Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, από άποψη θερμοκρασίας το One X+ πως σας πάει;

Είμαι με την ViperX και τον τελευταίο EliteKernel OXP 130413, underclocked στα 1.150ghz και undervolt στα -50.

Σε κάποια παιχνίδια (Real Racing 3, Vector) ανεβάζει θερμοκρασία μέχρι 45c, αν φορτίζει ταυτόχρονα βλέπω και 50c. Στα υπόλοιπα μέχρι 40-45c. Δεν έχω ενεργοποιήσει battery saving mode που διαβάζω για το HOX οτι βελτιώνει θερμοκρασίες μιας και ήδη είμαι underclocked στο 1.150.

Διάβαζα κάποιες ανακοινώσεις της HTC για το HOX πως είναι λογικό να βλέπουμε θερμοκρασίες στους 50 βαθμούς σε gaming, φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το +;

Δεν με φοβίζει τόσο, έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν παίζω πάνω από 10-20 λεπτά, απλά έχοντας συνηθίσει το Sensation όπου με O/C στα 1.5, φόρτιζα και έπαιζα ταυτόχρονα για ώρες και ποτέ δεν έβλεπα πάνω από 38c, μου φαίνεται περίεργο :)

Καλο είναι απλά να μη φοράμε θήκη όταν παίζουμε παιχνίδια.

Χωρίς θήκη μετά από 20 λεπτά gaming , καίει η πλάτη της συσκευής.

Με θήκη, καίει και η οθόνη.

Γενικά , δεν παίζω πολύ, αλλά λίγο είναι αγχωτική αυτή η κατάσταση με τις θερμοκρασίες που ανεβάζει.

Πέρα από gaming, σε ο,οτιδήποτε άλλο , η συσκευή μου δε ζεσταίνεται.

Stock rom

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εννοω να μην μου το μετατρεπει σε mms αλλα να το στελνει κανονικα απλα σε περισοτερα μυνηματα...οπως εκαναν τα πιο παλια κινητα!

Μέχρι 3 συνεχόμενα μπορείς να στείλεις, μετά το κάνει mms. Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση από το κινητό ακόμη και το Handcent που έχω δεν βλέπω να έχει τέτοια επιλογή.

Edited by leou

Καλημερα σε ολους

Πηρα ενα bluetooth για το κράνος το οποιο ειναι άψογο.

Οταν χτυπαει το κινητο ακουω ενα μπιπ και οχι τον ηχο κλησης. Ενω ολους τους αλλους ηχους τους ακουω απο το BT (IGO μουσικη κλπ).

To BT υποστηριζει Α2DP.

Ξερει κανεις αν με καποια ρυθμιση μπορω να ακουω τους ηχους κλησης στο ΒΤ

(Το mp3 που εχω για ηχο κλησης οταν παιζει με την εφαρμογη της μουσικης τον ακουω κανονικα απο το ΒΤ.)

Μηπως πρεπει να τον μεταφερω στην μνημη του κινητου και οχι στην sd ? Kαι αν ναι σε ποιο φακελο.

Ευχαριστώ

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

Λοιπόν, πριν από 10 λεπτά ήρθε ο κούριερ και μου έφερε πίσω τη συσκευή από το service, μόλις 8 ημέρες αφού το πήρε. Χρόνος ρεκόρ!

Δεν μου αντικατέστησαν τη συσκευή όπως ζήτησα αλλά άλλαξαν από ότι βλέπω στα χαρτιά το "Bezel Pre Assy htc unibody bro" που αν καταλαβαίνω καλά και κρίνω από το back cover που είναι τυλιγμένο σε μπλε ζελατίνες, αφορά το unibody casing. Μου έκανε εντύπωση ότι η συσκευή ήταν ήδη σε λειτουργία με το που το άνοιξα, τουλάχιστον το θέμα με το αδύναμο wifi φαίνεται να έχει αποκατασταθεί προς το παρόν (μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναχαλάσει) :)

Εγώ δύο φορές το έβαλα συνεχόμενες να κάνει μετρηση στο an tu tu και μου ανέβασε 51 βαθμούς....(του φοράω θήκη).Αυτές οι τρύπες που έχει πίσω στην πλατη δεξιά (κάθετες) που ακριβώς χρησιμεύουν ξέρει κανείς;Το λέω διότι μερικές θήκες έχουν κενό στο σημείο εκείνο και άλλες όχι.

Εγώ δύο φορές το έβαλα συνεχόμενες να κάνει μετρηση στο an tu tu και μου ανέβασε 51 βαθμούς....(του φοράω θήκη).Αυτές οι τρύπες που έχει πίσω στην πλατη δεξιά (κάθετες) που ακριβώς χρησιμεύουν ξέρει κανείς;Το λέω διότι μερικές θήκες έχουν κενό στο σημείο εκείνο και άλλες όχι.

Δες εδώ: http://shop.htcpedia.com/htc-one-x-dock-cradle-cr-s650.html

Αυτές οι τρύπες που έχει πίσω στην πλατη δεξιά (κάθετες) που ακριβώς χρησιμεύουν ξέρει κανείς;Το λέω διότι μερικές θήκες έχουν κενό στο σημείο εκείνο και άλλες όχι.

Είναι τα λεγόμενα pogo pins. Είναι ακροδέκτες που αν συναντηθούν με τους κατάλληλους από την άλλη μεριά, κάνουν σύνδεση για φόρτιση της συσκευής, αλλά και μεταφορά δεδομένων.

Προσοχή!!! Η βάση που μας παρέθεσε ο jpjp, δεν είναι κατάλληλη για το HOX+, γιατί χωροταξικά τα pogo pins δεν είναι στην ίδια θέση στο HOX και στο HOX+.

Ποιόν οδηγό έχετε χρησιμοποιήσει για επαναφορά σε stock rom και relock για το ΟΝΕ X?

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις κάποιον οδηγό, απλά κάνεις relock τον bootloader (fastboot oem lock) και μετά περνάς την τελευταία επίσημη RUU ανάλογα με το cid σου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις κάποιον οδηγό, απλά κάνεις relock τον bootloader (fastboot oem lock) και μετά περνάς την τελευταία επίσημη RUU ανάλογα με το cid σου..

Την τελευταία ruu που τη βρίσκω?

1) Note 8

2) Note III

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι ευκολο να το κανεις πιο ...λιανα αυτο ? Ευχαριστω και Καλη Ανασταση !

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ειναι ευκολο να το κανεις πιο ...λιανα αυτο ? Ευχαριστω και Καλη Ανασταση !

Γιάννη όταν κατέβω Χαλκίδα, μετά το Πάσχα, θα κανονίσουμε σεμινάριο.. Εκτός αν επείγεσαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου κανει κατι "κολληματα" στις εναλαγες των οθονων...Για να μην κανω hard reset υπαρχει κατι αλλο ?

Ευχαριστω και Καλη Ανασταση !

Φιλικά Γιάννης

Μου κανει κατι "κολληματα" στις εναλαγες των οθονων...Για να μην κανω hard reset υπαρχει κατι αλλο ?

Για δοκίμασε το Clean Master....

Καμία επανεκκίνηση έκανες?

Για δοκίμασε το Clean Master....

Ειναι το μονο που εχω δοκιμασει...Δεν κανει πολλα..Και απο την διαχειρηση εφαρμογων κανω διακοπη σε οσες τρεχουν αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια σχεδον

Φιλικά Γιάννης

Ειναι το μονο που εχω δοκιμασει...Δεν κανει πολλα..Και απο την διαχειρηση εφαρμογων κανω διακοπη σε οσες τρεχουν αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια σχεδον

Λογικά κάποια εφαρμογή σου κάνει την ζημιά.....?

Το οτι εχω συνεχεια ανοιχτα bluetooth , gps , wifi και δικτυα κινητης μπορει να πειραζει ?

Φιλικά Γιάννης

Το οτι εχω συνεχεια ανοιχτα bluetooth , gps , wifi και δικτυα κινητης μπορει να πειραζει ?

Αποκλείω αυτή τη πιθανότητα.

Εισαι στοκ? Αν ειχα διαβασει το ποστ σου νωριτερα θα σου ελεγα να κατεβαινες για καφε στην παραλια να του ριχναμε μια ματια

Εισαι στοκ? Αν ειχα διαβασει το ποστ σου νωριτερα θα σου ελεγα να κατεβαινες για καφε στην παραλια να του ριχναμε μια ματια

Παραλια εδω στη Λυκοβρυση...δεν υπαρχει !!!:(:blink::blink:

Φιλικά Γιάννης

Παραλια εδω στη Λυκοβρυση...δεν υπαρχει !!!:(:blink::blink:
:lol::lol: καπου ειδα για Χαλκιδα για σενα,γι αυτο στο εγραψα,μαλον εκανα λαθος.

Τελικα εισαι στοκ?

:lol::lol: καπου ειδα για Χαλκιδα για σενα,γι αυτο στο εγραψα,μαλον εκανα λαθος.

Τελικα εισαι στοκ?

Ειμαι με την original rom

Φιλικά Γιάννης

Ειμαι με την original rom

Εχεις βαλει καποιο live wallpaper?καποιο widget τελευταια στην home screen?

Δοκιμασε να μπεις και στο recovery να κανεις κι ενα wipe cache (μονο αυτο ομως)

• The title was changed to HTC One X / X+