 3 βδομάδες και είχα 4ς πριν για 2 μήνες..

Δεν μπορώ να πω ότι σε σερφάρισμα με δεδομένα το HTC είναι πιο γρήγορο από 4s... έχω το Χ στα χέρια μου 3 βδομάδες και είχα 4ς πριν για 2 μήνες..

Σε σύγκριση που έχω κάνει με το iPad 2 που διαθέτει ίδιο επεξεργαστη με το 4s, το iPad ανοίγει τις σελίδες η μάλλον τις περισσότερες σελίδες κλάσματα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το iPad είναι γενικά πιο γρήγορο απο το iPhone και λόγο χρονισμου κλπ.

Απο την άλλη το ΟΝΕ Χ είναι πιο γρήγορο στην προβολή YouTube videos και φυσικα στο άνοιγμα εφαρμογών, στην άνεση πολλαπλών εργασιών κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδια εγω μετα λυπης μου σημερα μιλησα με το ΣΑΤΟΥΡΝ σρτη Γερμανια και μου ειπανε οτι δνε γινετε αμεση αντικατασταση της συσκευης αλλα πρεπει να θεωρηθει απο HTC. Η διαδικασια χρειαζεται εικοσι εργασιμες και οτι πρεπει να εχουν το κινητο ολο αυτο το διαστημα χωρις να κανουν τιποτα μεχρι να τροχιοδρομηθει η διαδικασια. Τι λετε να κανω? Υπαρχουν και κυματισμοι κατω αριστερα χωρις πιεση και ιμα κιτρινη κηλιδα. Τα νευρα μου !!
Παύλος

Παιδια εγω μετα λυπης μου σημερα μιλησα με το ΣΑΤΟΥΡΝ σρτη Γερμανια και μου ειπανε οτι δνε γινετε αμεση αντικατασταση της συσκευης αλλα πρεπει να θεωρηθει απο HTC. Η διαδικασια χρειαζεται εικοσι εργασιμες και οτι πρεπει να εχουν το κινητο ολο αυτο το διαστημα χωρις να κανουν τιποτα μεχρι να τροχιοδρομηθει η διαδικασια. Τι λετε να κανω? Υπαρχουν και κυματισμοι κατω αριστερα χωρις πιεση και ιμα κιτρινη κηλιδα. Τα νευρα μου !!

oταν λες χωρις πιεση τι εννοεις ακριβως!σε καθημερινη χρηση δηλ οταν αλλαζεις επιφανειες εμφανιζονται κυματισμοι?ποτε το πηρες το κινητο?

Μετά και τα τελευταία μηνύματα Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι μεγάλο ποσοστό συσκευών είναι ελαττωματικο στην οθόνη.το περιμένω αύριο ή δεύτερα και ήδη σταυρωνω τα δάχτυλά Μου.
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

oταν λες χωρις πιεση τι εννοεις ακριβως!σε καθημερινη χρηση δηλ οταν αλλαζεις επιφανειες εμφανιζονται κυματισμοι?ποτε το πηρες το κινητο?

Ρε φιλε μου το κανει με πιεση παντου οπως λετε αλλαμιδιαιτερα κατω αριστερα χωρις πιεση .. Στη γωνια εκει υπαρχει και μια ελαφρια κιτρινη κηλιδα .. Οταν πατω κατι εκει κοντα βλλεπω την κηλιδα να αλλαζει χρωμα .. Σαμπως και δεν ειναινκαλα κολλημενη εκει η οθονη ..

Παύλος

Παντως δεν χανεις τιποτα να επικοινωνησεις με την αντιπροσωπια εδω στην Ελλαδα και που ξερεις μπορει να λυθει το θεμα σε λιγοτερες ημερες.:)Οσον αφορα το δικο μου απο προχθες ειναι Γαλλια και περιμενω ενημερωση τι θα γινει με τη συσκευη μου,λενε μεσα σε 3 εργασιμες ημερες θα εξετασουν το κινητο για να δουμε..

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Με πόση free ram είσαι με τον zeam launcher;

120 - 135MB

Αυτή τη στιγμή συμπλήρωσε ακριβώς 50 ώρες χωρίς φόρτιση και είναι στο 48% η μπαταρία!!!

Δεν ξέρω αν παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι έχω εντελώς μαύρο wallpaper.

Edited by Pharmex
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

120 - 135MB

Αυτή τη στιγμή συμπλήρωσε ακριβώς 50 ώρες χωρίς φόρτιση και είναι στο 48% η μπαταρία!!!

Δεν ξέρω αν παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι έχω εντελώς μαύρο wallpaper.

Το δικο μου σε πλήρη λειτουργία η ελεύθερη ram του κυμαίνεται απο 159-250 ΜΒ

Παρακολουθούντας την, βλέπω ότι δουλεύει τέλεια το multi tasking αφου ανοίγοντας μια βαριά εφαρμογη αντι να μειώνεται αυξάνεται αφου κλείνει άλλες.

Γενικα δεν βλέπω καμία διαφοροποίηση στην λειτουργία της συσκευής και δεν με απασχολεί καθόλου η ram. Όλα έχουν να κάνουν με την υλοποίηση του λειτουργικού στην συσκευη.

Στο iPad 2 για παράδειγμα που έχει 512ΜΒ, όσο ήμουν με το iOS 5-5.0.1 είχα τεράστια προβλήματα απο εφαρμογές που έσκαγαν στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν ram. Με το iOS 5.1 λύθηκαν όλα αυτα δια μαγείας. Ήταν καθαρά θέμα υλοποίησης.

Τώρα για την μπαταρία δεν με απασχόλει γιατι μου βγάζει με άνεση όσο σκληρή χρήση και να κάνω όλη την μέρα μέχρι να πάω για ύπνο.

Επίσης δεν μ αρέσει να κλεινω data κλπ αφου πρέπει να έχω διαθέσιμο το mail μου κατευθείαν. Το μόνο που κάνω είναι να κλεινω το wifi όταν είμαι έξω.

Edited by Te_salat

Φρίκαρα λίγο χτες.. Έχω στείλει 2 μέρες τώρα το κινητό με TNT στην expansys και ξαφνικά χτες βράδυ μου ήρθε email ανάκτησης κωδικού από το htcsense!! Πώς γίνεται από τη στιγμή που 2 μέρες τώρα δεν έχω ασχοληθεί?? Το τσίμπησε ο κούριερ?? :wacko:

http://img215.imageshack.us/img215/9130/htcsense.png

s21 ultra 256

Μόλις γυρισα απο Γερμανό Κηφισιάς.είδα απο κοντά την συσκευή και ήμουν και διπλά τυχερος καθώς και είχε κόσμο οπότε δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί μου όσο εγώ την πασπατευα αλλα και γιατι ηταν δίπλα δίπλα με το galaxy nexus οπότε συγκρινα οθόνες.η οθόνη πολυ καλή σχεδόν σαν ψευτικη,σαν αυτοκολλητο σε dummy συσκευή.βέβαια και η amoled του nexus μαγική αυτά τα χρώματα ας ειναι και υπερβολικά τονισμενα ειναι εντυπωσιακά.το nexus με 4.02 είχε τέτοιο lag που αν ήμουν ασχετος αγοραστής θα τρεχα μακριά(εννοείται δεν κρίνω εκθεσιακη συσκευή με παλιά έκδοση).αντίθετα το one x με την παλιά έκδοση δεν κολλαγε καθόλου.κιτρινιλες δεν ειδα πουθενά.για τους κυματισμους πατώντας πολύ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυνατά την οθόνη δεν έκανε κατι,μονο Οταν φοβηθηκα οτι θα σπάσει εμφανίστηκε μια υποψία κυματισμου.μόνη εξαίρεση το σημείο πάνω απο την usb θύρα,εκεί πάλι με σχετικά αρκετή πίεση οι κυματισμοι ηταν εντονοι και πιανανε σχεδόν όλη τη πλευρά.κατι τέτοιο όπως προειπα κάνει και το streak μου αλλα σε 2 χρονια χρήσης δεν το χω παρατηρήσει σε συνθήκες λειτουργίας. Γενικά το κινητό μ'αρεσε και το περιμένω με αγωνία και σταυρωμενα δάχτυλα την Δευτέρα.πάντως το nexus σαν σχεδιασμός ειναι πολυ μπροστά.
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Φρίκαρα λίγο χτες.. Έχω στείλει 2 μέρες τώρα το κινητό με TNT στην expansys και ξαφνικά χτες βράδυ μου ήρθε email ανάκτησης κωδικού από το htcsense!! Πώς γίνεται από τη στιγμή που 2 μέρες τώρα δεν έχω ασχοληθεί?? Το τσίμπησε ο κούριερ?? :wacko:

http://img215.imageshack.us/img215/9130/htcsense.png

Όχι. και σε μένα 3 μέρες έκανε να έρθει είχα ξεχάσει το πασ..

Όχι. και σε μένα 3 μέρες έκανε να έρθει είχα ξεχάσει το πασ..

Δεν σε έπιασα.. Αυτό που μου ήρθε είναι σε περίπτωση που ζητήσεις να κάνεις reset το password. Εγώ δεν το ζήτησα. Ποιος το ζήτησε? Δεν έχει να κάνει με την expansys αυτό φαντάζομαι.. Γιατί να θέλουν τον κωδικό του sense??

s21 ultra 256

Δεν σε έπιασα.. Αυτό που μου ήρθε είναι σε περίπτωση που ζητήσεις να κάνεις reset το password. Εγώ δεν το ζήτησα. Ποιος το ζήτησε? Δεν έχει να κάνει με την expansys αυτό φαντάζομαι.. Γιατί να θέλουν τον κωδικό του sense??

Εγώ το ζήτησα. δεν ξέρω άλλαξε κωδικό για να είσαι σίγουρος.

Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά δεν κάνετε Factory Reset όταν τα στέλνετε πίσω?:cry:

Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά δεν κάνετε Factory Reset όταν τα στέλνετε πίσω?:cry:

Εννοείται! Από που προέκυψε αυτό το email δεν μπορώ να καταλάβω εγώ από τη στιγμή που το κινητό έφυγε μετά από διπλό reset..

s21 ultra 256

• The title was changed to HTC One X / X+