Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια SOS μου πεταει καθε 15'' ενα error απο το android.process.acore οτι σταματησε κτλ κτλ...οτι και να δοκιμασα που βρηκα απ το νετ δεν επιασε please help:worry:

full wipe απο CWM και reflash rom.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

!!!! την stock εχω τι πρεπει να κανω? πφφφ την πατισαμε δηλαδη ασχημα ε?

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

το τηλεφωνο το πηρες καινουριο? τι cid εχει(αυτο θα το βρεις με το cid getter) απο το market. το δικο μου με τη χρηση που λες βγαζει ανετα 2.5 με 3 μερες. με παιχνιδια και ιντερνετ 3g ανετα μια μερα. βαλε και το gsam battery να δουμε τι γινεται

Ειναι htc_304

Σημερα το τσεκαρα.Λιγο σερφαρισμα,μια ταινια 2 ωρες και παπαλα.απο της 8 το πρωι κρατησε μεχρι τις 3 το μεημερι και μετα εσβησε.

www.viewmasterphotos.com

http://viewmasterphotos.blogspot.com

Kαι φανταζομαι τα εχεις ολα ανοικτα να συγχρονιζουν και να τα χρησιμοποιεις,ετσι δεν ειναι?Και τι αλλο?Φωτο,βιντεο,σερφαρισμα,ταινιες κλπ...Το hox δεν σε αφηνει στα καλα καθουμενα απο μπαταρια,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,η εσυ το σκιζεις κανονικα,η εχεις βαλει να τρεχει η σαρα και η μαρα απο πισω επι μονιμου βασεως και σε ριχνει,γιατι ολα αυτα που λες απλα ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ!!

Δεν το σκιζω.Ειναι σε κατασταση αναμονης.Ουτε καν το twitter που δουλευω δεν το πολυχρησιμοποιω.Ασε που αυτο που λες συγχρονιζουν ολα αν δεν ενεργοποιησεις τον συγχρονισμο δεν ερχονατι notifications.

Edit:

Aν κανω Hard reset ρε παιδια κι απο την αρχη παλι αυτες τις λιγοστες εφαρμογες θα ξαναπερασω.Δεν εχω κανει τιποτα λαθος.Ουτε ασχετα εγκατεστησα.Τζαμπα κοπος.Τι να πηγε στραβα αραγε?

Edited by Villis
Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί "τροποποίηση" εναλλακτικά!

www.viewmasterphotos.com

παιδια SOS μου πεταει καθε 15'' ενα error απο το android.process.acore οτι σταματησε κτλ κτλ...οτι και να δοκιμασα που βρηκα απ το νετ δεν επιασε please help:worry:
Kατ αρχην δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι,ειναι καθαρα θεμα software,το πολυ πολυ να κανεις ενα hard reset και να τελειωνεις.Eισαι στοκ η με custom rom?Εβαλες καποια εφαρμογη τελευταια?

@edit με προλαβαν...

@katakefalos τσεκαρε σε λιγο τα πμ σου

Edited by truckman

Kατ αρχην δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι,ειναι καθαρα θεμα software,το πολυ πολυ να κανεις ενα hard reset και να τελειωνεις.Eισαι στοκ η με custom rom?Εβαλες καποια εφαρμογη τελευταια?

Ρε παιδια να ειστε καλα,θα την βρω την ακρη με την βοηθεια σας γιατι το τηλεφωνακι ειναι απιθανο.Αυτην την στιγμη ειμαι στον δρονο και ταξιδευω.Μολις φτασω σπιτι θα κανω hard reset και θα το βαλω απο την αρχη.Θα σας ενημερωσω για οτι προκυψει.Ευχαριστω πολυ ολους σας.

www.viewmasterphotos.com

!!!! την stock εχω τι πρεπει να κανω? πφφφ την πατισαμε δηλαδη ασχημα ε?

Κανε μια επαναφορα δεδομενων απο τις ρυθμισεις. Περασες jb απο ics και στο βγαζει αυτο?

καλησπερα παιδια και καλη χρονια!

σκεφτομαι να αγορασω το one x+ θα ηθελα να ρωτησω κυριως οσους ειναι κατοχοι της συγκεκριμενης συσκευης!

1.απο θεμα μπαταριας; η αυτονομια της ειναι σχετικα καλη; (με νορμαλ χρηση)

2.το wifi της συσκευης βρισκεται σε καλα επιπεδα;

3.υπαρχει καποιο "θεμα" οθονης;οπως πχ στις οθονες super amoled που στο μαυρο και στο σκοταδι συσκεκριμενα φαινοντε στην οθονη "μαυρες κυλιδες" ;

4.να υποθεσω αφου ειναι 4πυρινη συσκευη δεν υπαρχουν μικροκολλιματα κτλπ οπως πχ σε (εφαρμογες,παιχνιδια και scrolling) ;

5.καποιο προβλημα η ελλατωμα της συσκευης γενικα υπαρχει;

6.εχει παρει αναβαθμιση σε jelly bean; (απο περιεργια και μονο)

7.τελος θα ηθελα να μου πειτε απλα την γνωμη σας εαν αξιζει να κανω την αγορα του one x+ η του galaxy s3.

οποιος μπορει ας μου απαντησει!και συγνωμη για τις αρκετες ερωτησεις!

1.Απο μπαταρια αρκετα καλο ισως και καλυτερο του σ3

2.wifi κορυφαιο

3.κανενα προβλημα

4.κανενα κολλημα...πολυ smooth!

5.το δικο τουλαχιστον οχι και γενικα δεν εχει ακουστει κατι

6.jelly bean απο το κουτι!

7.οποιος φιλος μου με σ3 το ειδε το hox+ και το "επαιξε"λιγο παραδεχτικε την ανωτεριτα του htc.εγω παντως ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο την συσκευη σε ολα τα θεματα!

καλησπερα παιδια και καλη χρονια!

σκεφτομαι να αγορασω το one x+ θα ηθελα να ρωτησω κυριως οσους ειναι κατοχοι της συγκεκριμενης συσκευης!

1.απο θεμα μπαταριας; η αυτονομια της ειναι σχετικα καλη; (με νορμαλ χρηση)

2.το wifi της συσκευης βρισκεται σε καλα επιπεδα;

3.υπαρχει καποιο "θεμα" οθονης;οπως πχ στις οθονες super amoled που στο μαυρο και στο σκοταδι συσκεκριμενα φαινοντε στην οθονη "μαυρες κυλιδες" ;

4.να υποθεσω αφου ειναι 4πυρινη συσκευη δεν υπαρχουν μικροκολλιματα κτλπ οπως πχ σε (εφαρμογες,παιχνιδια και scrolling) ;

5.καποιο προβλημα η ελλατωμα της συσκευης γενικα υπαρχει;

6.εχει παρει αναβαθμιση σε jelly bean; (απο περιεργια και μονο)

7.τελος θα ηθελα να μου πειτε απλα την γνωμη σας εαν αξιζει να κανω την αγορα του one x+ η του galaxy s3.

οποιος μπορει ας μου απαντησει!και συγνωμη για τις αρκετες ερωτησεις!

Μιας και το ειχα, η συσκευη ειναι πολυ καλη, γρηγορη, χωρις κατασκευαστικα θεματα (οθονη, υπερθερμανση, wifi). Ολα δουλευουν και ρολαρουν μια χαρα και γρηγορα.

Μονο η μπαταρια δεν με ικανοποιησε γι αυτο και το εδωσα. Κατα τη γνωμη μου η μπαταρια του ειναι ενα κλικ κατω απο το motorola razr για να καταλαβεις.

Επισης το κινητο ερχεται με 4.1 κατευθειαν, γεγονος πολυ θετικο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

1.Απο μπαταρια αρκετα καλο ισως και καλυτερο του σ3

2.wifi κορυφαιο

3.κανενα προβλημα

4.κανενα κολλημα...πολυ smooth!

5.το δικο τουλαχιστον οχι και γενικα δεν εχει ακουστει κατι

6.jelly bean απο το κουτι!

7.οποιος φιλος μου με σ3 το ειδε το hox+ και το "επαιξε"λιγο παραδεχτικε την ανωτεριτα του htc.εγω παντως ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο την συσκευη σε ολα τα θεματα!

ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου!τελος για την οθονη διαβασα απο καποιους χρηστες στις πρωτες πρωτες σελιδες του topic πως τα "one x" ειχαν ενα θεμα στο λευκο κατι κιτρινιλες καπως ετσι

δεν ξερω εαν ηταν καποια προβληματικη παρτιδα η ειναι μονιμο το φαινομενο αυτο και επισης δεν ξερω εαν ισχυει κατι τετοιο και στα "one x+" αν μπορεις απαντησε μου και σε αυτο!

@ddr2 αδερφε ειχες το one x το one x+;

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου!τελος για την οθονη διαβασα απο καποιους χρηστες στις πρωτες πρωτες σελιδες του topic πως τα "one x" ειχαν ενα θεμα στο λευκο κατι κιτρινιλες καπως ετσι

δεν ξερω εαν ηταν καποια προβληματικη παρτιδα η ειναι μονιμο το φαινομενο αυτο και επισης δεν ξερω εαν ισχυει κατι τετοιο και στα "one x+" αν μπορεις απαντησε μου και σε αυτο!

Δεν υπαρχει πλεον το θεμα με την οθονη

Ειναι htc_304

Σημερα το τσεκαρα.Λιγο σερφαρισμα,μια ταινια 2 ωρες και παπαλα.απο της 8 το πρωι κρατησε μεχρι τις 3 το μεημερι και μετα εσβησε.

hard reset και πιστευω να στρωσει, οσο για τις εφαρμογες περνιουντε πολυ ευκολα και αξιζει τον κοπο αν ειναι να στρωσει η μπαταρια σου

hard reset και πιστευω να στρωσει, οσο για τις εφαρμογες περνιουντε πολυ ευκολα και αξιζει τον κοπο αν ειναι να στρωσει η μπαταρια σου

Παιδια εχω δει κι αλλο περιεργο.Εκτος απο τις εφαρμογες που εχει μεσα εγω εβαλα κατι λιγες και το υπολοιπο του αποθηευτικου χωρου ηταν καπου στα 14 gb.Αυτο δεν ειναι λιγο περιεργο για 32 χωρο?

Και κατι αλλο.Στην εφαρμογη για την καταναλωση της μπαταριας μου εδειχνε την οθονη οτι καταναλωνει την περισσοτερη και ειναι ρυθμισμενη στην αυτοματη φωτεινοτητα.

www.viewmasterphotos.com

https://www.dropbox.com/s/61h3jjg5ebhaniy/Screenshot_2013-01-02-19-38-32.png

Ενα μικρο δειγμα τς μπαταριας. Εφτασα στις 3 ωρες και 10 λεπτα και μετα το φορτισα οταν εφτασε 3%

Edited by Brolly

https://www.dropbox.com/s/61h3jjg5ebhaniy/Screenshot_2013-01-02-19-38-32.png

Ενα μικρο δειγμα τς μπαταριας. Εφτασα στις 3 ωρες και 10 λεπτα και μετα το φορτισα οταν εφτασε 3%

Ορίστε και ένα δικό μου screen shot! :P

https://www.dropbox.com/lightbox/home/ChaosDoctor

Καλημερα παιδια

εκανα τα βηματα που μου ειπε ο φιλος truckman και αναβαθμισα το τηλεφωνο σε jb.Κατ'αρχιν εστρωσε ο αποθηκευτικος χωρος.Τωρα το στηνω απο την αρχη με ολα καθαρα.

www.viewmasterphotos.com

Το + ειχα.

Και θα το ειχα ακομα αν η μπαταρια δεν κατεβαινε 10% καθε 2 με 2,5 ωρες με νορμαλ χρηση.Δεν ειναι τραγικη, αλλα δεν ειναι και αυτο που περιμενα.

Και στο ξαναλεω οτι κατασκευαστικο θεμα δεν εχει, ουτε με οθονη, ουτε με wifi, ουτε με υπερθερμανση. Ολα εχουν διορθωθει. Η συσκευη αξιζει.

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Να πω και γη την άποψή μου για την μπαταρία. Πλέον με την αναβάθμιση είναι σε αρκετά ικανοποιητικά επιπεδα. Άνετα ενάμιση μέρα με αρκετή χρήση

Καλημερα παιδια

εκανα τα βηματα που μου ειπε ο φιλος truckman και αναβαθμισα το τηλεφωνο σε jb.Κατ'αρχιν εστρωσε ο αποθηκευτικος χωρος.Τωρα το στηνω απο την αρχη με ολα καθαρα.

Να ξέρεις από τα 32 γιγα τα 6 τα κρατάει για τις εφαρμογές σ .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, η μπαταρία μετά και από κάποια tips του truckman έχει βελτιωθεί αρκετά. Αυτό που γονατίζει τη μπαταρία είναι οι συγχρονισμοι.

Επίσης σήμερα έπιασα με το quadrant 6900+

Τέλος μετά από το s2 για ενάμιση χρόνο το κινητό δεν έχει bugs και κολλήματα όπως Ειχα με το s2

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Καλημερα παιδια

Καλημέρα, εφόσον πέρασες τώρα τη jb θα πρέπει να περιμένεις για 2 με 3 φορτίσεις έτσι ώστε να στρώσει η μπαταρία.στο δικό μου έτσι έγινε τη πρώτη μέρα τη κατανάλωσε πολύ γρήγορα και μετά από κάποιες φορτίσεις έστρωσε τελείως

Καλημερα παιδια

Φίλε μου, έκανες το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις. Στάνταρ θα δεις διαφορά προς το καλύτερο. Όχι ότι με την 4.0.4 δεν ήταν εντάξει αλλά εφόσον κάτι δεν είχε κάτσει σωστά στο δικό σου, τώρα θα στρώσει. Όπως σου είπαν όμως, δώσε του λίγο χρόνο, 3-4 κύκλους και θα βλέπεις διαφορά ακόμα και από την μια φόρτιση στην άλλη.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Φίλε μου, έκανες το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις. Στάνταρ θα δεις διαφορά προς το καλύτερο. Όχι ότι με την 4.0.4 δεν ήταν εντάξει αλλά εφόσον κάτι δεν είχε κάτσει σωστά στο δικό σου, τώρα θα στρώσει. Όπως σου είπαν όμως, δώσε του λίγο χρόνο, 3-4 κύκλους και θα βλέπεις διαφορά ακόμα και από την μια φόρτιση στην άλλη.

Ευχαρθστω πολυ παιδια.Νομιζω πως απο τωρα βλεπω αλλαγη.Το δουλευω,παιζω,ψαχνω και ακομη δεν εχει πεσει πεσει πολυ το ποσοστο.Το βραδυ αρχικα και σε 2-3 μερες θα ξερω σιγουρα.

Συνεχιζω ομως να μην μπορω να συνδεσω τον λογαριασμο yahoo.com mail μου.Ουτε στο app ουτε στο mail του HTC.

Στο app κανει μια χαζομαρα που ενω βαζω email + passwordστο επομενο βημα ζηταει ονομα και κωδ.προσβασης ξανα.Παρόλο που τα βαζω μαζι με τα λατινικα επιβεβαιωσης βγαζει παλι σφαλμα.

www.viewmasterphotos.com

• The title was changed to HTC One X / X+