Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω το κινητό 10 μέρες τώρα και όλα δουλεύουν ρολόι. Δεν έχει ούτε κιτρινίλες, ούτε restarts, ούτε πρόβλημα στο WiFi ούτε τίποτα. Διαβάζοντας παλαιότερα posts είδα για κάτι κυματισμούς της οθόνης αν τη πιέσεις στο πλάι. Ε λοιπόν αυτό το κάνει και σε μένα. ΜΟΝΟ αυτό όμως κάνει σε μέτρια και άνω πίεση. Πήρα στην HTC και είπε ότι δεν ειναι πρόβλημα της συσκευής και να μην ανησυχώ. Εσείς τι λέτε; Αξίζει να το στείλω για αντικατάσταση;;;; Ειναι όντως πρόβλημα;;;;

Serial number sh26.

Δεν ειναι προβλημα....

Τωρα αν δεχονται να το στειλεις και να σου το αλλαξουν καντο για να σου φυγει. Αλλα απο την στιγμη που σου το ειπαν και οι ιδιοι αμφιβαλλω. Παντως και αλλες 5 συσκευες να σου στειλουν μπορει να κανουν το ιδιο.

Edited by ardi21

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η και περισσοτερο. Αν και το δικο μου δεν κανει τιποτα, προσωπικα δεν το θεωρω προβλημα. Για ποιο λογο να το ζουλαμε με δυναμη απο εδω και απο εκει; Η οθονη δεν χρειαζεται τετοιο ζουλιγμα για κανενα λογο. Αφης ειναι, οχι ζουλιγματος!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν ειναι προβλημα....

Τωρα αν δεχονται να το στειλεις και να σου το αλλαξουν καντο για να σου φυγει. Αλλα απο την στιγμη που σου το ειπαν και οι ιδιοι αμφιβαλλω. Παντως και αλλες 5 συσκευες να σου στειλουν μπορει να κανουν το ιδιο.

Η και περισσοτερο. Αν και το δικο μου δεν κανει τιποτα, προσωπικα δεν το θεωρω προβλημα. Για ποιο λογο να το ζουλαμε με δυναμη απο εδω και απο εκει; Η οθονη δεν χρειαζεται τετοιο ζουλιγμα για κανενα λογο. Αφης ειναι, οχι ζουλιγματος!

Συμφωνω μαζι σας. Σιγα μη τρεχω τωρα για αυτο το θεμα. Και φυσικα ποιος εγγυαται οτι το αλλο θα ειναι καλυτερο. Και ποιος μας λεει οτι το στελνω πισω και μου λενε οτι σου αντικαταστησαμε την οθονη αλλα ταυτοχρονα βλεπω και γραντζουνιες στο polycarbonate!!!! Δηλαδη να μου το σημαδεψουν κιολας ενω το εχω ΑΘΙΚΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ;;; Ενταξει δε λεω μου μπηκε λιγο η ιδεα για να το αλλαξω αλλα αφου δεν εχει κανενα αλλο προβλημα...ας μου βγει η ιδεα οπως μπηκε:lol:

Σωστο σε κοβω!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το αγόρασα, είχε δυο κιτρινίλες στις κάτω γωνίες τις οθόνης, τις οποίες αντιλήφθηκα στο σερφάρισμα και το επέστρεψα. Αν και το θεωρώ το κορυφαίο κινητό ως τώρα, ειλικρινά φοβάμαι πολύ να ξανακάνω κίνηση...

Το αγόρασα, είχε δυο κιτρινίλες στις κάτω γωνίες τις οθόνης, τις οποίες αντιλήφθηκα στο σερφάρισμα και το επέστρεψα. Αν και το θεωρώ το κορυφαίο κινητό ως τώρα, ειλικρινά φοβάμαι πολύ να ξανακάνω κίνηση...
Προσφατα το αγορασες??Εχει πλεον πολυ καιρο να αναφερθει απο καποιον κατι τετοιο...τωρα αν ετυχε να πεσεις στην περιπτωση,τι να πω

Αυτο δεν συμαινει τιποτα. Τι να πουν ιδιοκτητες του iphone5 που out-of-the-box το περνουν γρατζουνισμενο με ξεφτισμενο χρωμα στις ακρες; Αγοραζεις μια ηλεκτρονικη συσκευη. Μπορει να βγει προβληματικη. Γι' αυτο δινουν το doa.

Αν ομως εχεις ξενερωσει, τοτε πραγματικα υπαρχουν εφαμιλες, εξαιρετικες συσκευες εκει εξω. Παρε αυτη που θα γουσταρεις για να την χαρεις κιολας. Δεν εχουμε υπογραψει συμβολαιο με την htc!

Καλησπερα σε ολη τη παρεα!!!

Ερχομαι απο αλλο... "στρατοπεδο" για να κανω την εξης ερωτηση:

Το ricardo.gr το θεωρειτε γενικα αξιοπιστο? Και ειδικοτερα:

Αυτες οι τιμες πως σας φαινονται?

http://www.ricardo.gr/buy/stathera-kinita-tilefona/kinita-tilefona/htc/htc-one-x-16gb-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/v/an695977942/

http://www.ricardo.gr/buy/stathera-kinita-tilefona/kinita-tilefona/htc/htc-one-x-32gb-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/v/an695861274/

Πολυ χαμηλες δεν ειναι? Θελει να το παρει ο αδερφος μου αλλα προβληματιζεται μηπως παιζει τιποτα.... χμμμ.... καταλαβαινετε τι εννοω!!!

Τι λετε?

(ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αν τετοιου ειδους ερωτησεις εχουν απαντηθει, αλλα λογω... βιασυνης για την προσφορα, δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καθόλου περίεργες δε μου φαίνονται οι τιμές εμενα....καπου εκεί το αγόρασα και εγω απο καποιον εδω μέσα! σφραγισμένο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

καθόλου περίεργες δε μου φαίνονται οι τιμές εμενα....καπου εκεί το αγόρασα και εγω απο καποιον εδω μέσα! σφραγισμένο

Οταν λες απο καποιον, προφανως δεν εννοεις απο μαγαζι... Σωστα? Το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι "λογικες" οι τιμες του μαγαζιου και δεν υπαρχει καμμια... μαϊμουδια (!!!)... Ενας ιδιωτης, το πουλαει οσο θελει αυτος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επανέρχομαι στο θέμα των κυματισμών της οθόνης για να το κλείσω κιόλας. Μόλις επέστρεψα από το πλαίσιο όπου έκανα ένα τεστ σε όλα τα κι.ήτα. Λοιπόν τους ίδιους κυματισμούς κάνει και ένα sonyericsson arc s, ένα LG optimus 4x, ένα iPhone 5 και ένα άλλο HTC one x. Ως εκ τούτου και σύμφωνα και με την ενημέρωση από HTC, ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ πρόκειται για πρόβλημα. Απλά αλλά κινητά το έχουν αλλά όχι μέσα στα πλαίσια του τυχαίου. Οπότε μη ταλαιπωριεστε (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι κάτοχοι) με την ιδέα ότι "κάτι έχει το κινητό μου".

Επίσης είδα για καένα 5λεπτο την νέα jb σε ένα galaxy note. Ρε παιδιά για αυτό το πράγμα κάνουμε τόση φασαρια;;; Σχεδόν ίδια μενού έχει. Είδα μόνο ότι έχει και εξοικονόμηση ενέργειας. Σίγουρα θα έχει και κάποια αλλά όπως USB otg, αλλά δεν ειναι και καμία επανάσταση στο software του κινητού. Βάσει λοιπόν του γεγονότος ότι αυτή τη στιγμή με την 4.0.4 το hox δουλεύει αλφαδι και απροβλημάτιστα σε ΟΛΑ...ας έρθει και το ...Πάσχα η αναβάθμιση. Εγώ πάντως δε θα τη βάλω αμέσως για να δω πως θα δουλέψει. Αν ειναι να αρχίσουν προβλήματα του τύπου...δεν δουλεύει καλά το notification led, το WiFi, τρώει πολύ ram, έγινε πιο βαρύ το κινητό, κολλάει περισσότερο κτλ κτλ...ε τότε ας μείνουμε εδώ. Γι'αυτό πρέπει να περιμένουμε και το πως θα κάτσει αυτή η αναβάθμιση πάνω σε ένα ήδη άριστα σεταρισμένο μηχάνημα...

Edited by chrisdental

Επανέρχομαι στο θέμα των κυματισμών της οθόνης για να το κλείσω κιόλας. Μόλις επέστρεψα από το πλαίσιο όπου έκανα ένα τεστ σε όλα τα κι.ήτα. Λοιπόν τους ίδιους κυματισμούς κάνει και ένα sonyericsson arc s, ένα LG optimus 4x, ένα iPhone 5 και ένα άλλο HTC one x. Ως εκ τούτου και σύμφωνα και με την ενημέρωση από HTC, ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ πρόκειται για πρόβλημα. Απλά αλλά κινητά το έχουν αλλά όχι μέσα στα πλαίσια του τυχαίου. Οπότε μη ταλαιπωριεστε (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι κάτοχοι) με την ιδέα ότι "κάτι έχει το κινητό μου"

Οταν τα λεμε...

Στο iphone5 δεν ειδα να βγαινει κανα βιντεακι για κυματισμους ομως :p

Οσον αφορα την JB υπαρχουν αρκετες αλλαγες με κυριοτερη τα 60 fps, το usb otg, αναβαθμιση του kernel, του sense κτλ αλλα μην περιμενεις να μεταμορφωθει εμφανισιακα. Καμια σχεση. Ιδιο θα παραμεινει με ελαχιστες διαφορες.

To πως θα υλοποιηθουν ολα αυτα μενει να το δουμε.

Edited by ardi21

Οταν τα λεμε...

Στο iphone5 δεν ειδα να βγαινει κανα βιντεακι για κυματισμους ομως :p

Οσον αφορα την JB υπαρχουν αρκετες αλλαγες με κυριοτερη τα 60 fps, το usb otg, αναβαθμιση του kernel, του sense κτλ αλλα μην περιμενεις να μεταμορφωθει εμφανισιακα. Καμια σχεση. Ιδιο θα παραμεινει με ελαχιστες διαφορες.

To πως θα υλοποιηθουν ολα αυτα μενει να το δουμε.

τωρα επεσες στη περιπτωση!!!! Ειμαι αντι-iphonάκιας μεχρι κοκκαλο και με επιχειρηματα φυσικα! Αλλα αστο γιατι θα βγουμε off-topic.

Τι εννοεις 60fps;; Στο video;; Γιατι εγω οταν τους ρωτησα ειπαν οτι θα συνεχισει να γραφει στα 24fps...

Edited by chrisdental

Τι εννοεις 60fps;; Στο video;; Γιατι εγω οταν τους ρωτησα ειπαν οτι θα συνεχισει να γραφει στα 24fps...

Στο UI, το λεγόμενο project butter

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ε αμα καταρηψουμε και στο smoothness το iphone τοτε ποιος στη χαρη μας!!!!!!

Μια ερώτηση και από μένα παιδια, το τηλέφωνο έχει εργοστασιακή ζελατίνα στην οθόνη η πρέπει να βάλουμε εμείς;

η ζελατινα που εχει ειναι ενα τυπικο καλυματακι...καμια σχεση με screen protector.Πρεπει να αγορασεις screen ptotector λοιπον.

η ζελατινα που εχει ειναι ενα τυπικο καλυματακι...καμια σχεση με screen protector.Πρεπει να αγορασεις screen ptotector λοιπον.

Αγόρασα και δεν ήξερα αν είχε το κινητό έτσι ώστε να το βγάλω το παλιό και να βάλω αυτό που πηρα, του κινητού έχει κάποιο κόλπο για να βγει;

Αγόρασα και δεν ήξερα αν είχε το κινητό έτσι ώστε να το βγάλω το παλιό και να βάλω αυτό που πηρα, του κινητού έχει κάποιο κόλπο για να βγει;

Δεν έχει ζελατίνα το κινητό από τη μάνα του. Αυτό που έχει είναι για να το βγάλεις και μετά να χρησιμοποιήσεις το κινητό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δεν έχει ζελατίνα το κινητό από τη μάνα του. Αυτό που έχει είναι για να το βγάλεις και μετά να χρησιμοποιήσεις το κινητό.

Σ' ευχαριστω φιλε και τοση ωρα ψαχνω να δω που ειναι η ζελατινα, εσυ πιστευεις αξιζει το screen protector η οχι, γιατι σκεφτομαι να μη το βαλω και παθει τιποτα το κινητο

Σ' ευχαριστω φιλε και τοση ωρα ψαχνω να δω που ειναι η ζελατινα, εσυ πιστευεις αξιζει το screen protector η οχι, γιατι σκεφτομαι να μη το βαλω και παθει τιποτα το κινητο

Προσωπικά βάζω πάντα.. Όχι τίποτα άλλο αλλά παλιότερα την είχα πάθει οπότε τώρα φυλάω τα ρούχα μου :p

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η οθόνη του χαράζεται, δύσκολα μεν αλλά συμβαίνει.. It's up to you λοιπόν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Αν του κανεις μια νορμαλ χρηση ειναι εντελως περιττη για μενα.

Τωρα αν το πετας απο 'δω και απο 'κει, το βαζεις σε τσεπες με κλειδια κτλ κτλ, βαλ'του για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.

Ε αμα καταρηψουμε και στο smoothness το iphone τοτε ποιος στη χαρη μας!!!!!!

Ειμαι off topic, αλλα δεν κρατιεμαι...!!! Τα iPhone εχουν ενα εξυπνο μεν, ΑΔΕΙΟ δε λειτουργικο... Θα ηθελα πολυ να δω τι ψαρια θα επιανε το iOs με Sense πανω του, αλλα δεν γινεται...:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πατωντας εκει που λεει "Αναζητηση στο θεμα", γραφωντας τη λεξη backup και διαβαζοντας αυτα που βγαζει.

• The title was changed to HTC One X / X+